- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Olyan progiról van valakinek tudomása, hogy mondjuk van 10 házi videóm az sd kártyán, és azt behívja ikonszerűen hogy tudjak köztük választani melyiket játszam le? Mondjuk az lenne a legjobb, ha mint egy autorun, ha benne van ez az sdkártya automatikusan ezt indítja el,
Üdv -
Ra3
őstag
szerintem ha nincs alapvetően bajod a géppel, akkor hagyd ki ezt a digma romot, engem pl. azért érdekelt mert hiába van xtab-ra ICS, egyszerűen az én gépemen használhatatlan az érintőkijelző alatta, ami rövid távon is nagyon idegesítő, és erre megoldást jelent ez a rom.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
zozyk
addikt
kelzsoca,te tudsz valamit erről a Digma iDx7 rom-ról?
Érdemes felrakni? Jobb mint a gyári,vagy esetleg mint a te rom-od?
Várható még tőled x-tab custom rom?[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
GGeri74 #11881 üzenetére
Be kellene lépni recovery módba, és ott lehetne elvégezni.
A hangerő fel + bekapcsoló gombot nyomd be és tartsd lenyomva, ameddig a recovery nem jön be
Ezután recoveryben menj végig a következő formázásokon:● wipe data/factory reset
● wipe cache partition
● wipe media partitionA recoveryben a hangerő fel és hangerő le gombokkal lehet lépkedni.
Az ENTER/OK gomb pedig a vissza gomb lesz.[ Szerkesztve ]
-
GGeri74
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Wayteq xpad 70-es készülékünket a gyerekek valahogyan lejelszózták a belépést, viszont a jelszóra nem emlékeznek.
Föl lehet oldani valahogy???
Köszi, ha tud valaki segíteni. -
holzmichl
csendes tag
-
bull84ghia
őstag
Az miért van ha be dugom a fülhallgatót akkor a legalacsonyabb hangerőn is nagyon hangos. Most jobb híján headsetes fülhallgatóval használom amit ha maxra felhangosítok akkor optimális számomra.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
djnice
veterán
Feltettem az XTAB-70-re a legújabb Digma iDx7 rom-ot és végre használható lett a TAB ICS alatt is...
-
sqpp
őstag
Lehetséges lehetne Jelly Bean-t rakni a készülékre?
WayteQ xTAB-70 -
Dzsur
tag
Sziasztok!Xtab-70i -hez honnan lehetne custom romot letölteni?
-
bobesz1
csendes tag
válasz
Victoryus94 #11859 üzenetére
Ez a böngészős verzson érdekelne
Én próbáltam a gyárival de az nagyon gáz
Utána az opera mobillal az szépen behozta, kinézetre mint az asztali gép
csak nem volt meg a chat ablak meg a kezdőlapnak csak az első pár beirást töltötte be tovább nem ment
Ha van valami megoldásod szivesen veszem -
bobesz1
csendes tag
válasz
Victoryus94 #11856 üzenetére
nekem 70 dc van
abba 1ghz ram és 1.5mhz dupla proci
talán ezen elmenne, de lehet keresgélek inkább a droidra használhatóbb alkalmazásokat
mert jelenleg elég használhatatlan (pl.: facebook nem tölt, vagy nincs chat stb) -
kelzsoca
félisten
Nézd meg a wifi-speciális fület, hogy mi van beállítva, állítsd be hogy mindig tartsa ébren a wifit alvó módban is.
(#11849) bobesz1
Az Androidot nem tudod lecserélni xp-re, esetleg Android alól lehetne futtatni virtuális gépen xp-t, vagy linuxot, de inkább felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
bobesz1
csendes tag
Sziasztok
Segitséget kérnék
Nekem 70dc-m van és szeretnék xp-t futtatni rajta
Ha tudna vki egy részletes leirást és a progikat hozzá azt megköszönném
Norbi -
atyca
senior tag
Sziasztok!Valahol láttam a fórumon a kérdést,de nem találom...
A problémám a következő:
Bekapcsolt wi-fi mellett nem jön vissza a gép(xtab70) alvó módból,csak a reset segít.Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Imy
veterán
Ha a tabletet rádugom HDMI-re kijelző nélkül, akkor lesz rajta kép? Vagy kell az elindításhoz kijelző is? Gondolom az tudja, aki használja TV-n.
-
antyg
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Van, egy 7 hónapja vásárolt Wayteq xTAB 70i tablet, a gond az, hogy tegnap óta semmit sem érzékel a kijelző. kóddal van védve a tab, és már azt sem érzékeli, hogy a számokra rábökök, tehát semmit sem érzékel. Mivel még garis, vigyem vissza, hogy javítsák meg, vagy van rá megoldás?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv: AntyG
AntyG
-
levi.hungary
tag
válasz
kelzsoca #11838 üzenetére
Azt nem adtak ki hozzá, de sokan ugyanerre panaszkodnak, nekem speciel csak hüvelykujjal lehet nagyjából kezelni a gépet, különben nagyon pontatlan. Esetleg valamilyen képernyőkalibráció nincs ezekre? Kikapcsoltan kell 10 másodpercig? Nem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
levi.hungary #11837 üzenetére
Vagy az amit kelzsoca is írt vagy nyomd 10 másodpercig a bekapcsológombot, hátha működik ennél is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #11837 üzenetére
Próbáld meg újrahúzni a szoftvert.
-
levi.hungary
tag
Kedves kelzsoca, tjb007!
Nem a témába vágó a kérdés, meg amúgy is konkurenciáról van szó, de van egy nagyon olcsó kis NAVON Platinum Explorer 7"-os androidos gps-em, aminek borzasztó pontatlan az érintőkijelző. Lehet ezen szoftveresen segíteni egyáltalán, kihez lehetne fordulni ez ügyben (a gyártót leszámítva, akinek a honlapján még csak fel sincs tüntetve a termékek között)? Köszi előre is.
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11814 üzenetére
Sziasztok!
Csak szeretném megosztani tapasztalatomat a lejjebb írt hibával kapcsolatban. Szétszedtük a tabletet még egyszer. A szalagkábelek csatlakozói meg lettek radírozva és az összeszerelés után kalibrálva lett a kijelző. Ez volt pénteken, az óta hiba nélkül működik.
Köszönöm az ötletet Grzimek20-nak.
Üdv:
spgabor -
sqpp
őstag
válasz
kelzsoca #11833 üzenetére
Egy kérdés megoldható lenne, hogy van egy Sony Ericsson K800i-m
ebbe ugyebár sim kártya található és mobilinternet is...
lehetséges lehet ezt megosztani valahogy.. és a tabon működtetni vele...
mert elvileg a k800i-ben van modem.. és nemtudom hogy kábellal vagy valami alkalmazással összekötni a kettőt... -
Imy
veterán
válasz
bull84ghia #11828 üzenetére
Tudom, hogy különbözik, de nem sokmindenben, itt van a két típus:
xtab70
xtab70iAmi különbséget látok 70=>70i
processzor: AML8726-M Cortex-A9 CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processzor => AML8726-M3 Cortex-A9 1GHz CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processzor
oprendszer: Android 2.3.4 => Android 4.0
érzékelők: Gyorsulás, Irány => Fény, Gyorsulás, Irány
HDMI: HDMI => HDMI 1.4a
súly: 430gr => 410grAmúgy ezért kellene fénykép a belsejéről. Neten nem találtam. Valaki nem tudna segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
Iga007 #11823 üzenetére
GB vagy ICS ?
Ha előbbi akkor itt van hozzá a kiiktató patch, ha ICS akkor pedig a build.prop -ban kell a hw.nophone=false -t true -ra változtatni majd újraindítás. -
Imy
veterán
Valakinek nincs Xtab70i képe, amikor szét van szedve?
Van két 70-em, de nem tudom, hogy a 70i kijelzője megegyezik-e vele....
1, kijelző és tauch hibás
2, kijelző hibás (tauch jó) illetve akksi hibás70i-t tudnék szerezni, de a belsejét nem láttam, így lutri az egész.
-
Iga007
tag
Szisztok!
A cellakészenlét kiiktatására szolgáló patch-et feltenné vki újra xTab 70-hez? Köszi -
Imy
veterán
Xtab 70(i) kijelzőt keresek, aki tud segítsen. Minden más meg van, 2 tablet, de mindkettőnek rossz a kijelzője.
Jó az alaplap hibás is.
Persze reális áron. -
kene84
aktív tag
válasz
bull84ghia #11818 üzenetére
Igazából most egy Nexus7 -tel kapcsolatos üzletben számítaná be az úriember 20k-ért azért kérdezem.
Köszönöm a választ. -
kene84
aktív tag
Sziasztok!
wayteq xtab-70-ért mennyit érdemes kérni manapság?
-
sqpp
őstag
Készültem nektek egy kis meglepivel!
Hogy mivel?Egy Boot Screenel a WayteQ xTAB-70-hez.
Ez egy Energy Star féle bootscreen persze kisebb módosításokkal, azaz az eszközök listázásánál például nem POWERVR van, hanem MALI-400, stb...
Illetve az utána lévő betöltés is kicsit más? hogy hogyan is néz ez ki?Amit pl:. ROM Toolbox-al tudsz telepíteni.. ez a legjobb megoldás, és még ingyenes is!
De root jogot igényel, bármely "bootscreen" lecserélésre való alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
válasz
Grzimek20 #11809 üzenetére
jaja, amit software-esen csinálni lehet azt tuti ingyen megcsinálják, a többiről nem tudok igazán nyilatkozni, mert az enyém alaplap cserés lett volna, de azt inkább nem kértem mert egy új lap nagyon sok pénzbe került volna, de a vizsgálatot full ingyen megcsinálták, szóval le a kalappal előttük.
By Luke SkyRopman :]
-
Ropman
tag
ha nem is garis a gépe, szerintem ezt még akkor is megcsinálják neki ingyen. Csak azért feltételezem, mert velem végtelenül korrektek voltak a szervizesek, pedig nekem se volt már garis a tabom. [ igaz nekem teljesen más problémám volt. ]
-
Grzimek20
tag
válasz
spgabor #11805 üzenetére
Nekem volt ugyanilyen problémám. Ugyanezeket végigpróbáltam mint te, de nem lett eredménye, így elküldtem szervizbe, mivel akkor még garis volt, majd pár nap után vissza is kaptam azzal, hogy a kijelző szalagkábelt igazították meg rajta, majd újrakalibrálták és azóta tökéletesen működik. Az én gépem egyébként xtab-70.
Tiéd még garis? -
spgabor
aktív tag
válasz
kelzsoca #11804 üzenetére
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem, ami elkezdett furcsa dolgokat csinálni. Kb egy hete minden előjel nélkül a tapi része egyre használhatatlanabbul működik. Vagyis azt csinálja, hogy vagy nem érzékeli az érintést, vagy például megbökök valamit és azt érzékeli, mintha folyamatosan nyomnám. Az is előfordul gyakran, hogy nem ott érzékeli az érintést, ahol a kijelzőhöz az újam hozzáér.
Ez gépeléskor a legbosszantóbb, mivel vagy nem írja be a "leütött" billentyűt, vagy beírja, de egy másodfunkciót a hosszan tartás miatt. Vagy törlésnél, ha egy betüt akarok törölni kitörli az összes gépelésemet.
Az egész hiba úgy jön elő, hogy ha bekapcsolom, akkor valamikor 1-2 perc után behülyül valamikor pedig relatíve sokat tudom normálisan használni és csak egy idő múlva kezdi el.Először azt hittem, hogy nagyon zsíros a kijelző és azért csinálja. Ezért szépen letörölgettem, megtisztítottam. Viszont nem segített. Csináltam kalibrálást a beállítások között, de ettől sem lett jobb.
Tudtok segíteni a probléma orvoslásban?
Üdv:
spgabor -
Ropman
tag
válasz
Ropman #11800 üzenetére
azért lenne fontos, mert a másik fórumban Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb.. igen sokat ajánlják, és hát a régi xPAD-ommal meg igen meg voltam elégedve, és ha legalább fele olyan jó support lesz hozzá, akkor igen esélyes, hogy ezt a tabot választanám
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- UMAX VisionBook 8a Plus tablet
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest