- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Google Home/Nest
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchoo
csendes tag
Aha. Köszi!
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Feltettem egy 8 GB-os pendrive-ot xTAB70i-re (kelzsoca nectgen ROM-mal) Látja!
kell valamit tenni az eszköz eltávolítása előtt, vagy simán kihúzom-bedugom?
xTAB-70i
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
bull84ghia #9696 üzenetére
Ilyen nekem is volt 1x még az xpadnál, de kikapcsoltam és újra be majd szépen helyreállt minden. Hogy mitől lett jó fogalmam sincs, talán kipattintottam az sd kártyát is, majd vissza bár ennek vajmi kevés köze lehet hozzá.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
bull84ghia
őstag
Ma bekapcsolta, az xpad70-em és a gyári ics fogadott. Minden eltünt róla mentéseim a játékokból telepített progik minden. Inkább visszarakom a gb azzal soha nem volt baj
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gargazsul #9693 üzenetére
A középső menüpont arra szolgál, hogy ha be van kapcsolva a wifi és esetlegesen töltőre van csatlakoztatva a készülék, akkor NEM kapcsolja le, ha a beállítást használva nincs töltőre téve a készülék, akkor pedig kapcsolgatja a wifit-t.
Tehát a középső menüpont egy köztes megoldás, ha spórolni szeretnél a wifivel, akkor a 3. menüpontot válaszd ki.
[ Szerkesztve ]
-
Gargazsul
tag
Azt észrevettem, hogy a NEXTGEN ROM-nál ha a wifi nem mindigre van rakva, akkor biztos, hogy előbb vagy utóbb lefagy és jöhet a reset. Napokig a mindig volt bekapcsolva majd tesztelés képpen átraktak a középső menüpontra (csak hálózat esetén) és nem kellett sok neki, lefagyott. Ezt napokkal ezelőtt is eljátszotta, így most háromból három esetre azt mondom, hogy ez a rész hibás. Pedig jó lenne ha nem lenne, mert így a készenléti időt megnövelhetném.
üdv, Balázs
-
-
atyaatya
tag
válasz
zolivissza #9685 üzenetére
Nem ingyenest használok.
-
madrol
csendes tag
egy gyors kérdés:
Ha recovery-be rádugod a tabletet a számítógépre, akkor látni kellene a nand flash tartalmát?
mert nekem 2 eszközt ismer fel a gép, (mint lemezmeghajtó) de mind2 üres, lemezkezelőbe se mutat semmit. -
-
madrol
csendes tag
egy kicsit off vagy nem, de itt http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=262965&st=3800
fastboot-ról beszélnek. -
atyaatya
tag
Mi volt a legnagyobb letöltési sebesség amit sikerült torrentezéssel elérni? Nekem nem megy 200 k fölé, pedig a kapcsolatom bőven bírná.
-
szponzor
senior tag
válasz
atyaatya #9681 üzenetére
Másik launcher jobban testre szabható, máshogy néz ki, plusz funkciókat ad. A gyári launcher-nél a görgetéssel vannak gondok.
Kinézetben hasonlít a gyárihoz az Apex és a Nova launcher, mindkettő jól konfigurálható. Ezeken kívül próbálhatod a Launcher Pro-t, GO Launcher-t vagy a Lighting Launcher-t. -
atyaatya
tag
Mire jó a másik launcher a gyári helyett. Mi az amiért érdemes lecserélni?
És hol találom azt a plugint 70i-re ami a telefonról történő net megosztáshoz kell?
KÖSZÖNÖM[ Szerkesztve ]
-
sata.
csendes tag
Üdvözletem!
Olyan problémám lenne, hogy már régóta keresem nfs shift-hez, real racing2-höz az sd datát amivel menne, de vagy egyből kilép, vagy pedig textúra hiba lép fel. Chainfire-rel is probálkoztam de nem oldotta meg a problémát. Örülnék, ha valaki tudna itt vagy privátba írni/linkelni olyan verziót ami neki működőképes. Előre is köszönöm
(xTAB 70 stock 2.3-as rom rootolva)
[ Szerkesztve ]
A kis robot megeszi az almát.
-
tjb007
nagyúr
válasz
xLivingDeadx #9678 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
xLivingDeadx #9676 üzenetére
xPAD-70, xTAB-70 vagy xTAB-70i -ről van szó ?
Milyen ROM van rajta jelenleg ?[ Szerkesztve ]
-
xLivingDeadx
csendes tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
xLivingDeadx #9674 üzenetére
Milyen update ?
-
xLivingDeadx
csendes tag
Ja semmi xD már megvan
-
xLivingDeadx
csendes tag
Amit küldtél azt h kell?
Bocs de nem értek az androidos cuccokhoz xD
Ez az első ilyen op rendszerrel rendelkező eszközöm -
tjb007
nagyúr
válasz
xLivingDeadx #9670 üzenetére
Nem fog tönkre menni tőle, amúgy meg nem kötelező rootolni, csak egy lehetőség amivel vagy élsz vagy nem.
-
xLivingDeadx
csendes tag
És ha tönkre megy?
-
tjb007
nagyúr
válasz
xLivingDeadx #9668 üzenetére
Te magad is meg tudod csinálni, nem egy bonyolult dolog, a szervizbe meg hiába vinnéd mivel ott nem fogják neked ezt megcsinálni.
Ha mégis bonyolult (illetve annak tűnik) számodra a recovery -s módszer akkor így is megcsinálhatod: [link][ Szerkesztve ]
-
xLivingDeadx
csendes tag
Ha rootolni akarom akk vigyem ink szervizbe v vmi megbízható emberhez(persze pénzért xD)
vagy itthon csinjam meg? -
pedro21
tag
válasz
xLivingDeadx #9665 üzenetére
Igen root kell hozzá. Az első hsz-ben megtalálod a leírást.
-
tjb007
nagyúr
válasz
xLivingDeadx #9665 üzenetére
Root és egy megfelelő alkalmazás (ES File Explorer, Root Explorer stb.) szükséges hozzá.
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Hogyan kell átirni a build.prop-ot?
Vagy ahhoz is rootolt tablet kell?
Segítséget előre is kösz -
pedro21
tag
Most néztem az orosz ICS rom újabb verzióját rakták fel az alábbi linkre:
[link]
Type1=XPAD
Type2=XTABChangelog:
0.0.6
1) Write full repack logic
2) Replace binary busybox and some toolbox tools to busybox compiled from sources
3) Replace BSD dosfs tools to last version GNU dosfs tools
4) Add nand restoration scripts:
nand_check.sh - force check and repare internal flash
nand_format_vfat.sh - force format internal flash to VFAT
nand_fullrefresh.sh - force full rewrite, parted and format internal flash
5) Some tunes in build.prop (for 512Mb devices memsave, speedup and others)
6) Add support root in box
7) Add google play in box
8) Add tested version skype in box
9) Add needed frameworks and some apps
10) Fix google play work
11) Update goolge framework
12) Fix first boot after update
13) More strip binary for flash save
14) Fin infinitive boot
15) Add ivi app
16) Update some apps
17) Auto brigth now work correct (need small calibrate sensor in kernel)
18) Enable audio low latency mode (~30ms instead over 150ms sound latency)
19) Always use multitouch mode for all devices (workaround not correct position detect with A4Tech mouse)
20) Decrease white noise in headphone output (tune alsa for idx7 T1, idx10/Idx7_T1-4 used RTL DAC is very bas quality)
21) Apply busybox 1.20.1 post patches. -
pedro21
tag
Látom másoknak is van a kijelző érintésével-érzékelésével probléma. Nekem xtab-70- en az orosz és a gyári ICS-en is előjön hogy "beragad" az érintés vagy a görgetés válik "gumiszerűvé". Az orosz fórumokon is írnak a problémáról de egyelőre nincs megoldás rá. Sajnos az unlock screen is beragad néha, ami miatt használhatatlan az ICS rom, emiatt most visszatértem a gyári 2.3-ra, az atomstabil.
-
Ra3
őstag
nekem is van ilyen problémám, de sajnos apex+opera ellenére is előjön néha, nálam attól van hogy nem érzékeli az elvett ujjat és ahol úgy érzi hogy hagytad oda rántja vissza a böngészőben az oldalt...
gondoltam hogy gariztatom, de lehetetlen reprodukálni, meg annyira nem zavar már.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
tjb007
nagyúr
válasz
levi.hungary #9660 üzenetére
Launcher csere (Apex vagy Nova) és böngésző csere (Opera) megoldja.
A gyárinál egyelőre nincs frissebb ROM. -
levi.hungary
tag
Xpad-70 ICS esetében megoldódott már a görgetési probléma? Van újabb rom esetleg?
-
atyaatya
tag
Megpróbáltam megosztani a teloról a netet, de nem ment. Pròbàltam a pachet feltelepíteni,de nem sikerült kiírta,hogy abort. 70i-RE nincs adhok pach. Így a telóval sem tudtam lepróbáalni netet.
-
joe357
tag
Tud esetleg valaki olyan progit amivel androidot lehet monitorozni úgy mint a pc-t a vnc-vel?
-
Ra3
őstag
Már berendeltem ezt a neoprén-t amit linkeltem, nekem elég lesz egy ilyen egyszerű is, kb 2 hét míg megjön, majd leírom hogy milyen.
A mostani, amit legutóbb hozattam ugyanígy néz ki csak kicsit más a mérete, ezt most leellenőriztem, valszeg belemegy.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
atyaatya
tag
A gyári böngésző is néha bezárodik magától csak úgy. Próbáltam a prot is, de azzal sem volt az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ra3
őstag
használtan vettem a tabot és a gyári tok szét volt kívülről gyalázva, szerencsére a gépet megvédte, de szerettem volna egy újat.
gyári hol kapható, wayteq oldalán nem találom...
szerk.:közben ebayen találtam egyet ami valszeg jó lesz hozzá, 2 dollárt még rááldozok, aztán ha ez sem jó nézek gyárit.
[link][ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
tjb007
nagyúr
Gyakorlatilag nincs ilyen. Ezekből a mappaszerű tokokból kevés olyan létezik ami dedikáltan egy kínai modell számára készült, főleg nem a 4:3 képarányúakhoz.
A gyárival mi a gond ? Az biztosan jó és az ára sem vészes.(#9645) Imy
Tudja, hogy létezik, írta is, hogy a gyárihoz hasonlót hozatott.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
nem tudjátok hogy méretben melyik elterjedtebb tablettel kompatibilis a szerkezet? (xtab)
most hozattam egy gyárihoz hasonló 7"-os tokot, de nem megy rá, mert szélesvásznúra lett kitalálva. (szerencsére a nook simple touchra pont jó)''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Clemi
veterán
A 70i-men. a nextgen ICS-hez egy adalék. Már többször előfordult, és most megint, hogy reggel ébresztéskor nincs Wi-Fi. Illetve van, csak azt jelzi, hogy a Routerem hatőkörön kívül van, holott kb 50cm-re van a gép a Routertől. Ez miért lehet vajon?
-
Imy
veterán
Tegnap este neteztem, és telepitgettem rá. Az akksi 60%-on volt. Készenlétbe kapcsoltam, mikor lefeküdtem. Ma reggel meg már be sem kapcsolt, mert lemerült. Érdekes...
-
tjb007
nagyúr
-
Sanchoo
csendes tag
Akütyü véletlenül bekapcsolódott a táskámban.
Az akkumlátor-jelző szerint 13 óra 54 perc készenlét alatt fogyott 0-ra(kezsoca-féle ROM)
[ Szerkesztve ]
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
Azt olvastam valamelyik tesztben, hogy a gyártó ingyenesen pótolja a dobozból hiányzó USB host-kábelt.
Igaz ez a 70i-re?
Ha igen, konkrétan hogyan lehet ehhez a kábelhez hozzájutni?xTAB-70i
-
Dominator
aktív tag
Pár hete felvetettem a topicban, hogy nem sikerült csatlakoznom a Windows Mobile-os telefonról wifivel megosztott netre. Ez most megoldódott, a WMWifiRouter nevű program készítői ingyenesen elérhetővé tették, ha már úgyis bezárt az összes WM Marketplace. A honlapjukon van egy letölthető patch, amit a telefonra telepítve máris működik a csatlakozás. A tabletre persze kellett a Wifi Ad Hoc Enabler. Remélem, másnak is hasznára válik ez a kombó
-
Iga007
tag
válasz
kelzsoca #9515 üzenetére
Köszi a tippet!
Nekem a Spare Parts-ban nem sikerült megtalálnia DPI állítás lehetőséget de a Spare Parts+ ajánlotta a Blade Buddy nevű appot.
Abban a qemu.sf.lcd_density értéket állítottam 200-ra és már így egészen kellemesen használható.
Továbbra is piszok gyors a masina. A Wi-Fi pedig nagyon gyors lett!
Egyébként a processzor órajelet hol tudom megtekinteni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kiléptem! Minden jót, mindenkinek!
-
_seth_
veterán
válasz
#35723520 #9626 üzenetére
Azért érdemes megnézni egyesek gps elhelyezési szokásait, ugyanis a szélvédő közepe, konkrétan a vezető szemmagasságában és majdnem pont előtte elhelyezett gps sem ritka
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Nekem sem jött be a szélvédőre rakott gps, mind1 mekkora mert mögötte világos van és nehezebben látni, ezért is építettem be + így nem kell a kábelekkel szórakozni, pláne a tmc antennáját is a két A oszlopba vezettem el, gyújtáson tölt, ha leveszem nem tölt, szivargyújtót nem foglalja el, meglepő de már lassan 4 éves lesz és úgy sem halott az akkuja, hogy folyamatosan áram alatt van. Egyébként az is igaz, hogy hangja van... jó persze van amikor rá kell nézni mert nem egyértelmű de ez van
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Ra3
őstag
nekem 4.3"-os wayteq navim van, de nagyon ritkán nézek rá, és kis híján már ez is zavar a kilátásban, szóval inkább csak hallgatni szoktam, 7" a szélvédő elött biztos hogy zavarna.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
LamaCube
addikt
válasz
#35723520 #9618 üzenetére
Nekem bőven elég a 3.5" is, mivel vezetés közben nem a képernyőt bámulom és zavarna is a kilátásban arról nem beszélve, hogy hanggal jelzi, hogy mi merre hány méter. Nem hiába vannak a nagy kijelzős gps-ek kamionos gps-ként hirdetve és oda is valók. Persze kinek a pap kinek a papné.
Egyébként én is megvagyok elégedve és nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Ennyi pénzt megért többet nem adnék egy tabletért. Tőlem lehet rajta, alma vagy körte vagy szilva.Annyival nem ér vagy tud többet nekem. Persze pálinkába mind nagyon jó[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
_seth_
veterán
válasz
#35723520 #9618 üzenetére
7"-on navigálni? Nem rossz de kissé túlzás szerintem. A kezdeti 3,5"-os gps-ek valóban kicsik voltak de egy 5"-os már szerintem bőven megfelelő. Igaz látásproblémám még nincs így ezen is látom amit kell
Sajátom: sötétben világosban természetesen wayteq igaz még egy régebbi x920bt tmc-vel, egy tab50 nem lenne rossz de igazából totál felesleges lenne így marad ez a 920-asIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
LamaCube
addikt
válasz
levi.hungary #9615 üzenetére
Próbáltál már 7"-os kijelzőt egy személyautó szélvédőjén gps-ként használni?
Én nem védem ezt a tabletet, de amióta megvan semmi problémám nincs vele. Gyári ics szoftver van rajta és eddig nem volt semmi bajom vele. Amire kitalálták azt bőven tudja. Filmekkel sincs semmi baja, normális a felbontás, ha full hd-t akarok, akkor nézem a tv-t. Alapesetben ez egy másodlagos megoldás, hogy legyen egy hordozható kis számítógép az embernél, unalom űzésnek, netezéshez vagy netalán munkához. Szerintem ezeknek a dolgoknak bőven megfelel, ebben az árkategóriában. Persze a prémium kategória 3-4x ennyibe kerülnek, de kérdem én annyival többet is nyújtanak???
No offenseHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #9615 üzenetére
inkább olyan terméket szeretnék, ami csak működik és kész, nincs vele az az állandó sz*rakodás.
Akkor az Apple gépei körül kellene keresgélni
[ Szerkesztve ]
-
levi.hungary
tag
Ha ennyi pénzt költenék rá, akkor én inkább az arany középutat keresném. Szerintem a 10" már a hordozhatóság és a súlya miatt a normál kényelmes használatot is akadályozza, szóval valamilyen 7"-os, valami értelmes felbontással, 3 vagy 4G-vel, GPS-el.
Illetve mivel lassan egy éve megvan nekem ez a termék, kezd nagyon emlékeztetni arra az esetre, amikor egy termék esetében, állandóan adták ki a szoftvereket, de mire kijavítottak valamit, másikat elrontottak, így éveken keresztül nem lett jobb a szoftver, csak az állandó helyben toporgás, fórumozgatás, kísérletezgetés, végül csalódás lett az eredmény. Sajnos nekem már erre nincs időm, inkább olyan terméket szeretnék, ami csak működik és kész, nincs vele az az állandó sz*rakodás. Ja és ez az egész Android is arra halad, hogy túl sok verzió, készülék, lehetetlen összecsiszolni. Kb az MS-nek is a Windows 7 -ig tartott, mire összerakták rendesen egy rendszert[ Szerkesztve ]
-
kisml
tag
sziasztok!
van nálam egy P1000-es Galaxy Tab. meg egy xPAD-70. ha valamit meg akartok kérdezni akkor hajrá!
-
ClaydovE
aktív tag
Jelentem, nálam eddig nem nincs gond a v1-es romnál (xtab-70i). Be van lakva és minden jól működik. Az nem lehet, hogy a kernelnek van köze a skype-os rózsaszín képhez. Ugyanaz a skype egy 4.0.3-as samsung tableten tökéletes... (Csak ott már a frissebb kernel van).
Üdvözlettel: ClaydovE
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Sorozatok
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Gitáros topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Milyen egeret válasszak?
- Google Home/Nest
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Eladó Apple iPad Pro 11" 2. generációs - 1TB tárhely, wifi+Cellulár (LTE - 4G) sim kártyás tablet.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest