Új hozzászólás Aktív témák
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Nincs vkinek felesleges belerakós bőrtokja?Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Xantomas
őstag
válasz szkury #12144 üzenetére
Köszi, tegnap akartunk volna rendelni egy tokot, de a leírásod alapján ki lett lőve.
Viszont az Alleban, a Best o Byte-ban, egy kosárban a PC alkatrészeknél van egy halom hiányos 10, illetve 7-8"-es tabletekhez való tok. Billentyűzetes, és sima is. Mindegyik típusból hiányzik az eredeti Micro, illetve MiniUSB átalakító, valamint a stylus. A dobozokra rá is van írva, hogy kilopták.
3500 ft volt a 10"-os, és a 7-8"-os tabletekhez való billentyűzetes tok, 2000 a sima.
Ugyan az, mint az Ebayen kapható, ugyanúgy 16:9-es arányú tabletekhez van, de a a tok gerincét kicsit meghajtogattuk, valamint a gerinc melletti tartókat kivettük, és bugyigumiból a rögzítő füleket varrtunk, pont passzos. Nem lóg ki, takarja, 3500 Ft-ért nem volt sok, pláne, hogy nem kell egy hónapot várni, mire megjön.
A barátnőm használja netbook helyett.
Valamikor teszek is fel képeket.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
szkury
aktív tag
válasz Xantomas #12152 üzenetére
Szívesen!
Én most vettem pénteken az Auchanban, lazer márkájú, és 8"-os (1800 Ft).
Ilyen:[link]Jah, csont nélkül visszaadták a tokok árát az ed-nél (bőven tudtam venni belőle ), szóltam, hogy a kép se jó, ill. a passzolás!
[ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
nope00
tag
Sziasztok első generációs azaz Wayteq xpad-70 készülékem van mostanság azt csinálja, hogy elfelejt mindent és visszaáll eredeti állapotra. Garancia már nincs. Valami megoldás?
-
zozzo72
aktív tag
Vásárolsz egy új tabletet...
-
sqpp
őstag
Valahonnan olcsóbban lehet rendelni hozzá alkatrészt? (Akksi, töltő, digitizer)
-
OMCShadow
újonc
Sziasztok!
a WayteQ_xTAB_70_Nextgen_v1 linkje döglött, elérhetővé lehetne tenni megint.
Próbáltam feltenni, ezt xTAB-70 custom ROM - apeelme minden rendben ment, de nem bootol be a gép (megáll a logónál). Visszatettem a gyári ics-t, de az meg mindig restartol.
ez egy x-tab70-es.
Köszi
Shadow
-
OMCShadow
újonc
kieg az előzőhöz az xTAB-70 custom ROM - apeelme változat kétszer be bootolt, aztán már nem.
-
Stark555184
csendes tag
Sziasztok. Van egy xtab 70-es táblagépem aminek egy buli során betört a kijelzője. Szeretném megjavítani de kellene hozzá egy kijelző. Ha valakinek van egy ilyen gépe ami alaplaphibás. Akkor az írjon privátba. Nagyon sürgős lenne. Előre is köszi a segítséget.
Az élet csupán előjáték a halálhoz
-
jocek13
tag
sziasztok adott egy xtab 70 a kijelző fele fehér a másik fele fekete ez mi???
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy hogy tudok róla mindent törölni és újratelepíteni (van rajta egy mára csomó fölöslegessé vált alkalmazás stb. - a mobilom gyorsabban tölti be ezeket inkább már azon használnám) , ez pedig maradna nyelvtanulásra, pdf -ek olvasgatására a mégis csak nagyobb kijelzője miatt.
Köszönöm.!
-
bobalazs
nagyúr
Faxán döglött a topik. Fénykorába pörgött rendesen, és segítőkészek is voltak. Mára már mindenkinek kérdése, kérése ,maradt nulla válaszokkal.
Nekem is lenne kér(d)ésem:
Gyári ICS romhoz van root? Ha igen, lenne szíves feltölteni valahova akinek megvan? -
bobalazs
nagyúr
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1627967
Akit még érdekel, a rootot itt megtalálja.
-
csévoka
csendes tag
Sziasztok kaptam egy xtab - 70 kütyüt. Az történt vele, hogy le lett törölve minden a sd és a belső tárhelyéről. Most nem kapcsol be a gép nem érzékeli, töltésnél nem jelez a led sem. Tud valaki segíteni!!!!!!
-
LamaCube
addikt
Sziasztok! Lehet valahol találni xtab 70i szétszedéséről videót?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
vmk
tag
válasz LamaCube #12170 üzenetére
Kb sehol, de nem egy bonyolult. Leszeded a 4 kis gumit a csavarokról, kitekered a csavarokat és a káva mentén benyúlsz mondjuk egy bankkártyával, vagy ilyesmivel és szétpattintod óvatosan. Túl sok minden nem tud eltörni sem benne. Arra vigyázz, hogy óvatosan borítsd szét a kábelek miatt.
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Helló!
Újra szeretném rakni a rendszert a tabletre, mert már csak pdf olvasásra stb. fogom használni a sebessége miatt. Követem a lenti " "-es leírást, de valamiért nem sikerül.
Ezzel a két alapfájllal próbálkoztam egy 2GB-os kártyával:
wayteq_xtab-70_2012-02-28.zip - Ez a fórumon lévő.
wayteq_xtab70_ics.zip - Ez pedig a hivatalos weboldalról.Nyomom a két gombot ahogy le van írva, de én csak egy zöld feliratot látok megjelenni: "upgrading...please wait" , aminek örülök is, de a háttérben meg nem történik semmi szerintem, mert a leírt pár perccel szemben nekem több óra múlva is csak ez a zöld felírat látszik (volt, hogy úgy hagytam estére és semmi eredmény).
Kb. hány perc alatt kellene lefutnia?
Bármilyen tippet szívesen fogadok!
Köszönöm.
"A szoftvert CSAK és kizárólag xTAB-70 -re tegyétek fel!!
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, ellenőrizd vissza (MD5) majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára.
● Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban).
● A hangerő + és power gombot nyomd be és tartsd lenyomva, ameddig a második zöld felirat nem lesz látható.
● Miután megjelent a második zöld szöveg, engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
● Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd pár perc múlva már a gyári rendszer fogad." -
hd3650-65Hz
csendes tag
Megoldottam!
-
semir
csendes tag
Helló valakinek nincs véletlen egy működő linkje xtab-70i nextgen v1-hez?
-
higgs bozon
csendes tag
Sziasztok!
Nincs meg véletlenül elfekvőben valakinek:
Wayteq_xTAB_70i_20120620.zip
A gyártó oldaláról már nem lehet sajnos letölteni. -
Sanchoo
csendes tag
-
Sanchoo
csendes tag
Hát igen.
Mivel nekem is a fiókban heverészik már... hátha valakinek még érdekes, ajándékba - mégiscsak veszélyes hulladék, nem szabad kukába dobni (nem eladni akarom, csak úgy). - a ROM meg játéknak is érdekes.Gondoltam, ha nem itt, akkor privátban/mélben megkeresem a kérdezőt
xTAB-70i
-
kopy1275
csendes tag
Esetleg megvan még valakinek a következő Wayteq XPad 70-hez való ROM? :
WayteQ_xPAD-70_Froyo_HUN_kelzsoca 2011.09.06.
WayteQ_xPAD_70_2.3_v2_kelzsoca 2011.11.01.
WayteQ_xPAD_70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.07.
WayteQ_xPAD_70_Nextgen_v1vagy esetleg egy gyári rom!
Előre is köszönöm.
-
kopy1275
csendes tag
Wayteq xPAD-70 Rom lista : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest