- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopy1275
csendes tag
Wayteq xPAD-70 Rom lista : [link]
-
kopy1275
csendes tag
Esetleg megvan még valakinek a következő Wayteq XPad 70-hez való ROM? :
WayteQ_xPAD-70_Froyo_HUN_kelzsoca 2011.09.06.
WayteQ_xPAD_70_2.3_v2_kelzsoca 2011.11.01.
WayteQ_xPAD_70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.07.
WayteQ_xPAD_70_Nextgen_v1vagy esetleg egy gyári rom!
Előre is köszönöm.
-
Sanchoo
csendes tag
Hát igen.
Mivel nekem is a fiókban heverészik már... hátha valakinek még érdekes, ajándékba - mégiscsak veszélyes hulladék, nem szabad kukába dobni (nem eladni akarom, csak úgy). - a ROM meg játéknak is érdekes.Gondoltam, ha nem itt, akkor privátban/mélben megkeresem a kérdezőt
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
-
higgs bozon
csendes tag
Sziasztok!
Nincs meg véletlenül elfekvőben valakinek:
Wayteq_xTAB_70i_20120620.zip
A gyártó oldaláról már nem lehet sajnos letölteni. -
semir
csendes tag
Helló valakinek nincs véletlen egy működő linkje xtab-70i nextgen v1-hez?
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Megoldottam!
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Helló!
Újra szeretném rakni a rendszert a tabletre, mert már csak pdf olvasásra stb. fogom használni a sebessége miatt. Követem a lenti " "-es leírást, de valamiért nem sikerül.
Ezzel a két alapfájllal próbálkoztam egy 2GB-os kártyával:
wayteq_xtab-70_2012-02-28.zip - Ez a fórumon lévő.
wayteq_xtab70_ics.zip - Ez pedig a hivatalos weboldalról.Nyomom a két gombot ahogy le van írva, de én csak egy zöld feliratot látok megjelenni: "upgrading...please wait" , aminek örülök is, de a háttérben meg nem történik semmi szerintem, mert a leírt pár perccel szemben nekem több óra múlva is csak ez a zöld felírat látszik (volt, hogy úgy hagytam estére és semmi eredmény).
Kb. hány perc alatt kellene lefutnia?
Bármilyen tippet szívesen fogadok!
Köszönöm.
"A szoftvert CSAK és kizárólag xTAB-70 -re tegyétek fel!!
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, ellenőrizd vissza (MD5) majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára.
● Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban).
● A hangerő + és power gombot nyomd be és tartsd lenyomva, ameddig a második zöld felirat nem lesz látható.
● Miután megjelent a második zöld szöveg, engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
● Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd pár perc múlva már a gyári rendszer fogad." -
vmk
tag
válasz
LamaCube #12170 üzenetére
Kb sehol, de nem egy bonyolult. Leszeded a 4 kis gumit a csavarokról, kitekered a csavarokat és a káva mentén benyúlsz mondjuk egy bankkártyával, vagy ilyesmivel és szétpattintod óvatosan. Túl sok minden nem tud eltörni sem benne. Arra vigyázz, hogy óvatosan borítsd szét a kábelek miatt.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok! Lehet valahol találni xtab 70i szétszedéséről videót?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
csévoka
csendes tag
Sziasztok kaptam egy xtab - 70 kütyüt. Az történt vele, hogy le lett törölve minden a sd és a belső tárhelyéről. Most nem kapcsol be a gép nem érzékeli, töltésnél nem jelez a led sem. Tud valaki segíteni!!!!!!
-
bobalazs
nagyúr
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1627967
Akit még érdekel, a rootot itt megtalálja.
-
bobalazs
nagyúr
Faxán döglött a topik. Fénykorába pörgött rendesen, és segítőkészek is voltak. Mára már mindenkinek kérdése, kérése ,maradt nulla válaszokkal.
Nekem is lenne kér(d)ésem:
Gyári ICS romhoz van root? Ha igen, lenne szíves feltölteni valahova akinek megvan? -
hd3650-65Hz
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy hogy tudok róla mindent törölni és újratelepíteni (van rajta egy mára csomó fölöslegessé vált alkalmazás stb. - a mobilom gyorsabban tölti be ezeket inkább már azon használnám) , ez pedig maradna nyelvtanulásra, pdf -ek olvasgatására a mégis csak nagyobb kijelzője miatt.
Köszönöm.!
-
jocek13
tag
sziasztok adott egy xtab 70 a kijelző fele fehér a másik fele fekete ez mi???
-
Stark555184
csendes tag
Sziasztok. Van egy xtab 70-es táblagépem aminek egy buli során betört a kijelzője.
Szeretném megjavítani de kellene hozzá egy kijelző. Ha valakinek van egy ilyen gépe ami alaplaphibás. Akkor az írjon privátba. Nagyon sürgős lenne. Előre is köszi a segítséget.
Az élet csupán előjáték a halálhoz
-
OMCShadow
újonc
kieg az előzőhöz az xTAB-70 custom ROM - apeelme változat kétszer be bootolt, aztán már nem.
-
OMCShadow
újonc
Sziasztok!
a WayteQ_xTAB_70_Nextgen_v1 linkje döglött, elérhetővé lehetne tenni megint.
Próbáltam feltenni, ezt xTAB-70 custom ROM - apeelme minden rendben ment, de nem bootol be a gép (megáll a logónál). Visszatettem a gyári ics-t, de az meg mindig restartol.
ez egy x-tab70-es.
Köszi
Shadow
-
sqpp
őstag
Valahonnan olcsóbban lehet rendelni hozzá alkatrészt? (Akksi, töltő, digitizer)
-
zozzo72
aktív tag
Vásárolsz egy új tabletet...
-
nope00
tag
Sziasztok első generációs azaz Wayteq xpad-70 készülékem van mostanság azt csinálja, hogy elfelejt mindent és visszaáll eredeti állapotra. Garancia már nincs. Valami megoldás?
-
szkury
aktív tag
válasz
Xantomas #12152 üzenetére
Szívesen!
Én most vettem pénteken az Auchanban, lazer márkájú, és 8"-os (1800 Ft).
Ilyen:[link]Jah, csont nélkül visszaadták a tokok árát az ed-nél (bőven tudtam venni belőle
), szóltam, hogy a kép se jó, ill. a passzolás!
[ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Xantomas
őstag
válasz
szkury #12144 üzenetére
Köszi, tegnap akartunk volna rendelni egy tokot, de a leírásod alapján ki lett lőve.
Viszont az Alleban, a Best o Byte-ban, egy kosárban a PC alkatrészeknél van egy halom hiányos 10, illetve 7-8"-es tabletekhez való tok. Billentyűzetes, és sima is. Mindegyik típusból hiányzik az eredeti Micro, illetve MiniUSB átalakító, valamint a stylus. A dobozokra rá is van írva, hogy kilopták.
3500 ft volt a 10"-os, és a 7-8"-os tabletekhez való billentyűzetes tok, 2000 a sima.
Ugyan az, mint az Ebayen kapható, ugyanúgy 16:9-es arányú tabletekhez van, de a a tok gerincét kicsit meghajtogattuk, valamint a gerinc melletti tartókat kivettük, és bugyigumiból a rögzítő füleket varrtunk, pont passzos. Nem lóg ki, takarja, 3500 Ft-ért nem volt sok, pláne, hogy nem kell egy hónapot várni, mire megjön.
A barátnőm használja netbook helyett.
Valamikor teszek is fel képeket.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Nincs vkinek felesleges belerakós bőrtokja?Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés, de usb kábellel adatátvitelre rá lehet a xtab 70i-t PC-re?
-
-
SzaboZE
addikt
válasz
szkury #12144 üzenetére
Az XTAB-70i-m meghalt, így akinek kell akku, kijelző értelmes ajánlatért oda tudom adni. A gép nem kapcsol be, a kijelzője jó volt az utolsó pillanatig, érintőrész ajándék hozzá.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, feleségemnek odaadtam az xpad-70-t, és ígértem neki bőrtokot hozzá.
Találtam az ext. digitalnál:[link], de mire megkaptam, teljesen más termék volt.
Nem belerakós, hanem körömféle tartókkal, de méretileg sem stimmel.
Hol érdemes vennem?[ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
gtivadar
csendes tag
Van egy megkímélt, hibátlan xTAB-70i-m eladó. Legújabb Androiddal, bőr tokkal és minden tartozékkal. Ajánlatokat ne ide, inkább privát üzenetben.
-
szil7
csendes tag
Sziasztok van 1 tabom de sajna a topikja nem nagyon pörög úgyh megpróbálom itt hátha vki tud nekem segíteni
a cellkakészenléttel lenne gondom nagyon eszi az akksit, holott nincs beépített simhely én meg nem nagyon akarok hozzácsatolni semmit h tudjak vele telefonálni
szóval ha letörlöm a phone.apk-t és annak a provieder.apk-ját az megoljda a gondot? illetve ezek az apk-k ne mfognak hiányozni a rendszernek alap használatkor? fagyasztani próbáltam őket de nem mintha nem is csináltam volna semmit:S
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II
-
Ladybird66
tag
Sziasztok!
Régen jártam már erre, sok embernek segítettem többek közt a digis MF190-es stick beállításánál, de most belefutottam egy problémába.
Az xtab 70i-m eddig tökéletesen működött a digi stick-el. De most férjecském ötletéreváltoztatnom kell, mégpedig egy UPC stick-re.
Elvileg működik vele (E3131), ő utána nézett, de én nem tudom működésre bírni, a párom pedig nincs itthon, hogy "egye meg amit főzött"
A diginél (MF190) megvolt nekem az új apn beállítás:
Név: Digi
APN: digi
MCC:216
MNC:01
Azonosítás típusa: CHAP
APN típusa: default
Hozzáférési pont (APN) protokolja:IPv4De a UPC-hez nem találok ilyen beállítási adatokat. A UPC oldalán van egy pár adat, de az édeskevés.
Pl. mi az a: Hitelesítéshez szükséges hozzáférési szám: *99# és ezt hova írjam be? Miért nincs az oldalukon MCC és MNC?
Ha valaki használ ilyen E3131-es sctick-et segítsen nekem (mint nőnek, aki ráadásul szőke is), hogy hova mit kell írni, hogy működjön.-- Kata --
-
Belabaa
tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy egér csatlakoztatásakor a kis nyíl helyett a wayteq indító képenyője jön be? A nagy fekete wayteq felirattal. Az mozog a nyíl helyett. Wayteq 70i frissitett ics. Hogyan lehet javítani?
[ Szerkesztve ]
-
jfehervari1
tag
Üdv!
Van egy wayteq xtab 70 gépem nem butolt be,mondom lefríssítem elinditottam a frissítést és valami gond lehetett mert azóta nem reagál semmire tud valaki megoldást erre köszi,
-
Xer303
csendes tag
Rengeteg embernél olvastam már ezt a bootloop hibát, illetve saját magam is tapasztaltam mindenféle ROM-al... Nem hiszem, hogy ez, hogy szinte minden 2. ember így jár, ez saját hibából van... ez széria hiba. Nem kéne ilyenkor a gyártónak visszahívnia a termékét, vagy valami?
Persze, tudom, hogy nem mindenkinél jelentkezett ez a dolog, de nagyon sok embernél, szóval kizártnak tartom, hogy ez a felhasználó hibája. Nekem pl. legelőször még a gyári ROM-al esett meg. Akkor még nem volt se root-olva, se semmi más belepiszkálás sem rajta...
[ Szerkesztve ]
-
Bgs
senior tag
Hali,
Régen jártam itt és nem vállalom az utolsó párezer hozzászólás végig böngészését
Jelenleg a gyári ICS rendszer van a tabletemen. Az itteni visszajelzések/tapasztalatok alapján melyik rom-ot érdemes fölrakni?
Üdv
BgsBgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
Clemi
veterán
válasz
poganytamas #12134 üzenetére
Köszi
-
poganytamas
senior tag
Sziasztok,
Csak szólok, hogy xTab-70i-n a legújabb, 5.2.27-es youtube alkalmazás ismét elindul a tableten, lehet frissíteni 4.0.8-ról
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #12129 üzenetére
Hogy került a smiley-m helyére egy Sony banner?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Elixión #12111 üzenetére
Szia nálam is jelentkezett hasonló, Többször is újra kellet raknom aszem 4.2 ics-t, de egy-két ki be kapcsolás után meghülyült, és vagy meg állt a logónál vagy tovább sem ment.
Aztán gondoltam vissza rakom a régebbi androidot 2.3. és lás csodát most több hete használgatom minden funkcióját és nincs baja!!!
Mondjuk az előtt mindig rootoltam is, arra gondoltam, hogy az nem okozhatta-e a hibát, de most nem találom, hogy honnan töltöttem le hozzá a root-ot. Illetve lehet az csak a 4.2. androidra volt jó?
Tud valaki erre Wayteq xpad-70 2.3 valami jól működő rootot.?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
Diamond500
senior tag
válasz
SzaboZE #12130 üzenetére
Kicseréltem, ami sikerült is, de ahhoz az "érintő" szalagkábel csatlakozóját szét kellett, húznom... viszont visszatenni már nem lehet... és nincs érintés a masinán. De már be lehet kapcsolni
Amúgy meg az utazás lenne drága nem a kapcsoló csere. Persze így meg megpurcant a tablet. De ez van.[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz
Diamond500 #12125 üzenetére
Nincsen, de ki lehet cserélni a kapcsolót. Ehhez viszont muszáj lesz szervizbe vinned. Nem hiszem hogy nem ér meg pár ezrest a gép. Nem muszáj Pestre vinned, egy ügyes pákahuszár meg tudja csinálni (én is magamnak csináltam meg).
Mellesleg itt 3e ft-ot írnak gombcserére: http://wayteq.hu/hu/node/62 (nem tudom miért drágább mint a többi gépnél, ahol 2e ft)
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Diamond500
senior tag
R.I.P
-
tjb007
nagyúr
válasz
Diamond500 #12127 üzenetére
Érdeklődd meg telefonon vagy e-mailben.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Diamond500 #12125 üzenetére
Nincs rá trükk, ezen sajnos csak a szerviz tud segíteni.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Látom nincs itt nagy élet, de hátha még 1-2 szaki néha idekukkant.
Olyan problémám lenne, hogy az xtab70i tabletemnek szétesett a bekapcsoló gombja. Már nem garanciás a készülék. Tudnátok e adni valami tippet mitévő legyek!? Szervizbe felvinnem nekem elég drága lenne, 40km-ert kéne utaznom, útiköltség és gondolom ezt kétszer mert ott kéne hagyni Pesten + szervizdíj stb...Szegény tabi nem ér annyit már sajnos. Nincs valami szoftveres trükk okosság esetleg, hogy hangerő gombokra átvinni azt a funkciót vagy valami ilyesmi lehetőség? -
levi.hungary
tag
Ha a sok bedoglott xpad-70-bol valakinek van elado akkumulatora, akkor irhatna ram.
-
sid87
senior tag
válasz
decens #12080 üzenetére
Nem hinném hogy van olyan alacsony ár amiért megvenné valaki
Borzasztó egy táblagép, nagy hiba volt megvenni. Mondjuk akkoriban nem sok más alternatíva volt ilyen árkategóriában.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
vodika
tag
Hali! Beszéltem a szervizzel és bár ugye távdiagnosztika mint olyan egy nemlétező fogalom
annyit mondtak hogy valszeg ez flash hiba lesz. Nem tudom milyen flash a, amit igen limitált használat mellett, kivégez egy gép 2 év alatt..? Felteszem nem egy átlagos minőségű darab. Amúgy a szerviz nagyon kedves volt, segítőkész és mindenkinek javasolni tudom (akinek módjában áll persze) vigye oda a döglött kütyüt és kap egy ingyen diagnosztikát egy árajánlattal. Aztán ha kell megcsinálják, ha nem akkor költségmentesen érzékeny búcsút vehetünk a szervíztől és a kukázandó tablet-től is.
Üdv:
VodikaBubááá….
-
zozokaa
csendes tag
Hali, valaki feltudná rakni azt az ac license filet légyszi?
-
vodika
tag
válasz
levi.hungary #12115 üzenetére
Szia,
Szerintem ez csak a "jéghegy csúcsa". Ahogy olvasgattam a fórumot másoknál is volt már ilyen eset. Én még vagy 2-3-ra emlékszem ami tuti ez volt. És hányan már be sem néznek mert ez a topic már elég döglött. Esetleg ötlet?
Köszi, VodikaBubááá….
-
vodika
tag
válasz
Elixión #12111 üzenetére
Szia!
Nálam ugyanez a hiba, 2 éves a vas alig futott de megadta magát! kb. 1-2 hónapja tettem fel ugyanezt a kérdést de nem kaptam választ! Szerintem sérült a hardware ezért nem tud a load lefutni. Ha nem így van én is nagyon hálás lennék bármiféle ötletért mielőtt iktatom a "kukába".
Minden választ előre is köszönök!Vodika
Nálam is az utolsó OS volt fent, de azzal akadt ki. Az elején csak néha nem indult el de OS újratelepítéssel még ment. Most már semmi nem segít! Nem szívesen mondom de nagy igazsága vagyon: kínai vacak...Bubááá….
-
Elixión
tag
Hali van 1 xtab-70 esem és Az a problem h nem lehet bekapcsolni. Megáll a wayteq logonal. A recorvery bejon. Hard reset is volt semmi. rápakoltam az ujj Android 4.0.3 operációs rendszer . akkor bekapcsolt. restartoltam és ugyan ugy rossz?. Wayteq logonál megáll? van ötletetek?.. üdv.
-
Tv
senior tag
Sziasztok. Xtab70i-m van ICS-el. Szeretném visszatenni rá a GB-et. Melyik a legfrissebb/legjobb gyári GB verzió? Illetve kell-e valami varázslat downgrade-het vagy csak a sima sd kártyás update?
Vagy ezt elnéztem és 70i-re már csak ICS van?
[ Szerkesztve ]
-
jocek13
tag
válasz
levi.hungary #12106 üzenetére
bátor vagy én nem merném pattintgatni
-
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #12105 üzenetére
Szétszedtem az akkumulátort, hátha valakit érdekel: Az akksira ez van ráírva: MLP 455894 3200mAh 3.7V (+/-5%) Ez szériaszám lehet: AD0043000GMA2 a méret pedig: 95x59x4 mm.
-
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #12104 üzenetére
Senki nem válaszol az akksi méretére? Megnézném magam, meg ugye ha megrendelem úgyis szét kell szedni... Szóval a 4 db csavar kiszedése után, hogy szedjem szét a gépet? Nem merem kipattantani, nehogy eltörjön.
-
levi.hungary
tag
[Ebay akkumulátor], szerintetek ez jó lenne egy xpad70-be? Vagy javasolnátok olcsó, de használható akksit hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz
hd3650-65Hz #12102 üzenetére
mert newm mindegy mekkora.
ha jól emlékszem alapból csak max 4GB-ot kezel+36702778032
-
hd3650-65Hz
csendes tag
sziasztok, ha a tabletre csatlakoztatok egy pendriveot, azt miert nem ismeri ugy fel hogy hasznalni is tudjam? tud vki segiteni? total commander alkalmazas nem is latja, a file browser latja de nem tudok ra masolni.
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Sziasztok. Milyen androidos alkalmazassal tudok letolteni a bithumenrol vagy encorrol? Wayteq markaju tabletem van,. Mar probaltam parat, de nem mukodnek. Rakattintok itt egy torrentre, behozza az alkalmazashoz, de ott mind hibara fut. Valakinek valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Galaxy Tab A9+ 5G dobozos,független 128GB/8GB ,Graphite,Makulátlanállapotú,Garanciás 2027.01.18-ig..
- Apple iPad Air M2 13" Blue Wifi + Magic Keyboard MediaMarkt gari
- Apple iPad Pro 10.5 2017 Cellular+Wifi 4GB/64GB
- Amazon Kindle 10th gen (2020)
- Gigaset QV1030 tablet 2/16 GB 10.10" 2560 x 1600 IPS Nvidia Tegra 4 / Eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest