- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
Inkább azokra lennél kiakadva akik miatt le kellett tiltani a spoiler bb kódot, mert hülyeségekre/fun-ra használták. Én fél órát kerestem mikor használni szerettem volna, mert valahol már láttam, hogy van ilyen. Aztán meglett a cikk ahol részletezik miért lett letilva... Az nem lett volna ám ésszerűbb, hogy meghagyják a szerkesztőben a menüpontot és kiszürkítik, felette egy buborékkel amiben le van írva "ebben a topicban nem használható ez a tag". Az más téma, hogy a story orientált játékok/filmes kibeszélőkben miért nem lehet megmondani a cikkíróknak, hogy ezt kötelezően engedélyezzék.
-
-
d3tox1c
senior tag
-
Chapel
addikt
Azt írtam le, hogy nem mind arany a ami fénylik, lásd RDR2 vártuk mint a messiást és összes ismerősöm, meg sok itteni és én is pár óra után hagytuk a fenébe. Unalmas, nincs hangulat, hiába adott minden, nem adta és ezt jól jelzi, hogy míg Gta V 7 év után is eladási csúcsok tetején továbbra is - teljesen áron ! - addig RDR2 már 3 hónapra rá erősen akciózva.
Nem mondok érték ítéletet a játék felett, hiszen nem játszom vele, nem is ennek szólt az írásom; sokkal inkább ami itt a kommentszekcióban megy. Szar látni milyen kevés az igazán építő és konzekvensen, megértésre törekvő hsz van ebben a 183-ban eddig. Van csak az arány szomorít el.
Inkább külföldi fórumokon járok van pár kifejezés amit átfordítottam mert magyarban nincs megfelelője, ott is sok a fanboy és elfogult (khm sokszor pöcs ember ,nem nektek szól persze) de azt tapasztalom, hogy angol és azon a pár nyelven amit mellette beszélek, sokszor jobban folyik párbeszéd mint sárdobálás. Kivétel nincs, nem is lesz míg bárki reggelhet bárhova, de az arányok mások.
Szóval mint pc játékos, nyilván hidegen hagy és érdektelen számomra a konzol, semmi bajom vele, értem az előnyét, de nekem nem jött be, nem is fog hiszen nekem a pc munka eszköz is és kontrollerrel kicsit nehéz PS/LR vagy éppen 3D fejlesztő alkalmazásokat tolni, így nem is opció és ha már kell az erős gép, persze hogy felesleges egy konzol még mellé.
Illetve így 30+ év játék után, már közel sem tolom annyit, ez is sok néha; inkább kivárom azt a 3-5 címet évente és azzal elvagyok singleben.
Popcorn= csak hátradőlök és nézem hogy a sok egymást még csak megérteni sem akaró ember tépi a száját, fröcsög és gyalázza a másikat; persze élőben megnézném hánynak lenne ekkora arca.
Ismét nem Nektek szól, úgy ált az itthoni légkörre erősen igaz, erősebben mint a környező országokban. (Politikába ne menjünk bele, mindennek megvan az oka, de ez számomra nem magyarázat a sok troll/paraszt emberre, ezek egyéni döntések.)
Zárásképpen én mindig megadom a kreditet annak aki kiszúr valami jogosat, ahogy most is, igaz, valóban katyvaszos de hogy totál érhetetlen vagy a "lapáttal fordította" az már megint csak rossz indulat inkább, mint objektív hozzászólás. Lehetett volna ezt annyi féleképpen le reagálni, ami normálisabb és nem helyből bántó, de ugyanúgy jelezheti az illető, hogy haver fuss neki még egyszer, nem kerek, de érdekel amit írni akartál.
Megint csak itthoni sajátosság ez erősen, szomorú. Én megkövetem magam, de ez nem menő, mert hát akkor hova lenne az ego táplálása. Ego...szóljon bárki, ha valaha rájott hogy kinek segített valaha is.
Mindig előbb a büszkeség mint az alázat, ez a baj.
Elnézést a hosszú offért; természetesen nyugodtan törölhető.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged