Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
Sziasztok
Voltam bent az extrem digitalnal 30 nap után végre kész lett a készülékem , csak annyi a gondom hogy egy hónapból szinte semmit nem használtam és azt mondták hogy alaplap cserés lett sajnos .... na most kérdezem én ilyenkor nem egy új készüléket kellene kapnom és nem egy fos javítottat , ha valaki esetleg tudna ebben nekem segíteni vagy van bármi ötlete , hogy jogilag hogy működnek ezek a dolgok megköszönnémA lényeg hogy 37000.- ft ért én nem egy javított készüléket akarok használni , hanem egy bontatlan nem szétszedett eszközt
Most ott tartok hogy nem fogom elhozni ezt a javított készüléket , hanem vagy vásárolhassam el az árát vagy adják vissza a pénzt ....Kinek mi a véleménye erről ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első szélesvásznú tablet a WayteQ-től, mely új külsővel, kedvező árral, friss szoftverrel és kissé felemás hardverrel kínálja magát.
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest