Hirdetés
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
Helló. Elkészült a mű.
Most is azt látom a végén, lehetne még jobb. De sebaj, majd a következő.

-
Drizzt01
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére

Nekem lehet lesz másik is
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Beneveztem a CoolerMaster versenyére én is, ha valakit érdekel itt építkezem.

Ha jól láttam csak ketten vagyunk magyarok Drizzt01 kollégával a kategoriában.
Ki csatlakozik még???
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok.
Belekezdtem egy új munkába.[link] -
zolee5016
őstag
Nzxt S340

LINK.
Még rohadtul sok meló van vele.....a Fólia elég xar minőségű,van vala bajom.....de most már csak a belső a lényeg..... -
Drizzt01
őstag
Sziasztok. Lesz augusztusban, a DCMM, hogy lehet ott indulni? Kedvet kaptam. Sajnos a némettel hadilábon állűk.
-
seniman
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást

A szoftver letölthető a Dell oldaláról.
Tehát tömören,be kell üzemelni és akkor lehet méricskélni?Amúgy bármibe be lehetne a panelt rakni,egy molex betáp,meg egy kommunikációs usb kell neki.Akkor az RGB hatás a vörös-zöld-kék színek arányának a keveréséből jön ki?Különálló egy szen RGB ledet is lehet kapni?Mert eddig még csak szalagban láttam tömegesen.
-
jones965
Modder
válasz
seniman
üzenetére
Megnéztem egy videót magáról a házról, elméletileg tudja az RGB vezérlést egy saját szoftver segítségével.
Az eredeti megkeresésre a válasz, ezt csak próbapadon lehet kitesztelni, ha nincs meg hozzá minden tartozék. Ott kilehet mérni, melyik csatlakozón milyen feszültséget ad ki, hiszen az RGB vezérlés is 3 ponton történő feszültség változásból áll össze. Viszont ehhez kellene maga a mőködtető alkalmazás, amivel szabályozni, és ebből eredően mérni tudod az értékeket. -
-
seniman
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha érdekel valakit.
-
seniman
veterán
Sziasztok!
RGB ledek bekötésében ki van otthon?
-
Drizzt01
őstag
Na, jó pár órával egy marék nyugtató és 1doboz cigivel később elkészült a hátfal ledezése.
[link] -
Drizzt01
őstag
válasz
Ramses07
üzenetére
Én nem tudok ennyire festeni.
Ha használni is fogom, nem képet akarok festeni, hanem színezni. De azért köszi a javaslatot. Egyszer már próbáltam, az unokaöcsémét. Akkor Revell festéket vettem a makett boltban. Azt mondta a hölgy mikor vázoltam hogy mire ís mekkora felületre lesz, hogy elég belőle 3db. Ezzen felül kellett még 7db hogy elég legyen. -
Ramses07
Modder
válasz
Drizzt01
üzenetére
Nekem is az általad linkel umberella mod-ból indult el a fantáziám
Airbrushal csak óvatosan. Ott fognak érni meglepetések. Nekem kb 3.-ra sikerült elsajátítanom a dolgokat, úgy hogy előtte gyakoroltam rajzolni vele 
Ha airbrushozol ajánlom papp laci pisztolyát, festéket pedig tank makettshop-ból. Gyakorlás pedig videómegosztó oldal :airbrush tutor

Eddig jutottam rajzban, aztán le lettem vezérelve a szag miatt

-
Drizzt01
őstag
Nem vettem leszólásnak. Sajnos tényleg hadilábon állok a festéssel. De szerzek majd airbrush-t és gyakorlok. Nagy vágyam, hogy egy ilyet el tudjak készíteni én is
Ídőm nekem sem túl sok van, hely a nappali, szerszám meg szike, csiszolópapír, vonalzó, aksis fúró, fűrészlap. Nem sok minden kell ehhez az anyaghoz. Ezért is választottam.
-
Néztem a felhozatalt. Megyek nézni hogy nyertek.

Mod kenó:
Soccer – MSI XPower Loader
GumisPeter – A.C.M.E.A Mod
BaluC – Jedi Instructor ChestDe jó buli lesz ez is. Remélem addigra hozza az asszony a kamera slidert.
-
feco72
Modder
Nem tegnapra volt belengetve az eredményhirdetés?
-
Drizzt01
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Jónak igérkezik. Várom a folytatást.
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Elkezdtem idei gépem szögelését, lassan de biztosan haladva.

Nem tudom minden nap csinálni, juniusra szeretném befejezni, de közben még jön a munkaszezonom, így lehet lesznek szünetek, de azért igyekszem.Itt tudja követni, akit érdekel a téma.
Üdv és jó építést!
-
Drizzt01
őstag
Egy kis update
-
Drizzt01
őstag
Hi all.
Egy kis haladvány.
-
Tényleg kevesen leszünk, ahogy elnézem a Logoutot.

-
zolee5016
őstag
-
Drizzt01
őstag
-
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Valaki tervezi, hogy Pécsről, vagy annak környékéről megy a Veletech kiállításra? Lehet, hogy csatlakoznék hozzá egy géppel
-
cyber86
őstag
Elsőnek is azt kellene valahogy megoldani, hogy a ventiknek ne legyen főleg elöl meg fent szél zaja na meg a vinyó rezgés csillapítást viszont ehhez szét kéne vágni az elejét meg a tetejét is. Amúgy hol találok még több moddolásos képet erről a házról? Mert már keresgéltem de ami pl tetszene csak ezt az 1et találtam [link]
szerk: vízhűtés nem kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robotporszívók
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro 512Gb
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát tömören,be kell üzemelni és akkor lehet méricskélni?

Imádom a stílusát és pont olyan festéket használ mint én
és ugyanazokat a teknikákat mint én, vagyis mint mindenki aki modellezett valaha