Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
psl2003
csendes tag
Az általad aggályosnak tartott értékek pl. READ ERROR RATE Seagate HDD-nél nem mérvadóak. Olvastam róla talán HDS oldalakon, de semmire sem mentem vele. Mérnököknek talán jelentenek valamit. De pl. WD lemezeknél már érdeles aggódni, ha a READ ERROR RATE akár csak 0-ról 1-re vált mert ott valós hibát számol. Ez igaz minden olyan lemezre aminél ez az érték alapon 0. Másoknál, mint pl. Seagate az első pillanattól kezdve növekszik és lehet, hogy néha még nullázódik is.
Gyárilag dobozba épített külső 2,5-ös HDD-ket én sem ajánlanám média felhasználásra, mert nem egyet láttam tönkremenni kb. 3x 300 GB másolás esetén. De érdekes módon a nem gyárilag dobozoltakra ez nekem nem tűnik annyira érvényesnek, de azok sem arra vannak kitalálva. Persze átlag user hozzáállása: Hihihi hahaha jajdejó kicsi könnyű nem kell táp - csak nem videóra való. Hallottam már több tíz órányi anyag újra forgatásáról e miatt és még csak nem is amatőrök követték el a hibát. Csak akkor még nekik is újdonság volt a számítástechnika használata videovágáshoz.
Ha volt adatátviteli hiba is, akkor sokszor csak annak a hatása jelenik meg gyanús szektorokként, de ha már van tartalék területre áthelyezett szektor is, akkor biztos az eszköz hiba.
Ez akár már egy olvasási teljes felületteszttel is kideríthető, viszont jobb ha van írásteszt is, de ezt nem részletezném, HDS leírásban megtalálható melyik mire jó. Hoztam már vissza igy haldoklónak látszó lemezeket az életbe, de voltak menthetetlenek is. Ez mindig próba szerencse.Ha van jelezve adatátviteli hiba, akkor az jó eséllyel tényleg meg is történt, akármilyen jónak is tűnik a rendszer szemrevételezéssel.
Szántalan lehetőség adódhat ilyen hibákra és nem csak az USB kábelek esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- The Crew sorozat
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Linux Mint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest