Új hozzászólás Aktív témák
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
#25237004 #126 üzenetére
Melyik YouTuber volt az?
Mivel SkillUp teljesen jól átbeszélte a dolgot Neil Druckmannal (aki lényegében támogatásáról biztosította), összeesküvés-elmélet lenne ilyeneken fantáziálni. De ha megtörténik, SkillUp megírhatja a legjobban olvasott cikkét - elhiheted, hogy botrány lenne belőle.
Nagyobb piacon nagyobb botrány lenne ilyesmiből. A Kotaku is megírta, amikor Schreiert feketelistára tette a Bethesda. (Nem teszt miatt, hanem azért, mert szivárogatattak egy csomó - igaz - dolgot.) A Kotaku több brutális cikket írt a Naughty Dog munkaviszonyairól, a belső balhékról, és kaptak kódot. Ezek mind teljesen alap nélküli fantáziálások.Én dolgoztam az IGN-nél, voltam össz-IGN főszerkesztői találkozón, és nekik sem volt ilyen tapasztalatuk, egyik országban sem (oké, nem beszéltem mindenkivel erről, de gondolom szóba került volna).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged