Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
Én sem szeretem annyira a lépegetôket, de nem tudom mért van ezen mindenki fennakadva. Néhányan mintha nem is játszottatok volna az elôzô részekkel... A TS is televolt lépegetôkkel, (sok képen pl a TS féle Mammuth Mk II továbbfejlesztett változatát vélem felfedezni, meg hogy néhány épület tud majd járni de ez nem jelenti hogy "hagyományos" egységbôl kevés lessz) sôt a 3. részben újra játszhattunk 2db TS-es lépegetôfajtával az egyik GDI frakciónál (Steel Talons asszem...) Az meg aki azt mondja hogy legyen bonyolultabb taktikusabb az játsszon a Total anhillatonnal vagy Supreme commanderrel. A CnC mindig is arról szólt hogy véded magad amíg meg nem tudsz építeni 4-5 mammuth tankot aztán kíméletlenül legyalulod a pályát, talán a Red Alertekben (2. résztôl fôleg) kell kicsit többféle egységet magaddal vinned. Nekem ez mint koca rts játékosnak még talán jobb is. A Warcraft3-mal pont az KôPapírOlló rendszerû bzulás miatt nem tudtam soha egy jót játszani. Grafika meg nem baj ha szép de azért RTS-nél szerintem is inkább legyen picit csúnyább de ne szaggasson be ha egyszerre 100 egység lövi egymást teljes gôzzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest