Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchoo
csendes tag
Sziasztok!
KEzdő androidos vagyok, úgyhogy elnézést, ha lámákat kérdezek.
xTab 70i-m van, ICS-csel (Hű, hogy írjam ezt?)1. Csatlakoztatnám PC-hez, de nem látja a w7, illetve az eszközkezelőben "usb háttértár"-ként szerepel, és "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)"
Valami driver kell hozzá?2. A wifi nem indul újra, ha elalvásból ébresztem újra a gépet.Valamit biztosan nem jól csináltam, végül csak resettel tudtam újra indítani
Most kikapcsoltam a készenlétet, úgy használom.3. A Skype videója nálam is lila csíkot ad... erre van már valami megfejtés?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz Pistiboy88 #9488 üzenetére
1. Stimmel, ezeket a lépéseket lépem, de NEM jelenik meg a PC-n az usb meghajtó.
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Használom a keresőt. De mit keressek? (említettem, hogy nem nagyon bújtam még bele az Androidba eddig), illetve ennek a fórumnak a kezelését is tanulni lell. Segítsetek bővebben!
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz Victoryus94 #9492 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A win7 nem látja -> windows probléma, az otthoni gépemen korrekt, a munkahelyin nem jelennek meg a meghajtók. Nyilván valami alaplapi drivert igényel, amit ott nem tettem fel, mondván, tudja ezt a W7... hát, "nyilván" nem tudja.
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Feltenném a nextgen-t az xtab70i-mre.... de az eredeti androidot meg kell-e őriznem? Ha igen, akkor hogyan?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Kelzsoca nextgen telepítés... az SD kártyán szükség van szabad helyre a telepítéshez? Itthon egy 128 MB-ost leltem, azt kb teljesen kitölti a RAR file. Erről telepíthetem, vagy szerezzek nagyobbat?
(És még mindig kérdés, hogy az esetleges szerviz esetére hogyan tudom visszatenni az eredeti gyári ICS-t?)
Köszönet!
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz realmadrid #9517 üzenetére
Semmi különös.
A telón beállítod a wifi routert, a tabon pedig cstlakozol rá, mint bármilyen más wifire.xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Valami jó dokumentum-olvasót tudnátok ajánlani? (pdf, doc, djvu) töltögetek én, csak amit eddig találtam, min... valahol nem tetszik.
Más: Az kütyü kezelásének titkairól (gomb-kombinációk, "tippek&trükkök"), hol tudok olvasni?
(ilyesmit, mint a képernyő képének lementése itt feljebb)xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
A pc-kapcsolatról:
Valamiért csak a gép hátulján levő (alaplapi) usb-ken ismeri fel. Az előlapi 2 lukon nem.
Az otthoni gépen meg elöl is...
Erre tudtok megoldást? Mármint hogy hogyan lehet megkérni az első USB aljzatokat, hogy ismerjék fel?xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
xTab 70i-re hogyan tudom visszatenni a gyári ics-t?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Azt olvastam valamelyik tesztben, hogy a gyártó ingyenesen pótolja a dobozból hiányzó USB host-kábelt.
Igaz ez a 70i-re?
Ha igen, konkrétan hogyan lehet ehhez a kábelhez hozzájutni?xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Akütyü véletlenül bekapcsolódott a táskámban.
Az akkumlátor-jelző szerint 13 óra 54 perc készenlét alatt fogyott 0-ra(kezsoca-féle ROM)
[ Szerkesztve ]
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Feltettem egy 8 GB-os pendrive-ot xTAB70i-re (kelzsoca nectgen ROM-mal) Látja!
kell valamit tenni az eszköz eltávolítása előtt, vagy simán kihúzom-bedugom?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Aha. Köszi!
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Nem tud valaki a töltőhöz valami hosszabbítót? Megőrülök ettől a 97 centis takarékoskodástól...
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Sziasztok!
Írják itt, hogy 70i skype-kamerája meggyógyult az ICS-től.Vajon érdemes a Nextgen-ről visszatérni a gyári szoftvere emiatt, vagy netán lesz A Nextgen-ből is új verzió?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz tjb007 #10908 üzenetére
Ha jól értettem, ezután egy "üres" ICS-em lesz.
A beállítások alaphelyzetben az eltárolt jelszavak (wifi-kapcsolatok) nullázódnak,
afeltelepített alkalmarások, "eltűnnek"?Ha nem - ok.
Ha igen, van valami kézenfekvő módszer a már belakott gép megtalálására?
Ugyanis a Nextgen-nel elég jól elvoltam, ezt a skipe-videó problémát leszámítva...xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz tjb007 #10910 üzenetére
Xtab 70i
Hopsz, felment a gyári ICS (nextgen után), csak nem a megszokott ablakkal jelentkezett, hanem a HangFel+Power után a robotocska hasában elkezdett forogni egy gyémánt (vagy mi).
Kissé megijedtem, de végülis nem volt semmi baj.Van eseteleg még valami beállítás, amit érdemes vagy szükséges megejtenem a teljes élményhez, vagy ennyi volt.
A képernyő mintha kissé darabosabban gördülne, mint a Nextgen idején... vagy csak úgy tűnik.
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Xtab70i gyári ICS: Rádugtam egy 8 GB-os ntfs pendrive-ot, de nem történik semmi.
Nem látja.
Tudna valaki segíteni?xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz joe357 #10933 üzenetére
Régen, GB korában azt hiszem kezelte. (De lehet, hogy nextgen korában).
Most viszont nem látja.
Még egy baj: megpróbáltam megkerülni a problémát, éa USB-n rádugtam egy win7-es gépre. Oda sem tud csatlakozni, a w7 nem tud drivert telepíteni.
Akkor most hogyan tovább?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz Sanchoo #10934 üzenetére
Ööö.... Előbb rádugva aztán bekapcsolva - és látja a win az SD kártyát.
Nem életszerű, de működik.
(sikerült felmásolni azokat a doksikat, amit akartam.)
A 8 GB-os NTFS pendrive-val még mindig nem beszélget.GO launcherrel mintha kicsit gyorsan merülne. a 40 centis töltő-vezeték miatt ez meg kényelmetlen, előbb-utóbb el fogom vágni, és megtoldom a DC zsinórt.
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Xtab-70i, gyári ics-el a jelenség az' hogy a böngésző video lejátszás helyett kilép. (gyári böngésző és dolphin is). Pl origo videa. Tud valaki erre megoldást?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
A youtube app meg leáll:-(
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Nos, én xTab-70i) végigpróbáltam a palettát:
GB-> Nextgen-> gyári ICS.... és végül visszatértem a Nextgen-hez, mert az ICS mindenféle jelenségekkel szórakoztatott, például a videók lejátszása helyett "kiugrott" a programból, akár böngészőből, akár a saját lejátszójával próbáltam.video-Skype-olni pedig nem akarok, ennyit bevállaltam, a többi általam használt funkció pedig elég jól működik.Az érdekes, hogy a "második" nextgen nem írja ki töltéskor a logóját.
Vajon várható-e még fejlesztés a 70i-re, például újabb nextgen?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
válasz tjb007 #11118 üzenetére
Aham... furcsa.
Mi lehet erre a magyarázat?
Lehet olyan beállítás a gyári ICS-en, amit Te úgy változtattál meg, hogy jó legyen, mi pedig nem tudunk róla? (Igazándiból szeretnék "gyári" rendszert használni néha, amikor olyanom van - máskor meg nem érdekel, a gépet akarom használni, nem érdekel, mi működik. Attól függ, éppen Dr. Jekill vagy Mr. Hyde kezeli-e a gépet.)
[ Szerkesztve ]
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Jaj!
Hol kell a külső eszközt (pendrive-ot) leválasztani?
(xTab 70i+nextgen)xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Baj van!
Elromlott az XTAB -70i bekapcsoló gombja.
Mivel még garis a készülék, elküldtem, Kecelre (?), ahol meg is javították, igaz azt írták vissza, hogy "a kapcsolót darabokra törték - legközelebb fizetős lesz!", valamint hogy a két felső csavarra lezáró jegyet tettek, ne sérüljön.
Jó, legyen úgy. Azt ugyan nem nagyon értem, hogy a kőkemény készülékházon belül hogyan törhettük darabokra a kapcsolót, de mindegy, működjön. A csavar-lezárást nem látom, mert gumidugók fedik, és eszem ágában sincs piszkálni....De nem is ez a baj!
Amióta visszajött, a képernyő bizonyos színei - talán a zöld? - elcsúszva jelennek meg, szellemképes lett.
A jelenség mértéke nem egyforma, néha 1-2 pixel, néha fél cm, máskor pedig semmi.A szerviz előtt ez a probléma nem létezett.
A rendszer Kelzsoca-féle 4.0.3 Nextgen.
mit tegyek?
- újratelepítés segíthet?
- szerviz újra
- - ha szerviz, vissza kell tenni a gyári ROM-ot?xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
ja és: hogyan kell a képernyőt lementeni?
xTAB-70i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Kedvenc zene a mai napra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- További aktív témák...
- Apple ipad 10.gen 64gb wifi + Magic keyboard folio
- Apple Ipad 6th Gen Cell 128GB
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest