- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
-
válasz
N.Ferry
üzenetére
uhh... elvileg lehet vízzel vágni a műanyagot, de kicsit overkill-nek tűnik. Az anyagot ha nem ismeri, akkor lehet meglepi, másrészt némi utómunkára szükség lesz. Inkább fúró-dekopír-reszelő kombóval csinálnám, esetleg kis flex. Persze ha van Dremmel, akkor azzal. Nekem még nincs, gyümölcsfákra és kerítésre elvertem a pénzem, szal. megint nem lett...

-
Engineer086
Modder
válasz
N.Ferry
üzenetére
Az anyagválasztás leginkább csak rajtad múlik. Figyelembe kell venne azt, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen szerszámokkal tudsz dolgozni, melyek azok az anyagok, melyeket könnyebben be tudsz szerezni, milyen anyagi lehetőségeid vannak....Leggyakrabban fémmel és fával és plexivel dolgozik a modder, de én használtam már habosított pvc-t és jelenleg is fut egy projekt itt a topikon, ami ezt az anyagot használja. Volt olyan emberke, aki mézeskalácsból épített kuckót a számítógépe számára, de abból gyanítom nem sok maradt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Megbízható!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)