- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Fujifilm X
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
cr7
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is X-Pad 70-em van.
Egy ismerősömtől vettem és ő előtte megformázta és 'frissítette az androidot' (gyári) ICS-re.Eleinte (pár nap) még jól működött, azóta sokszor van olyan, hogy kiírja, hogy leáll ez a program, leáll az a program (A youtube-nál is így volt, de az már működik, miután letöltöttem egy régebbit. Illetve csak a hibaüzenet volt olyan, mert a youtube el sem indult, ezek meg általában működnek, csak néha leállnak).
Sőt olyan is volt többször, hogy lefagyott, és olyan is volt, hogy lezárt képernyőnél nem reagált a power gombra.... úgyhogy volt pár reset sajnos.Tapasztalt már ilyet más is?
Ma este terveim szerint a Gingerbread_kelzsoca (2012.02.07) vagy a Nextgen_v1 verziókra 'frissítem'.
Remélem ez megoldja a problémámat.
Melyiket ajánlanátok, melyik működik stabilabban, melyik kényelmesebb, szebb stb...? -
tjb007
nagyúr
válasz
Sanchoo #10991 üzenetére
Semmi köze nincs az AC3 -hoz. Hogy mi okozza azt meg nem mondom neked, egy dolgot tudok csak tanácsolni, hogy a ROM -ot rakd fel újra (csak az update.zip -et másold az SD kártyára és nem kell végigmenni a formázásokon sem).
A YouTube alkalmazás meg nem csak ezen nem megy hanem sok minden máson sem, szóval ez nem a készülék hibája. Rakj fel egy régebbi verziót: [link][ Szerkesztve ]
-
Sanchoo
csendes tag
A youtube app meg leáll:-(
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Xtab-70i, gyári ics-el a jelenség az' hogy a böngésző video lejátszás helyett kilép. (gyári böngésző és dolphin is). Pl origo videa. Tud valaki erre megoldást?
xTAB-70i
-
holzmichl
csendes tag
válasz
gtivadar #10981 üzenetére
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod!
Remélhetőleg így már lesz támogatás.(#10982) kelzsoca
Mivel én is érintett vagyok a dologban [link], így információkkal szolgálnék az ügyben.
Kütyü: xTAB-70i
Alkalmazás: Gyári videólejátszó
Hibajelenség: gtivadar már leírta, de a rend kedvéért összefoglalom. A kütyü kijelzője lejátszás közben nem kapcsol ki, a videó ott is látható, valamint a TV/monitoron nem látható a kurzor. Mindez az új gyári firm telepítése után jelentkezett.Köszönjük, hogy foglalkozol a problémával!
xTAB-70i; Acer A1-810
-
törölt tag
Build.prop-ban ha nincs ilyen akkor tegyétek bele:
ro.vout.dualdisplay2=true
ezután a Beállításoknál kell egy HDMI menüpontnak lennie, ahol a dual-display-t ki/be lehet kapcsolni. Azaz lehet váltani egy és kétkijelzős mód között. Wayteq-en nem próbáltam, de másik tableteken így működik -
gtivadar
csendes tag
válasz
holzmichl #10954 üzenetére
holzmichl,
Nekem is ugyanez a tapasztalatom: egy ideje, akkor sem kapcsol ki a kijelző, ha bedugom a HDMI kábelt -> jobban merül tv-s filmnézéskor az akku mint előtte. De az még nagyobb baj, hogy a tv-n megjelenő képen nem látszik a kurzor helye, csak a tableten. Szerintem a fw update óta van így. Kerestem állítási lehetőségeket rá, de nem találtam se a hdmi alkalmazásban, sem az általános beállításokban. Valaki tud rá megoldást, anélkül, hogy rootolni kéne a vasat? Kösz előre is! -
tjb007
nagyúr
Az nem patch hanem egy komplett ROM ami tartalmazza ezt a módosítást, szóval xTAB -ra nem jó.
Viszont nagy egyszerűen te magad is el tudod tüntetni, ehhez csak a build.prop -ban kell a ro.statusbar.yearmonthdayweek=true sort
ro.statusbar.yearmonthdayweek=false -ra változtatni.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz
apeelme #10972 üzenetére
Nincs mit, ez az alap!
Arra persze azért kíváncsi lennék, hogy ami ott van, az miért nincs ott? Csak egy konkrét példa erre, a hangrögzítő, ami benne van a települő csomagban, a Titanium szerint telepítve van mint rendszer alkalmazás, de mégsincs sehol indító ikonja. Nem mintha használni akarnám, csak nem értem mi hiányzik ahhoz, hogy működjön.
Láttam beletetted a csomagba a GoogleTTS-t is, de sajna arra nem lehet átkapcsolni mert a Google Szövegfelolvasó alkalmazás sajnos leállt. üzenet a válasz, ha rákattintok a beállításoknál.
-
Szipi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem.
Az 1. hsz-ban található dátumeltüntető patch ami Xpadhoz van az Xtabra is jó? -
apeelme
addikt
Csináltam neked egy update_voicesearch.zip-et recovery-ből telepítsd! 70i-n tesztelve működik...
SD-re felmásol, recovery elindít, apply update from sdcard kiválaszt, SD-ről megkeresed a zip-et és telepíted, sikeres telepítés után reboot system now!
-
Clemi
veterán
Még mindíg a hangalapú keresésnél maradva.....: Megtaláltam az eredeti 20120620 számú csomagban a Soundrecorder.apk fájlt, ami ráadásul a /system/apk könyvtárban is jelen van, ellenben a gépen sehol nem fellelhető mint telepített alkalmazás. Nosza megpróbáltam a system/apk könyvtárból telepíteni, ami el is indul, még azt is közli, hogy le fogja cserélni a telepített példányt, de a folyamat végén közli, hogy a csomag nincs telepítve.....
Most akkor mi van???
-
tjb007
nagyúr
"célszerű olyan eszközt vásárolni (még,ha drágább is) amiből világszerte is sokat adnak el"
Ez sem épp egy tuti módszer, nézd csak meg azt a képet amit tegnap vágtam ki a YT kommentek közül. A négy közül egynek megy, a másik háromnak problémája van vele ami közül az egyik az a Motorola XOOM ami tavaly referenciamodell volt.
(#10965) adorjant
Olyat keress ami 4:3 -as tabletekhez készült de mivel ilyet elég nehezen fogsz tudni találni ezért a tablet fizikai méretei alapján próbálj meg vadászni egyet.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Üdv!
X-tab70-hez milyen méretű billentyűzetes tokot kell vennem?
Esetleg ha van valamilyen ajánlott modell,vagy beszerzési forrás,annak is nagyon örülnék -
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #10962 üzenetére
Megoldottam
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Prien
addikt
Egyetértek, egy tanulsága van a történetnek, amit az xTab 70i és az Aurora II után levontam, mégpedig az,hogy célszerű olyan eszközt vásárolni (még,ha drágább is) amiből világszerte is sokat adnak el, tehát nagy lesz a támogatottsága.Meguntam,hogy ez nem megy, az nem megy, legyen az Flash Player, You tube, Google Voice... Pl.az S II-esemen minden elfut, akárhogy frissítenek bármit.
Valahol persze érthető,hogy van legalább 4 féle Android verzió és kismillió hardver,meg gyártó, igen nehéz megoldani,hogy minden működjön minden eszközön.
Szóval számomra kezd véget érni ez a keresgélős, mókolós- tuningolós időszak, szép volt, jó volt, de épp elég volt.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
bull84ghia
őstag
Xpad70-ről tud adni valaki szétszerelési útmutatót?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
apeelme
addikt
válasz
webdeejay #10955 üzenetére
Az lenne a kérdésem, hogy valaki próbálta-e már az új CM9-et a tabján. Mi a 100-as topicban próbálkozunk, de a miénken valahogy nem akar bootolni. - Leírtam a topicban a véleményem elég hosszan...
IDX7H1106 xPad, IDX7G1110 pedig xTab-70-re való. - és az IDX7H1111 az nem xTAB70? ha nem, akkor miért nem? ha igen akkor mi a különbség a kettő között és nekünk melyiket kell használni végülis?
Szerk.: megkerestem neked mert olyan jószivű vagyok:
(oroszról angolra fordítva google-al)
IMPORTANT: Our device comes in three FOUR five options:
A stock firmware 2.2.1 (the box states 800MHz, sn: DIDX7BK83H110600001 ~ DIDX7BK83H110699999 and DIDX7WT83H110600001 ~ DIDX7WT83H110699999), hereinafter Type 1
A stock firmware 2.3.4 (the box states 1000Mhz, sn: DIDX7B * 83H111000001 ~ DIDX7B * 83H111099999 and DIDX7W * 83H111000001 ~ DIDX7W * 83H111099999), hereinafter Type 2 (a unit discrepancy)
A stock firmware 2.3.4 (the box states 1000Mhz, sn: DIDX7B * 83H111100001 ~ DIDX7B * 83H111199999 and DIDX7W * 83H111100001 ~ DIDX7W * 83H111199999), type 3 in the future. In general, up to 05.03.2012 for the Type 3 approach firmware from Type 2.
A stock Android firmware 4. (the box states Android 4, sn: DIDX7BC83H111102041 ~ DIDX7BC83H111199999 and DIDX7WC83H111100307 ~ DIDX7WC83H111199999) Later Type 4. Android 4 identical type 3. Many plates of this type there is no hardware buttons "back", "home" and "Settings."
A stock Android firmware 4. (the box states Android 4, DIDX7BK8C43H120 ** ...) type 5. On all plates of this type there is no hardware buttons "back", "home" and "Settings."Ma borsos a hangulatom...eheh
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
-
Clemi
veterán
Ez azért nagyon gáz, hogy felkerül a play-re egy frissebb verzió, és attól kezdve nem működik..... Vajon hány programnál áll még ez a bibi? Ez amúgy készülékfüggő, vagy a ICS függő? Mármint az, hogy vannak programok, amik nem hajlandók elindulni. Lásd a hangalapú keresést, ami egy csomó kütyün vígan megérti már a magyar nyelvet, és tökéletesen működik, ezen meg el sem indul.
-
o zsolo o
csendes tag
sziasztok
bő fél éve birtoklok egy xtab70i-t. elmuzsikálgat, fagyogat is néha, de ugy gondolom elég olcso volt egy komolyabb géphez képest. többnyire teszi a dolgát rendesen - olvasgatás, internet. (böngészés alatt néha meg-meg áll)
a youtube alkalmazás viszont bő 2 hónapja el sem indul. ujraraktam - csak ezt, frissíti is magát ha olyanja van, de amint indulna egyből szól h megállt, akarok e jelenteni vagy csak 'ok'.
lehetséges h vmit az ics-en kellene frissítenem?
köszi
-
webdeejay
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki próbálta-e már az új CM9-et a tabján. Mi a 100-as topicban próbálkozunk, de a miénken valahogy nem akar bootolni. Itt a júliusi update, a fórumban egy hozzászólás szerint az IDX7H1106 xPad, IDX7G1110 pedig xTab-70-re való.
[ Szerkesztve ]
-
holzmichl
csendes tag
Tisztelt Urak!
TV-n néztem filmet a kütyüvel és azt tapasztaltam, hogy miközben a lejátszás ment, a képet a kijelzőn is láttam. A lejátszás előtt persze átkapcsoltam a Hdmi switch segítségével 1080-ra a felbontást. Mi lehet a bibi?
Érdekesség képpen annyit, hogy a gyári lejátszó az ISO képfájlt is lejátszotta. Ez nekem új volt, de a gond az, hogy nem tudom irányítani a történéseket és a kép sem volt 16:9, hanem valami függőlegesen nyújtott izé.xTAB-70i; Acer A1-810
-
densoft
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
A WAYTEK logónál mindig lefagy a gép, csak rom újratelepítés segít.Ezt havonta egyszer eljátsza, mindegy ,hogy GB v ICS van rajta.Csak gyári romot használok és pluszba még három alkalmazást szoktam feltenni a Play-ről (e-book olvasó, colornote,naptár).
Gondolom ez nem tartozik a normális működés menethez.
Van valamilyen alternatív megoldás vagy szervíz. X-PAD 70 készülékről van szó.Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz
tjb007 #10948 üzenetére
Megcsináltam ahogy írtad... Bemásoltam a root explorerrel, beállítottam az engedélyeket, abból a könyvtárból telepítettem.
Annyi változott, hogy immáron állandóan jelen van a mikrofon, de ha kiválasztom, akkor a "A Hangalapú keresés alkalmazás sajnos leállt." üzenetet kapom.
-
tjb007
nagyúr
xPAD-70 -en is működik, szóval biztos használható 70i -n is.
Azt a két apk -t ami kimásoltál másold be a system/app könyvtárba, ha ez megvan akkor akkor engedélyeket (hosszan rányomsz a fájlra és Permission/Engedélyek) állítsd be úgy mint a többinél majd telepítsd fel újra de már innen.
Ha nem sikerül így sem akkor szerintem ha megkéred kelzsocát csinálni fog egy recovery alól felrakható javítást.
-
Clemi
veterán
Talán ott kezdődik a probléma, hogy már a "Hangrögzítő" is hiányzik az appok közül. A Titanium Backup felsorolja, mint rendelkezésre álló rendszer alkalmazást, de az appok között sehol nem találom. (Verzio:4.0.3-eng.root.20120620.112357) ennyi van róla a Titaniumban, és 0,00B az összes méret paramétere.
-
Clemi
veterán
válasz
tjb007 #10941 üzenetére
Ami a playstore-ban van, és telepíthető, az nem működik, illetve elindul, de közli, hogy "You have no app to recognize speech. Sorry".
Kiszedtem a régi gyári 4.03-as csomagból a VoiceSearch, és a GoogleTTS apk-t, fel is települt mindkettő, ellenben egyik sem hajlandó működni. Telepítés után a mikrofon ugyan megjelent a kereső sávban, de amint rákattintottam, közölte, hogy a kereső szolgáltatás leállt. Ujraindítottam, és azóta nyoma nincs a mikrofonnak. A GoogleTTS elvileg megjelenik a szöveg felolvasó kimenet beállításainál a Pico TTS mellett, ellenben ez sem indul, illetve az alkalmazás leállt az üzenet amint kiválasztom.
Jelenleg az a helyzet, hogy csak olvasom ezt a hírt és nem tudom eldönteni, hogy igaz, vagy nem igaz, igaz, de csak bizonyos készülékeken használható, vagy az xTAB70i nem alkalmas a hangalapú szöveg bevitelre.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
k.daniel91 #10943 üzenetére
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Clemi
veterán
Mindenfelől jönnek a hírek, hogy a hangalapú keresés, illetve szöveg bevitel immáron magyar nyelven is elérhető, viszont a jelenlegi ROM-ból teljesen hiányzik ez a funkció. Ez most szándékosan lett ilyen, mert nem képes erre az xTAB70i, vagy csak méret csökkenés miatt maradt ki?
Belenéztem a korábbi kernellel készült ICS ROM-ba, és abban még benne volt a VoiceSearch.apk, és a GoogleTTS.apk is, míg az újabbakban ezek nem szerepelnek.Életre lehet valahogy kelteni ezt a hangalapú dolgot a tableten?
-
Sanchoo
csendes tag
válasz
Sanchoo #10934 üzenetére
Ööö.... Előbb rádugva aztán bekapcsolva - és látja a win az SD kártyát.
Nem életszerű, de működik.
(sikerült felmásolni azokat a doksikat, amit akartam.)
A 8 GB-os NTFS pendrive-val még mindig nem beszélget.GO launcherrel mintha kicsit gyorsan merülne. a 40 centis töltő-vezeték miatt ez meg kényelmetlen, előbb-utóbb el fogom vágni, és megtoldom a DC zsinórt.
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz
joe357 #10933 üzenetére
Régen, GB korában azt hiszem kezelte. (De lehet, hogy nextgen korában).
Most viszont nem látja.
Még egy baj: megpróbáltam megkerülni a problémát, éa USB-n rádugtam egy win7-es gépre. Oda sem tud csatlakozni, a w7 nem tud drivert telepíteni.
Akkor most hogyan tovább?xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Xtab70i gyári ICS: Rádugtam egy 8 GB-os ntfs pendrive-ot, de nem történik semmi.
Nem látja.
Tudna valaki segíteni?xTAB-70i
-
ha7at
tag
Szervusztok!
Egy gyors kérdés hol tudnám megvásárolni az xpad-70i típust
csak ez a jó kell a bluetooth. -
joe357
tag
válasz
gtivadar #10921 üzenetére
Helló
Igen én a pro változatot használom azzal minden tökéletesen működik minden ékezetes karaktert ismer és kezeli az összes gombot, fórumokból olvastam hogy ezzel tökéletes és nem is kisérleteztem mással. Az egér is nagyon jó. Elemekkkel nem volt még gond asszem a dobozán 3 év elem élettertam van írva. Ment pü
-
gtivadar
csendes tag
Hello joe357!
Én is egy Logitech mk220 vezetéknélküli bill+egér kombó megvételét tervezem.
Melyik alkalmazást használtad? Egészen pontosan az "External Keyboard Helper Pro"-t, aminek a gyártója az Apedroid? A google playen ez fizetős. Vagy tudsz olcsóbb megoldást is?
Hogy tapasztaltad: Mennyit bírnak az elemek?Kösz előre is!
-
Sanchoo
csendes tag
válasz
tjb007 #10910 üzenetére
Xtab 70i
Hopsz, felment a gyári ICS (nextgen után), csak nem a megszokott ablakkal jelentkezett, hanem a HangFel+Power után a robotocska hasában elkezdett forogni egy gyémánt (vagy mi).
Kissé megijedtem, de végülis nem volt semmi baj.Van eseteleg még valami beállítás, amit érdemes vagy szükséges megejtenem a teljes élményhez, vagy ennyi volt.
A képernyő mintha kissé darabosabban gördülne, mint a Nextgen idején... vagy csak úgy tűnik.
xTAB-70i
-
bbgin
tag
Sziasztok!
Újfent a segítségeteket kérném.
Két hónapig tünetmentesen működött az X TAB-70-em majd két napja újra rakoncátlankodik.Szinte minden nap használom.
Legutóbb egy kikapcsolás után nem akart felállni a gép.Reseteltem majd ismét bekapcsoltam, de a második Wayteq logó felvillanás után úgy maradt.
A Wayteq oldaláról letöltöttem a legújabb rendszert,újra telepítettem majd miután újra raktam mindent az első kikapcsolás után újfent nem akart bebootolni.
A gépet szinte csak ebook olvasásra használom így minimális mennyiségű programot telepítettem amelyekkel az utóbbi két hónapot tünetmentesen átvészelte.
Szerintetek most, hogy tovább, mert tele van a hócsukám. -
Prien
addikt
válasz
csiribacsi #10915 üzenetére
Igen,már több,mint egy hónapja, mint olvasható volt.
A Flash témához csak sajnálkozásomat tudom kifejezni, bár még nincs tapasztalatom a flash nélküli Jelly Bean rendszerrel, egyelőre el se tudom képzelni, hogy fog teljes web böngészős élményt biztosítani.
A kevés is több a semminél.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Diamond500 #10912 üzenetére
Innen le tudod tölteni: [link]
-
tjb007
nagyúr
A mai nappal kikerül az Adobe Flash Player a Google Play Store kínálatából, ott többé nem lesz elérhető (és hivatalosan máshol sem), szóval ha nem találjátok akkor az nem a készülék hibája lesz.
Aki úgy érzi, hogy szüksége lehet még rá az töltse le most és őrizze meg az a apk -t. -
Sanchoo
csendes tag
válasz
tjb007 #10908 üzenetére
Ha jól értettem, ezután egy "üres" ICS-em lesz.
A beállítások alaphelyzetben az eltárolt jelszavak (wifi-kapcsolatok) nullázódnak,
afeltelepített alkalmarások, "eltűnnek"?Ha nem - ok.
Ha igen, van valami kézenfekvő módszer a már belakott gép megtalálására?
Ugyanis a Nextgen-nel elég jól elvoltam, ezt a skipe-videó problémát leszámítva...xTAB-70i
-
bolvar
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
bolvar #10903 üzenetére
Először is jó lenne tisztázni, hogy pontosan milyen géped van, ez a tablet hátsó feléről leolvasható, mert nagyon úgy néz ki, hogy nem a készülékhez való szoftvert töltöttél fel a készülékre (ha gyári csomag alapján csináltad, akkor még a bootloader is más)
[ Szerkesztve ]
-
bolvar
senior tag
sziasztok
olyan probléma lépett fel a nemrég vásárolt xpad-70 gépnél nem volt használva 4-5 napig és nem reagált a gép érintője.frissítettem 4.0-ra gyárira(nem a xtab-es fw-el)semmi.akkor visszatettem a leírtak szerint a gyári 2.3.4-et és szintén semmi az érintő nem reagál.valakinek valami ötlete nincs véletlenül miért produkálhatja ezt?A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
dario_p
tag
válasz
Arcanis #10867 üzenetére
Nekem 3-4 nap után sem kapcsolt már be, lefagyott a logónál. És tök mindegy volt a töltés. Volt hogy egész nap a töltőn volt, mégsem kapcsolt be. Kénytelen voltam visszarakni rá a régi rendszert. Az ICS-t nem kedveli valamiért.
Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fujifilm X
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128gb - Makulátlan, számla, garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest