- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Drizzt01 #4959 üzenetére
Ez 2mm-es sikó lemez, tapétavágó, szike nem nagyon viszi, vagy csak nekem van túl gagyi.
Viszont van 4mm-es hasonló habosabb anyag, ha azon 4-5x végigkarcolom, simán vágható.
Csiszolóval én is átmentem rajta párszor, mire tűrhető lett, először gépivel, majd kézzel 360-as, majd 800-as papírral.
A csavarok karcsú M2-esek.
Ez a lefolyócső jó ötlet, nekem eszembe se jutott. -
jones965
Modder
-
Ramses07
Modder
válasz
Drizzt01 #4563 üzenetére
Nekem is az általad linkel umberella mod-ból indult el a fantáziám
Airbrushal csak óvatosan. Ott fognak érni meglepetések. Nekem kb 3.-ra sikerült elsajátítanom a dolgokat, úgy hogy előtte gyakoroltam rajzolni vele
Ha airbrushozol ajánlom papp laci pisztolyát, festéket pedig tank makettshop-ból. Gyakorlás pedig videómegosztó oldal :airbrush tutor
Eddig jutottam rajzban, aztán le lettem vezérelve a szag miatt
-
cyber86
őstag
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Drizzt01 #4475 üzenetére
Lomexben vettem krimpelőt, 6-7000-ft
amit ez alatt kapsz, gagyi...
Krimpelőfogókméretre figyelj.
-
LLKobe
veterán
válasz
Drizzt01 #4448 üzenetére
Hmm, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy lehet ez az anyag elég merev, ha még sniccerrel is vágható
Még aluból is kell szerintem legalább 2mm vastag, ebből a műanyagból meg 3 miliset használsz.
Közben arra gondoltam kicsiben kezdem, és csinálok egy új előlapot a jelenlegi házamra, már rég tervezem.
Kezdetnek jó lesz. Viszont ahhoz is hajlítani kell, kíváncsi leszek neked hogy sikerül -
LLKobe
veterán
válasz
Drizzt01 #4433 üzenetére
Neked ez nagyon jól megy
Nekem már hónapok óta van egy házterv a fejemben (ehhez képestaamit most csinálsz egyszerű mint a faék) de sajna nincsenek szerszámaim az alu megmunkáláshoz. De ez azaanyag jó is lehet.
Ha csak ilyen PVC - ből csinálod a házat az elég stabil? Elég merev hozzá az anyag? Vagy kell bele valami merevítés?
Ha esetleg kikérhetem a véleményed csinálnék egy skiccet és megmutatnám privátban, hogy szerinted kivitelezhető - e
-
flymi
addikt
-
flymi
addikt
válasz
Drizzt01 #4373 üzenetére
Megnyitom, vagy szétbombázom?
Mert az egész szerkezet nagyon egyben van, egyáltalán nem mozog, mint a ledek tartója. De majd megoldom valahogy.
Anno vettem egy ilyen kapcsolót (van egy ilyen is alternatívának), de egyenlőre még nem tudom, hogy ide a régi helyére tegyem majd, vagy esetleg máshová helyezzem. Ha az előbbit választom, akkor nagyobb furat kell a műanyag burkolatba, ha az utóbbit, akkor el kell tüntetni a visszamaradt üreget.Elsőnél milyen fúrót/reszelőt ajánlotok a művelethez, hogy ne törjön ezer darabra és esztétikus legyen a végeredmény?
Második esetnél milyen tömítő anyagot használjak, amit szépen egybe lehet dolgozni a felülettel és utána rá is lehet festeni?Előre is kösz a válaszokat!
Szeva Ramsi! Jó hallani felőled! Csak próbálom menteni a menthetőt. Ráadásul ez pont ideális terep a harisnyázás műveletének elsajátításához, szerintem...
A régi házak és a sok cucc ami volt, már a múlté, eladtam a 90%-át, mert kellett a hely, asszony is rágta a fülem miatta. -
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01 #4311 üzenetére
Én mostanra lettem kész....Szerda óta itthon vagyok és vágok faragok, de megérte! Olyan pöpec masinát viszek oda holnap
(Ne mondjátok neki,de Jones965-nek szerencséje hogy csak kiállítás lesz)
Viccet félre,tényleg elégedett vagyok,szerintem elég jól sikeredet. Majd teszek fel képet, csak ugye holnap PlayIt, így nem lövöm el a puskaport
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged