Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
A telóknál van négy/öt érintkező nálunk van negyven.
Az USB JIG ahogy tudom csak a samuknál működik és ott is csak akkor , ha valamilyen életjelet ad a készülék.
A ZTE blade, skate gombokkal rakható download módba. Ilyenkor az eszközkezelőben megjelenik egy diagnostic interface . Ez az eszköz egy soros portra csatlakozik amit használva pl a qpst -vel feltölthető a gyári szoftvercsomag. De mivel az én tabom abszolút semmit nem csinál az usb-re dugva így ez a metódus nem játszik.
A teljesen halott eszközöket elvileg JTAG -et használva fel lehetne programozni újra , ha nem hw hiba okozza a működésképtelenséget. Ez egyrészt a JTAG eszköz hiánya és a dokumentáció hiányában szintén nem járható .A GT540 szervízkönyve szerint egyébként a következő a javítás menete nem bekapcsoló készülék esetén :
1. Kapcsológomb működésének ellenőrzése
2. Megadott pontokon feszültségek meglétének ellenőrzése.
3. sw feltöltése.Ha a 2. vagy 3. pontban foglaltak hibára futnak ki kell cserélni az alaplapot.
-
-
joestone
addikt
egy darabig megáll a fejlesztés , mert "földből emberkéz munkájával nyert és tűz által megnemesedett anyag" lett a tabomból.
Készült egy tesztbuild 10" -ra, amiben a hanggal kapcsolatos gondok lettek orosolva (visszaállítva a korábbi audio driver) és a gsm részt dolgoztam át (sajnos találtam hibát a korábbi verziókban) . Remélhetőleg eltűnik a phone.apk fc.
Javítottam a configban a hibát (bill, kapcsán ).
SmartTab10 CM10 12.11 tesztbuild -
Caaabi
senior tag
Az az alap launcher, szerintem recoveryben csinálj egy wipe cache / wipe dalvik cache-t és ha utána is leáll a launcher akkor wipe data factory reset után tedd ujra a legfrissebb CM10 et, vagy másik megoldás ha kipróbálsz egy másik launchert, play áruházban van egy tucat..
-
Sera26
aktív tag
A tegnapi sikeres romcsere után felkínált a rendszer frissítési lehetőséget. Feltettem a legfrissebb CM10-et és a gappokat is.
Alig hogy belaktam a rendszert, folyamatosan "Trebucher leállt" hibaüzenetet kaptam. Nem tudtam visszalépni a "főoldalra". Ez mitől lehet?
Amúgy mi ez a trééévalami? -
ADP10
aktív tag
Így nem kell a waiting for device parancs:
A Telepítés Menete:
Egyszerű a dolog.
Nem kell root.
Letöltöd a romot. Majd a belső tárhelyre másolod.
Letöltöd a gapps csomagot. Majd a belső tárhelyre másolod.
Letöltöd a twrp.zip -et és ezt is a belső tárhelyre másolod.
letöltöd a twrp.img fájlt is. ezt a számítógépen abba a mappába másolod ahol a fastboot.exe is található.
Bekapcsolod a tabon az usb hibakeresést.
nyitsz egy parancssori ablakot a pc-n .
cd parancsokkal (vagy TCből parancssor indítása) abba a mappába navigálsz ahol a fastboot.exe , adb.exe és a twrp.img is található.
Ebben a parancssori ablakban begépeled a következőket:
adb reboot bootloader
Újraindul a tab de csak egy üres fekete képernyő lesz rajta.
Ezután fastboot boot twrp.img következik.
Elindul a twrp recovery.
Elsőnek a wipe menüben factory reset
majd az install menü következik.
kiválasztod a twrp.zipet a belső tárhelyről (/data/media vagy /sdcard)
add more zip
kiválasztod a rom zipjét
add more zip
kiválasztod a gapps csomagot.
majd elhúzod a csúszkát az installhoz.
Ha végzett az install reboot.
Újraindulás után már az új rendszer üdvözöl és a twrp recovery is telepítve van. -
sularan
csendes tag
a gépet teljesen kikapcsolt állapotból is lehet bootloader módba elindítani ha jól emlékszem bekapcs + hangerő gomb fel a bootloader mód. de a fórumon már feltették asszem ezt a kérdést van kereső próbáld meg visszakeresni kulcsszavakra a fórumon
1x úgy csináltam akkor bejött. ha már 1x felkerül a twrp akkor már nem kell többet összekötni a tabot a számitógéppel
sok sikert
-
Sera26
aktív tag
Hello!
Próbálom elkezdeni a JB rom telepítését azonban a leírásban nem értek néhány dolgot:
1. "Letöltöd a twrp.zip -et" - Mármint a V71A_TWRP.zip-re gondol?
2. letöltöd a twrp.img fájlt is - Ez lenne a v7_cwmrecovery.img?Köszi!
-
Telda
addikt
Reggelt!
Lehet eladó lenne a Tab 7-em, júliusi vásárlás, karcmentes, a kijelzőn fólia van a vásárlás napjától, 40 körül gondoltam, esetleg érdekelne valakit? Mert akkor meghirdetném.
Üdv
-
Sera26
aktív tag
A rom telepítéséhez melyik oprendszer javasolt?
Win 7 64bit mehet vagy inkább más? -
cat7505
csendes tag
Sziasztok!
Mivel egy nagyobb SD kártyát szeretnék vásárolni, és nem lesz
lehetőségem előtte kipróbálni adódik a kérdés:
Használ valaki CL10, 32/64 Gigás SDHC / SDXC-s kártyát a Tabhoz? -
Sera26
aktív tag
-
Caaabi
senior tag
-
joestone
addikt
-
Caaabi
senior tag
Először a paranoidot raktam fel, de mivel nem voltak érintőgombok, felraktam a cm10 et amiben nem kellet semmit babrálni voltak egyből, a kamera sajnos ebben sem müködik, pedig feltelepítettem a linken található 2012.11.03 build.-et és kis hasnzálat után már jelezte is a GooManager progi ami alapból benne volt hogy van frissebb verzio a romombol, mivel már mondhatni beleköltöztem, és reméltem hogy talán a 11.07 es build amire frissült már tudja kezelni a kamerát ezért wipe cache és wipe dalvik cache után telepítettem, gyors és stabil maradt a rendszer, de a kamera továbbra sem müködik sajnos
A facebook app mostmár leglább mutatja a fotókat is, olyan mint s3-on, és alkalmazás kompatibilitási problémák sincsenek már, 3.2.1 hez képest minden féle képpen minden fronton előrelépésnek tartom, reggel mint láthatod a hsz-.okat énis magamra maradtam a romolásban
De a leirtak alapján, igaz többszöri átolvasással és értelmezéssel, de sikerült a művelet és nem bántam meg !
más: ilyen, vagy ehhez hasonló fajta tokot lehet venni smart tab 10 hez is ? akárhogy kerestem rá ebayen egyetlen 1 db ot találtam, az pedig ez lenne, de ez nem tetszik :S
-
Sera26
aktív tag
Így olvasva engem sem nagyon érintenek meg ezek az opciók. Ha túl sok a beállítási lehetőség, akkor abban előbb vagy utóbb elveszek
Akkor lehet marad a CM10. Már csak bátorságot kell gyűjtenem a romcseréhez...nem akarom elszúrniMég valami...A smart tab rendszercsatlakozója teljesen egyedi vagy kompatibilis valamelyik más gyártó által használtéval?
-
ADP10
aktív tag
Paranoidon mindent át tudsz méretezni, és egyéni dpi beállítással futtatni. Az appokat el tudod indítani phone, phablet vagy tablet módban, ezáltal különböző felületeket használhatsz. (pl a Youtube app teljesen máshogyan néz ki telefonon és táblán.) Legalábbis a telefonomon lényegében ezt tudta a Paranoid.
Engem ezek nem igazán érdekelnek (főleg a tabon nem), ezért én maradtam a sima Jellybean-nél. -
Sera26
aktív tag
Na, most már én is kíváncsian figyelek a tapasztalataidra és a véleményedre mert ez a gyári Honeycomb baromira nem tetszik és lehet rászánom magam egy romcserére. Pont azt nem tudom eldönteni én sem, hogy Paranoid vagy CM10 legyen. Van valami lényeges különbség a kettő között? Előny, hátrány?
-
Caaabi
senior tag
Felraktam a CM10 -es romot, Ez is jó, de ha azt mondjátok, hogy a paranoidos rom jobb a CM10 JB 4.1.2 nél akkor feltelepítem azt vissza !
-
Caaabi
senior tag
A rom szép és jó és gyors, de a 3 billentyű ( visszanyil, home gomb,meg a futó programok gomb ) nem jelenik meg alul a bal alsó sarokban, jobb alul ott az óra meg hogy wifire vagyk csatlakozva, meg az aksi töltöttsége is , mit tudok tenni ? Újra feltelepíteni a romot ?
-
Caaabi
senior tag
na mostmár nagynehezen sikerült felvarázsolni rá a parandroidos romot
Most állítgatom be, majd írok a fejleményekről, ha netán kérdés fogalmazódna meg bennem ismét
-
Caaabi
senior tag
Mostmár végre van egy kis időm, melyik romot ajánlanátok jobban a Parandroid Androidos 4.1.2-t vagy a sima CM10 JB 4.1.2-t ? Rámegyek a letöltési linkekre, de még semmit nem sikerült letöltenem ezzel az idiota ilivid downloaderrel... azt h v03b HC van e a tabon honnan tudom megállapitani?
-
andyTM
őstag
válasz
SUPREME7 #6040 üzenetére
- egy bizonyos mennyiséget rendelt anno a vodka, eladja, ha van hibás egyből csere, ha elfogy a cseredarab, akkor előjönnek az újrahasznosított tabok, amelyeknek valamikor volt valami hibája, de azt időközben kijavították; amikor már kifogy a készlet, vagy a voda leveszi a palettáról, akkor az aznapi árán levásárolható lesz.
- kb ennyit takar... -
-
SUPREME7
őstag
Igazad lesz, EZ ALAPJÁN tényleg van +1 év korlátozott gyártói. Jó lenne tudni, miben merül ki a "korlátozás" a tartozékokon kívül.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Janaboy #6033 üzenetére
Azért én ebben nem lennék olyan biztos, szerintem csak 1 évet. Legalábbis ha a garanciapapír hátulját veszem figyelembe, ott 12 hónapot ír. A ZTE meg nem hiszem, hogy vállalt rá +1 évet. (bár én 1 év hűséggel kötöttem a szerződést, mobilnet7-re, de nem hiszem, hogy ez befolyásoló tényező.)
-
Sera26
aktív tag
A voda mennyi garit ad a készülékre?
-
bRANC
tag
Ma körül néztem egy apkmania oldalon és a gta vc nekem kifagy autóban és érdeklődni szeretnék hogy ki találkozott ilyennel?
-
arnd
senior tag
Sajna azért egy kamera ma már munkára elengedhetetlen. Dokumentálás stb. nekem is csak ezért libeg a marad/elmegy a háztól vonalon. A qrva kamera driverrel nem lenne gond... na mindegy ez van. Most per pillanat amúgy is nagy nekem a 7", nem tudok csak zsebben hordható cuccokat használni... ha nem akarom, hogy pofán verjék
-
Sera26
aktív tag
Hello! Az első hozzászólásban lévő gyári állapotba történő visszaállítás csak a 10 colosoknál működik vagy már van 7 colosokra is?
-
Caaabi
senior tag
Nincs olyan epp azert kerdeztem...:S csak status van meg photo share, nincs fenykepek ikonja..opera mobile al minden olyan mint az asztali gepen de az alkalmazas mas mint a telefonos es nem jelenik meg afenykepek , a sajat fotokat is menupontok alkalmazasok fenykepek menupontban talalom..kicsit szokatlan meg
#6023) ClioRS : asztali geprol megneztem,kicsit jobban attekintheto volt es mar ertem id majd hetfon szerintm nekiid latok,kar h a kamera nem mukodik de gondilom csak ido erdese es az is jo lesz
-
-
Caaabi
senior tag
Meg nem volt idom romolni de kozbe egy kerdes megfogalmazodott bennem, facebook appsban a fenykepeket / fenykepalbumokat h tudom megnezni mas adatlapjan aki az ismerosom?
-
Caaabi
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget
Itt majdnem egészen világosan le van írva minden
Már kezdtem megijedni h a 10essel senki se foglalkozik
Nos az a baj h most 2 nap meló lesz és semmi időm romolni, de hétfőn meg csináltam a jb romot, most akkor a topicjaba írta h root se kell hozzá csak ide oda másolati fájlokat amibe kicsit belekavarodtam és ha bármikor gyarira vissza akarom állítani azt egy helyreállító fájllal megtudom tenni? Ilyen egyszerű lenne? Az a baj h most is telorol vagyok lehet azért nem látom úgy ár meg a dolgokat, mindenesetre leegyszerusitve ha jb et szeretnék a 10 és tabra akkor mi a rövid tömör és érthető menete? 3.2.1 nel?
-
andyTM
őstag
- semmi gond, jó helyen jársz
[Joestone] blogjában mindent megtalálsz V11A néven van hozzá ICS, JB, PAJB is.
- üdv a topikban -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, megvasaroltam a Vodafone smart tabot amit mondtam 30 ért de ez 10 colos nem a 7 es, a saját fórumjaban sem találok rootot, custom romot meg semmit, csak gyári 3.2.1 el fogom tudni használni? Sok alkalmazás nem kompatibilis vele ami a playben van, tudtok nekem segíteni kicsit h hol találok hozzá olyan fórumot ami aktív is és a custom romokkal is foglalkoznak? Programok és játékok amik kompatibilisek a rendszerrel? Googleztam de nem sokat segített sajnos :S
-
dzz
aktív tag
válasz
Janaboy #6013 üzenetére
Igen, meg! Ma délelőtt jött, este meg is néztem, szétbontás is megtörtént, fényképek készülnek folyamatosan! Első körben moduláris lesz, abból építem ami van itthon. Egy-két alkatrész nem érkezett még meg, van amit nem találtam mo-n. Pl. high-speed USB2.0 hub ic "se égen se földön", illetve olyan áron, hogy nem lenne olcsóbb, mint a gyári dokkoló. Valószínű meg kell elégednünk egy full-speed lehetőséggel, cserébe kevesebb probléma a házi kivitelezés. Szinte minden van a Lo..x-ben meg a HQ N...s-ben, de van amit faragni kell hozzá egy pici kézügyességgel (pl rendszerkábel). Sajnos az első példány megépítése után kipróbálni nem tudom azonnal. Szóval van még mit tenni, de igyekszem egy olcsó és használható eszközt létrehozni mindannyiunk örömére.
-
Caaabi
senior tag
köszönöm a válaszaitokat, nagyon segítőkész csapat vagytok úgy látom
Remélem nemsokára énis csatlakozhatok köreitekbe
Custom romoktól nem riadok vissza, telefonjaimon is azt használok, egyetlen kérdés hogy itt is vissza állítható e full gyári garanciaképes állapotúra a készülék vagy valami nyoma mindenképpen marad ha már egyszer "belenyúltam" és oda a garinak?! Jólenne ha a 4.1 ben is müködne a kamera, bár egy tabletnek nem ez a fő funkcóiója, de azért videochatnél jól jön a dolog, gondolom ez is folyamatos fejlesztés alatt áll és hamarosan már teljes értékű lesz a 4.1 is
-
SUPREME7
őstag
Nekem speciel a gyári HC-n jobb volt az üzemidő, mint a joe féle JB-n, meg utóbbi időben sokszor eldobja a hálót 3G-ről, és sok a phone fc is, meg volt pár újraindulgatásom is. Úgyhogy gondolkozom, hogy visszarakom a gyárit, azt stabilabbnak találtam sokkal. De nem joe munkáját bántom, rendes forrás nélkül nehéz dolgozni.
Filmnézés relatív, mostanában nem néztem túl sok filmet, de még a gyárival egy átlagos másfél órás filmből 3-4 lement, főleg ha lejjebb vettem a fényerőt. 30-ért best buy szerintem a gép, nem is olyan rég fakadtam ki, hogy a kínából beimportált szemetet 2éves hardverrel adják ennyiért ...
-
ADP10
aktív tag
A legfrissebb hivatalos Android a 3.2-es Honeycomb. Joestone készített rá egy sokkal jobb 4.1-es Jellybean-t, egyetlen hibája, hogy a kamera még nem működik, ezen kívül minden más oké.
Én főleg netezésre, olvasásra és ritkán egy kis játékra vagy filmezésre használom, szerintem a sebessége nagyon is rendben van. Az üzemidő is nagyon tetszett, meglepődtem, hogy mennyivel többet tud, mint egy hasonló hardveres okostelefon, viszont hogy mennyi filmet tud egyhuzamban, arról fogalmam sincs.Előnye: hasonló árkategóriában nincs GPS-es, 3G-s tab, szerintem ez a tab a kivétel, ami erősíti az olcsó húsnak híg a leve szabályt.
Ha nem veszed meg 30-ért, akkor szólj, mert kérdés nélkül elviszem. -
Caaabi
senior tag
sziasztok, szép napot mindenkinek, olyan kérdésem lenne felétek, hogy 30 ezer forintért lenne lehetöségem beszerezni egy ilyen tabletet, kérdésem annyi lenne hogy ha jól olvastam micro sd vel bövithetö, alapbol 16 gigás és 3g-t is tudja, a legfrissebb hivatalos android verzio melyik rá ? Gyorsasága megfelelö vagy van hogy csunyán betud lassulni a rendszer ? Üzemidő? Kb hány filemt tudok megnézni rajta egymást követően ? Pár gondolatot ha irnátok nekem az előnyeiről és hátrányairol valamint hogy megéri e azt az árat amennyiért kinálják ( ismerem a srácot úgyhogy nem vadidegentöl venném ) Elöre is köszönöm a segítő jellegű hsz.okat !
-
ADP10
aktív tag
nyisd meg a kommentben lévő linket
"Úgy látszik valóban nem ilyen drámai a javulás..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest