Új hozzászólás Aktív témák
-
DiceBlade
aktív tag
a ventilátornak a "közepét" hogyan lehet kivenni? le szeretném festeni
-
blasko92
őstag
válasz
Zoli54213 #396 üzenetére
Szerintem: először kinyomtatni egy sima papírra az emblémát, kivágni a (jelen esetben) piros részeket, majd az oldallapon elhelyezni a megfelelő helyen, és finoman körberajzolni, hogy lássa az ember hol kell megcsiszolni a felületet.
Ha megvolt a csiszolás/zsírtalanítás akkor normális maszkoló szalaggal leragasztani az egész oldallapot, elővenni az előbb kinyomtatott/kivágott mintát, elhelyezni ismét az oldallapon ugyan oda (a csiszolás miatt), és most már precízen körberajzolni. Utána sniccerrel, nagyon éles pengével körbe lehet vágni a maszkoló szalagot, és a nem kellő részek leszedhetőek.
A maszkolószalag felszedésénél ügyelni kell arra, hogy a házon maradt részeknek a széle ne jöjjön fel, mert az alá bejuthat a festék, és akkor utána sokat kell javítani.
A festéket meg több vékony rétegben felvinni.
-
Zoli54213
aktív tag
Hogyha én ezt az emblémát szeretném ráfesteni a ház teli oldalára akkor azt hogy csináljam hogy szép legyen? Mivel vágjam ki? Milyen lapra nyomtassam? Hogy csiszoljam le csak azt a részt? Elnézést a sok kérdésért, de ha már moddingolok szeretném ha jól is nézne ki
-
szab.tam
nagyúr
színes alumínium eloxálást tud-e valaki olcsón?
először kb. 2000. db alátétet kéne megszínezni. (később több 10.000-et...)
nem általános linket kérek, mert ilyat én is tudok.
hanem olyat, hogy ha valaki konkrétan tudja, ismeri a helyet, hogy beállíthatok ilyen kéréssel, és emberi áron szóbaállnak velem. -
becsitibi
senior tag
válasz
DiceBlade #393 üzenetére
Én most fújtam be a gépházam belsejébe néhány elemet,azok nem fognak látszódni,csak ahol a multigépet használtam néhány helyen ösze krix-kraxozztam a flexkorongjával a gépház belsejét,azt most hőálló matt fekete sprayel befújtam,az előbb tettem egy próbát hogy fel-e jön a festék,de csak nagy erőfeszitéssel tudtam felszedni a festéket,kiváncsi leszek mennyire időtálló ez a megoldás,mert ha nem muszáj én nem csiszolgatok meg lakkozok,ez a hőálló spray tényleg ott marad mindenféle felesleges melótól megkimél,legalább is nálam eddig úgy tűnik.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
DiceBlade #389 üzenetére
Lakk lesz, az asztalt is csiszolom, lakkozom
Ez a lakk jó a házra?
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy milyen alapozót és festéket ajánlotok egy gépház átfestésére? Pontosan egy Thermalke Commander MS-I házat szeretnék átfestetni részlegesen. Előre is köszönöm!
-
blasko92
őstag
válasz
Moddingboy #383 üzenetére
Wasquez kolléga árul méretre vágott perforált lemezt, 1,5-ös lyukakkal, és 2,5-ös átlós lyukosztással
Valamint vaskereskedésekben is árulnak perforált lemezt nagy választékban, csak kevés helyen adnak méretre.... Vagy veszel egy egész táblával: 1000x2000mm
-
Moddingboy
Modder
Bitfenix Shinobi tulajokhoz lenne egy kérdésem. Amennyiben van köztetek olyan aki a ház tetején levő rácsot lecserélte ill. tervezi a cseréjét, akkor kérem írjon nekem egy privátot, mert érdekelne a gyári rács.
Továbbá ha esetleg valaki tudja, hogy hol kapok ugyanilyen, a Bitfenix által is alkalmazott apró lyukú rácsot, akkor kérem írjon, hogy hol, mert én egyenlőre sehol sem találtam.Köszönöm!
-
becsitibi
senior tag
válasz
Steve(AMD) #380 üzenetére
Na akkor segitsetek hogy hol tudok itt Buda vagy Pesten venni olyan fekete 24 pines ATX csatit!
-
Steve(AMD)
tag
válasz
becsitibi #373 üzenetére
Ha teheted vegyél inkább fekete színűt, mert a fújós festékek nagy része nem áll ellen túlzottan a mechanikai hatásoknak. ( Párszor kihúzod, betolod a csatit és annyi lesz neki.)
Biztosan láttál már olyat (ha más nem fotókon), ahol a ház belsejét feketére fújta a tulaj, de néhány oldallap felrakás, csavar meghúzás, radi, kártya ki/berakás után megsérült, vagy lepattogott a festék. (Fémre a porfestés lenne az igazi.) -
válasz
Engineer086 #368 üzenetére
Újpest drukker a bnőd?
-
becsitibi
senior tag
válasz
Moddingboy #376 üzenetére
tetszik az avatarod,téged formáz
-
Moddingboy
Modder
válasz
becsitibi #373 üzenetére
Egy átlag barkács boltban kapható pl. Wery Well spray festékkel
Előtte (finom) csiszolópapírral gondosan csiszold át a felületet majd zsírtalanítsd.
Viszont pár száz ft-ért lehet kapni fekete 24 pines csatlakozót tehát még ez lenne a legjobb megoldás számodra mivel eleve drágább a festék amit megveszel a festegetéshez...
-
BL@CK
tag
válasz
Moddingboy #372 üzenetére
Okés, akkor megcsinálom. Kivágni azt a részt és összeforrasztani sajna nem kivitelezhető mert nincs eszközöm hozzá, marad egy kis szigetelő szallag és zsugor rá akkor
-
becsitibi
senior tag
Szevasztok!
Egy kérdés,mivel lehet egy fehér 24 pines atx kábelcsatlakozót lefesteni feketére,úgy hogy nem pattog le a festék?
-
Moddingboy
Modder
Jó topikba, persze
Nem lesz gond ezzel a megoldással. Bár ha tutira nem kell az a 2 sata, akkor a helyedben én teljesen eltávolítanám a csatlakozókat (tüskékkel együtt). Kivágod a fölösleges részt majd újra összekötöd/forrasztod a vezetékeket (színeket nem megkeverni!) majd jöhet a zsugorcső.
-
BL@CK
tag
Hali.
Nemtom jó topikba írok-e, de olyan kérdésem lenne, hogy van ugye a sata áramcsati. Kábelharisnyáznám és olyat kérdeznék hogy egy kábelen van 3 sata csatlakozó. Namonst, ebből nekem csak 1 re lenne szükségem ami a legvégén van. Ha a többinél simán leveszem a csatit és rakok oda egy kis zsugorcsövet ahol a csati kicsit szétvágta a kábel hogy érintkezzena kábellel , úgy nemlessz gond? Jó egy így? Vagy csak kárt tudok így csinálni? Vagy esleg még zsugorcső se kell csak simán ráhúzoma harisnyát és kész, nemfog szikrázni -
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086 #368 üzenetére
igaz, ezt már a múltkor is kérdeztem, hogy zöld-fehérben nem lehetett-e kapni, (
), de szép. és nem tucat kinézet, egyedi.
a hasrisnya ok, de a táp háza festés vagy fólia?
-
Engineer086
Modder
Ide is feltöltöm, hisz ez is modding
Barátnőm gépébe szánt tápegység, aki Veletech-en kint volt, az láthatta, ahogy próbáljuk a csatlakozókat leszedni. A barátnős gép ezzel el is készült, legkésőbb kedden beszerelem a tápot a helyére és ha a moderátorok engedik, akkor még a héten megjelenik a ház átalakitásáról szóló cikk! -
zolee5016
őstag
-
jegenye77
addikt
válasz
intercooler #361 üzenetére
Hol fognak elmenni az alaplaphoz a vezetékek?
Vagy azokat még ezután vágod ki? -
Bari
Modder
válasz
intercooler #361 üzenetére
Jó lesz, látom cselesen takarni fogja a lap a ledsort, kíváncsi leszek lapalapot beszerelve, világítás bekapcsolva, hogy néz majd ki. Képet ne felejs majd el feltenni nekünk
-
Bari
Modder
válasz
szab.tam #358 üzenetére
Szívesen, ezért van a fórum hogy megosszuk a tapasztalatainkat.
Én ilyen
maróval készítettem V alakú bemarást 2mm-es lemezbe, 1mm mélyen (a jobb oldali maró). Hss aluhoz nem igazán jó, oda inkább keményfém lapkás marók kellenek, én azt használtam amit a marógéphez adtak, de 3-4e ft-ért lehet venni 8-10db-os készletet barkács multikban, ha nem adnának a géphez késeket. Simán jók az olcsóak, legalább ha elpattan az éle nem vered a fejed a falba
hogy a 15e-es marókést eltörted.
-
szab.tam
nagyúr
nagyon hasznos infó volt!!!
fúrószárban, dörzsárban is hss-t vettem.
a marófej elég drága mutatvány ehhez a művelethez, mert nem "v"-t kel bemarni, hanem egy félkör profilt. és mivel nem vagyok esztergályos, így legyártani, átműteni sem tudom.
múltkor azt hallottam, hogy egy ilyen fej, ami a félkör profilt marja, és elég kemény is, 16k...
(ja, az tárcsás maráshoz való fej volt, közben jöttem rá. a végén ujjmarásal lett megoldva...)10k körüli fordulat már biztos jó lehet.
még 1x nagyon köszönöm!
-
Bari
Modder
válasz
szab.tam #356 üzenetére
Felsőmaróval 2-3mm-es alu lemezt széleltem le sablon segítségével és martam V alakú mélyedést hajtáshoz, alacsony fordulaton üregelő spray adagolásával, használható, minimálisan tapadt a késre alumínium de bőven kellett adagolni kenőanyagot. Ha felső-marót nézegetel, olyat keress aminek állítható a fordulatszáma, nekem egy 'budget' márkájú van, az adatlapja szerint 10-35e között állítható a fordulatszáma. Alut csak a legalacsonyabb fordulaton tudtam értelmesen megmunkálni vele. Aluhoz mindenképp keményfém lapkás marókéseket próbálj, a sima acél késeknek hamar kiviszi az élét.
-
becsitibi
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jones965 #351 üzenetére
ez szerszámvásárló topic-os kérdés, de:
ezek a felsőmarók mire valók?, amiket a katalógusokban képeken látok, mindenhol fát munkálnak vele.
nem lehet alumíniumot megmunkálni?
konkrétan arra gondolok, hogy alu laposrúdba 6mm-es csőnek félkörív keresztmetszetű járatot belemarni. ugye 3mm-es mélységben.
lehet hogy elvben nem lenne szakszerű.
de engem az iilyen elvek nagyon nem érdekelnek. gyakorlatban meg lehet próbálni?
(sokáig azzal etettek, hogy nem lehet állványos fúróval, sablon nélkül párhuzamos furatokat készíteni. dehogy nem...) -
-
becsitibi
senior tag
válasz
Moddingboy #347 üzenetére
Egy próbát biztosan csinálok a belső felén ami nem látszik majd,aztán ha nagyon bénázok elküldöm valamelyikőtöknek hogy javitsa ki
Engineer86:Megfogadom tanácsaitokat,logout blogomon megnézheted hogy haladok kezdőként,bár nincs sok kép,meg orbitális átalakitás,de azért egy misét megér
Sajna szombaton vidéken névnapozok,nem tudok menni,pedig nagyon készültem
-
Engineer086
Modder
válasz
becsitibi #346 üzenetére
Én általában a vörös színű korongokat szoktam műanyag vágására felhasználni, nálad sztem az jelenti a medium kategóriát
Igazából a korong fajtája mindegy, úgyis átvágja bármelyik. A fordulatszámot meg úgy választ meg, hogy vágás közben ne akadjon el a korong. Vágás közben úgyis megolvasztja az anyagot kissé, csak nem mindegy, hogy a vágás közvetlen közelében, vagy már a kívánt vonatól bejjebb is. Megint csak azt tudom mondani, hogy készíts próbavágást egy feleselges műanyag darabon, pl egy nem használt előlapi takarólemezen, vagy a kivágásra ítélt csík belsejében, ha már látod, hogy miként viselkedik az anyag, akkor kezdj bele az érdemi munkába
Jó munkát, a végeredményről természetesen szeretnénk képet is látniSzerk: Jah, és arra ügyelj, hogy a kis szilánkok, amik a vágás közben kirepülnek, ne a szemedben landoljanak
-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086 #345 üzenetére
Kösz a gyors választ,igen van multi gépem,annak melyik korongjával csináljam?Gondolom akkor a legalacsonyabb fordulaton,van elég sok fajta korongom,medium,heavy,van a legkeményebb gyémánt vágó korong is,tehát?
-
Engineer086
Modder
válasz
becsitibi #344 üzenetére
A legegyszerűbb azokat a szerszámokat használni, mint amiket a fém lemezek kivágásához használnál. Legjobb a lombfűrész, az nem olvasztja meg az anyagot, ha van multigéped, akkor az is jó lehet. Itt ügyelni kell a fordulatszámra, ha nagyon gyorsan pörög a vágókorong, akkor megolvasztja az anyagot. Miután kivágtad a kellő nagyságú csíkot, fémreszelő segítségével korrigálhatod az éleket.
-
becsitibi
senior tag
Szép jó estét!
A kérdésem a következő.Mivel lehet a műanyagba csikot vágni szépen egyenesen,majd a keletkezett sorját ügyesen letakaritani.A gépház előlapja műanyag,ezért gondoltam hogy ahhoz jobban nem nyúlok.Természetesen a csik mögött plexi lesz,ami meg lesz világitva.
Előre is köszönöm válaszotok.
-
Engineer086
Modder
Intercoolernek van igaza, az avatarom Boyd Coddingtont ábrázolja
Nekiállok megírni egy Logout-os cikket, abban lesz több kép az átalakításról és a végleges állapotokról.
-
intercooler
őstag
válasz
Engineer086 #335 üzenetére
Szép munka
Biztos örült neki
Nincs valami galériád ahol több kép is van?
szab.tam ez szerintem: Boyd Coddington
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086 #340 üzenetére
ja, hogya csillagok alatt közvetlenül. mármint, hogy csak a csillagok alatt. így értem.
azt hittem alu elöl teljesen.néztem, ki ez az új fickó. közben csak új az avatarod?
(lehet, hogy vak és tájékozatlan vagyok, de ezkiez? búcspenszer a mártixból?) -
szab.tam
nagyúr
válasz
teljesen renben van. tetszik az adott forma is, szögletes párti vagyok.
dizájn. (csillag + lila)
újpesti únió?plexi.
mint írtad,a csillagok alatt. látom, oldalt is. felül venti, gondolom kifúvó.
ez a szerencsétlen gép hol kap levegőt? szájon át, mesterséges lélegeztetéssel?
(vagy ahol tud, majd szív? (pl odd...)a plexi egy szép dolog. ok. de a látvány miatt a szellőző helyek vannak feláldozva.
ennek a csúcsát akkor láttam, amikor itt egy kolléga a szépen elkészített óriástorony tetejébe ablakot vágot, és azt beplexizte. a meleg pedig belülről bámult kifelé az ablakon, mint karácsony előtt a teszkó halaspultjánál a pontyok az akváriumból... -
iphoneresell
tag
válasz
Szèp!
-
blasko92
őstag
válasz
Jóóóó!
Kis aranyos lett. Látom nem kedveli a túlcsicsázott dolgokat.
A tetőn a csillagok alatt van plexi? Vagy expandált rácsot tettél oda?
-
becsitibi
senior tag
válasz
Stylewars_kp #333 üzenetére
Értem én,csak a hűtő lamellájainak nehezen hozzáférhetőek a lemezei,ezért gondoltam igy,
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
ez a kpc. a kitchen pc.
(htpc után szabadon...)
cpu borda, baumax, 2 in 1, vizes bázísú, alapozó + fedő, selyem matt, ecsettet felvíve, több réteg, vastagon, mint kráterarcú nőn az alapozó.... (nem mentem a véletlenre...)
gondolom, kicsit hőszigetel is, de jól bírja. (igaz, most a spájzban van az oroszokkal együtt, de azért ment egy keveet.
a fújkálóst pedig ki kell próbálni.
de hűtő színezésre szakszerűen csak az eloxálás a járható út.
vannak cégek, ahol meg lehet csináltani, és asszem nem csak natúr és fekete, hanem színes megoldás is van. és drága za ilyen bérmeló...
ha eseteleg ennek utána jártál, akkor a tapasztalatok engem is érdekelnének, mert hosszú távon nekem is csak ez lesz a járható út... -
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
Általában rá szokták írni a dobozra, hogy mekkora hőmérsékletnek tud ellenállni.
Lehet venni spray-s kályhafestéket, de az drága, viszont ellenáll a hőnek.
Szerintem a legegyszerűbb, ha csinálsz valamin egy próbafestést, és azt elkezded melegíteni, aztán meglátod, hogy milyen melegnél kezd el felhólyagosodni.
De voltak már akik sima spray-s festékkel fújták le a hűtőbordákat, azt hiszem Ramses07 kollégánál láttam -
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086 #328 üzenetére
Szerintem ha spray-el csinálod az megfolyik fújás közben,bár egy próbát megér.
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Adott egy Zalman ZM80D-HP passzív VGA hűtő. Ha ezt lefestem spay-s festékkel, akkor üzem közben a festék nem fog róla lejönni, levállni?
Hiába, egy öreg moddernek is van még mit tanulni -
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086 #324 üzenetére
"Félig meddig meglepetés... - ...de lesznek apró részletek, melyekről még ő sem tud"
ja: a gépből hallatszó 10, 9, 8, 7, 6... nem azt jelenti, hogy kezdődik a meglepi film, hanem baromi gyorsan ki kell szaladni a szobából....
én jóideje szemezgetek valami mély, rozsdás, bordós, gyöngyházzal. de annyira drága, és a festésben, előkészítésben még nagyon a gány szekszióban vagyok. azt a melórészt ki kell majd adnom külsőbe.
a következő gép vagy aluprofil vázas lesz, vagy ha lemezes, akkor gyöngyház.
habár a konzolos felépítésűre is kell rácsozat, és azt valamire fújni kell.... -
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #324 üzenetére
A tetőnél a csillagok alá plexi megy majd? Igen, sok embernél csak a "kedv" szab gátakat.
Várom majd a cikket is, mert kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. -
Engineer086
Modder
válasz
blasko92 #323 üzenetére
Bari: Köszönöm!
blasko92: Félig meddig meglepetés, Az ő ötletei alapján dolgozok, de lesznek apró részletek, melyekről még ő sem tudA szín az kényszeű megoldás volt, de így utólag nekem is tetszik. Először én is olyan dögös, sötétlilára vadásztam, de spay-s festékben olyat nem találni, kikevertetni meg "nincs kedvem"
Glettanyagból a kilós, kétkomponensűt használom, finom kis anyag, nagyon jól lehet használni.
Hamarosan úgyis elkészül a mű, írok róla majd egy cikket, abban szépen minden le lesz írva -
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #320 üzenetére
Nem rossz ez a világos lila.
Ennél már csak a gyöngyházfényű sötétlila szebb.
Meglepetés lesz?Milyen gittet használsz? Két komponensűt?
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #315 üzenetére
Nagyon tetszik az oldalsó takarólemez, szuper lett a kivágás rajta.
-
Bari
Modder
válasz
Engineer086 #320 üzenetére
Jól haladsz, tetszik ez a lila szín
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Az utóbbi napokban barátnőm gépén dolgoztam, a tegnapi és a mai jó időt kihasználva megejtettem az oldallap glettelését, valamint a váz és a burkolat festését. Íme néhány kép:Sajnos a délutáni eső mindkét nap közbeszólt, így a vázat már nem tudtam befejezni, ha időm engedi és a természet is kegyes lesz hozzám, holnap azt is lefestem fehérre.
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler #318 üzenetére
Multigéppel (kis fokozaton), vas ill. szúró(dekopír)fűrésszel nagyon jól vágható. A keletkezett sorját pedig reszelővel + csiszolópapírral (minél finomabbat használsz annál tisztább felületet kapsz) tudod eltávolítani.
Szépen haladsz -
blasko92
őstag
válasz
Ügyes! Csak így tovább
Milyen színösszeállítás lesz majd a gépben? A radiátor házon kívül lesz?
-
BL@CK
tag
válasz
Nagyon jó lessz
Mondtam én, hogy plexiből csináld az oldalát
-
intercooler
őstag
Sziasztok! jelentkezek is mént
Valamennyire haladtam, közbe kifogytam az aluból az beszerzés alatt áll.
Csináltam még1 takarót ennyire futotta:Tervezem még alulra, felülre, és az alaplap köré eltüntetni azt a sok lyukat.
Aztán elkezdtem az oldallapot is úgy döntöttem megmarad, jól körbe vágtam 1cm merevítés nem maradt
De fülek így is tartják illetve hátul a csavar elől meg bemegy 1-2mm az előlap alá.
Itt jutottam oda hogy az üveg tényleg felejtős, mivel a 2mm-es plexi pont 1 vonalba jön a műanyag vacakokkal. Üvegből a 2mm az meg azért elég törékeny.
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #312 üzenetére
Ötletes megoldás
szab.tam ha lenne rajta valami hűtés, már rég szétszedted volna
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #312 üzenetére
ja, így értem. nem, még valóban nem szedtem szét.
(nem hűtő, így ezt nem babrálom...) -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #309 üzenetére
Amennyiből kijött ez az egész gépes kocsikázás, tudtál volna venni belőle egy ladát, amivel talán élvezetesebb a játszás
Ejj de jó ez a videó
Látom a Monster azért befigyel
Egyszer kipróbálnék egy ilyen "szimulátort" eyefiniti-ben
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler #306 üzenetére
kéziféken felsirtam...
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #306 üzenetére
Szép kis felszerelés
Ilyen cuccok mellett én is nyomatnám az autós játékokat
Az egy G72?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #304 üzenetére
Thrustmaster Freestyler Bike
ezen a bemutatón kicsit jobban látszik. átfordítható a lefogatója. így rá is lehet fogati az asztal lapra, vagy csak szimplán rátenni a tetejére, ha olyan a hely.
sajnos nincs hozzá lábkiegészítő, így mindent kormányról kell megoldani...mielőtt megkérdezed. nem, itthon nem kapni. kereső hirdetést adtam fel. valaki árukapcsoltan vett valamit külföldről, a csomagban ez is benne volt, ő adta át....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #302 üzenetére
ja, hogy ez egy játék. ok.
(nálam a pc játék foglma az autós játékoknál kezdődik, de ott véget is ér. najó, egy ideje motoros is jöhet....) -
intercooler
őstag
válasz
szab.tam #301 üzenetére
Először is kösz
Ez a fordított V betű, pedig a borderlands logója
Nem szeged a kedvem nyugi. Igazából azért is kezdtem el mert itthon vagyok 2 hétig, és hogy valamivel elfoglaljam magam.
Lehet hogy nem egyedi, de mondjuk én ilyet még nem láttam.Nekem megfelel tökéletesen.
Akkor had kérdezzem meg, te pl mit tettél volna rá?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #295 üzenetére
hát. türelem, tornaterem.
mi ez a fordított "v" betű szerűség.
mit szimbolizál? (én kis tudatlan.)lehet, hogy nem fog tetszeni a véleményem, de:
1 biztos. ennyi energiát nem fektetnék olyas valamibe, ami nem túl egyedi, és több helyről kezd visszaköszönni. (a motívumra gondolok csak.)
pl. a monser karmolászás minta is ilyen. az nálam már a sugárban hányás kategória. nem is tetszik, és rém unalmas...az természetesen más kérdés, ha neked ez a minta sokat jelent, és nem zavar a sablonosodás, mint olyan.
nem akartam kedved szegni, csak soha nem értettem, amikor gyilkos sok meló kerül bele valamibe, és nem totál egyedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged