Új hozzászólás Aktív témák
-
bölcsike
csendes tag
A csend a lényeg!
Készítettem két tesztet. Furmark és Linx.
Mit szóltok hozzá.
A CPU tesztet nem csináltam tovább mert feleslegesnek tartottam. nem ment feljebb.
24 fokos szoba hőmérséklet.
A cpu Mugent 4-es a hűtő már csak ezen van ventilátor de majdnem hang nélkül 400-as fordulaton.
De ezt is le akarom cserélni passzívra már kinéztem de még érdeklődöm hogy megfelelő lesz e nekem.Az én pc-m nincs házban hanem beépítve egy számítógép asztalba de majd látod a képeken aminek a hátulja a 6kg-os borda amire felgogadtam a GTX 260 nat ahogy te is csináltad .szendvicsben a hőcsövek és felfogatva a bordákra.Természetesen a legjobb hővezető pasztával.
És erre nagyon fáj a fogam hogy meglegyen és már nincs is ventilátor 1-db sem!
[link] -
bölcsike
csendes tag
Sziasztok!
szab.tam mondta hogy ide is tegyem fel a képeket az úgy tervezett gépemről és ami el is készült! -
-
Atke
senior tag
Nincs valakinek kör profilú perforált lemeze? vagy esetleg Bp-n hol lehet kapni nem tábla méretben?
Minél vékonyabb, minél kisebb furat,annál jobb!
750D Felső porszűrőt helyetesítené -
Na megkaptam az infós emailt
Aszem hétvégén bele kell húznom
-
Drizzt01
őstag
-
válasz
jones965 #4161 üzenetére
Nem vagyok! Csak ez a fajtája ismeretlen és új számomra. Mi meg hogy meg hogy meg mi
Bár nem tudom most ez mekkora lesz, de már van normális kamerám. Ne hogy megismétlődjön a tavaszi videóm. Az elég gyenge lett! De a Sony VG10-el ilyen többet nem lesz
Drizzt01 Jó az irány!
-
Drizzt01
őstag
Mondjuk elméletileg, ha csak a kártyán múlik, lehet szerzek egyet. Ha más nem, kölcsön.
-
Részletek mikor lesznek? Még nem kaptam emailt csak telefon hívást.
-
ViZion
félisten
PWM-es vezérlő, ha valakinek kellene... belebotlottam, behajítom.
-
feco72
Modder
Ki lesz fenn az őszi veletech-en kiállítókként?
-
Drizzt01
őstag
Elkezdtem glettelni és csiszolni.
Valamiért nem enged ide képet felrakni. -
Drizzt01
őstag
A Corsair elvoltam a készülő házam.
[link]
-
-
válasz
Drizzt01 #4137 üzenetére
Nem de index égőm van. Ez mindig változik ezért érdekes. Mivel nem tudok maratni meg stb és nem vagyok olyan ügyes mint pl. te és eszközökben is eléggé elvagyok maradva, nekem marad a legózás. De az igen jól megy van itt fantázia
Ha meglátok valami kis műanyag darabot rögtön tudom kell e a modba.
-
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
(Nem találtam külön hűtőpaszta topicot így itt kérdezem meg.)
Arctic MX-2 vagy MX-4 az ajánlottabb? Melyiket könnyebb kezelni (kenhetőség)? Melyiknek jobb a hővezetése?
-
Drizzt01
őstag
Kicsit megpróbáltam rámenni a kinézetre.
-
Atke
senior tag
Most találtam, elég jópofa szerintem,igazán betehette volna ide a kolléga...
(ha volt akkor bocs) -
BL@CK
tag
válasz
Drizzt01 #4103 üzenetére
Szia.
Autófestéket javaslok, adott boltban, ahol veszed elmondják milyen alapozó kell hozzá, ajánlatos a festékkel megegyező márkájút választani. Másik megoldás, ami jóval drágább, de még szebb felületeket lehet elérni vele, a House Of Color márka termékei. Ha strapabíró, szép felületet akarsz akkor ilyenből csinálod. Ajánlatos még lakkot fújni rá, vagy olyan festéket venni, ami alapból ilyen erős felületet képez. A festés után polírozd fel és akkor tökéletes tükörfelületet kapsz -
feco72
Modder
3to8 illetve 4to16 bcd dekóder ügyben kihez lehet fordulni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest