Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
Ez a digma rom miben jobb?
-
bull84ghia
őstag
Az miért van ha be dugom a fülhallgatót akkor a legalacsonyabb hangerőn is nagyon hangos. Most jobb híján headsetes fülhallgatóval használom amit ha maxra felhangosítok akkor optimális számomra.
-
bull84ghia
őstag
válasz
#39868659 #11658 üzenetére
Nem egyszerű a szétszedés: hátlapon van 4 csavar azután jön ki a kijelző. Óvatosan a hátlap és a kijelző közé kell egy vékony csavarhúzóval benyúlni vigyázva hogy a műanyagot ne sértsd meg. Ezek után kipattan a helyéről a kijelző. Szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz. Az aku azt hiszem nem forrasztva van de erre már nem emlékszem.
-
bull84ghia
őstag
Van olyan xpad70 tulaj aki a kedvemért felrakná a drag racinget hogy nála is akadozik-e
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #11607 üzenetére
Találtam tokot ami talán jó lehet. Ilyet nem rendelt még senki?
-
bull84ghia
őstag
Játszik valaki xpad-70 tabon valaki a drag racing-el? Nálam szörnyen laggol, ICS van fent 150mb a szabad memória. Valakinek tapasztalat hogy Gb is akad?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Victoryus94 #11598 üzenetére
Köszi, keresgélek akkor
-
bull84ghia
őstag
Létezik xpad-hoz billentyüzetes tok amiben korretül néz ki és nem kell mókolni vele?
-
bull84ghia
őstag
Wayteg xpad-70-be való fülhallgató csatlakozót hol tudnék rendelni? Mert hiába forrasztom újra nem mindig szól rendesen. Több fülest is próbáltam már.
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia #10962 üzenetére
Megoldottam
-
bull84ghia
őstag
Xpad70-ről tud adni valaki szétszerelési útmutatót?
-
bull84ghia
őstag
válasz
pedro21 #10584 üzenetére
Igen hivatalos de nem a magyar, az hogy miben különbözik a magyartól azt nem tudom. Arra emlékszem hogy nem magyar oldalról szedtem le.
bbgin: ezt használd, ez megmondja mennyi a valódi kapacitás illetve hibás-e. A teljes területet vizsgáld meg vele!!
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml
-
bull84ghia
őstag
Ma bekapcsolta, az xpad70-em és a gyári ics fogadott. Minden eltünt róla mentéseim a játékokból telepített progik minden. Inkább visszarakom a gb azzal soha nem volt baj
-
bull84ghia
őstag
Nálam sincs gond a torrentel ics alatt.
-
bull84ghia
őstag
Vezetéknélküli billentyűzet rákötés minden oké felismeri egérrel együtt, csak az ékezetes betűket nem ismeri, erre van megoldás, vagy túl sokat akarok?
-
bull84ghia
őstag
Nekem Xpadom van, Xtabot inkább nem rakok fel. Vagy menne?
Lasy: mint írtam volt nekem 1, jó árban el tudtam adni 1 hónapja és vettem egy noname kínait. Inkább vágtam volna le a kezem
Most visszatértem erre, 30e alatt nincs versenytársa véleményem szerint. Összeszerelés minősége,kijelző,cpu mind nagyon jó, talán a 4:3.as kijelző lehet fura de kb 5 perc és megszokod. -
bull84ghia
őstag
1 hónapig bírtam xpad nélkül
Most vettem 1-et és ezen már ics van, elsőre fura de gyors, viszont az nem tetszik hogy ha netes rádiót hallgatok akkor kikapcsolt kijelzőnél kb 2 percig szól utánna szétkapcsol a wifi. 2.3-mal nem volt gond mert ott volt wifi alvás irányelv állítás, itt nem találtam, lehet csak vaka vagyok
Biztos van rá megoldás, csak meg kell találnom.
Amúgy tényleg jól fut az ics...........eddig -
bull84ghia
őstag
Arról van valami info hogy milyen gps vevővel képes együtt működni az xpad70? Nem vennék feleslegesen
-
bull84ghia
őstag
Egy kis info, nem tudom volt-e már róla szó, a kütyü működik pannon usb stick-el is
-
bull84ghia
őstag
Sikerült hozzájutnom egy ilyen készülékhez nagyon olcsón. Már 1 hete használom remek darab véleményem szerint. Egy valami fura nekem. Az akkumlátor használatban 79% a cella készenlét. Ez mit takar, eddig azt hittem hogy ez valami gsm hálozati dolog mert a play-emnél is ez viszi a legtöbbet. Tehát mi ez a cella készenlét???
-
bull84ghia
őstag
Hello megvételre ajánlottak nekem egy ilyen készüléket.
2011 novemberi, tartozékok:Hálózati töltő, USB kábel, USB Otg adapter, Neoprén tok, 2GB microMennyit érhet ez így most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest