Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #5390 üzenetére
Az /etc/audio_policy.conf fájlban az a2dp rész alatt a 48000 -et javítsd ki 44100-ra .
a2dp {
outputs {
primary {
sampling_rates 48000 ide kell 44100 -at írni. -
sepsi0
őstag
válasz
PowerBuldog #5388 üzenetére
Szia!
Irta Joe hogy ez a verzió hibás, nálam is rossz volt a stereo headset, 0909 rom +sp1, vagy a legujjab rom! -
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #5126 üzenetére
Ha felismerte mint cd , a saját gépben a zte nevű cdre jobb klikk és kiadás. Ha megvolt akkor elkezdi mint mtp eszköz felismerni.
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #5081 üzenetére
Sajna a gyári rommal sem tud többet . Az ics miatt pedig már a kernel kgsl része és az adreno driverek is frissítve lettek a /system/lib/egl mappában.
@trefa :
Amikor elsötétül az a fastboot (bootloader) mód. Abban az üzemmódban csak a fastboot parancsok használhatóak az adb nem. A fastboot reboot kiadása után újra kell induljon a tab ha a driverek telepítve vannak. (ld. egypár hsz -el ezelőtt.) -
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #5078 üzenetére
Beállítások -> fejlesztői lehetőségek -> HW fedvények letiltása pipa. Újraindítás után újra be kell rakni a pipát.
Antutu ban a grafikus rész nagyjából 1000 pont körül szokott kapni. Ha annyi megvan akkor rendben van. Nagyobb kijelző régebbi kernel és más grafikus vezérlő miatt lehet rosszabb mint a Nexus S .@Bendeguz01 :
Wipe cache /wipe dalvik-cache recoveryben. Ha nem segít akkor factory reset. -
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #5074 üzenetére
a hw fedvények tiltása után már nem kellene ilyeneket produkálnia. Alapvetően a copybit csinálja a zűrzavart , ha ezeket a részeket át tudom portolni egy 3.x kernelből akkor megszűnik ez a hiba ,addíg viszont sajnos oda kell figyelni , hogy a hw fedvények(overlay) le legyenek titva a beállításokban.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
PowerBuldog #5047 üzenetére
Melyiket tetted fel?
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #5047 üzenetére
Ha film/youtube lejátszás van és nincs a hw fedvények tiltása kipipálva akkor újraindul (ld. blog). Egyéb újraindulásról nem tudok és nem is jeleztek ilyen gondot.
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #5042 üzenetére
Elsőként a gyári drivercsomag.
ZTE Tablet driver
Majd reboot bootloader és végül a kérdőjeles eszköznek frissíteni a driverét és engedni , hogy keressen a windows update -n is. Valahol már itt a fórumban vannak fent képek , hogy hogyan tudod engedélyezni a winupdate-ről frissítést ha nem keresne rajta.Linux mellett win7 x64 -en is használom a tabot és én így telepítettem a driverét.
[link] -
andyTM
őstag
válasz
PowerBuldog #3689 üzenetére
- valami gáz van:
-- Install /sdcard ...
Finding update package...
Opening update package...
E:signature verification failed
Installation aborted. -
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #3685 üzenetére
Itt megtalálod a kernel #60 letöltési linkjét :
[link]Ez volt az utolsó hc kernel amit csináltam.
-
válasz
PowerBuldog #3657 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok! "kész lett" csak ugyan olyan rossz"...
Nekem is cserés, de nekem csak hivatalos márkaboltban cserélik, mert online shopban vettem!
Természetesen a boltot nem tudtam felhívni, mert senki nem volt hajlandó felvenni!
Szóval most harcolok a vodával, hogy vigyenek oda egy gépet, hogy cserélni tudják, mert nincs készleten a hivatalos boltban -
Magnat
veterán
válasz
PowerBuldog #2997 üzenetére
Én feltettem az ARMv7 codecet, h amit lehet, hardweresen tudjon játszani.
-
válasz
PowerBuldog #2973 üzenetére
Jó ez a szerviz figyelő:
reggel néztem: még az üzletben volt ; elkészülés 05.25.
Most nézem: úton a logisztikai központba ; Elkészülés: 05.29.
Biztos a futár olyan dugóba került, hogy 3 napos késést sikerült felhalmoznia! -
válasz
PowerBuldog #2968 üzenetére
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #2968 üzenetére
adb reboot bootloader
fastboot boot cwmrecovery.img és már mehet is.A v03 gyári állapotot állítja vissza az első bekapcsoláskori állapotra.
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #2964 üzenetére
-
válasz
PowerBuldog #2531 üzenetére
Úgy látom ez nem csak egyéni problémám!!
A héten én is viszem! -
sittes79
addikt
válasz
PowerBuldog #1894 üzenetére
Nekem is volt, de csak ki írta, attól függetlenül működött.
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1891 üzenetére
Ilyet nekem is csinàlt. Èn rögtön vissza is toltam a simet, újra indult ès rendben volt vele minden, de volt olyan is hogy 2x kellett eljàtszani vele a sim ki-be jàtèkot. Egy időben csinàlta, most màr nem.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #1893 üzenetére
most nézem, hogy a Sim-kártya lezárás be van pipálva. Viszont ha ki akarom kapcsolni akkor kéri a PIN kódot, amit ha megadok nem reagál semmit, hanem kéri újból.
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #1891 üzenetére
Újraindítás után néha előjön . ha elfordítod állóra bejön a pin kérő ablak .
-
zsoltti
senior tag
válasz
PowerBuldog #1827 üzenetére
hehe, ahogy a Notenál is ,majd bejelntik, bocs de iniább Q2 lesz
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1538 üzenetére
Jó van, valamivel fel kell dobni a hangulatot
-
sittes79
addikt
válasz
PowerBuldog #1405 üzenetére
hja akkor bocs, prohardver-es videotesztben mondta az arc, onnét vettem az infot, de akkor ő sem volt képben
valójában az egyikre mondta, hogy mikrofon, nem is értem miért kell 2 mikrofon? stúdió felvételhez?
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1362 üzenetére
Kipróbáltam sajáttal amit hozzá adtak, meg a SG-II telóémmal is
Más madzagosom egyenlöre nincsDe kösz a tippet kiprósza mezei fülessel
-
maxell11
csendes tag
válasz
PowerBuldog #1353 üzenetére
és arra tipp hogy voltaképp mi történt/történik?
mert a foltok épp ott tűnnek fel, ahol kézben fogom a tabletet az ujjaimmal. mintha megnyomnám a kijelzőt. na de ilyen nem lehet. elvileg.tipp?
-
Stevee83
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1280 üzenetére
Az lg gt 540-emet rongyá moddoltam ez mennyivel bonyolultabb?? azon ment root custom rom minden
-
kohalmi1983
csendes tag
válasz
PowerBuldog #1268 üzenetére
már tudomásomra juttatták, köszi!
Bocs! -
zsoltti
senior tag
válasz
PowerBuldog #1224 üzenetére
Én már feltettem vmi 5.5 -ös legújabb recovery!, és Müxik benne minden funkció állítólag, egy backupot már csináltam...
-
sittes79
addikt
válasz
PowerBuldog #1181 üzenetére
Itt nem az ICS-re gondoltam konkrétan, hanem úgy nagy általánosságban a support-ra, bármi kérdésem lenne, szerintem a vodafone-tól nem nagyon kapnék segítséget vagy a kábelek ügye, szó nincs róla, hogy érkeznének.
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1170 üzenetére
Remélem kiküszöböli a kisebb hibákat ;-)
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1170 üzenetére
Ezért írtam hogy nem hivatalos forrásból olvastam. Ezt a guglis cuccot nem tudtam. Persze ahogy írtam én számítok rá :-) Azért megnyugtatott amit írtál.
-
nyuszó
tag
válasz
PowerBuldog #1167 üzenetére
köszönöm, sikerült.
-
nyuszó
tag
válasz
PowerBuldog #1162 üzenetére
Igen, androidos a telefon - Sony Ericsson xperia ray, ( 2.3.4 verzió). Próbáltam beállítani a leírás szerint a telefonon is, a tableten is, de nem szuperál. Nincs internet a tableten.
-
Magnat
veterán
válasz
PowerBuldog #1162 üzenetére
Nekem úgy rémlik, már a Froyo is tudta ...
Szerk, itt találtam is hírt: [link]
-
zsoltti
senior tag
válasz
PowerBuldog #1156 üzenetére
Még honeycomb. [link]
-
válasz
PowerBuldog #1143 üzenetére
Végül sikerül!
Picit olyan mintha lassabb lenne...De majd "takarítok"! -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1118 üzenetére
Na ez megint egy érdekes helyzet... A programok közt nincs sehol, de a marketbōl meg tudom nyitni.
-
kopasz7
tag
válasz
PowerBuldog #1097 üzenetére
CD meghajtóként ismerte most csak fel 0 bájtos mérttel. Aztán letöröltem a zte driverét és most jó.
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1045 üzenetére
Nos, megpróbáltam de azt írja nm lehet ehhez a hardverhez telepíteni drivert
BéHGT: Olykor problémás lehet az ilyen dolog. Naon sok telefont rootoltam már illetve főzött romokat is felraktam 1 ccsomót, de azok mind samsungok voltak. Ez lesz/lenne? az első a tabletek közül
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1045 üzenetére
Megpróbálom akkor úgy is. Kicsit később beszámolok. Am köszi a sok segítséget,nehéz szülés :-P
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1043 üzenetére
Na onnantól van gáz mert miután beadom azt írja h waiting for device. Így hagytam 20 percre, de azután sem történt semmi, ill olykor nem 'látja' a gép, drivert akar telepíteni hozzá és így nem tudja a parancsot beadni a tabnak.
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1041 üzenetére
Volt olyan h azt írta: 'demon nem működik' + vmi 'necessary succesful'
Most pl semmit. De mindig újraindul a tab és csak fekete kép van. Értsd:bekapcsolva van,de nem tölti be a rendszert. -
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1038 üzenetére
Megnézem csak újra indítom a tabot.
De asszem kiírja... -
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1036 üzenetére
Jaja, ellenőriztem. Mikor beadom a fastboot boot superboot.img parancsot kidobja h waiting for device. De onnantól nem csinál semmit pedig kb 20 percre úgy hagytam
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1034 üzenetére
Nincs sajna. A művelet első parancsfuttatása működik, mintha újra indulna a tab és a pc sem ismeri fel utánna. Azaz drivert keres hozzá, így a parancssorban hiába futtatom a másodikat a 'fastboot boot superboot'-ot, a gép már nem "látja".
-
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1030 üzenetére
Jaj, igen hehe... Cseppet benéztem
. 1000 kösönet nektek!
Sztem így menni fog. -
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1027 üzenetére
Igyekeztem O.o Tehát ami történt: letöltöttem a linkekről a dolgokat. A zte usb.. sima ügy, a.img rarban jött le, az sdk is lejött-az meg leszedett vmiket, 3.2es cuccokat stb.
Rarból ahogy írtad fileok be a megadott helyre.
Tabon usb hibakeresés be-gépre rádug.
Start menü-futtatás: adb reboot bootloader : ok
- II - :fastboot boot superboot.img: nem található
Valamit elbénázhattam lehet, de eddig így csináltam -
0pityesz0
tag
válasz
PowerBuldog #1019 üzenetére
Halihóó!
Én is csatlakoztam a 7"os klubhoz. Neki is láttam a roothoz, sajna a 'fastboot boot superboot.img' futtatásakor azt írja a gép hogy nem található!
Tud vki HELP?! -
BéHGT
senior tag
válasz
Végre előkerültél... Jó ideig nem láttalak ebbe a topikba, hova tűntél?!
Amúgy meg lehetne csinálni szerintem "normálisan" is az első hsz-t. Tehát leírás, specifikáció, egy kép a Tabról, stb...
-
zsoltti
senior tag
válasz
PowerBuldog #1022 üzenetére
a 10"est ugyan így kell igaz?
-
ocsesz
aktív tag
válasz
Köszi!!!
Király vagy!
-
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1016 üzenetére
Lehet hülye kérdés.
A root akkor érvényes lesz az ICS alatt is? -
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1014 üzenetére
Oké,köszi
Ki is próbálod?-hülye kérdés,gondolom igen.
-
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1010 üzenetére
Valaki lefordítaná a folyamatot ha működik?
Köszönöm! -
sittes79
addikt
válasz
PowerBuldog #1010 üzenetére
Köszi, jól van haladunk
Na akkor hogy hozunk ki ebből USB-és kölső vinyó csatolást?
-
oldgeorge
tag
válasz
PowerBuldog #796 üzenetére
Jan 1- től 15 nap !!!!!
-
BéHGT
senior tag
válasz
PowerBuldog #758 üzenetére
Mennyire lassítanak, ha túlléped a forgalmi keretet? 32, vagy 128?
-
BéHGT
senior tag
válasz
PowerBuldog #756 üzenetére
Még tablet mobilnet 7-nél is? Egyszeri 9900Ft, aztán havi 6000...
Ezért jobb a céges, ott a sima mobilnettel is valami 6000 ft egyszeri, és havi 3000es net... Annyi meg talán elég, kb 10 napot lenne wifi nélkül, és összesen olyan 90 óra... Persze addig nem lenne használva gőzerővel. -
bigdady
nagyúr
válasz
PowerBuldog #711 üzenetére
Bsplayer
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
PowerBuldog #698 üzenetére
Köszöntem!
-
BéHGT
senior tag
válasz
PowerBuldog #691 üzenetére
Sajnos gy is van, itunes-al nagyon elrontották szerintem... De valakinek az jön be...
-
Blamazs
senior tag
válasz
PowerBuldog #691 üzenetére
pedig macbook-ot hasznalok es semmi penzert nem ulnek vissza windows ele mar. ellenben ez az ios/android tema meg mindig nem dolt el nalam. a telefonom androidos, a tab megvetele fog donteni hogy melyik rendszer veszi at nalam a hatalmat
-
Blamazs
senior tag
válasz
PowerBuldog #689 üzenetére
ezert nem bizom benne, hogy holnapra helyre all a rend, ha szerda ota nem tudtak rendbehozni
ajanlottak egy ipad2-t 105-ert 9 ho garanciaval, meg a vegen azt kell megvennem a voda toketlenkedese miatt. -
Blamazs
senior tag
válasz
PowerBuldog #684 üzenetére
koszi! telefonon mar kiprobaltam es mukodik. remelem a tab-on is megy majd gond nelkul
-
Blamazs
senior tag
válasz
PowerBuldog #669 üzenetére
En most indulok venni egy ilyen keszuleket, csak meg azt nem tudom 7-es vagy 10-es meretu legyen? cipelni nemigen akarom, inkabb hazi hasznalatra lesz. a 10-es fele jobban huzok azert mert filmet nezni azert csak jobb egy nagyobb kepernyon.
nektek mi a velemenyetek? -
Karima
őstag
válasz
PowerBuldog #665 üzenetére
Nekem mind a négy készülékemhez olyan büdös tokot adtak gyárilag, hogy az elsőt kitettem 2 napra az erkélyre, hogy kimenjen a szaga
Aztán meg nem használtam, mert kellett visszavinnem cserébe a tabletet, de a többi tok is ugyanilyen büdös volt
Azokat már ki sem vettem a dobozból
Most várom a megrendelt könyvszerű tokot. -
planbmokus
senior tag
válasz
Van egy pár féle AKG füllhalgató, aminek hasonló tokja van, mint amit elképzeltem, asszem a K430-as és a K450 pont ezek közé tartozik, de ha gép elött leszek, küldök képet..
Amugy ma megvolt a 36 órás készenlét, 14%nál tettem töltöre a végén, volt benne WiFi és 3G+ Net is, Gps, játék, zenehallgatás és az ehavi Chip magazin Kindle-ben olvasva, szobahömérsékleten legtöbbet, de reggel a buszon kb 5C-ban is használva. Ez nálak csillagos ötöst ér, fényerö végig 35%-on volt! -
Pistakiss
őstag
válasz
Háát!
Én a leányoméhoz vartam tokot, amibe belefér az eredeti tokkal együtt, tartozékokkkal, neoprén anyagból. -
gaben1117
senior tag
válasz
PowerBuldog #623 üzenetére
Pont most volt egy rövid vitám az egyik emberkével, aki azt állította hogy mind1 hogy 800x480-on vagy 1280x800-on kell teljesíteni egy chipnek.
Igazából ami engem érdekelne, hogy a galaxy tab-omban lévő sgx 540-hez képest mit tud. Mert ha minden jól megy kapok egy ilyet, és nemtom melyiket kéne megtartani. Nyilván nem csak ez alapján fogok dönteni. -
Drack
csendes tag
válasz
PowerBuldog #620 üzenetére
Nem azt mondtan, hogy nekem igy jo csak, hogy stabil. Hidd el nem azert vettem, hogy repulo uzzemmodban olvassak rajta, de kiakaszt az allando ujraindulas es fagyas.
-
oldgeorge
tag
válasz
PowerBuldog #616 üzenetére
Az a smart store egy más dimenzio a többi voda üzlethez képest, érdemes egyszer bemenni körülnézni, avval együtt én sem veszem készpénznem amit mondtak.
-
BéHGT
senior tag
válasz
PowerBuldog #611 üzenetére
És mikor tervezi kb kiadni majd a Voda erre a szendvicset?
-
BéHGT
senior tag
válasz
PowerBuldog #596 üzenetére
Az igen komoly!!
Mennyi idő alatt tölt fel kb? És milyen csomaggal vetted, ha nem titok? Lehet követni a forgalmat, vagy csak külön programmal? (Esetleg van olyan, ami normálisan mér? Mert SGS2-re nem találtam...)
És a legutolsó, legfontosabb, megéri 2 év hűséget vállalni? Mert előző oldalon azért olvasgattam újraindulásokat, kikapcsolás-bekapcsolást, aminek annyira nem örülnék. Inkább cipelem a laptopot továbbra is a munkába akkor... -
BéHGT
senior tag
válasz
PowerBuldog #594 üzenetére
Még itt olvastam a hsz-ek elsői közt, hogy csak usb-s töltő van. Azt hittem, csak számítógépről lehet tölteni...
Mondjuk a cikkben is össze-vissza írnak. "Az akkumulátorról azt tudni, hogy 3400 mAh-s kapacitású, ..." Következő oldal: "Akkumulátor 4000 mAh-s"
Most gondolkodom, hogy aláírjak 2 évet hozzájuk, vagy keressek eladót... -
hmario
csendes tag
válasz
PowerBuldog #583 üzenetére
Ha letöröltem h tudom visszaállítani?
-
GangBAng^
tag
válasz
PowerBuldog #572 üzenetére
ebay-en találtam egy ilyet > http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Plug-Female-Female-Coupler-Cord-Adapter-/300491947925?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f6b73f95
sztem berendelek egyet.ki tudja hátha így működik
-
GangBAng^
tag
válasz
PowerBuldog #570 üzenetére
közben rákerestem neten és ezt találtam: "Az USB host támogatásnak köszönhetően akár egeret, billentyűzetet, vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk a tabletre, de megfelelő adapter hiányában ezt nem tudtam kipróbálni. Ezt az adaptert egyébként a Vodafone fogja forgalmazni, mint külön megvásárolható kiegészítőt, előreláthatólag január végétől."
Remélem igaz -
surgyi
senior tag
válasz
PowerBuldog #554 üzenetére
Értem, én is olvastam már többféle fórumon. Csak mondta is az eladó, hogy az első töltés egész éjszakás legyen!
Egyébként Debrecenbe lett visszacserélve és 9983 volt az utolsó 4 imei-szám. Nov7-es szoft-al. Ez a mostani már a decemberi, nagyon remélem nem lesznek gondok vele!
Annyit észrevettem a boltban, hogy több idő kellett neki, mire meglelte és csatlakozott a WIFI. Viszont a böngészője nem akadt meg, mint a másiknak.Tanulságként írom, a srácok először azt mondták elküldik bevizsgáltatni, majd felhívták a központjukat, elmondva a 3 pixelhibát, (amit 2-en is csak nagy nehezen láttak meg a boltban), azt az utasítást kapták cseréljék ki, "bár eléggé jelentéktelen hiba!"
Persze többször is elmondtam: NEM, 3 munkanapon belül vagyok, kérem a cserét, vagy pénz vissza! -
Drack
csendes tag
válasz
PowerBuldog #548 üzenetére
Na látod ez simán megeshet
-
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #545 üzenetére
Ehh
Pedig király lenne.Avastban be lehetne állítani,hogy melyik program milyen netkapcsolaton kommunikálhasson.Wifi-mobilnet-roaming.
-
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #539 üzenetére
Ebben lehet valami.
Csak pár hónapig él a 3.2.
Nem hinném hogy most is ezen rendszer javításával bajlódnának. -
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #530 üzenetére
Kábelen próbálod vagy kártyán?
Nekem a kábelen nem látja a gépEsetleg próbáld ki a Wifi File Explorert.
Piszok egyszerű és hasznos kis progi,érdemes megnézni -
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #511 üzenetére
Nekem jól mutatja.
Minden automatán van? -
surgyi
senior tag
válasz
PowerBuldog #470 üzenetére
Akkor végül is hasonlónak mondható az eredmény. Elég jó az akku teljesítménye.
Egyébként nagyon tetszik a gép, gyönyörű a kép (kár a 3db pixelhibáért), iszonyat gyors a proci. Minden azonnal történik, nincs hezitálás, egyedül a
Előbb néztem egy programmal alapból ha jól emlékszem 1mag aktív s 384MHz-en jár. Aztán elindítottam egy game-t, átváltottam a progira, s jól látszott ahogy mindkét mag 1188MHz-en jár!
Egyedül a képernyőváltás röccen mikor a kb 30 ikonnal telerakott képernyőt lapozom.
Programok telepítése is baromi gyors! Nagyszerű az egész.
Remélem ha ki tudom cseréltetni a pixelhibák miatt, az új is ilyen stabil, fürge lesz! -
surgyi
senior tag
válasz
PowerBuldog #467 üzenetére
Mennyit használtad közben?
Mert én ma 9:30-kor vettem le. Kb 40-45 percet pihizett is ez idő alatt.
Volt videó, wifi, 3G modem, kipróbáltam az NFS játékot. Telepítettem progikat, és futtattam az Antutut...stb. 66%-on áll és ment a gép 3:15 percet azóta. Ez messze elmarad a PowerBuldog-étól. -
surgyi
senior tag
válasz
PowerBuldog #464 üzenetére
A force close mit takar? Előbb újraindítottam a gépet, s most jó.
Viszont eléggé lassan tért magához, a vodafon logó sokáig kint volt, aztán mikor bejött az órás felület, nem volt húzgálós lakat. Vártam egy ideig, aztán megnyomtam a kikapcsoló gombot, majd ismét, ekkor már a PIN kód kérős részt mutatta. Onnantól minden OK.
Ilyesféle tapasztalat? Vegyem ki a PIN kód kérést? -
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #397 üzenetére
visszament rá,csak elég koszos a belseje,nem tudom simán egy kicsit félek használni,mert olyan szép a képernyője
-
bigdady
nagyúr
válasz
PowerBuldog #358 üzenetére
Jobbra balra is levágja
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #320 üzenetére
ár,ugye,hát ahogy hallottam a kijelző nem nagyon finnyás,holnap ellesz döntve,mivel nem egyedül használom a szépséget,ezért többi embert is megkérdezem.Köszönöm a vélaszokat!
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #311 üzenetére
Csak ugye ott valamivel hosszabb a szállítási idő,valamint szállítási költség van,
-
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #240 üzenetére
Mivel kezdő droidos vagyok,lenne 2 kérdésem.
1.A Rootolás mit takar?
Azonkívül hogy rendszergazdai jogokat kapok?
Nem jár garivesztéssel?
Csak azért kérdem,mert az avast-nál ha lenne rendszergazda jogom,be tudnám állítani hogy a különböző programok milyen hálózaton működjenek-wifi,mobilnet.2.Egy esetleges ICS frissítést magától elvégzi a gép,vagy külön folyamat mint ha xp-t frissítenék win7-re?
Bocsi a láma kérdésekért,de még nem vagyok otthon ebben a témakörben.
-
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #207 üzenetére
Akkor én csak valami szoftveres dologra tudok gondolni.
Reméljük egy frissítés tényleg megoldja. -
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #205 üzenetére
Nekem eddig 2X indult újra.
Azt vettem észre,akkor csinálta amikor le volt rakva.
Lehet a hőt a hátlapon vezeti el? -
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #182 üzenetére
Nekem még a gyári van rajta.
De majd itt nézelődök:
http://search.eim.ebay.hu/?ev=&kw=tablet+screen+protector&ect=&elc=3&eb=Keres%C3%A9sÁtlag 2000 Ft-ra jön ki egy csomag,általában 2 vagy 3 fólia van benne.
-
imis
senior tag
válasz
PowerBuldog #182 üzenetére
-
Pistakiss
őstag
válasz
PowerBuldog #150 üzenetére
Háát!
Milyen illesztőprogramot dob fel? Nálam csak egyszerűen megjelent, mint külső meghajtó -
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #150 üzenetére
Nekem is feltelepült ahogy rádugtam.
De utána hol tudok rá másolni?
Commanderben nem találtam új meghajtót. -
ocsesz
aktív tag
válasz
PowerBuldog #148 üzenetére
Akkor passz.
Én a kábeles dolgot ki sem próbáltam még.Kell telepíteni valamit a gépre hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest