Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
Üdvözletem
Kb 2 hete használom tabletettet nagy megelégedéssel
Rebott nálam is megvan idönként
Rootra még nem vettem rá magamVotl téma a 2 magos cpu használat jelzése
Nekem ez van fent: Tablet Cpu Usage Monitor
Adatforgalom mérésre SII-re ajánlották az Onavot
Fut tableten is csak market nem jelziIletve mint régi számitógépes szeretem parancssort igy csak ajánlanni
tudom a Text Actions nevü kis progit -
zsoltti
senior tag
válasz
vendingo #1294 üzenetére
Amúgy nagyon egyszerű, nekem is félre érzékelt egy ideig, amire rájöttem hogy jó alapossan meg kell tiszítani a kijelzőt,időnként letörölgetni, és utána hibátlan!!!! Csak hát a teqztelők lehúzták egyből gondolom, mint ahogy azthiszik hogy a mali400 gyengébb mint az andreno 220 már kezdenek a nevetség tárgyai lenni számomra ezek a mobilarenások
Jaj 2naponta újra kell indítani mert belassul, és akkor mivan?
-
hmario
csendes tag
végülis sikerült megcsinálni köszönöm a segítséget, bocsánat h szétírtam a falat.
Akinek nem működik az érintőképernyő, a reboot után, nem is kell működnie, nem kell egyből a busyboxot telepíteni, a következő parancssorokat is csak be kell írni, ha a reboot parancsot beírod végül, akk újraindul és elég akkor telepíteni a busyboxot, menni fog a root úgyis, nem kell megijedni
-
vendingo
veterán
Nem tudjátok, hogy a 10"-nál még mindig fennáll az a hiba, hogy néha rosszul érzékel az érintője?
Másik meg, hogy az újraindulások a frissebb modellekre is jellemzőek (7")?
-
hmario
csendes tag
mikor újraindítja a tabot az adb akkor ilyen törörö hangot ad ki, mintha hibásan csatlakozna a géphez a tab és ezért nem ismeri fel sztem, mit lehet ilyenkor tenni?
-
hmario
csendes tag
van egy olyan problémám nekem is, hogy nem ismeri fel rootolás közben a gépemet a dolog, csak waiting for device van végig... debugging be van kapcsolva, valaki itt mondta, hogy töltsem le a google usb packaget sdkból, de nem tudom mert azt írja ki, hogy failed to create directory állandóan és nem telepít fel semmit... ötlet esetleg valakinek?
-
-
Magnat
veterán
válasz
kopasz7 #1275 üzenetére
Nálam még Demolation3D, Overkill, Age of Zombies (Getjarról mind free), illetve Train of Crisis, ezt pont most toltam végig. Utóbbi 2xx huf, vastagon megéri, de free változat is van kedvcsinálónak.
Getjaron van még vmi vadászos progi aminek a neve nem ugrik be, az sajnos nem fut.Más téma, Swype nektek nem szokott olyat, h nem reagál a tapizásra? Ilyenkor átkapcsolok más billzetre és vissza, kicsit még nyűglődik és megjavul, de eléggé zavar...
Jah és a miért lehet, h mikor reseteltem a cuccot, eltűnt a két demó game róla?
-
Stevee83
aktív tag
Értem, akkor lehet még kicsit pihentetem, mert nem akarom megfektetni, majd foglalkozom vele ha már biztosabb a dolog
Mondjuk rootra is csak azért van szükségem hogy a számomra sok felesleges appot kigyomláljam, bootanimot töröljem, meg hátha ecce lesz rá olyan custom rom ami gyorsabbá teszi, bár komoly sebességproblémám még nem akadt vele.
-
Stevee83
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1280 üzenetére
Az lg gt 540-emet rongyá moddoltam ez mennyivel bonyolultabb?? azon ment root custom rom minden
-
Stevee83
aktív tag
Rootolással meg lehet fektetni a tabot?? És köszönöm az eddigi válaszokat a kérdéseimre!
-
-
Stevee83
aktív tag
Pár kérdésem lenne azokhoz akik már régóta használják a tabot!
Rootolás után mik azok az a gyári appok amik büntetlenül törölhetőek?
Ha törlöm a boot animot ténylegesen gyorsul-e a bootolás vagy csak a boot anim változik?
Melyik formátum(film esetén) fut a legjobban a vason és melyik lejátszót a legjobb használni?
Létezik rá custom rom? A gyári 3.2 vel semmi bajom csak akkor érdekes ha látványosan gyorsítja a rendszert.
Melyik játékok futnak rajta rendesen? Mert eddig akart párral gond (bár nem nagyon használnám játékra) 9mm nem indult el, Asphalt 6 Adrenalin feltelepül intro videó elindul, majd miután vége, hibával kilép, Guerilla Bob Megy de túljutottam az első pályán, kifagyott, kiléptem, újrainditottam a tabot és azóta elkezdi betölteni a játékot de ott behal...Azt hiszem így elsőre ennyi és köszönöm előre is mindenkinek a válaszokat!
-
oldgeorge
tag
válasz
kohalmi1983 #1267 üzenetére
Aki komolyan szeretne egy ilyet, és megvan rá a fedezet, az nemigen fog belőle alkudni!
-
kohalmi1983
csendes tag
válasz
PowerBuldog #1268 üzenetére
már tudomásomra juttatták, köszi!
Bocs! -
PowerBuldog
veterán
válasz
kohalmi1983 #1267 üzenetére
olvasd el a szabályzatot. fórumon hirdetni tilos.
-
kohalmi1983
csendes tag
csak feldobtam, hátha valakinek van olyan ismerőse aki beleszeretett és venne egyet.
jobban szeretem az ilyen fórumokat, a hirdető oldalon sok a komolytalan alkudozó van. Várok, aztán meglátjuk, nem sos az eladás -
törölt tag
válasz
Szabónagymer #1260 üzenetére
igen mar ezt hasznalom 2 honapja, 1.3.3.56 a verzio szama
-
oldgeorge
tag
válasz
kohalmi1983 #1261 üzenetére
Ezt a fórumot inkább azok olvassák akinek már van ilyen, ha az aprón hirdetnéd a tabletek között, az jelentősen javítana az esélyeiden!
Főleg egy ilyen baráti árral!!! -
sittes79
addikt
válasz
kohalmi1983 #1261 üzenetére
UP a jó árnak
Sajna én is így vagyok, de azért nem adom el, most hogy van hozzá BT bill.+egér simán
elmegy egy laptopnak is, kis túlzással. szóval 2 in one -
kopasz7
tag
válasz
zsoltti #1257 üzenetére
Úgy tűnik most jó, valamiért azt ez egy parancsot nem fogadta el, továbbléptem és most működik minden rendesen, busybox is fent van.
Más: Milyen játékok azok amik most már elfutnak chainfire 3d-vel, mert próbáltam a Modern Combat 3-at és se Nvidia se PowerVR pluginnal nem ment. -
zsoltti
senior tag
írdd be előtte hogy : su
-
kopasz7
tag
Továbbra is fenn áll nálam az a probléma, hogy a superuser nem ad jogot a chainfire 3D-nek. Ha a beállításokban azt választom ki, hogy megkérdezze vagy elutasítsa rögtön akkor nem megy a chainfire, viszont ha azt állítom be, hogy automatikusan elfogadja, akkor megnyílik ugyan, de nem kap jogot így sem. (nem jelenik meg a superuserben sem)
Valaki találkozott már ilyen problémával? Próbáltam újratenni a superusert meg a chainfiret is, de nem lett jó. Mit csinálok rosszul? -
joe465
tag
Elképzelghetző,rosszalkodni szokott a kamera,tehát abszolút nme műkődik,egy újraínditás általában segít,most pihwen a töltön kikapcsoltan,hátha,de már eltávolítottam a videókat.
-
Szabónagymer
aktív tag
Az önmaga általkészített videókat, fotókat mindenkor kdzelnie kell! Az nagyon durva bug lenne, ha beépített kodekek nem kezelnék a saját hardveres média anyagot. A hiba mindenképpen külső, és "benned" rejlő.
Épp a napokban voltam hasonlóan én is, ismerem a hibajelenséget. Csak én azt nem értettem, hogy amit eddig lejátszott, mi a bánatos bús elsárgult rezgő nyárfa levélért nem akarja lejátszani?
A kicsikének vn egyolyan jó pofa szokása, hogyy ugyan azon plaformú pc-n, ugyan azon OS-sel (winfos7) nem szokása mindig jóban lennie.
Egy ilyen szokás során próbáltam többszöri nekifutásra felmásolni egy filmet, amiről nem tudtam hogy hibásan másolódott. Bármi lejátszóval, bármi filmet próbáltam, ezt az elsötétedést cssinálta. Még ha néztem is már azt a filmet, azon a lejátszón,
Én is reszeteltem, de a hiba megmaradt. Mint hogy tudtam, adódhat zűr a friss film körül,üetöröltem és a hiba megszünt.Előfordúlt már, hogy a gép saját kamerája nem akart rendesen működni. Lehet,hibásan rögzült a videó, mit készítettél. Szedd el a gépről, még külső kártyán se legyen, és nézd meg, a hiba továbbra is fenn ál-e.
-
joe465
tag
Mi az isten baja lehet ennek a "kisdrágának",nem képes lejátszani a önmaga által felvett videókat ,rábökök hogy lejátszás,a képernyő kicsit sötétebb lesz és ennyi a változás,kétszer lett resetelve,meg kétszer újraindítottam,de most se képes,ugyan ez van fájlkezelőben is,valamint galériában is,mx videoplayer elviszi őket,csak kéken villog a képernyő szerintem a kódolás miatt.vagy esetleg olyan videólejátszó ami viszi NORMÁLISAN a 720p tab által készített videókat,tabon?
-
maxell11
csendes tag
És azt meg lehet tudni, mi a becsületes lánykori neve a Voda smart tabnak?
Vagyis a ZTE által adott pontos típus?
Mert a voda smart tab ugye az utólag ráaggatott név. -
imis
senior tag
válasz
Szabónagymer #1230 üzenetére
asszem most már nekem is kell rootolnom, pedig gondoltam megvárom az ics-t.
-
maxell11
csendes tag
hi fórum!
kell hogy legyen sim kártya a tabletben,hogy megkapjam (majd) a voda ICS OTA frissítést?
vagy elég ha van aktív wifi?köszönöm
-
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #1238 üzenetére
Itt van egy video a chainfire3D működésről, spanyolul van azt hiszem, de a lényeg látszik.
A játékot magát pedig simán installáld a marketről.
-
sittes79
addikt
válasz
kopasz7 #1236 üzenetére
Nah, próbálgattam a frissen root-olt tabon a chainfire3D+nvidia driver kombót!
Szinte minden megy az nvidia tegra zone-ról kivéve a legújabb csak Tegra 3-ra készített applikációk.
Galaxy on Fire 2™ THD próbáljátok ki, ingyenes, brutál jól néz ki, fel lehet tolni a grafikát a menüben max-ra, na akkor megizzasztja a vasat, szaggat kicsit és melegszik rendesen, de fut.
-
0pityesz0
tag
A n.o.v.a. 2 fut valakinek? Érdekelne a game...
-
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #1232 üzenetére
Jah nem, a "Bocs" azért ment, mert nem neked akartam írni, na mindegy aludni kellene már...
-
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #1229 üzenetére
Bocs
PowerBuldog -nak ment!
system/media/bootanimation.zip
csak a zip file-t töröld.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
zsoltti #1225 üzenetére
Ugyan úgy system/bin/*.*-be kell rakni?
Ha megindúl a nagyüzemi modding, jó ha van biztonsági mentés. Titánium csak az alkalmazásokat menti.
Most tünt csak fel, hogy itt nincs is gyári biztonságimentés menü. Még az eclair-ben is van.Akinek volt már kezében más tab is, tapadztalt eltérést a menüben? Vajon mibe nyúlt még bele a voda...?
Kétlem, hogy a bootanimációban kimerülne...Tabra is van CM?
Telón legutóbb egy 2.3.7. GB-t használtam. Serettem, csak segény X8 gyenge volt hozzá, hiába húztam...
Olyat olvastam, hogy az új CM olyan jó lett, hogy mév pro verziónak is emenne... -
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #1226 üzenetére
köszi a tippet, egyből töröltem azt a csúnya vodafos bejelentkezést, a kis genyák eltakarták ezt a szép lógót, nem lövöm le a poént, mindenki próbálja ki
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
kopasz7 #1222 üzenetére
Egy helyreigazítás!
bootanimation és nem bootloader
Kevered a szezont a fazonnal. Előbbi egy indítási animáció, utóbbi az android biossza, ami már egy nagyon komoly szakismeretet követel, mert könnyen csak méreg drága papírnehezéket csinálhat bármely andridos készülékből.Az ikonok távolsága a legtöbb lancseren variálható. Igen a telefon optimalizáció miatt általában 4/5 ill. 4/6 felosztásúak alap beállítással.
Mi nem sok egy animációhoz képest?
Egyrészt HD! Ez már önmagáért beszél.
Másrészt ha már animáció, szeretjük, ha szép. Ez részlet gazdagságot igényel, ami sok kép kockát von maga után. Ez méret növekedést. És még ott a szin variációk.Telefonon én is go-t használtam. Nagyon szerettem.
Köszi az animáció linkjét!
-
zsoltti
senior tag
válasz
PowerBuldog #1224 üzenetére
Én már feltettem vmi 5.5 -ös legújabb recovery!, és Müxik benne minden funkció állítólag, egy backupot már csináltam...
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Szabónagymer #1223 üzenetére
CWM-ből már van egy kezdeti verzió. De azzal szerintem még ne babrálj.
-
Szabónagymer
aktív tag
A rekoverik működnek tabon is? X recovery, CWM recovery. Telepítés folyamata ugyan az?
Sajnos csak a HCL, és ICS lancserek vannak kifejezetten tabra. Lancserből is nagyonsokat kipeóbáltam már. Ha valamit, akkor ezeket ismerem. Két lancserrel érdemes foglalkozni, amik hellyel-közzel tabon is megálják a helyüket. Első az ingyenes GO Launcher. Rengeteg saját alkalazása van, rengeteg témával, mot már egyre több hd is. A másik az ADW, de csak is az ex, azaz teljes verzió. Sajna ez cizetős, de megéri. Ha valaki ügyes, warez is megtalálja. Ezen a négyen kívül semmi érdemleges nincs.
Azért különös, hogy ez a HCL nem az eredeti HCL. Itt nem a lancser része a státuszbár, mert ha rakok fel más lancsert, akkor is ott van. Nem szabható testre. Amit utálok benne, hogy nagyon kevés widget méretezhető át.
Itt látszik, hogy az ivahi tabok még milyen gyermekcipőben járnak. Alig van még HC-os, agy ICS-es tablet. A többin valamilyen 2.x-es OS fut. Baromi nagy telefonok csupán csak. Bár nekem nincs bajom azokkal sem. De agyon kevés még az igazi tabos, HD-s alkalmazások. Bár játékok terén ez nem érvényes már nagyon.
-
kopasz7
tag
válasz
Szabónagymer #1221 üzenetére
ICS bootloader [1280x800] Bocs.
19MB nem sok egy kicsit egy bootloadernek amúgy?
Én kipróbáltam az iLaunchert, egész jó csak rengeteg helyet hagy az ikonok között, mert telefonra van. Most a go launchert próbálgatom... -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
kopasz7 #1217 üzenetére
Egyem a drága lelked!!!
Engem nem a fájlkezelő érdekel, hanem az animáció, amit beraktál a voda helyére!
Taposom már egy ideje az android modding útját, megvannak az én jólbevált szervíz alkalmazásaim.
Fájlkezelőben a rootexplorer, ettől jobb nincs. Nem véletlenül olyan drága! Bár én warez módon szereztem be...Kicsit komolyabb, de root kogot nem kérő tevékenységekre a tcm, totálbhozzaba jólmegszokott windowsos felületet. Pazar, imádom! És nemrég szereztem be egy x-plore nevű menedzsert, kicsit felcsicsázott tcm. A HD az csak gyerek játék. A média anyagok gyors kezelésére baromi jó, de amugy semit sem tud.
Rendszer mentésre, visszaállításra a teljes verziós titanium beckup. Ettől nem taálsz jobbat. Vannak dolgok, miket muszáj megvenni, ha komolyan moddingolni akarsz.
Titániumról sok érdekes meglepő dolgot mesélhetnék... -
kopasz7
tag
Valaki használ valamilyen más launchert? Ha igen, az miben jobb mint a stock honeycomb launcher?
-
zsoltti
senior tag
válasz
Szabónagymer #1216 üzenetére
Amúgy ezen a gépen gyorsabb a betöltés ha nincs semmi. jobb is úgy!
-
kopasz7
tag
válasz
Szabónagymer #1216 üzenetére
Super manager Mindenféle van benne, backup- és filemanager... Meg még sok hasznos dolog amit még nem értek.
-
kopasz7
tag
válasz
Szabónagymer #1214 üzenetére
Jó a rootom, letöltöttem a Super Manager-t és ezzel végre felugrott a superuser ablak és sikerült törölnöm és r/w módba váltanom ect.
Köszönöm a segítséget.
szerk: Feltettem egy HD ICS bootloadert nagyon király lett
Lehet amúgy valahogy engedélyezni a hangalapú hívásokat, vagy ahhoz custom rom kellene? -
kopasz7
tag
válasz
Szabónagymer #1212 üzenetére
r/o-ban van, de nem tudom átváltani, ott van fent a mount R/W gomb de hiába megyek rá. Eleve úgy érzem, hogy nekem nem működik a superuser, sose ugrik fel az ablak, hogy megkérdezze kaphat-e jogot a program (első futtatásnál, akármelyik programhoz amihez root kell). Nemlehet valahogy a superuser listájára manuálisan felvenni programokat?
-
Szabónagymer
aktív tag
-
kopasz7
tag
válasz
Szabónagymer #1208 üzenetére
Root explorerrel sem jó. Csak olvasási jogom van... Semmit nem enged. Nem tudok semmit változtatni
File manager HD-ben a root explorer opciónál azt írja, hogy "Root explorer can not be enabled. Make sure your device is rooted." -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
kopasz7 #1207 üzenetére
Töltsd le Rootexplorert, az rögtön rootjogot kap! Superuseruser szintén kell, az kezel minden rootjogot!
De hiába van rootolva, csak úgy huss essünk neki, nem működik a dolog. Előbb engedélyezni kell a tőrölni kívánt fie/mappa irhatóságát. Ezt úgy lehet elérni, hogy hosszan nyomod az adott fájlt/mappát és a preferens menüre bökve kapsz egy kis ablakot. Ott pipálj ki mindent! De olvass utána a Rootexplorer -nek! Jó barátoddá válhat!#zsoltti: olyat olvastam itt a topickban, hogy állítólag nem jár gari vesztéssel a rootolás.
-
zsoltti
senior tag
válasz
Szabónagymer #1208 üzenetére
Nyugi van, ne adj isten gariztatás miatt.
Android kiírja, azthittem valami igen jót csinál.. -
Szabónagymer
aktív tag
-
kopasz7
tag
válasz
Szabónagymer #1205 üzenetére
Én már próbáltam, nem enged belenyúlni a system fileokba. Superuser jogot meg nem tudok adni egy filekezelőnek sem.
-
zsoltti
senior tag
válasz
Szabónagymer #1205 üzenetére
Mi a file név amit törölni kell, és hol van? mert előbb lementeném a bootanimációt!
-
Szabónagymer
aktív tag
Egy apró észrevétel tennék a roottal kapcsolatban.
Nekem elég volt csak az első két parancsot megcsinàlni. Többet nem is tudtam volna, mert a parancssor kezelő kifagyott, valami üzenettel megállt, nem tudtam más utasítást adni. Lehúztam a tabot a kábelről. A tab üzemben volt, a parancsokra újra indult. Azonban a superuseruser.apk sehol nem volt. Úgy véltem hiba csúszott a rootolásba, megpróbáltam újra, de ekkor már az első parancsnoka megállapodás a folyamat és a fekete képernyős újraindulás nem indúlt újra parancssorral. Ekkor megint lehúztam a tabot a kábelről és hosszú gombnyomással leállítottam és újra indítottam.
Minthogy superuserusert sehol sem találtam az alkalmazások között de marketből meg tudtam nyitni, valami gyanús lett... Telepítettem a Titanium Beckup-ot. Mint mondtam, hogy telepítettem, mert root nélkül ez nem lehetséges.
Ergo: rootoható csak az első két paranccsal. Avagy a >adb reboot bootloader és a >fastboot boot superboot.img utasítással.
Nekem ennyi elég volt. Lehet nálam ez egy anomália, mint másnak az érintő pad inaktivvá válása.Egy apró kis trükköt brobálatok ki!!! Töröljétek azt a retek, ocsmány, tepedelem, ronda vodafone boot animációt, és indítsátok újra! Meg fogtok lepődni...
-
surgyi
senior tag
Nálam az mp4 el sem indul, pedig több lejátszóval is próbáltam már. MXplayer, MoboPlayer.
Az 1080p wmv azt hiszem elindul, de mintha lassítotton játszaná le a képet, a hang az megy rendesen.
720p-vel nincs gondom. Viszont a Youtube-nál is hasonló, hajól emlékszem 360-as felbontást még viszi, de fölötte hang jó, kép szaggatós. -
oldgeorge
tag
10.1 nem lett túldicsérve a teszten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest