Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Az akusztikát megpróbáltam megint beállítani, az újabb driverrel, bár hiba üzenetet nem kapok, de a beállítás sem történik meg. Most kipróbáltam, h ahci driver nélkül legacy módba, így megint driver hibát jelez, viszont így is jól olvassak az infókat (ATA kontrollfájl meg a másik is érvényes), egyedül udma6 helyett udma5ben megy, de arról azt olvastam, h nincs érezhető teljesítménybeli különbség.
Kipróbáltam a másolást is sem gyorsabb sem lassabb nem lett, de most tényleg beállt az írási/olvasási sebesség, bár ott van olyan, h becsült max átviteli sebesség, a régi driverrel 12x dvd írási sebességet mutatott, most "csak" 69xest.
A másik felmerülő kérdés, h a biosban kapcsolható smart az csak saját beépített ellenőrzésre szolgál? A proginak nincs szüksége erre, a helyes adatokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest