- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
Sziasztok
Voltam bent az extrem digitalnal 30 nap után végre kész lett a készülékem , csak annyi a gondom hogy egy hónapból szinte semmit nem használtam és azt mondták hogy alaplap cserés lett sajnos .... na most kérdezem én ilyenkor nem egy új készüléket kellene kapnom és nem egy fos javítottat , ha valaki esetleg tudna ebben nekem segíteni vagy van bármi ötlete , hogy jogilag hogy működnek ezek a dolgok megköszönnémA lényeg hogy 37000.- ft ért én nem egy javított készüléket akarok használni , hanem egy bontatlan nem szétszedett eszközt
Most ott tartok hogy nem fogom elhozni ezt a javított készüléket , hanem vagy vásárolhassam el az árát vagy adják vissza a pénzt ....Kinek mi a véleménye erről ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged