Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
A 3.2 alatt nálam is csak a lejátszót kellett,de cm9-nél van probléma.
Felmegy a progi,meg gondolom a kodek benne van (4 MB körüli) le is játszik többféle formátumot,de divx filmet átugorja.
Joestone:na nálam is kikapcsolt a wifi lelövésénél,de az opera közben is csinált egy ilyet. -
Magnat
veterán
válasz
PowerBuldog #2997 üzenetére
Én feltettem az ARMv7 codecet, h amit lehet, hardweresen tudjon játszani.
-
gps76
őstag
Megneznetek hogyan lehet mukodesre birni az mxvideoplayert?
mert valami azonositot emleget,es nem telepul a kodek. -
gps76
őstag
válasz
joestone #2988 üzenetére
Nálam többször csinálta,hogy bekapcsolt mobilnetnél,de repülőmódban többször alvó módból kikapcsol magától teljesen.
Egy egyszerű fájlkezelőt tehetnél a romba,mert nem egyszerűbb lenne telepítgetni gmail bejelentkezés,google play letöltésselmxvideoplayer mkv-t,és más videót lejátszik,de divx-et nem.A 3.2-nél jó volt alapból
-
-
gps76
őstag
Na en is felraktam a cm9-et,lenyegesen furgebb a 3.2-nel,
A wifi kikapcsolasa utan nekem nem indul ujra,viszont kikapcsolt ssid-s routernel nem akar ujra csatlakozni. -
cat7505
csendes tag
válasz
ruzsass #2972 üzenetére
A HDMI kábelnél jó az ár, a dokkolónál nem látom értemét a
kb. mínusz 3000-ér bevállalni a macerát.Viszont van itt más is.....
Aki jól figyel az látja hogy nincs benne az ajánlatban az USB host kábel.
Külön kérdésre sem reagáltak, az ok egyszerű: mert nincs ilyen
Pont úgy mit az Asus Trasformer-nél, csak ott van dokkolón kívül más megoldás:Apropó, próbáltam összehozni egy USB bemenetet, két probléma merült fel:
-A D+/D- helyén van (az adat kifelé érpár cserés), de ahol bemegy +5 Voltos tápfesz. ott nem jön vissza, és nem találom hol van
(talán vezérelni kell v.hogy??)
-Ha Y-kábelt használok akkor sem jelenik meg az eszköz
valamint az "USB hoszt vezérlő" app. nem tudja megmondani milyen eszközt
tud kezelni a tablet.Tehát mindenképp kell a dokkoló ha USB beviteli eszközt akarunk használni.
Azon meg van ugye Hdmi is.... és simán el is fér 1 táskában. -
Mardel92
tag
Sikerült felvarázsolnom CM9-et, eddig minden szuper
A gyári romból a swype-ot nem lehet valahogy működésre bírni? Nagyon megszerettem, de az apk-t hiába teszem át, nem megy. (Pedig a vodás óra és a fájlkezelő működött, igen ezeket is szeretem)
Esetleg valaki nem tudja, hol lehetne letölteni, mivel playen nem találom? -
válasz
PowerBuldog #2973 üzenetére
Jó ez a szerviz figyelő:
reggel néztem: még az üzletben volt ; elkészülés 05.25.
Most nézem: úton a logisztikai központba ; Elkészülés: 05.29.
Biztos a futár olyan dugóba került, hogy 3 napos késést sikerült felhalmoznia! -
PowerBuldog
veterán
köszönöm a segítséget, sikerült visszarakni az eredetit, délután megyek és tarkón vágom a vodás jó népet vele.
-
ruzsass
tag
válasz
cat7505 #2963 üzenetére
Szerintem ezek elég jó árak 300Ft-os EUR-val, 27%ÁFA-val és 7%-os vámmal a HDMI kábel 2600Ft, a dokkoló pedig kb. 14700Ft-ra jönne ki. A fent szereplő darabszámokat ők ajánlották fel vagy ennyi kérés jött össze a fórumról? Mert ha lehetne csökkenteni a rendelési számot(pl csak a kábeleket nézve) akkor vámolási határ alá lehetne kerülni 200 vagy 300 EUR a határ, ha jól tudom.
-
válasz
PowerBuldog #2968 üzenetére
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #2968 üzenetére
adb reboot bootloader
fastboot boot cwmrecovery.img és már mehet is.A v03 gyári állapotot állítja vissza az első bekapcsoláskori állapotra.
-
joestone
addikt
válasz
PowerBuldog #2964 üzenetére
-
joestone
addikt
Letölthető az új cm9 verzió.
Ami működik :
-Hang
-Touch
-wifi
-hanghívás
-3g mobilnet
-gps
-tmobile téma motor
-CPU órajel változtatás közvetlenül beállításokból(teljesítménybeállítások)
Ami nem működik :
-BT
-Kamera
-USB adattár(csak az adb használható)
Hibák :
- Újraindul az eszköz a wifi kikapcsolásakor
CM9 0514 build SmartTab 7
CM9 0514 build SmartTab10
Google AppsCWM ből telepítendőek .
Wipe data /factory reset ne maradjon ki telepítés előtt.
Telepíthető úgy is ha csak fastbootból van bootolva a cwm . -
PowerBuldog
veterán
2 gyors kérdés.
Az eredeti bootanimációt feltudná nekem dobni valaki?
Rootolást, hogy lehet törölni?
-
cat7505
csendes tag
Tegnap kaptam meg a kábelek, dokkoló árajánlat részelteit, elszámoltam vagy 1024-ig hirtelen, de nem lett jobb
A fenti cucc így alaphangon is 1125 Euró lenne DE
a ZTE Hungary vállalja a szállítás Kínából, (na még szép hogy...)
viszont nekem kellene megfizetnem pluszba még a vámot és a
forgalmi adót!
(és szerintem lennének olyan jók hozzám, hogy be is jelentik
én futkozzak és perkáljak ha meg akarom kapni...)Akkor inkább megvárom, hogy ellopják a gyárból és felteszik az ebay-ra.
-
Na, tegnap leadtam a táblám a vodának!
Tegnap még gépre akartam dugni, de nem vette az USB-tmég jó hogy megpróbáltam, és ezt is felírattam hibának!
A nő azt mondta az üzletben, hogy május 29.kész lesz...hát mondom abban nem bízom én annyira! -
Magnat
veterán
Úgy rémlik, h már vki kérdezte, de nem találom a fórumban: el lehet vhogy tüntetni az értesítési sávról az SD kártya jelét?
-
gaben1117
senior tag
Szeretnék ajánlani valamit. Már kb. egy hete, hogy megtaláltam a Galaxy Tab 10.1-ben látott Aurora 2 élő háttérképet. Azóta azt használom és nem bírok betelni vele, nekem annyira tetszik. Próbáljátok ki. Ha kell tudok adni linket.
-
imis
senior tag
a 60-as kernel jónak tűnik, de ma sehogyan sem tudtam leállítani a gps-t. csak az újraindítás segített. Nem tudom miért ragadt benn, lehet, hogy valami progi nem akart leállni, ami használta.
hát én az ICS-től csodákat várok, meg persze JoeStone guru-tól is -
Üdv Urak!
Megkérhetném valamelyikőtöket,hogy adjon egy linket,a 4-es droid romjához?
Meg telepítés menetét is leírnátok ? Esetleg azt hogy mi kell hozzá ?
Előre is nagyon szépen köszönöm,ha tudtok rám szakítani néhány percet.
-
joestone
addikt
Tesztelem az új verziót. Úgy tűnik sikerült az akkuidőn is javítani.
Jelenleg 3 óra 10 perce megy bekapcsolt wifivel és 3g vel (zömében 3gre csatlakozva ) és 94 % -on van az akku. -
Ronyn
senior tag
Ami rajta van OEM-es QuickOffice, az teljes verzió,ugye???
Köszi
Mert nekem jelzett frissítést, és az oldalán meg azt írta hogy az ami fennt van nekem,az csak olvasásra való.
Persze, azt én is láttam hogy lehet vele létrehozni is meg minden, csak nem használtam annyit, hogy észrevegyem, ha van benne valami korlátozás vagy limit. -
falvassyg
csendes tag
Hello!
Sokat kuzdottem a fagyasokkat, addig, amig sikerult lenullaznom mindent! Utana probaltam feltenni a forumon javasolt telepitot, de azzal botranyosan rosszul mukodott. Kiprobaltam a spanyol vodas gyari telepitot, azzal ment, felraktam ra a 60-as kernelt, igy mosz wifin kivul majdnem hibatlan a dolog! A wifit nem lehet bekapcsolni, ha megteszem, azonnal omlik ossze az egesz, es factory resetet kell csinalni! Mi lehet ennek az oka?
Amugy ezt a parositast javaslom mindenkinek akinek kuzdelmes a tablaja, es 3g rol uzemel!
Joestonennak maximalis tisztelet a faradozasaiert. Varom en is a 3g-vel kibovulo icst! -
Mardel92
tag
válasz
joestone #2936 üzenetére
Hát hatalmas vagy tényleg-
Már nagyon ráfér ez a frissítés, mivel 3.2 egyre macerásabb nálam is. És lehet majd végre Chrome tabon is
BTW, azt vettem észre, hogy sűrűbben indul újra magától, ha be van kapcsolva, hogy használja a GPS-t a helymeghatározáshoz. Amikor kinyomom napokat megy, ha benn van, néha óránként leáll.
Bár ahogy elnézem, már lényegtelen -
joestone
addikt
válasz
zsoltti #2931 üzenetére
Ez mondjuk egy érdekes kérdés , kikapcsolva ugyanis nem fut az oprendszer , úgyhogy az nem szólhat bele.
A mostani build , már úgy néz ki nem eszi annyira az akkut .@arabus : Az usb még nem úgy működik ahogyan kellene , úgyhogy a pc -n adb-n kívűl máshogyan nem látszik a tab. Következő publikus build majd akkor lesz , ha már rendben lesz a 3g adatkapcsolat.
-
arabus
addikt
válasz
joestone #2929 üzenetére
Nagyon jo az ics.Elég gyors az egész gép vele.Azt szeretném töled kérdezni sd kártyát hogy tudom elöhozni és a számitogépen nem látom a tabot.adb viszont jol müködik.Ezt az ujabb verziot mikor töltöd fel majd?Jo lenne kiprobálni.Köszönöm neked ezt a jo progit és a sok munkádat.
-
joestone
addikt
nem , a 0501 buildhez képest a gsm az egyetlen amin dolgoztam , dolgozok .
Na jó még dolgoztam a cyanogensettings cpu beállításain is , most már lehet piszkálgatni az órajelet és a governort a beállításokból. Azt vallom nem szabad össze-vissza beleugrani több dologba egyszerre. Mindig egy részen dolgozok , amikor az már rendben van akkor jöhet a következő.
Csak , hogy értsd a gsm rész problémáját :
Úgy kell megírni a frameworkben a java ril programrészeket , hogy nincs elérhető forrás a gyári beállításokból . Ki kell találni melyik programrésznek hány darab változót kell kiolvasnia , az a változó szöveg vagy szám , és ezeknek milyen sorrendben kell lenniük. Egyenlőre három ilyen programrészt találtam az adatkapcsolat kapcsán amiből kettő rendben van és alakul a harmadik is . Ugyanez igaz pl a pinkód kérésre is , de az már rendben van. -
imis
senior tag
sikerült felvarázsolni a 60-as kernelt és tényleg jobb lett a tab, köszönet
ha összejön az ics is, király gép lesz ez.
megvárom a 3g-t és én is csatlakozom a tesztelőkhöz -
joestone
addikt
UNSOL_DATA_CALL_LIST_CHANGED [DataCallState: {version=6 status=0 retry=-1 cid=0 active=2 type='' ifname='rmnet0' addresses=[89.223.232.70] dnses=[80.244.96.97,80.244.98.166] gateways=[89.223.232.69]},
Itt tart a 3G.
Viszonylag lassan halad , mert meg kell fejteni milyen sorrendben kell és milyen fajta értéket kiolvasni . Az egyik fele már rendben van , a másik fele viszont még nincs .
Minden egyes paraméter után újra kell fordítani a cm9 -et mivel a frameworkben laknak ezek a dolgok , azzal meg elmegy egy kevés idő. -
Fel akartam rakni az V7 gyári recoveryt, de amikor be akartam menni CWM-ben (hang - és bekapcs) csak a 3e Recovery jön be (Android robot, majd felkiáltó jel a hasán)
Többször is próbáltam felrakni a CWM-et, (joestone féle új, nem fagyóst, az 1.HSZ-ben lévőt is) de mindig ugyan a vége: 3e Recovery
Mit tegyek!? -
0pityesz0
tag
A csak rootolt gèpre felmehet egyből a Cm9?
-
joestone
addikt
Remélem hamarosan lesz 3g is. Már van ip cím , dns, gateway 3g -n keresztül ,de egyenlőre rossz a sorrend és hibára fut a csatlakozás .
-
hun_gery
aktív tag
válasz
0pityesz0 #2912 üzenetére
Hagyd a francba azt az ótvar HCt. ICS alatt eddig semmi ilyet nem tapasztaltam, pedig chrome beta alatt sokszor 10-15 lap van megnyitva.
Én pont emiatt a kva böngészőkilépegetés váltottam ICSre, és egy pillanatig nem bánom. (ha nagyon kell 3g, és niem vagyok wifi közelében megosztom a hd2-ről, és elteszem offline-ba, amit olvasgatni akarok, de JoeStone már úgyis ügyködik a megoldáson) -
0pityesz0
tag
Àhh.. ez màr tűrhetetlen.. Kb. 50x lèpett ki ma a böngésző. A rootig max 2x csinált ilyet, semmi baja nem volt. Unrootoltam, de nem változott, ugyan az a helyzet. Valami ötlet?
-
-
gps76
őstag
válasz
0pityesz0 #2905 üzenetére
Ha már rootoltad érdemes vagy a root explorerrel vagy - inkább ezzel - az uninstaller pro-val kitörölni a felesleges programkat,mert a ram fogyása okozza a kilépegetéseket,úgy vettem észre.
Ha érdekel mik maradtak szólj,mert hogy mit töröltem már nem tudom fejből.
Érdemes a "taskiller"(piros robot hasán halálfejjel az ikonja) felrakni,mert galibát nem okoz a rendszerben,de felszabadítás után 500 körül van a szabad ram,és észrevehetően gördülékenyebb az egész. -
0pityesz0
tag
Tegnap rootoltam a gépet,hála a jó istennek most már nem tudom használni egyik böngészőt se,annyiszor lép ki.
-
gps76
őstag
Aki használja a cm9-et milyen sebességbeli különbséget lát,ill. a ram kezelése milyen?(ha megnézné a taskiller nevű progival átlagban és rányomva hogy szabadítson fel mennyit mutat).Mert más táblákon jobban eszi a ram-ot az ics mint az alatta lévők.
-
joestone
addikt
válasz
Mardel92 #2901 üzenetére
Már működik a hanghívás . Teszteltem a fülest csatlakoztatva is , meg az nélkül is .
A blogon már filóztam , egyszer csak rászánom magam és megcsinálom.
A jelenlegi build sajnos nem alkalmas emberi fogyasztásra , mert még a jövő hét is logol meg debuggol, hogy átrágjam magam a gsm részen. -
Mardel92
tag
válasz
joestone #2898 üzenetére
Ha megoldod a hívást, komolyan mondom elég lesz csak ez, nem kell telefon
Hatalmas respect!BTW, kéne csinálni 1 blogot, ahol mindig kinn vannak a friss infók, mivel 1. HSZ-t macerás mindig átíratni és sajnos érettségi miatt nekem sincs időm ezzel foglalkozni, viszont elég gyorsan haladsz (
) és mindig van valami új dolog. Ha szeretnéd csinálhatom én is, nem tudom mennyire van neked ehhez időd és/vagy affinitásod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest