Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxWil
csendes tag
Sziasztok.
Esetleg megvan valakinek a Joe féle TWRP a 10-es Tab-hoz ?
Nálam az összes elérhető összesben (2.6.0.0, v10_recovery stb.) invertálja az X, Y tengelyeket. CM-ekben szintén. A különböző forgatások 90, 180, 270 csak részleges javulást hoz. A visszaállított V03a, V03b-ben minden rendben.Ötleteket-javaslatokat is szívesen fogadok.
A saját TWRP készítés kicsit nehezen megy...Köszöntem!
-
arnd
senior tag
Sziasztok,
egy újrafelhasználós ötletem miatt szétszedtem a 7" tabomat.
Tulajdonképpen a touch és display lenne felhasználva.
Tök jó, mert mind két eszköznek megtaláltam a dokumentációját stb. nem valami meghatározhatatlan cuccok.
Egyébként nagyon korrekt, jó minőségű, már-már prémium hatású a felépítése!
Viszont egy 10" kijelző jobb lenne tulajdonképpen az én céljaimra.
Szóval nincs e valakinek egy elfekvő 10" Smart Tabja? Akksi, boot stb. hiba sem gond. Csak legyen viszonylag ép a kijelzője...
Valami jelképes sör/fagyi/hamburger stb. ellentételezésért -
bdani94
tag
Sziasztok!
Bővült a család egy Vodafone Smart tab mini 7 tel. Ezzel a lehetőséggel és driverekkel tudom rootolni? Vagy keresgéljek még?Előre is köszönöm szépen
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Lehet reménytelen próbálkozás, de hátha
Nincs valakinek elfekvőben felesleges dokkolója Smart tab 7-hez (ZTE V71A)? -
arnd
senior tag
A napokban nekem is a kezembe akadt, meglepődtem de még jó az akksija, de valóban nem lehet már rá telepíteni szinte semmit sem.
Melyik volt az a legutolsó ROM amivel ugyan nem volt kamera, de ezt leszámítva jól működött?
A v9s.zip olyan ismerős... de nem vagyok benne biztos. -
andyTM
őstag
-
LeG3Nd
tag
Sziasztok!
Rám maradt egy Smart Tab 7, szinte gyári állapotban, csak olvasásra használnám, de az eredeti 3.2 romra már gyakorlatilag egyetlen alkalmazás se telepíthető. Megtaláltam a leírást hogyan kell frissíteni, de a v71_recovery.img és v71A_twrp.zip már nem elérhető 4shared-en. Esetleg ha ezek megvannak még valahol, valakinek, elküldenétek?
the.leg3nd@gmail.com címre kérlek.Köszönöm,
Laci -
andyTM
őstag
-
negatiw
tag
Most találtam meg gyerek régi 7 es tabját,3.2 rendszerrel. Gondoltam teszek rá valami frisebbet.
Már túl vagyok 1-2 rom cserén az évek alatt,de ilyen bonyolult még egy sem volt.
lehet inkább kiba...om a gépet. így szinte semmi sem fut rajta. -
Đ10Đ4
aktív tag
Sziasztok,
Vodafone Smart Tab 4 8″ LTE, készülékről lenne szó.. (Ki gondolta volna..)
Következő a kérdésem, lehetséges e és ha igen, hogyan..
1. Teljes értékű "Tárcsázó" képernyőt varázsolni a készülékbe. (Jó lenne a gyári tárcsázó is.)
2. Bejövő hívást fogadni. (headsetre, ha mindegy, akkor headset nélkül is jó, de én avval használnám.)Amit sikerült idáig elérnem..
- telepítettem egy alternatív tárcsázót, "exDialer" néven fut.
- sikerült bele lépnem (nem tudom hogy) a gyári tárcsázóba. itt tudok be állítani ilyet, hogy "hangposta szám" telefonszám megjelenítése/elrejtése.
- számokat a kártyáról, fel másoltam a tabletre, minden gyári "helyzetben" jelenleg, és kérésre, egy gombnyomás.Jelenlegi jelenség:
# Bejövő hívás közben, semmi reakciót nem mutat a gép, se nem villog, se nem dob be egy ablakot, se semmi. Bár ha le teszem, mind a két program (gyári + alt.) jelzi a "nem fogadott" hívást.Valaki esetleg segítség, bármi módon, kivéve, kioktatás és társai, nem feltétlen muszáj, csak 1-2 hónapig a tabletem lesz a telefonom is, és több mint valószínű, hogy jön fontos hívásom.
Aki megérti és tud / akar segíteni, annak meg köszönöm, akár egy pofa sör keretein belül is...
Köszönöm hogy elolvastad!
Szép napot!
Dió -
dani3019
csendes tag
Üdv, Nekem is ugyanez lenne a problémám mint Játékos kollégának, internet van, böngészőbe megy minden de az öszes google alkalmazás lefagy megáll
(Csináltam már hard resetet, gyári beállítások visszaállítását) Addig minden oké míg nem állítok be google fiókot,de anélkül meg semmit nem lehet használni már lassan.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha (visszaállítást követően) a Marketről szeretnék letölteni valamit, akkor milyen hibára gondoljak, ha csak annyit közöl velem, hogy "A ... alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt.
Megpróbáltam másik google fiókkal is, de ugyanez a hiba...
Előre is köszönöm a segítséget! -
j.67
újonc
Sziasztok!valaki tud nekem segíteni egy használható verzió telepítésében? meghálálom!A gépet elviszem hozzád!
-
concware
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van olyan android 4-es verziójú rom ami stabilnak mondható és működik rajta a kamera illetve minden és nyugodt szívvel ajánlaná?
Előre is köszönöm!
-
fszom
csendes tag
Nem én voltam az elkövető aki a tab3 romját felvarázsolta, hozzám már így került, kíváncsi leszek hogy a gyári reset elég lesz-e, 2-3 nap tesztüzem.
Ha mégsem akkor a joestone féle és a cm romokon kívül létezik-e más alternatíva? Aminél mondjuk nem kell olyan kompromisszumot kötnöm hogy nem megy a kamera? -
fszom
csendes tag
Hello! Adott egy smart tab 3 most került hozzám h leheljek bele életet. A tab működik de állítólag időnként megfagy. Van-e rá olyan rom amely teljeskörű, ugyanúgy működik a kamera mint az egész rendszer. Vagy esetleg egy gyári állapotba történő visszaállítás segíthet?
Előre is köszönöm a segítséget.Ui: lusta vagyok végigolvasni mind a 8ezerpárszáz hozzászólást
-
Symmetrix
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hogy ne vegyek rossz microSD kártyát...nos a kérdés az lenne, hogy mekkora a legnagyobb kártya amit még a gép biztonsággal kezel.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Szabónagymer
aktív tag
Szia!
Ezt a kérdést általánosba is írhattad volna, elég döglött már a topik!
Nos:
Igen, le tilthatnak bármilyen készüléket, ami GSM hálózatot használ kommunikációra! (GSM modemek esetén nem tudom, de elvileg azt is.)
Tiltás után tudtommal nem nyitható ki, max wi-fi only lesz a tab. :S De ebben nem vagyok biztos.
Elvileg kikerűlhető, ha imei-t cserélsz, de az nem egyszerű...
Vásárlás előtt tisztáznod kellett volna a jogi viszonyok milyenségét!
Amenniyben előfizetésre vette, és CSAK a tabot adta el, a kártyát megtartotta, akkor nincs félni valód.
Így már én is csináltam, előfizus telót eladtam, de kártyát tovább használtam. Jogilag ez sem szabályos, de ezt nem követi nyomon a szolgáltató mind addig, amíg valamilyen okból érdekelté nem válik ez ügyben. Pont tíltás miatt. De a két egység minden további nélkül használható egymástól függetlenül is. -
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Bocs hogy ide írok ,de vettem egy smart tab 4g 8"-at garanciával mindennel.Ezt le tudják tiltani szolgáltató által?Mert nem tudom,hogyan vásárolta az illető.Aláírt x évre vagy sem.És az egész tabletet letiltják vagy csak a telefon szolgáltatást?Ha letiltják akkor újra nyitható valamilyen módon?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
songo_Jr
újonc
Tiszteletem!
Segítségért jöttem
A Kezembe került egy vodafone smart tab III 7 amit sehogy nem tudok működésre bírni.
A konkrét baja az, hogy már a betöltési képernyőnél megáll. Tehát be sem bootol.
A recovery menüt elő tudom hozni. Sajnos gyári recovery menü van rajta. De valamilyen szinten már volt rootolva. -
songo_Jr
újonc
Tiszteletem!
Segítségért szeretnék fordulni.
A Kezembe került egy vodafone smart tab III 7 amit sehogy nem tudok működésre bírni.
A konkrét baja az, hogy már a betöltési képernyőnél megáll. Tehát be sem bootol.
A recovery menüt elő tudom hozni. Sajnos gyári recovery menü van rajta. De valamilyen szinten már volt rootolva. -
Szabónagymer
aktív tag
Amit Te normál szimnek hiszel, az a mini szim. Ami a telefonba megy az jó a tabba is. A normál szim az a bankártya méretű szim. Amiből kipattintod. Itt Mo.-n nem igen volt már használatban... Amúgy a kártyatatrók fedelén ott van egy egy kis piktogram, ami mutatja mind a szim, mind a memkártya helyes behelyezését.
-
-
sepsi0
őstag
Az a baj, hogy dolgozom és nincs nálam a tab. Video meg nem tudom, hogy van-e...
Én sem rontottam el, szerintem Te sem fogod. Esetleg, ha más nem ír este tudom megnézni, de van egy rajz a tabon, hogy merre kell állnia a simnek behelyezéskor....Itt találtam user guide-ot nézd meg
-
sepsi0
őstag
Szia!
Gyári rendszerrel csak voda sim mehet bele.... de ha más rendszer lesz rajta akkor bármelyik szolgáltató és még telefonálni is tudsz vele.
A sim kártya behelyezése rá van rajzolva a tabra, merre legyen a levágott rész. Kicsit erősebben kell belenyomni a helyére, de azt hiszem rosszul nem tudod bele tenni, mert megszorul... -
w.miki
veterán
Lehet láma kérdés, de...
Hogyan lehet beletenni Vodafone SmartTab7-be a SIM kártyát?
Nem akarom rosszul beletenni, mert akkor nem tudom kiszedni.
Bemutató videót pedig nem találtam róla...
Egyébként... lehet ezt a Tabot más szolgáltató (T) kártyájával használni? -
JackDani
csendes tag
Sziasztok!
Újkorától használok egy Tab7-est, ezidáig minden gyári még rajta. Jó lenne a HC-nél újabb androidra
áttérni. Nem szeretnék megválni az eszköztől, hiszen a piaci értéke jóval alacsonyabb a használati értékénél.
Viszont azt szeretném, ha minden funkciója működőképes maradna. Szerintem egy ICS ezzel a hardverrel már kielégítené az elképzeléseimet.
Sokat olvasgattam ezt a topicot és látom, hogy akadnak megoldások - de nem vagyok komoly hozzáértő, hogy magam nekifogjak...
Van közületek valaki aki személyesen tudna benne segíteni?JD
-
Solad
addikt
Sziasztok!
Adott egy ilyen készülék, ami nem reagál a töltésre, se fényjelzés, semmi.
Van esetleg valakinek hogy mi lehet a gondja, illetve hogy hol lehet szervizeltetni esetleg (a gép kéz alól lett véve), Vodafonehoz ha beállítok vele ilyen formán, elküldenek-e melegebb éghajlatra?Köszi!
-
Kisszabó
tag
Eeelvitték...
Hiányozni fog. -
Pajoz
őstag
Én se adnám el! Film nézésre, netezésre tökéletes. Sőt, sok minden másra (face). Persze ez szubjektív. Nagyon lent van az ára! Mi jobbat, jobb márkát vehetnél ennyi pénzért? Hiába nincs már rá fejlesztés azért csak ZTE a tab. Vehetsz valami tescos szutykot ennyiért.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Kisszabó #8234 üzenetére
Lassan már kuriózumok ezek a gépek!
Nekem 10"-os van, igaz nem ilyen megkímélt, de sokáig verhetetlen volt egy OT995 mellett! Majd egy SGS4 kiváltotta mindkettőt!De a tab megvan, pihen a polcon, vagy a fotelben. Eladni valóban kár, ha csak nem létszükség.
Egy bluetoot bill-el, meg egy böködővel, üt egy hasonló méretű netbook-ot.
rendbe kéne már tenni az enyémet is! -
Kisszabó
tag
A email mégegyszer: kisszabo24 - @ - free mail - .- hu
(a rendszer különben átírja)Jah, és jár hozzá egy 2GB-os kártya is, azt én is úgy kaptam hozzá!
-
Kisszabó
tag
Nah, akkor úgy nézne ki, hogy nagyobb vágódeszkára való váltás miatt eladó szeretett Tablettánk.
A gép karcmentes, elöl-hátul! Kiegészítő, doboza, garancia levele megvan! (igaz, ez utóbbi nem sokat ér már)
Gyári szűz rendszer van rajta - valahogy soha nem jutottam el olyanhoz aki töltött volna rá újabb ROM-ot, én meg nem értek hozzá. Nekem stabilan működik ez is, így aztán nem törtem magam.Ha kérdés van írjatok: kisszabo24@freemail.hu / 30 - 512 - negyven8-tizen8
-
Kisszabó
tag
Valakit érdekel egy 7-es szűz gép, dobozában, minden kieggel együtt?
Lehet, hogy megválnánk tőle... -
Pajoz
őstag
válasz
kislaszlo83 #8226 üzenetére
Mennyivel újabbat?
Sajnos egyedül Joestone foglalkozott a fejlesztéssel. Megállította őt a ZTE. (olvass vissza) sajnos. Van több ROM. A joestone féle CM-ek. Ezeket megtalálod a leírásban. Van egy ruszki ROM, ahol működik a kamera is. Nekem még meg van a tab. Meg vagyok vele elégedve még mindig. Netre, film nézésre megfelel.
Az enyémen a paranoid android ROM van. Ez a legtöbbet nyújtó ROM. Szerintem ettől jobb, újabb nincs. -
Pajoz
őstag
válasz
Szabónagymer #8225 üzenetére
Mit jelent neked az eredeti rendszer?
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok.
Lehet erre a tabra újabb androidot tenni? Ha igen, tudnátok leírást vagy linket adni?
Köszönöm a segítséget. -
Szabónagymer
aktív tag
Üdv mndenkinek!
Lehet egyszer már tárgyalt téma, ez esetben bocs!
Vissza raktam az eredeti rendszert, de valami nem kóser még sem. Nem kezeli megfelelően a memóriákat.
Fájlkezelővel látható, de pl a kamera nem látja sem a belső sem a külső memóriát, és nem tudok lementeni semmit sem. Ha böngészőböl akarok menteni, akkor az sd kártyát nem is adja be mentési lehetőségnek, belső memóriára meg hibát dob, hogy nem tud menteni rá.
Ennek az elhárítására kérnék segítséget!szerk: Vannak itt más bajok is, pl a keresőből nem hjlanó megnyitni semmit, csak black screen és ne tovább. Google mailbol dettó, a saját böngészője 50%, a delfin 20%, opera talán 70% használható.
Szóval ez az egész rendszer hibás, ennyire azért nem volt bugos az eredeti esm!
Ha valaki tudna adni egy jó helyreállító csomagot, az sokat segítene. De félek macerás lesz így akár a cwm-et akár a twrp-t felrakni. -
sepsi0
őstag
válasz
Pepeninho #8219 üzenetére
Nagyon szívesen!
Kár, hogy behalt a topik, volt itt élet még nem olyan rég.....
Esetleg V9S romon érdemes elgondolkodni az ismerősödnek, sokat dob a tabon!ADP10
Kösz, hogy segíteni akartál, én sem vagyok már penge, mert azóta új tab nem kellett, telefonomon meg gyári android van. Régen csináltam már ilyesmit. -
ADP10
aktív tag
Bocsi, tényleg félreértettelek, azt hittem, hogy a custom recovery lesz a cél. Csak azért írtam, mert azt tudtam, hogy működik a gyáriban, csak azt nem, hogy pontosan hol kell keresni, mert nem volt nálam a tab.
Még a hangerő lefelé gombon gondolkodtam, de abban meg aztán végképp nem voltam biztos, látatlanban meg nem akartam okoskodni. (Még ha esetleg úgy is tűnt.
) A lényeg viszont, hogy végül sikerült megoldani a problémát.
-
Pepeninho
őstag
Nem kellett végül PCre dugni. Power és hangerő le. Inne pedig a szokásos módon ment a recovery. Köszönöm a segítséget!
-
sepsi0
őstag
Nem akartam, hogy lecserélje csak azt hogy dugja gépre és onnan adjon parancsot a tabnak.
Ha jól emlékszem Te is írtál anno itt a topikban gondolom értessz hozzá....
Amúgy ha tudsz segíts neki, én csak azért írtam ötletet, mert senki nem válaszolt.
Örömmel veszem ha segíteni akarsz, nem fogok besértődni, ha kijavítasz. -
Pepeninho
őstag
Helló
Egy android robot fel is jött, FTM recovery felirattal. Aztán eltűnik és villog kéken a led. Várni kell, vagy mit kéne tennem ezután?
-
Pepeninho
őstag
SENKI???
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm lányának van egy ilyen ketyeréje és nagyon egyszerű problémája van, biztos tud valaki segíteni. Bekapcsolja a gépet és az írja ki, hogy " írja be a jelszót ". Ezzel csak az a probléma a leányka elmondása alapján, hogy ilyen eddig nem volt. Nem tudja használni a ketyerét.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm!!!
-
HSanyi
tag
Sziasztok!
TWRP-2.6.0.0 van fent a 7" tabon és V9s.
Mindent újra akartam kezdeni, ezért Wipe menüpontot választottam ki.
Most alapvetően bootloop alakult ki.
Az előző tulaj mondta, hogy nem indul stabilan a rendszer.
Valamit kell, lehet tenni, hogy ebből kikerüljön, vagy csak várni kell.
Most pl. 10 perce egy elfordult ZTE kiírást látok....Köszi előre is!
-
Firka30
tag
szerk semmi
-
gyu456
tag
El búcsúzok ettől a topictol, köszönöm azt a sok segítséget amit kaptam!
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest