Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Chapel #187 üzenetére

Egy videójátékról akkor mondhatok itéletet, ha játszottam (akár 5 perc játék mindent elmondhat), vagy a végigjátszást a végefőcim képkockáig megnéztem. Otherworld vagy az IGN játékteszt nem mindig azt adja vissza amit egy végigjátszás videó vagy a játék.
    Konzol mint PC játékost engem érdekel, mert a történet jó és a játékmenetben ott többminden történhet 1-2 játékon belül mint PC-n az egész évben.

Filmeket is nézünk, meg sorozatokat is ha úgy hozza az élet. :)

• PeAdam

tag

Elég nagy hülyeséget írtál. Pc mellé felesleges a konzol?
    Sanszosan se a Last of Us első része, se ez, se a God of War, Unchartedek és még sorolhatnánk, soha nem fog megjelenni PC-re. Én PC mellé vettem a konzolt és tökéletesen megférnek egymás mellett és mindkettőnek megvan az előnye. Utóbbi időben single player játékokat már csak a Ps4 Slimen játszok, mert a Sony stúdióinak minőségéhez maximum a Cd Project Red vagy a Rockstar ér fel, akik meg 5-6 évente egyszer adnak ki játékot.
    Pc-n mostanában csak szimulátorozok, vagy Codozok haverokkal.

Mondj már légyszi Pc fronton az idei évből egy említésre méltó címet a Cyberpunkon kívül, amit ténylegesen kiemelkedő játéknak lehet nevezni. Sony kapásból 2 játékot ad most ki rövid időn belül, amit a generáció legjobbjaiként lehet majd számontartani. Szerintem a Ghost of Tsushima is hasonlóan kiemelkedő lesz mint a LOU2.

• marquuard

veterán

Az eladások és a playerszám mögött jócskán ott van a shark cards dolog, egy idő után ezt már nehéz teljesítményként értelmezni. ;)

• b.

félisten

Na ez érthető és megérthető. A hozzáállással is egyetértek, én is így gondolom. Van sok játék amit több millióan istenítenek ,de nekem nem jön be. Ilyen volt PS3 korszakból számomra a God of War a Ps4 ből pedig - huh most sokan ki fognak csinálni- a Spiderman és a HZD is sajnos. Bár azért a HZD-nek fogok adni még egy esélyt ha lesz időm.

A zavaros kommentért szerintem jogos volt a kritika, tökre úgy jött le, hogy fele Google fordítóval lett összehozva. Szerintem ezt ne vedd magadra, úgy mond te hibáztál ilyenkor el kell fogadnia kritikát én azt gondolom. No offense,de nagyon szörnyű volt olvasni a kommentet és inkább kitalálható volt mire akartál gondolni, mint érthető.

A LOU számomra a játékok játéka, senkitől nem érdekel igazán a kritika erre nézve, nekem kell hogy tetsszen vagy ne tetsszen. A játékoknál eleve a pontozást sem szeretem. Én elhagynám ha tesztelő lennék, egyszerűen felsorolnám a negatívumokat és a pozitívumokat kb ennyi.
    Mindenki osztályozza magának, ahogy gondolja, mert nem vagyunk egyformák és ha nem fog meg az az általad is említett érzés, akkor mindegy mit ír róla más. Van egy barátom, számára 5 éve nem létezik más játék, csak a GTA. Szerinte egy más kategóriát képvisel a játékok között, ez az "egy gyűrű mind fölött". Kb egy LOU. annyira köti le, amíg ránéz a képernyőre, majd azt mondja hogy ok szép aztán már fordul vissza a GTA online felé :) .
    Mégis a legjobb barátom, csak mások vagyunk. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés