- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
teeem
aktív tag
-
teeem
aktív tag
válasz
#65675776 #50 üzenetére
És a CC be miért nem illene ez a játékstílus, hogy mi nem mind1? Hogy számít hogy mekkora házban vagy, számít hogy hova rejtőzöl, számít hogy mivel lősz, számít hogy mikor támadsz, és hogyan? Szvsz Illene már bele egy kis újítás ezen a téren.
Szerintem azért kicsit erős kijelentés az hogy a COH és az SC meg sem közelíti a CC-t. -
teeem
aktív tag
Ja, csak abban benne van hogy pl ami gépek ellen jó, az nem a gépeket lövi, hanem a gyalogságot, ami meg a gyalogság ellen jó és a gépek ellen szart sem ér, az a gépeket lövi. Plusz mire eléjük küldöm őket le vannak mészárolva.
És ez nem Starcraft.
eláshassák>>eláshatják
-
teeem
aktív tag
Igen, ezt kihagytam, hogy nem lehet figyelni egyszerre 200 egységet, és a legtöbb játékos ilyenkor általában kijelöl amennyit csak tud és ráállítja ' 1 !!! ' célpontra xd közben a gép egységei cafatokra szedik mindened... Ezt utáltam a legjobban. De sajnos ez a legtöbb rts ben így van, szóval kitalálhatnának már valami megoldást.
-
teeem
aktív tag
Hát épp ez az, hogy erről szól. Semmi változatosság, a lényeg hogy ne halj meg amíg nincs szuper ütős cuccod, mert csak azzal lehet nyerni, viszont akkor meg gáz van, ha az ellenek is van szuper ütős cucca, és ezzel lehetne is cáfolni hogy bizony egy total war szintű grafikával sem akadna be a játék, mert ha a két játékos serege találkozik, akkor bizony félpercen belül nem lesz meg a seregek negyede sem. De hát ez van, én annyira nem értek a cnc-hez. Mindenesetre kipróbálom.
Ja, és a lesz egy 'sz'
-
teeem
aktív tag
Hát a mai grafika
[link] Például
Viszont nekem nem is a grafikával van a legnagyobb bajom...
-
teeem
aktív tag
Így van, megmondtad a tutit. Főleg a kindertojásos rész tetszett. Szerintem lehetne elrugaszkodott a valóságtól, de csak kismértékben. És jobb lenne a ha változna az a fajta játékmenet hogy " Gyárt sok kindertojás-kijelöl-küld-vesztettél, a sereged megsemmisült". Lehet picit taktikusabb ha már RTS ről van szó. A sztori meg tényleg gyász.
-
teeem
aktív tag
Lehet hogy kővel fogtok dobálni, de szvsz ez a cnc évről évre egyre rondább és sz*rabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest