Új hozzászólás Aktív témák

• unravel

őstag

Üdv újra!

Szeretném folytatni SAMSUNG HD502HJ winchesterem történetét és kérdezni néhány dolgot.
    Az 53%-os kondíció leugrott 0-ra.

Utána megcsináltam azt amit hdsetinel fórumtárs javasolt. Átköltöztettem egy másik gépbe a vinyót, backupot készítettem (meglepett, hogy minden fontos adatot el tudtam menteni) és nekiláttam az újrainicializálásnak.

Azt gondoltam az olvasás teszt tele lesz piros kockákkal. De nem :Y :

És a gyenge szektorok is eltűntek :F :

Nem értettem, hogy 0%os kondícióval hogyan tud tökéletesen olvasni minden szektort.
    Utólag lett meg a válasz. Visszaraktam a merevlemezt az eredeti helyére és rendszertelepítés után nem sokkal meghalt a táp.

Kérdéseim:
    - Utána a hdsentinel "(Sikertelen és tárolási/mozgatási sérülés valószínű)" hibát dobott az öntesztre. Tud egy félholt tápegység így "tönkretenni" egy winchestert?
    - Legközelebb már egy vadiúj , minőségi táppal indítanám el. Láttok esélyt arra, hogy jól működjön ez a vinyó, hiszen jól lefutott az inicializálás ?!
    - Mivel 0%-os a kondíció a BIOS is ( ezután már csak így fog indulni? :) )és a Windows is jelzett, hogy azonnal cseréljem. Elhigyjem neki vagy a táp okozta malőr miatt fals érték van a SMARTban?

Minden választ előre köszönök. :R

Új hozzászólás Aktív témák