- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
Hölgyeim és Uraim, úgy néz ki befejeződött ez a mod is. Még pár esztétikai simítás és irány a Veletech.
Pár képet készítettem a gépről, amit megnézhettek a webalbumomban.
Jó nézelődést, de élőben az igazi majd jövő hétvégén!Nevezősök, ki hol tart a modjával?
-
seniman
veterán
válasz
viperabácsi #2491 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy annak szántad, csak a száraz tényeket közöltem
-
zolee5016
őstag
válasz
Drizzt01 #2485 üzenetére
te már igazán látod is a végét...hiszen szmöre,és TE is aktív részesei vagytok,lesztek ennek a gépnek...
sabertoooth fekete lapot,CM V10-et ,tehát igen marad léghűtés)és az egyik Matrixot teszem majd bele,továbbá egy 4 ventis potis ventiszabályzót ....később egy 670,680,770 sli nézhet ki bele.....ezért is van a régebbi fotókon a felső táptakarón középtájon mégegy lyuk...a rövidebb kártyáknál itt középtájra eső vga-kábelek miatt..azt most nem vágtam ki....
seniman egy résznél ezen agyalok épp..a hátlapon levő körbefutó szegély éppen látható éle csufi...még lehet lebontom...... -
zolee5016
őstag
válasz
seniman #2483 üzenetére
All!! thx....
-Amit bekarikáztatok,az a legkisebb baj,hisz ott simán javítható....
-melegítve is van,de a sik felületeket adó darabokon nincsen
- fekete korrektebb, minőségibb ,kezelhetőbb,puhább mint az antracit...az olyan papíros viselkedésű,vagy inkább mint a régi írólap.....azért is válik,el talán..
-totál első ilyen jellegű melóm,vannak hibái nem is takargatom,ahol bírom javítom még...
- az a dúrva,hogy a műanyagon fel-fel próbál jönni a fólia...de ahol nem gondoltam,hogy megáll,ott tapad mint a barom..
- sehol nem lett tökéletes,csak nézőpont kérdése.... -
válasz
viperabácsi #2480 üzenetére
-
zolee5016
őstag
hát..majdnem szalonképes...
LINK -
feco72
Modder
Hurrá, úgy néz ki megadta magát a mac-em tápja. Holnap megpróbálom beméretni. Ez így pont jól jött a verseny elött.
-
zolee5016
őstag
nem nem csak téged izgat..nekem is halálom..a megoldás...: ha készreszerelem akkor a ventik mögé,fölé fekete harisnyából kivágott porszűrők mennek.....
ugye a ventigyűrűk fából vannak,az egyik oldaltakaró kartonlapokból van..így egy kis harisnyázás már fel sem tünik...
Az a finom por... sztem még a harisnya is csak előszűrőnek jó. ha sűrűn hagyod,nem húzod szét nagyon,jól működik..HAF-X-emben kiteszteltem,és ha a jó levegőzés megvan,akkor is kb 70%-kal kevesebb por megy a gépbe.... -
zolee5016
őstag
naszóval....az egy érdekes dolog..először méret miatt vágtam be...aztán nem találtam olyan cuccost ami hajlik 1 cm vastagságban,12cm-en keresztbe,meg hosszába is rugalmasan....erre 1 réteg karton+1 réteg kék müa lemez 6 cm széles,teljes hosszban merevítésnek+még 2 réteg karton összeragasztva lesz a megoldás.....rugalmas is maradt amennyire kell....
-
zolee5016
őstag
válasz
F e Z o #2460 üzenetére
alakul...ez az a moduláris (lego )ház egyébként?
++++++++
Bár csak a teteje jönne össze végre...de az idő......... -
Pofás mind kettő! Régen de akartam egy olyan tartályt
Aztán Zalman reserator lett belőlle. Most meg lettem olyan beteg, hogy elkezdtem gyűjteni a reseratorokat
-
zolee5016
őstag
hosszú szünet után....nekiálltam a tető kialakításának...Sokat vívódtam,a keresztbelamellázás nem ment volna,sok az ív,és emelkedik középvonal felé is a tető ...így majdnem feladtam...aztán eszembe jutott ez a megoldás....nyersen eddig ilyen: LINK
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Segítségre lenne szükségem . Jó áron honnan tudok szerezni 20x20-as plexi hasábot , max 1 m ?
-
mpierre
veterán
Folytatása a korábban felvázolt elképzelésnek: [link]
-
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01 #2443 üzenetére
Én egyszer rendeltem 4db+ keretet hozzájuk (27K volt) nem magamnak, végre 1 hónap után megjöttek, de a feketekerethez nyers gombokat küldtek és 2 momentary volt. Visszaküldtem, majd kb 1,5 hónap múlva kiküldték a 4db fekete momentary gombot. Az ideg megölt.... Meg az embert is akinek rendeltem. Aztán 3.-ra összejött a dolog, szóval kb 6 hónap alatt megjöttek a kért gombok
Ha jól emlékszem a story a performance-pcs.com-hoz tartozik, de lehet hogy frozen-es volt....
Gondolom ez csak egyedi eset,de én meggondolnám
Amúgy elég nagy a választék náluk -
Drizzt01
őstag
válasz
seniman #2440 üzenetére
Ezt néztem , talán .
-
seniman
veterán
válasz
Drizzt01 #2437 üzenetére
Na ez a kép illusztrálja a legjobban:
Az első kép az alapállapot,1+3-on árad a delej,1+2 tök süket.A második képen a lenyomott állapot,1+3-at megszakítja,áramszünet,1+2-őt zárja és indítja a masinát.Hirtelen semmi sem jut eszembe ami az áramkör nyitására reagálna,így az 1+3-nak értelmét sem látom egyelőre.
-
Drizzt01
őstag
Szerintetek ez alkalmas lehet a led kapcsolására ?
-
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Kis segítséget szeretnék . Van egy ilyen kapcsolóm , hogyan kell bekötni ?
-
Drizzt01
őstag
Egy kicsit haladtam a festéssel , de még nem az igazi .
A világítás is készül , nemsokára lesznek képek is , csak még be kell kötnöm .
-
viperabácsi
addikt
platform váltás miatt megállt a karbonos házam befejezése.A mostani gépet
láthatjátok ,egy kis átalakítás a táp előre került került és a procira meg toronyhűtő.
-
N.Ferry
senior tag
kész lett a vágás,igaz víz helyett lézerrel vágták,de nem kellett hozzá helikopter...
Össz. 2k volt,nekem ennyit bôven megért,viszont ha már szétbontottam a házat,kicsitt nagyobb lesz a moddingolás,majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
mrbig25
őstag
-
Atke
senior tag
Ha jól emlékszem valaki foglalkozik esztergálással, őt keresném
Kéne nekem egy pár dolog...
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem.
Piros kábelharisnyát hol tudok venni?
Sehol sem találok...
De nem a vékony kellene,mert a táphoz kell,és nem akarom szétszedni a kábeleit,tehát kicsit vastagabb,ne egy szálas,ilyet tudom szerezni valahol? -
szab.tam
nagyúr
válasz
Ramses07 #2399 üzenetére
mindenkit hozzá küldünk.
van még neki egyáltan anyaga?
(ott lakik még pilistökömön? - vagy arra - ha nem hozta be pestre, volt hogy sárga busszal menttem ki az anyagért. pl ezért.)
ezért nagyon hálás vagyok neki a mai napig...***
(#2400) N.Ferry
kezelési útmutaó wasquez-hez:
korrekt, megbízható.
privátot írni, 2-3 napot várni a válaszra, ritkán jár erre.
nem alkudni, nem sürgetni.
pontos méretet leírni, fizetni, várni.
nem elkúrni, mert szeretjük a palit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest