Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Settings alatt, Direct mode a hivatalos neve (2. sor) , a magyarázatnál írja a hardveres hozzáférést, azért emlékeztem rosszúl. (Bocsánat!)
Nagyon szívesen mindenkinek!
Sok progit kipróbáltam már, mire rátaláltam erre.
És ugye első körben ezzel sem megy csak amikor a beállításaiban engedélyezem ezt a közvetlen vezérlést.
Első körben én is a "sajnos ez sem ..." kategóriába soroltam.
Azt, hegy mennyi időm ráment a tesztelgetésre, meg jobb, ha nem is kérdezitek.Egyébbként, ha éjjel zavar valait, hogy az arcába világít a tabi, arra a Lux nevű progit ajánlom.
Továbbra is működik a fénymérő szenzor és az automata fény, csak saját igényekhez lehet állítani.
(Gyárilag az automata 5 -re állít minimum, kézzel még 4 -ig le lehet vinni, ez a progi -100 -ig engedi, persze az már nagyon sötét, de koromsötétben a -50 nekem speckó jobban esik, mint az 5.) -
sepsi0
őstag
Szia!
Én erre gondoltam:
Nyissunk meg egy parancssor ablakot és navigáljunk el az ADB mappájába. Ha megvan akkor a következő parancsokat futtassuk:
>adb reboot bootloader
>fastboot boot superboot.imgEzután ugye betölt a recovery és innen tudod felrakni a romot. DE csak betölt és NEM települ!!
-
ADP10
aktív tag
Előtte esetleg egy próbát megérhet, ahogyan én csináltam anno. (Nem tudtam TWRP-ből telepíteni a TWRP-t...
)
Szóval én a CWM-et bootoltam be, onnan gond nélkül fel tudtam telepíteni a TWRP-t, onnan meg már gond nélkül mentek a romok. Sőt, igazából a bebootolt cwm-ből is működött, csak kellett a TWRP, hogy tudjam fogadni Joe goo.im-es frissítéseit automatikusan.
-
sepsi0
őstag
Igen!
De jobban jársz, ha Joe által linkeltet rakod fel, mert az rootolva van, az oroszt nem tudták többen rootolni!
Amúgy ennek is van pár "fura" bugja de ettől még használható. Nálam inkább lassulás jelentkezett, mint gyorsulás, néha egy ideig "befagy" de nem indul ilyenkor újra, lehet nálam van a hiba.
Ja és ha kikapcsolom és újraindítom mindig bejön az android frissítés, úgy mintha egy update.zip-et raktam volna fel és első indításkor töltene be a tab. -
sularan
csendes tag
A hasonlatod nem helyes. A hasonlat akkor lenne helyes, ha sokan látják hogy valaki száguldozik az autópályán mindenki erről beszél a rendőrők is látják de nem tesznek ellene.
A fórum szerkesztői is látják hogy tiltott témát feszegetnek de érdemben nem tesznek ellene.
A fórum szabálya szerint tilos függetlenítéssel kapcsolatos témát felhozni mégis több oldalon keresztül volt hoszzászólás, és volt olyan is ahol ezzel kapcsolatba fényderült arra is hogy bármilyen kód nélkül lehettséges a készülék függetlenné tétele mert a rom alapból azzá teszi de stock rom újra rakásával ismét vissza áll vodásra.
-
icemad
nagyúr
Hali. Én megnéztem neked, nekem 22 fps volt az átlag, 1280x752-es felbontáson, high performance-al. 3.2 alatt szerintem nagyon jó eredményt kaptál. Én 2 tesztet futtattam, mindkettőnél ugyanaz az eredmény. Az első tesztnél minden alapbeállításon volt, a másodiknál a max prociteljesítményt felhúztam 1.5 ghz-re és a best performance opciót választottam a teljesítmény beállításoknál. Az átállítás nem hozott semmi plussz teljesítményt. Azt azért hozzátenném, hogy az én tabom eléggé belakott rendszer. Kíváncsi lennék mások eredményére is. Ja, az én Android verzióm 4.1.2, Joestone romja.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy alig várom, hogy ebből valami klassz játék szülessen, mert a grafika nagyon ott van, pár éve ilyenekkel játszottunk pc-n. Asszem az Obliviont hasonló grafika mellett vittem végig pc-n. Ez meg csak egy tab. Azok is vessenek rá egy pillantást, akik nem játszanak ezzel a kütyüvel. Érdekes, hogy ez is milyen szép grafikát tud megjeleníteni, aránylag folyamatosan.
-
Janaboy
veterán
Elképzelhető, majd Joe megmondja
Amúgy nagyon tetszik a billentyű dock az új 10-eshez, a régi 7-eshez is lehetne ilyen!
Egy apró megjegyzés az oldalról:
"An optional keyboard dock transforms the Smart Tab II10 into a laptop, with additional USB and HDMI ports, an SD memory card slot and an extra battery, making it ideal for business purposes."
Lehet itt is kell külső áram az USB cucchoz, csak biztosítja a bill-ben lévő akku! -
SUPREME7
őstag
Gyári HC-n igen, nekem is voltak ilyen betegségei. A fül megnyitásra az a megoldás, hogy miután felugrik a kisablak, és mielőtt ráböksz az új lapra, várj 1-2 másodpercet, és utána üsd le. A feketeség nálam is előjött, meg az is, hogy befagyott tőle szinte minden és fehér képernyő. Szerencsére az alsó sáv működött, és a beállításokból ki tudtam lőni.
Többieknek köszi, remélem beáll egy idő után az akksi, csak HC-n nagyon jó volt az üzemidő, még ha nyúztam rendesen akkor is, JB-vel meg bitangul merül egy kis böngészéssel is ... majd meglátom mi lesz vele.
-
zebede
őstag
Esetleg próbáld ki ezt: Boat Browser
-
K_Gyula
csendes tag
3G kellene, pont ez benne a lényeg
Okos telefonokat meguntam, vettem egy 20e Ft-os egyszerű telefont, telefonálni. Ezért kellene a Tab, maileket kezelni a melóhoz + azok a funkciók, amik egy okos telefonban vannak.
Most nézegetem a Telenor oldalát, ott Galaxy Tab Plus is van, 84e Ft-ért.
Pont ez a gondom, hogy árban, tudásban is nagyjából egy helyen van (a Smart Tab picit olcsóbb), de nem akarok befürödni vele, hogy nem megbízható
-
mrzaby
csendes tag
Nekem az első tabom indult újra folyamatosan GPS használat közben 6 hónap kínlódás után sikerült elismertetni a hibát és kicseréltetni a készüléket...
Illetve ICS-ben csinálja a mostani azt, hogy megy egy ideig, majd pirosra vált a led (GPS vétel megszűnik) és el is sötétül a képernyő, mint amikor nem nyúl hozzá az ember, majd kikapcsol teljesen és pirosan vilog a led, újra bekapcsolva el kezd bootolni a tab. -
törölt tag
-
andyTM
őstag
-
gps76
őstag
Mondjuk az nekem is feltünt,hogy a galaxy s meg ilyesmiknek van hasonló fogású üvegje,mert pl.:a desire HD csa sima üveg és teljesen más "érzetre".Ezen úgy csúszik az ember keze,érződik hogy kemény valami.
Lehet rászánom magam,csak úgy kíváncsiságból szétszedem megint,mert láttam IPS paneles gépet mostanában és a mienk semmivel nem marad el tőle,még azon csodálkoznék ebben is ilyen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest