Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Láttad a topik nevét? Ez nem a PC topik se nem a GTA..
Ez a The Last of Us 2 tesztje ami csak konzolon van. Tehát véleményt se tudsz mondani róla mert, nincs konzolod. Így azt se tudod milyen.
Mondj már 5 kiemelkedő PC-s sztori játék címet, ha már így felhoztad. Pl ideit meg tavalyit. (ami még megsem jelent nem ér) Várom! -
Chapel
addikt
Mi közöd hozzá és ez neked miért fáj? Tudsz PS/LR/ stb- PS-en használni?
Írás/olvasás elvárt alap 8 éves kortól. De kérlek, mesélj még...kemény lehet hogy rajtad kivül senkinek nem lehet saját véleménye; mind a 7,5 milliárd ember kikéri a szakvéleményed a gondolatairól? Nem irigyellek, nehéz istennek lenni.
No, ennyi, nesze egy kis harapni való, míg a következő ember dob egy trollcsontot, adddig is rágd a levegőt és vegyél vissza a paraszt stílúsból, ha már érteni nem érted, ne pofázz bele.
Ellenben ékes példát hoztál arra amit leírtam, köszi
Zsébernardo: Véleményt mondtam volna valami konzol játékról? Feladom. -
d3tox1c
senior tag
-
törölt tag
Egy videójátékról akkor mondhatok itéletet, ha játszottam (akár 5 perc játék mindent elmondhat), vagy a végigjátszást a végefőcim képkockáig megnéztem. Otherworld vagy az IGN játékteszt nem mindig azt adja vissza amit egy végigjátszás videó vagy a játék.
Konzol mint PC játékost engem érdekel, mert a történet jó és a játékmenetben ott többminden történhet 1-2 játékon belül mint PC-n az egész évben.Filmeket is nézünk, meg sorozatokat is ha úgy hozza az élet.
-
RudY
addikt
Pont azt írta - másodjára már érthetőbben - és általánosítás nélkül, hogy neki mi és miért érdektelen. Ha most ezt kiforgatod és azt csavarsz ki belőle amit látni akarsz, akkor tekereghetsz rajta kedvedre, de úgy látom fölösleges volt rácuppani a konzol vs. pc ugródeszkára.
-
PeAdam
tag
Elég nagy hülyeséget írtál. Pc mellé felesleges a konzol?
Sanszosan se a Last of Us első része, se ez, se a God of War, Unchartedek és még sorolhatnánk, soha nem fog megjelenni PC-re. Én PC mellé vettem a konzolt és tökéletesen megférnek egymás mellett és mindkettőnek megvan az előnye. Utóbbi időben single player játékokat már csak a Ps4 Slimen játszok, mert a Sony stúdióinak minőségéhez maximum a Cd Project Red vagy a Rockstar ér fel, akik meg 5-6 évente egyszer adnak ki játékot.
Pc-n mostanában csak szimulátorozok, vagy Codozok haverokkal.Mondj már légyszi Pc fronton az idei évből egy említésre méltó címet a Cyberpunkon kívül, amit ténylegesen kiemelkedő játéknak lehet nevezni. Sony kapásból 2 játékot ad most ki rövid időn belül, amit a generáció legjobbjaiként lehet majd számontartani. Szerintem a Ghost of Tsushima is hasonlóan kiemelkedő lesz mint a LOU2.
-
Chapel
addikt
-
Na ez érthető és megérthető. A hozzáállással is egyetértek, én is így gondolom. Van sok játék amit több millióan istenítenek ,de nekem nem jön be. Ilyen volt PS3 korszakból számomra a God of War a Ps4 ből pedig - huh most sokan ki fognak csinálni- a Spiderman és a HZD is sajnos. Bár azért a HZD-nek fogok adni még egy esélyt ha lesz időm.
A zavaros kommentért szerintem jogos volt a kritika, tökre úgy jött le, hogy fele Google fordítóval lett összehozva. Szerintem ezt ne vedd magadra, úgy mond te hibáztál ilyenkor el kell fogadnia kritikát én azt gondolom. No offense,de nagyon szörnyű volt olvasni a kommentet és inkább kitalálható volt mire akartál gondolni, mint érthető.
A LOU számomra a játékok játéka, senkitől nem érdekel igazán a kritika erre nézve, nekem kell hogy tetsszen vagy ne tetsszen. A játékoknál eleve a pontozást sem szeretem. Én elhagynám ha tesztelő lennék, egyszerűen felsorolnám a negatívumokat és a pozitívumokat kb ennyi.
Mindenki osztályozza magának, ahogy gondolja, mert nem vagyunk egyformák és ha nem fog meg az az általad is említett érzés, akkor mindegy mit ír róla más. Van egy barátom, számára 5 éve nem létezik más játék, csak a GTA. Szerinte egy más kategóriát képvisel a játékok között, ez az "egy gyűrű mind fölött". Kb egy LOU. annyira köti le, amíg ránéz a képernyőre, majd azt mondja hogy ok szép aztán már fordul vissza a GTA online felé.
Mégis a legjobb barátom, csak mások vagyunk. -
Chapel
addikt
Azt írtam le, hogy nem mind arany a ami fénylik, lásd RDR2 vártuk mint a messiást és összes ismerősöm, meg sok itteni és én is pár óra után hagytuk a fenébe. Unalmas, nincs hangulat, hiába adott minden, nem adta és ezt jól jelzi, hogy míg Gta V 7 év után is eladási csúcsok tetején továbbra is - teljesen áron ! - addig RDR2 már 3 hónapra rá erősen akciózva.
Nem mondok érték ítéletet a játék felett, hiszen nem játszom vele, nem is ennek szólt az írásom; sokkal inkább ami itt a kommentszekcióban megy. Szar látni milyen kevés az igazán építő és konzekvensen, megértésre törekvő hsz van ebben a 183-ban eddig. Van csak az arány szomorít el.
Inkább külföldi fórumokon járok van pár kifejezés amit átfordítottam mert magyarban nincs megfelelője, ott is sok a fanboy és elfogult (khm sokszor pöcs ember ,nem nektek szól persze) de azt tapasztalom, hogy angol és azon a pár nyelven amit mellette beszélek, sokszor jobban folyik párbeszéd mint sárdobálás. Kivétel nincs, nem is lesz míg bárki reggelhet bárhova, de az arányok mások.
Szóval mint pc játékos, nyilván hidegen hagy és érdektelen számomra a konzol, semmi bajom vele, értem az előnyét, de nekem nem jött be, nem is fog hiszen nekem a pc munka eszköz is és kontrollerrel kicsit nehéz PS/LR vagy éppen 3D fejlesztő alkalmazásokat tolni, így nem is opció és ha már kell az erős gép, persze hogy felesleges egy konzol még mellé.
Illetve így 30+ év játék után, már közel sem tolom annyit, ez is sok néha; inkább kivárom azt a 3-5 címet évente és azzal elvagyok singleben.
Popcorn= csak hátradőlök és nézem hogy a sok egymást még csak megérteni sem akaró ember tépi a száját, fröcsög és gyalázza a másikat; persze élőben megnézném hánynak lenne ekkora arca.
Ismét nem Nektek szól, úgy ált az itthoni légkörre erősen igaz, erősebben mint a környező országokban. (Politikába ne menjünk bele, mindennek megvan az oka, de ez számomra nem magyarázat a sok troll/paraszt emberre, ezek egyéni döntések.)
Zárásképpen én mindig megadom a kreditet annak aki kiszúr valami jogosat, ahogy most is, igaz, valóban katyvaszos de hogy totál érhetetlen vagy a "lapáttal fordította" az már megint csak rossz indulat inkább, mint objektív hozzászólás. Lehetett volna ezt annyi féleképpen le reagálni, ami normálisabb és nem helyből bántó, de ugyanúgy jelezheti az illető, hogy haver fuss neki még egyszer, nem kerek, de érdekel amit írni akartál.
Megint csak itthoni sajátosság ez erősen, szomorú. Én megkövetem magam, de ez nem menő, mert hát akkor hova lenne az ego táplálása. Ego...szóljon bárki, ha valaha rájott hogy kinek segített valaha is.
Mindig előbb a büszkeség mint az alázat, ez a baj.
Elnézést a hosszú offért; természetesen nyugodtan törölhető.
Köszönöm. -
Szakiii
addikt
Nalam messsze etalon, vegre egy tenyleg 18as jatek es nem ugy mint az az undoritoan bena demonos valami ja igen az agony, hanem ugy hogy eros a sztori es visz magaval folyamatosan. Nekem messze erosebb erzelmeket valtott mar most ki a jatek mint a gow barmikor es nem rossz ertelemben. Jo volt a gow, lehet hogy lecsupaszitva sztoritol fuggetlenul jobb de ez a jatek a sztori base szoval igy eleg hulyeseg elemezni.
Eszmeletlen jo lett szerintem. Zenek, hangulat a vilaga ujra elvarazsolt. NALAM generacio win de ez szubjektiv. :)
-
Chapel
addikt
hajjaj, mint pc-s csak popcorn és beülök a nézőtérre...nekem ez nem hogy, nem az első ilyen csalódás, de a 100+ már. (downgrade stb.) Pl legutolsó ilyen DRD 2 volt.
Gta fan amióta élek, premiem nap, premium pack, sandbox rajongó stb. fut is jól....félóra- óra és 3-4 alkalom után mehh nincs késztetés, nem tudom megmondani mi a baj, de nem kapott el. Tekintve hogy GTA V 7 év után is Top5/Top10ben van eladásban van - és jó magam csak a single részbe - 4.-5. rész esetén) 3000 plusz órám van, az előző részeket tudni sem akarom, világos, DRD2 közel sem az a szint, hiába minden jóság.
Pl. 3-4 hónappal a megjelenés után már akciók...eleget mond önmagában is.
(Ha ilyen tényleg, ha nem...valami nem kóser, de kinek mi persze, akinek élete/évjátéka élvezze bátran, ez a lényeg, csak megakadt a szemem...)
Kinek a pap, kinek....más. -
törölt tag
-
Wesder
titán
Figyelj, amit kellett azt àtadta és azt se mondhatod hogy nem fektettem bele energiàt, mert ezt a 23 óràt màr nem kapom vissza. Na nem mintha bànnàm. Ez egy must have, még akkor is ha a jàték közben esetleg úgy érzed hogy szar, mert a végére minden a helyére kerül többnyire. Zseniàlis alkotàs.
-
-
Wesder
titán
válasz
#20411392 #173 üzenetére
Most a vírus miatt nem tudtam jàtszani vele, anyagilag lenullàzott, ezért végignéztem.
2 nap alatt 23h-s végigjàtszàst.
A szemem is kifolyt, nem ajànlom senkinek.Mindenesetre amint összejön magam is beszerzem és végigtolom, mert megéri.
Voltak benne olyan dolgok amit nem tudok hova tenni, egyszerűen én nem értem hogy tehette XY azt amit.
-
Wesder
titán
Végeztem a jàtékkal. Tőlem egy 7.5-8/10-es értékelést kap.
Aki teheti adjon neki egy esélyt, mert megéri. -
Grath
HÁZIGAZDA
A PS-menü szerintem a trófeák százalékát mutatja, nem a játékbeli helyzetet. Nekem 30 óra volt, de 25-nél kevesebb szerintem nem lesz semmiképp az első végigjátszás, akkor sem, ha nagyon sietnél.
Autókból tényleg nagyon ritkán lehet, de ha mondjuk meglátsz egy tűzoltó-autót, vagy katonai szállítót, akkor azt megnézegetheted -
d3tox1c
senior tag
Én kb 5 óránál járok, és nagyon tetszik.
Bár nem érzem úgy, hogy beelőzi a számomra legjobb játékot, a Death Strandingot,de egy remekmű.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy akiknek ennyire nem jön be ez a játék, annak mi az oka?Más:Irányítás volt,amin állítottam, érzékenységet feljebb toltam 8-8ra,és beallitottam a kamera rasegitest(vagy mi a neve), ahogy alapból volt,nekem valahogy nem jött be, nem tudom miért.
Az még kicsit zavar, hogy a rengeteg autóból semmit nem lehet ki lootolni, bár lehet csak a days gone miatt érzem ezt hiányosságnak :DMegint más :
Azt valahol meg lehet nézni, hogy hány százaléknál járok a sztoriban?
Mert a ps menüjében valami 3 százalékot mutat, amit nem hinnék.Bár ki tudja.
Nem rohanok, bejarok minden zugot. -
Kicsimix
őstag
Kíváncsi leszek mit szóltok majd a későbbi meglepetésekhez a játékban. A 3 óra az semmire nem elég..
Az egy laza felvezetés.. Nálam is megkoronázta ezt a generációt ez a game.
Bánhatja majd aki nem tolja ki de tényleg... Hatalmas pillanatok vannak...
(Én sem végeztem még vele amúgy. ~25 óra körül van benne)
-
törölt tag
6 óra után én azt mondom, hogy habár remekmű ez a játék eddig, de még csak a dobogóra sem fér rá.
A God of War egyértelműen jobb számomra pl. Egyedül az átvezetők minőségében tetszik jobban a LoU2. Na meg az AI viselkedik jobban, de minden másban gow.
A top10-be belefér amúgy. Teljesen ki van polírozva. Látszik, hogy mindent beleadtak. Ezt nem vitatom el tőle, de nem ér fel az elődhöz nekem, pedig az annak a generációnak egyértelmű legjobbja volt számomra.
-
RudY
addikt
Tetszett az első rész, szerettem, nyitottan és elvárások nélkül kezdtem neki a folytatásnak... és jobban bejön.
-
Wesder
titán
Néggyel. Igaz még 2000 környékén
Màr nem azért, de ha valaki 1.5-3.5h utàn lehúz egy jàtékot, az baj, de ha ugyan ennyi idő alatt valaki az égig szpja az rendben van? Krvàra nem, mert mindkettő szélsőség.Eddig amit megtapasztaltam a TLoU II-ből összességében tetszetős bàr voltak részek ahol nem tudtam eldönteni hogy kínomban sírjak, vagy nevessek.
-
Dani811
aktív tag
Olvastam a spoilereket megjelenés előtt, de ennek ellenére is adtam neki egy esélyt. 5-6 óra játék után letettem, számomra nagyon karakteridegen és buta ez a folytatás. A játékmenet az egész jó, de élvezhető sztori nélkül mit sem ér. Kár érte.
Ha már "generáció legjobb játéka" akkor RDR2 esetleg GoW
-
atok666
őstag
Ha kijon esetleg egy ennel jobb jatek - bar ez mar lehetetlen, mert a cikkiro ellotte a 100-as patront, ugyhogy tovabb nem is irom okafogyott kerdesem...
Atok
-
Chapel
addikt
Totálisan játéktól vagy platformról függetlenül.
Ezek a csapatok könyékig írják alá a rakat szerződéseket, olyan titoktartási témákkal hogy amik nálam vannak (nekem is igen komoly ez a része) az valószínűleg kismiska.
Nekem ne mondja senki hogy ezek a "véletlen szivárgások" nem szándékosak. Komolyan reális bárki szerint hogy pénzért vag yem börtönt és igen komoly bírósági eljárást vállal be, pár infóért?
Mindig is két féleképpen tekintettem rá:
1, Ingyen reklám -a negatív is az, rég mérhető, tudjuk jól, hiszen ettől zeng a net eljut ahhozis a játék neve, témája akihez amúgy nem.
2, Necces részleteket kiszivárogtatni hónapokkal a megjelenés előtt, jó kis teszt, hogy hogyan reagál a gamer társadalom és akkor még midig lehet finomítani, a megjeleneő igények szerint - és nem feltétlen abba az irányba, mert a kettő nem függ össze szorosan.
Ennyi csak, régóta kikívánkozott, jó példa Musk, sokadszorra benyom valami totál hülyeséget - nem megyek bele - erre le esik a tőzsdei árfolyam és ő meg szépen veszi vissza nyomott áron a részvényeket. Ez is egy ügyes marketing ahogy ezek a "szivárogtatások" is azok, legalábbis ilyen méretű game esetében, biztosra veszem. -
Deck
titán
A generáció legjobb játéka lett!
-
marquuard
veterán
Jézusom, mi a rosseb ez a metás user review?
Kisebb gondom is nagyobb lenne annál, hogy ezzel foglalkozzak freetime.
-
-
ribizly
veterán
Én abban reménykedem, hogy a sok metacritic-es negatív kritika elsősorban 15 év alatti gyerkőctől érkezett, akik valami openworld akciójáték őt vártak.
Hamarosan kerül majd hozzám is egy kópia és akkor számomra is kiderül, de a jelenlegi score eléggé rosszul fest. -
d3tox1c
senior tag
Én pedig 3 és fél óra játék után azt mondom:ha ilyen minőségű játékok jönnének, mint ez, jó pár évig nem lenne szükség ps 5-re.
Ugyan úgy leszek ezzel a játékkal, mint ahogy a death stranding-el voltam.
Miután vegig vittem, pár hetig hatalmas űrt ereztem, más játékokra rá sem akartam nézni.
Örülök, hogy ilyen játékoknak a részese lehetek/lehettem, de tudom, vannak akiknek semmi sem jó. -
törölt tag
válasz
AxBattler #127 üzenetére
Grafikai és játékmenet részéről a friss saját fejlesztésű The Naughty Dog Engine jól teljesitett. PS4 generációnak a legjobb tudása megvan a The Last of Us Part II játékban. Szerintem ez a gond megint a tartalommal van. Nehezen emészthető erőszakos tartalmat és a hozzá a történetet megfelelő érzékkel kell tudni adagolni. Spec Ops: The Line játékban az erőszakot nyiltan ábrázolták, de a történetvezetés miatt a játék fogadtatása és a további játszhatóságát negativan ez nem befolyásolta. Ez most a ND játékfejlesztőknek nehéz akadály volt és szerintem leverték a lécet...
-
törölt tag
Ebből nekem ez a kritikus mondat:
"EA has not responded to Variety’s followup questions as of publication time regarding what about the disclosure in the video was not in line with requirements and whether or not any other reviewers received similar requests."
Innentől ez egy kinek hisz az ember kérdés.
Amúgy ne keresd, ez volt a videó, amit említettem:
https://www.youtube.com/watch?v=B7TNckVhzm0&t= -
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
#25237004 #132 üzenetére
A másikat még keresem, de Gmanlives: https://variety.com/2019/gaming/news/youtuber-says-ea-demanded-takedown-paid-review-1203146117/
-
törölt tag
Megtaláltam, Cleanprincegaming volt az Anthem kapcsán. (nem szoktam a review-it nézni egyébként, szóval nem tudom, pontosan mi lehetett) Gmanlives-nek is volt valami hasonló botránya velük. Érdekesség, hogy több nagy youtuber is ír hozzá, pl. AngryJoe, hogy "Welcome to the blacklist club", aztán részletezi is a jelenséget, szóval azért alap nélkülinek nem mondanám. Bár lehet, hogy néhány céget érint főleg, meg youtube kritikusokat inkább.
-
Wesder
titán
Nekem nem a te 10/10-eddel van gondom, mert bőven előfordulhat hogy pàlyafutàsod soràn nem volt jobb jàték a kezedben, mint a TLoU II, na de hogy a màsik 90+ tesztelőnek sem az kicsit hihetetlen. Igazàból mindegy, magamnak kell eldöntenem hogy milyen egy jàték, azzal hogy megtapasztalom és nem tesztnek vagy userscorenak (ami ugye most 3.4 a TLoU II mellett.)
Mindazonàltal köszönöm a tesztbe ölt idődet. -
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
#25237004 #126 üzenetére
Melyik YouTuber volt az?
Mivel SkillUp teljesen jól átbeszélte a dolgot Neil Druckmannal (aki lényegében támogatásáról biztosította), összeesküvés-elmélet lenne ilyeneken fantáziálni. De ha megtörténik, SkillUp megírhatja a legjobban olvasott cikkét - elhiheted, hogy botrány lenne belőle.
Nagyobb piacon nagyobb botrány lenne ilyesmiből. A Kotaku is megírta, amikor Schreiert feketelistára tette a Bethesda. (Nem teszt miatt, hanem azért, mert szivárogatattak egy csomó - igaz - dolgot.) A Kotaku több brutális cikket írt a Naughty Dog munkaviszonyairól, a belső balhékról, és kaptak kódot. Ezek mind teljesen alap nélküli fantáziálások.Én dolgoztam az IGN-nél, voltam össz-IGN főszerkesztői találkozón, és nekik sem volt ilyen tapasztalatuk, egyik országban sem (oké, nem beszéltem mindenkivel erről, de gondolom szóba került volna).
-
törölt tag
Mondjuk nem is feltétlenül Magyarországra gondoltam, azért nem akkora piac. Nyilván ezt csak az érintettek tudnák megmondani, de kíváncsi lennék, mennyire él ez pl. egy Gamespot, IGN, Kotaku, Gamesradar stb. esetén. Emlékszem olyan youtuberre, aki az EA-től nem kapott kódot egy negatív hangvételű videó után. Kíváncsi leszek azért, hogy SkillUpnak lesz-e majd lehetősége ezután Sony játékokat idő előtt tesztelni.
Az igaz, hogy a fikázó cikk maga nagyobb forgalmat generálhat, csak pont az a kérdés, hogy a következő játékról lesz-e lehetőség időben újabb fikázó cikket írni. -
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
#25237004 #120 üzenetére
Semennyire. Nincs ilyen, legalábbis én 2000 óta dolgozom játékújságíróként, és soha nem volt ilyen tapasztalatom. Elképesztő nagy balhé lenne egy ilyenből, senki nem kockáztatna meg ilyet. AAA-területen a kódokat nem is a kiadók osztogatják (itthon), hanem a disztribútorok.
A legetikátlanabb az a helyzet volt, amikor egyszer egy kiadó csak úgy járult volna hozzá kód küldéséhez, ha garantáljuk, hogy legalább 80%-ot kap a program. Mivel ez nyilván azt jelentette, hogy nem ér annyit, nemet mondtunk. De már ennek is tizensok éve, és ez is csak egyszer történt meg.Olyan előfordulhat, hogy valaki alibiből koldul kódokat, alibi cikkekkel alátámasztva - és ilyenkor egy idő után nem kap kódot. De itt sem az értékelés számít, hanem mondjuk, hogy megjelenés után két hónappal később jön ki a teszt, ami negyed oldal hosszú, tele van helyesírási és/vagy ténybeli hibákkal - egy ilyen oldalnak nyilván nem akar senki hozzájárulni a működéséhez. (Ennek biztos meg van a maga YT-párhuzama is.)
-
törölt tag
Nekem a God of War 2018 PS4 játék jelentette ennek a konzolgenerációnak a legjobb pillanatait. The Last of Us Part II a lezárását, ami nem feltétlenül a legjobb végszó...
-
törölt tag
Senki nem gondolja szerintem, hogy az újságírók szó szerint le vannak fizetve. (na jó, néhányan biztos)
Ami többször előkerül, mint téma, az az "access journalism" (nem csak játékok kapcsán persze). Mennyire reális szerinted az a nézőpont, hogy a kritikusok (nagyobb oldalak, youtube-osok) egyszerűen nem nagyon lehetnek túlságosan kemények egy-egy nagyobb kiadó játékával, mert lehet, hogy a következőhöz már nem kapnak megjelenés előtt tesztpéldányt (ez pedig árt a kattintásoknak/reklámbevételeknek/olvasottságnak)? Mert egy ilyenfajta "félelem, kényszer" azért erősen torzíthatja felfelé a pontszámokat. Ettől függetlenül nem kételkedem abban, hogy valakinél lehet ez - vagy bármi - 10/10, 100/100. -
törölt tag
Nekem az Otherworld és a feldühödött játékosok véleménye nem számit, de a gameplay videó alapján sem értékeltem még ezt a játékot rossznak vagy jónak. Rossznak ezt a mentelitást találtam, hogy a felmerült problémákat félresöpörték és hallgatnak róla. Játék közben már nem szeretnék találkozni ilyen gondokkal, mert a Mass Effect 3 példa mégegyszer nem ismétlődhet meg.
-
törölt tag
The Last of Us II játék PS4-re jelent meg, ezért még a gameplay videó alapján sem fogom megitélni ezt a játékot. Spoiler mentesen amúgy sem tudom elmondani a véleményemet, hogy egyesek szerintem jogosan kifogásolták a játékot. Szakmai újságírók értékelése nem tükrőzi a The Last of Us II és a játékosok között kialakult képet. Egyesek véleményét töröltették, miközben a játékosok között egyre többen a csalódottságuknak adtak hangot.
ND részéről eddig nem kommentálták a történteket, pedig ez a Mass Effect 3 fiaskó szintjére is elfajulhat.
-
Remek cikk egy remek játékról !
Respekt ! -
d3tox1c
senior tag
Várom a holnapot nagyon :)
Hard fokozaton próbálom majd végigvinni, nem szeretném túl hamar "kivégezni" :) -
válasz
Televan74 #110 üzenetére
Mondjuk azt biztos tudniuk kellett, mert szerintem az egész anyagot megkapták és abban benne volt(pl. ami a lemez borítójára is kerül majd). De amúgy igen, a fordítást szerintem úgy lehetne legjobban megvalósítani, ha valaki végig is tudja játszani a játékot mellette és van kontextusa is hozzá. Persze gondolom ez a projekt mértékét meg a határidőket tekintve nem kivitelezhető. Én azt is hatalmas előrelépésnek tartom, hogy már van valamilyen formában magyar felirat.
Amúgy szívesen dolgoznék egy ilyen projekten, szerintem izgalmas lehet. -
Elvileg van egy élő Special Edition előrendelésem a KonzolGame-hez... ha valakinek még kell, akkor péntekig dobjon meg egy privivel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged