Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
Tegnap egy érdekes kiállításon vettem részt. A helyi közösségi házban, a helybeliek által készített, kézműves alkotásokat állítottak ki. A rengeteg népművészeti remekmű mellett jól megfért a modern technika is.
A látogatóknak nagyon tetszett a kiállítás, én is kaptam dicsérő szavakat bőven, de igazából annak örülök a legjobban, hogy ezt a fajta hobbit megismertethettem, népszerűsíthettem az érdeklődőknek. -
ViZion
félisten
válasz
szab.tam #3093 üzenetére
Kivágások nincsenek berajzolva. Az első ventik fújnak befelé, kifelé a tápon át, VGA-n át, és a mobo mögött meg a VGA felett lesznek kivágások. Radi felől a nagy venti menne lassan, folyamatosan, a kicsik terhelésre kapcsolnak be. A lemezen is kivágások lesznek, ahol átmegy a mobo felé a luft, meg hátul a helső részen is kijuthat... berajzolom majd valamikor
-
1m led szalagot ha rákötöm a venti vezérlőre szerintetek akkor tudom szabályozni? Szerintem okés de hátha nem.
-
feco72
Modder
Megjött a visszajelzés a DCMM-ről, mehetek. (legalábbis remélem, hogy a zöld "zugelassen" ezt jelenti).
-
-
Pete55555
addikt
válasz
tailor74 #3038 üzenetére
Utánanézek pár helynek itt Debrecenben, hátha találok valahol, mert jónak tűnik a dolog. Gondolom egy belső keretre ráfeszítetted, rátűzted, majd azt befogattad valahogy a külső keretbe?
Közben rájöttem amúgy milyen is ez az anyag, sportcipők elején is szokott ilyesmi lenni "szellőzés" miatt. Nem sok "tartása" van ugye? Kis gyenge cucc.
Köszi az infót, és az ötletet egyébként
-
jones965
Modder
Elhihetitek, mennyire meglepődtem ma délután, mikor felnéztem az oldalra.
csabi112: jelentkezésemet leadtam, aztán majd meglátom.
-
jones965
Modder
Amennyiben növeled a víz mennyiségét, úgy nő a víz hő tehetetlensége. Amennyivel később melegszik fel, nyilvánvalóan később is hűl vissza. A víz fajlagos hővezető képességéből adódóan ( illetve bármilyen hűtőközeg esetén) a bevitt hőérték számít. Ez pedig adott rendszer esetén állandó.
-
ViZion
félisten
válasz
jones965 #3069 üzenetére
hááát, nálam 450/450 elvileg az SSD, az meg nem SATA II sebesség már. Hogy IRL mennyit számítana? Igazad lehet, SATA II-ről SATA III SSD-re váltottam, de nem érezhető a gyorsulás (mondjuk nem vágok videókat vagy ilyesmi, PS/Corel, stb. elég nekik így is).
Vizes témában kérdeznék
ha egy nagyobb tartállyal lenne 2-5 l vízzel több a rendszerben, az mennyit számítana? Az egybevízben kevés folyadék volt, ott a 3 dl-es tartály "csodát" tett. Phobya radi (ami Neked is van) mellett lenne értelme növelni a vízmennyiséget?
Köszönöm -
ViZion
félisten
Ha a csavar nem látszik kintről, az szebb szerintem (biztosan vannak kivételek).
Ejj, nagy az én bánatom...
Nézegettem a hot-swap kanócokat, ahol egyben van a sata és a táp kábel, van elforgatott is [link] Sajna a gyártói oldalon sata 3 Gbit/s sebességet írnak, rendszer SSD-hez akkor nem lenne szerencsés. Láttam Zalmann-nak, és talán Silverstone-nak van olyan, ahol több van egy kötegben, olyat lehet külön venni?
-
maláj
addikt
válasz
Ramses07 #3055 üzenetére
na akkor mondom a helyzetet urak
Chieftec Mesh előlapja kivágva, 3 korongom elment rá, a sorját lecsiszoltam szerszámmal (nem túl sokat kellett).
Most tervezem, hogy csak simán fúrjak 4 lukat a ventinek vagy csináljak 1 külön lemezt amiből kivágom a 12cm átmérőjű lukat és magát a lemezt fogassam fel az előlapra ???
-
szmore84
csendes tag
Valószínűleg azért hat narancsosnak mivel narancssárga ruhafestékkel volt próbálva nem pirossal
-
szab.tam
nagyúr
lehet.
de igazából nem tudni, mennyire színhű a kép.
ha az eloxáltnált pirosnak mondottak így néznének ki, jó lnenne....
de valóban narancsosnak hat.*****
itt van az egyik képen aranyos narancs és piros egymás mellett.
ha azt a pirosat önállóan nézed, akkor az is narancsnak is kinézhet...1x voltam ott, de a lilámat kegyetlenül eltalálták.
szebbre, sötétebbre sikerült, mint amit mintát előre mutattak. -
Ramses07
Modder
válasz
spanglee001 #3056 üzenetére
Egyet értek a piaci kapcsán. Gondoltam, hogy a dremmel sokkal jobb!
-
Ramses07
Modder
Nem biztos
Attól függ milyen vékonyak. Én a Conrad-ba vettem még 10db-ot 1500-ért és erősített, nem törik!! Amiket gyárilag adnak ezekhez ( nem tudom a dremmelnél ez hogy van ) azok nem túl erősek...
Erre gondolok: vágókorong
-
Egy olyan kérdésem lenne csak ezen gondolkoztam ma, hogy mi számít pontosan casecon-nak mert ha pl csinálok egy vázat és telepakolom csomó olyan dologgal amit házakból vágtam ki és a kész eredmény is háznak néz ki az már casemod nem?
-
maláj
addikt
válasz
Ramses07 #3049 üzenetére
én speciel a ház elején levő rácsozatot akarom kikapni hamár 1x a HDD tartó blokkot kiszedtem
-
maláj
addikt
komák
apróbb moddingokhoz ez a masina megfelelő lenne -é vagy inkább gyűjtögessek még ???
Chieftec Mesh házat óhajtanék majd nekem megfelelő formátumúra faragni
-
Ramses07
Modder
Ha valakit érdekel esetleg...
A többi résztvevőt is érdemes megnézni, egészen fantasztikus ötletek születtek!!
-
-
válasz
jones965 #3036 üzenetére
Köszi!
A lécek az illesztéseknél teljesen síkba voltak csiszolva egymással, direkt csiszoltam kis V alakot a ragasztásoknál, így tervezem majd a házzal is, ezzel próbálom megtörni az "egysíkúságot", próbálom elérni, hogy ne csak egy ragasztott kocka kinézete legyen, hanem "kontrasztot"kapjon minden oldal.Csináltam a keretbe 3mm-es rétegelt lemezből ugyanolyan ívű leszorító pántokat, plusz két simát a függőleges oldalakhoz, és sorban egymás után minden oldalt leszorítottam, és leszegeltem a megfelelő pánttal...
Pete55555: neked is köszi...
Én közvetlenül az üzemből kaptam ezt, még kb 8-10 éve, igaz jópár négyzetmétert...
Én csak feketéről és szürkéről tudok...
Nem tudom jó-e porszűrőnek, de én bízom benne, ezért van duplán a keretben... -
(#3029) seniman : Mi lesz, ha egyszer egy komolyabb vízhűtést szeretnél venni?
Kis előre lépés történt a fa ház ügyben: (#3015) tailor74
Elkészült az előlapi takaró...Számomra ez volt a legnagyobb mumus az ívelt elejével, így ezzel kezdtem...
Így már legalább az is látszik, hogy milyen színvilág akar kialakulni majd...
Fotók telósak, bocsi, észrevételek továbbra is jöhetnek... -
válasz
spanglee001 #3026 üzenetére
-
válasz
szab.tam #3023 üzenetére
Ja semmi gond én szeretem a kritikád! Kell az is. Asszony macskáját megette a bátyám kutyája mikor hazaköltöztem.
Elköltöztünk és kötöttem vele egy bizniszt. Aminek az a lényege, hogy lehet macska. De akkor nincs hápogás ha valamit veszek a gépbe + amit cserélek megy az övébe
-
szab.tam
nagyúr
"Az a fránya macskaszőr"
bakker.
annyi macskás van itt a ph-n, ha disznót nevelnétek ennyien, nem éhezne a világ.
tényleg nem...***
annyian vagytok, hogy már sosem fogom kinyomozni, ki nyomott fel évek után a modkerben, némi bant eredményezve, a macsakűző szerkezetem tervével...
(de váljon egészségére a nyomoronc spionnak...)ez nem nem neked szól FID.
tényleg nem!
csak általánosságban, mert tényleg nem tudom melyik volt az a lelki nyomoronc gyökér, aki nem bírta megmondani legalább pü-ben, hogy bántják a macskás vicceim..**
**ha valaki az elmúlt évek távlatában úgy érzi, hogy megbántottam a topikbana macskákhoz való vonzódásában, szimpátiájában, kérem jelezze pü-ben, mert őszintén bocsánatot szeretnék tőle kérni.
de a fent említett esetet tényleg nem értem.
pedig többször átgondoltam. -
Az a fránya macskaszőr
Meg küzdök vele mindig mikor festek. A feliratból látszik mi lesz ott. Az oldal lapot tartó vasra vágtam egy plexit de elég karcos volt kitakartam a közepét lefújtam lett egy fekete keret de nem tetszett! Így le ködöltem a másik felét. Remek lett.
Igaz a kép nem az igazi mert telós.
-
Pete55555
addikt
válasz
tailor74 #3018 üzenetére
Jól néz ki ami eddig megvan, a fához értesz, ez látszik. Nekem is van egy 2 szintes fa házam, én 8-as rétegelt lemezből csináltam. Ha otthon leszek majd belinkelem. Most megint szétszedtem, (másodjára) úgy döntöttem lefestem fehérre, illetve fényes zománcréteget is fog kapni, meg egyéb átalakítások is lesznek. Én kicsit Node 304 kinézetre hajazok, bár a méret más lesz, de ötleteket onnan merítek
Gyönyörü az a ház, ahogy a 804 is.
-
válasz
Pete55555 #3016 üzenetére
& jones965: Köszönöm a biztatást...
Igyekszem kihozni belőle tehetségemhez mérten a legtöbbet, bár sok gyakorlatom még nincs benne.. Inkább az időhiány az, ami lassítani fogja a dolgot, kedv, és kitartás az van...
jones965: a művedhez én már nem tudok mit hozzáfűzni, tökéletes....
-
jones965
Modder
válasz
tailor74 #3015 üzenetére
Mindig is tetszettek a fából készült dolgok, lévén az egyik természetes anyag. A megmunkálása sem túl nehéz, amennyiben vannak megfelelő szerszámok.
Nagyszerű dolgokat, jelen esetben pc házat lehet belőlük építeni, bízom benne -és az eddig látottak alapján nem is lehet másként-, hogy ez is egy nagyszerű munka lesz. Kitartás, türelem és az eredmény nem marad el.Kiegészítettem az ígért világítással a cikkemet.
-
Sziasztok!
Ma végre hozzákezdtem a régen halogatott fa ház készítéséhez...A mai eredmény: az oldalak leszabva, nagy vonalakban lecsiszolva, illetve az előlapi keret váza össze ragasztva... A fractal node 804 mintájára szeretném elkészíteni, persze amennyire sikerül...Mihelyst lesz előre lépés, újból jelentkezem, addig is minden észrevételt szívesen fogadok..
-
Üdv.
Nemrég megérkezett az utolsó hozzávaló a Noctua NH-D14 személyében, hogy teljes legyen számomra az összkép.
Ami változott:
CM Hyper TX3 --> Noctua NH-D14
Asus HD 4850 --> MSI R9 280X Gaming 3G
OCZ SXS 500W --> XFX PRO550W
+ Hitachi 1TB HDDElőtte
Utánna
-
Egy kérdésem lenne: Szerintetek melyik verzió néz ki jobban? Sokat agyaltam mit tegyek oda, mert a karokat így nem tudom eredeti formában használni. Hogy fel le nyíljanak de kell oda valami mert nemtetszik, hogy csak kettő csavar áll ki. Ezért jött az ötlet, hogy modell autó teleszkóp
(Vettem is egy szettet a legolcsóbbat ami valahogy kinéz 4,7k ekkora lehúzást.)
Képek:
-
szab.tam
nagyúr
ez nekem elég kínai.
héra cserépkályha, passzív pc hűtés.ezek a csövekben mozgó vizek, és a hozzá való bigyók nekem más nyelvjárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest