- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AxBattler #127 üzenetére
Grafikai és játékmenet részéről a friss saját fejlesztésű The Naughty Dog Engine jól teljesitett. PS4 generációnak a legjobb tudása megvan a The Last of Us Part II játékban. Szerintem ez a gond megint a tartalommal van. Nehezen emészthető erőszakos tartalmat és a hozzá a történetet megfelelő érzékkel kell tudni adagolni. Spec Ops: The Line játékban az erőszakot nyiltan ábrázolták, de a történetvezetés miatt a játék fogadtatása és a további játszhatóságát negativan ez nem befolyásolta. Ez most a ND játékfejlesztőknek nehéz akadály volt és szerintem leverték a lécet...
-
válasz
AxBattler #52 üzenetére
Meg is érkezett a Digital Foundry teljesítményelemzés, PS4 topikból másolva:
The Last of Us Part 2: PS4 vs PS4 Pro Comparison + Performance Testing + Initial Thoughts! -
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
AxBattler #52 üzenetére
Azt hiszem 18-ig nem lehet a játék nagy részéből videókat feltölteni, szóval addig nem nagyon lesznek mélyelemzések. De elég erős fordulatok vannak a sztoriban, szóval ha akarsz vele játszani, én nem néznék bele még csak a teljesítmény-videókba sem, mert egy helyszín, egy karakter is lehet bődületesen spoileres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asustor NAS
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged