Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rihard83

tag

válasz teeem #45 üzenetére

Igen, ezt kihagytam, hogy nem lehet figyelni egyszerre 200 egységet, és a legtöbb játékos ilyenkor általában kijelöl amennyit csak tud és ráállítja ' 1 !!! ' célpontra xd közben a gép egységei cafatokra szedik mindened... Ezt utáltam a legjobban. De sajnos ez a legtöbb rts ben így van, szóval kitalálhatnának már valami megoldást.
    ____________________________________________________________________________
    Erre már kitalálták 1998-ban vagy lehet még előbb a megoldást, már mint arra hogy ne 1 célpontra kelljen ráállitanod a hadsereged és hogy közben ne tépjék szét az egységeid.
    Vedd elő a Starcraft-ot és használd az "a" betüt és ne az ellenfélre kattints hanem elébe vagy mögés és akkor láss csodát! :DD Az egységeidhez legközelebbre lévő ellenséget támadják. Nem tudom én a Cnc és Redalert2-őt játszottam anno, többit már skipel-tem de ott még tényleg elég gáz volt ez a csak egyet bírsz nyírni egyszerre, ha ezen nem javítottak akkor eláshassák magukat.
    STARCAFT II.

Új hozzászólás Aktív témák