Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe465
tag
hello!
Normális hogy a tabom kb 1,5-2 hónapja nem karja elsőre teljesíteni a letöltéseket különbözö webhelyekről?Ez az elején nem fordult elő,csak most kezdett beütni a probléma?(a hibát a routerben kereshetem,most lesz egy router váltás,ha azzal is csinálja akkor mit lehet tenni?) -
joe465
tag
Nekem is felkínálta,és szeretném megkérdezni,megéri?Mostanában,egész jó lett a tablet,semmi újraindulás,stabil működés,egész jó akku idő,tehát még egyszer megéri,vagy hanyagolható kategória a frissítés?
-
joe465
tag
Nem tudom volt-e már,ha igen bocsi,ha nem akkor van ok reményre:[link]
(otherbe keressétek)
-
joe465
tag
Elképzelghetző,rosszalkodni szokott a kamera,tehát abszolút nme műkődik,egy újraínditás általában segít,most pihwen a töltön kikapcsoltan,hátha,de már eltávolítottam a videókat.
-
joe465
tag
Mi az isten baja lehet ennek a "kisdrágának",nem képes lejátszani a önmaga által felvett videókat ,rábökök hogy lejátszás,a képernyő kicsit sötétebb lesz és ennyi a változás,kétszer lett resetelve,meg kétszer újraindítottam,de most se képes,ugyan ez van fájlkezelőben is,valamint galériában is,mx videoplayer elviszi őket,csak kéken villog a képernyő szerintem a kódolás miatt.vagy esetleg olyan videólejátszó ami viszi NORMÁLISAN a 720p tab által készített videókat,tabon?
-
joe465
tag
Kaptam egy gyönyörű 32Gb-os SD kártyát a kicsikébe,először döcögős volt,mert semmit nem érzékelt a gépből,még a belső memót aztán szépen,fagyogatva,működött a másolás,és most próbálom ki hogy 720i milyen szépséggel játszik le nekem,majd még írom hogy mennyire volt sikeres!
-
joe465
tag
Jól olvastam hogy a 10"-os verzióba,másfajta proci dolgozik?
-
joe465
tag
Nekem is lehet újraindul(t) párszor,csak nem vettem észre,maximum a futás időből(Viszont olyat nekem hajlamos csinálni hogy a kamera nem működik tehát rányomok a fényképezőre,behozza a kamerát,és a fekete kép,valamint ha készíteni akarok ilyenkor fényképet,az írja hogy a kamera alkalmazás megállt,ez gondolom szoftveres probléma,mert egy újraindítás megoldja,valamint olyan is volt hogy csináltam egy fényképet,rezzenés,és újraindult,ez volt az egyetlen alkalom mikor biztosan újraindult!,mivel én úgy vagyok vele hogy ez legyen a legkisebb probléma,ezért nem tervezem a cseréjét.)észre veszem,csak nem mindig vagyok benne biztos!Az Exchange szervert,hol kell beállítani?
-
joe465
tag
Nekem tegnap csinált olyat hogy eltettem egy olyan 5-6 órát,békébe volt,aztán mikor akartam bekapcsolni,semmi reagálás,eljátszottam párszor,feltettem töltőre,aztán hagytam egy kicsit,végül nyomtam 20mp-ig a bekapcsoló gombot,akkor végre elindult,de eltűnt az összes widget a a kezdőképernyőről,kezdjek aggódni,mert először csinálta ezt,eddig újraindulást se tapasztaltam,abszolút stabilan futott,eddig.Abban nem vagyok biztos hogy nem merült le csuttra,de mikor bekapcsoltam a töltőről,akkor már 25%-nál volta az akku töltöttsége,szóval nem tudom,hogy ha előfordul ez többször,akkor kezdjek el aggódni,és ez teljesen normális dolog volt?
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #397 üzenetére
visszament rá,csak elég koszos a belseje,nem tudom simán egy kicsit félek használni,mert olyan szép a képernyője
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #320 üzenetére
ár,ugye,hát ahogy hallottam a kijelző nem nagyon finnyás,holnap ellesz döntve,mivel nem egyedül használom a szépséget,ezért többi embert is megkérdezem.Köszönöm a vélaszokat!
-
joe465
tag
Ennek örülök,hogy elméletileg strapabíró anyag,sajnos a telefon kijelzője bizonyult annak,most hogy nincs a tableten rajta a fólia,félteni fogom,majd nem használatkor beleerőltetem a tokba,még szerencse hogy kaptam hozzá..De minél előbb döntök,holnap meglesz érdeklődve vodába van-e ha van,úgyis rég használtam a bérletem,kicsit "kirándulunk".
-
joe465
tag
Hát,e-bay tényleg olcsóbb,csak ugye ott szerintem sok a szállítási idő,de nagyon nagy a kockázata annak hogy karcos lesz a kijelző fólia nélkül,mert nem tudom,erre szeretnék vigyázni,mert telefonra eddig nem nagyon sikerült,de ez most fontosabb,mert ezt sokszor használom,és eddig lenyűgözött a képernyő.
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #311 üzenetére
Csak ugye ott valamivel hosszabb a szállítási idő,valamint szállítási költség van,
-
joe465
tag
Valaki tud ajánlani rávaló képernyő fóliát,mert elég rendesen elbaltáztam,kicsit megakartam tisztítani a gyárit,leszedtem,de csak mocskosabb lett,mert sztem ma a tok szépen felszedte,aztán ráment a kosz,szóval most elég élvezhetetlen a képernyő,ezért szeretnék rá y új fóliát,tehát,valaki tudna ajánlani valamilyen fóliát rá a netről,vagy ha bemegyek a t-be,vagy a vodába ott tudnak adni?
-
joe465
tag
Igazából killernél telefonból indultam ki,ott használom,ártani nem ártottam neki eddig,működik jól,semmi gond nem volt vele.Mivel ez az első táblagépem ezért érdekelt,de úgy tűnik hogy minden rendben van vele,egyedüli gondom az volt hogy letöltöttem a seamen playert és két avi filmet próbáltam lejátszani,de nem akarta,vagyis a másodikat lejátszotta,2-szer beletekertem,aztán beragadt,nem kart semmilyen műveletre reagálni a lejátszó.Ez mitől lehetett?
-
joe465
tag
Karácsony óta vagyok boldog tulaja egy ilyen kis aranyosnak,nálam egész jól bírja,de a tokkal nekem is bajom van.Az lenne a kérdésem hogy nektek mennyi ideig bírja az akku,illetve megéri-e task kilert használni rá,dob-e valamennyit az akku időtartamán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest