Új hozzászólás Aktív témák
-
SAIKON
tag
Sziasztok! Én is megkaptam ezt a csodát: dv8519b
Korábban PC-n használtam a Kodit, ahol letöltötte a borítókat és egyéb infókat a filmekhez. Most rákötöttem a boxra egy vincsesztert. Be lehet valahol állítani, hogy itt is letöltsön tartalmakat, vagy ezt nem tudja a Kodi app? Csak a mappákban tudok tallózgatni. -
krizsanz
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e valahogyan az alábbi probléma:
Egy szobában van egy (okos) TV, ahhoz csatlakozik a Telekomos router és set top box.
Mellette lévő szobában van egy másik okos TV, Wi-Fi kapcsolattal.
Hogyan lehet a kábeltévé képét átvinni a másik szobában lévő TV-re, káblek nélkül?
Esetleg valami media lejátszóval wi-fin, keresztül, Bluetooth, bármi más.
Szíves válaszotok előre is köszönöm! -
mrx1212
tag
A csatornákat hogyan lehet rendezni nem találom?
-
adodaniel
őstag
Telekom androidos set top box esetén a hang folyamatos csúszásban van, pl m4 esetén. Akkor is, ha tv-n jön ki a hang és akkor is, ha a tv-ből optikain viszem az erősítőbe. Hol lehet utána állítani, korrigálni? Köszi!
-
AL
addikt
válasz
totya1973 #543 üzenetére
Szia. Nem az elemmel van gond. Ez a lefagyás az utóbbi időben Nálam is rendszeresen előfordul. Csak az áramtalanítás segít. Van amikor semmit sem lehet kapcsolni és van amikor csak egy bizonyos funkció nem működik. Sajnos egy nagy 0 ez a készülék. Egyedül a nagyfelbontásu szép kép ami tetszik benne. Tavaj a régi felvevős készüléket cserém erre. Sajnos jól átvertek vele, mert szinte semmit sem ér. "Csak azt vesz fel, amit ők engednek, és úgy működik, ahogy ő akar". Üdv.
-
totya1973
csendes tag
Üdv, azt látom hogy másoknál se jegyzi meg a kedvenc csatornát de olyan hogy belépsz a műsor újságba és a távirányító nem működik tovább semmire nem reagál csak kikapcsolás gomb működik,a gombok meg nyomásra villog a LED de semmit nem csinál új elemmel is próbáltam úgy se jobb.
-
tothbe
addikt
ezt max úgy tudod áthidalni, hogy csinálsz egy site to site vpn-t otthon. És ha távol vagy, akkor csatlakozol oda, majd azon keresztül mész ki internetre.
De StS VPN-en meg kérdés, hogy működik-e minden ami kellhet neki. Ennyire részletesen nem ismerem. Persze egy próbát megér.
Lehet, hogy akár egy sima vpn is elég lehet, de valami eszköz is biztosan kelleni fog, amiről indítod a vpn kapcsolódást és a másik oldalon belekötöd az STB-t.
Én mondjuk biztos nem szenvednék vele ennyit, hogy legyen telekomos tv-m bárhol. -
rezelek
újonc
válasz
Hujikolp #539 üzenetére
Az a gondom ezzel, hogy amikor megkaptam a készülékeket netre csatlakoztattam, máris működött. Nem kért se milyen azonosítást se email címet, se MT azonosítót.
Ugyanígy működik más címen ahol Telekom hálózat van, de nem működik ahol nem a Telekom a szolgáltató. Minden működik a Tv streamingen kívül. Valószínű, hogy az ip. tartományokat figyeli a rendszer. Ennek megoldására szeretnék kapni segítséget. -
Jocohun
tag
Sziasztok. Nemrég kaptam meg az új smart box ot a telekomtól. Ki akartam próbálni pár játékot rajta de mikor kiválasztok egy játékot és telepíteném kiírja, hogy kevés a tárhely és töröljek belőle. Viszont a probléma az hogy nincs már mit törölni. Van erre valami megoldás, hogy lehessen telepíteni rá játékot a play áruházból?
-
rezelek
újonc
A Sat-tv szolgáltatás a lakcímemen megszűnik, ezért kellet nekem is Telekom-tv-re váltani.
Hát nem örültem neki.
Kérdésem: hogyan lehet működtetni az egységet más netes szolgáltató területén.
Csak kizárólag a telekom hálózatán működik, vagy van valami megoldás rá? -
pitör84
tag
Sziasztok új Smart box iptv van. Mióta a nagy frissítés megtörtént azóta a felvételek használhatatlanok, mindennap hívom az ügyfélszolgálatot de nem nagyon tudnak mit mondani. Konkrétan ha felveszek valamit, például egy sorozatot akkor az összes felvételre váró sorozat részt beteszi a felvételek közé, így fogalmam sincs melyik az amit felvett és melyik az ami felvételre vár, így teljesen használhatatlan az egész, mert egy hatalmas káosz az egész, (pl. A colombo sorozatot felvettem és körülbelül 20 részt betett a felvételek közé és nem tudom melyik az amit felvett) Más is tapasztalt ilyet ,ti ezt hogy oldottátok meg, mi ez az egész?
-
fulton
addikt
válasz
Hujikolp #534 üzenetére
már minden megoldódott, ahány hívás annyi verzió, de végül nem volt szó fizetéses kijövetelről.. telekom. Igaz a szerelő nem tudta megoldani hogy saját routeremről menjen (ez nem is feladata), de miután elment sikerült megcsinálnom, így működik minden ahogy kell.
Köszönöm azért. -
Hujikolp
őstag
Szia!
Nagyon egyszerű a beállítása, itt le is van írva: https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/TelekomTV_vevoegyseg_kezelesi_utmutato_SmartBox.pdf
Ha kérdés van, próbálok majd segíteni .
-
Hujikolp
őstag
9.3.63 ami mostanság érkezik (Android), elvileg a bejelentkezős is frissülni fog.
#529 Zoshi85
A TV kép meg nem jelenését én is tapasztaltam. Ekkor a főkapcsolóval szundiba teszem, majd vissza és utána már jó. HDMI-s vagy AV-s kimenetűt használsz?
Mennyire pattog a hang? (Nem valószínű, de lehet a tápegység gyengébb. Más csatornákkal is csinálja?) -
Robiusz
kezdő
Tvgo mobil app- ra most jött valami frissítés. Reméljük érkezik akkor az android box-ra is.
-
Zoshi85
aktív tag
-
törölt tag
Urak!
Akinek még van működő régi fw-es Android csodaboxa, nem tudnánk valahogy lementeni ROM-nak és feltenni úgy recovery-ből a már lefrissített foshulladékra, hogy ne téglásodjon? Telefonnal bohóckodtam régen sokat, de a TV box szerintem gyorsabban kukázható és kevés a netes forrás hozzá. -
modd3r
őstag
A fejlesztői beállításokban kapcsoljátok ki az animációkat, az sokat javít a sebességen!
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tud valaki megoldást hogy lehetne megoldani ezt a problémát?
Adott a Telekomnak a routere és van egy saját routerem És eddig úgy volt beállítva hogy a saját routeren volt a fő router (vagy mi a szakszó erre). Sajnos az android tv nem megy, csak akkor ha a telekom routerébe csatlakozik közvetlen. Viszont így nem tudom használni a saját routerem. Hogy lehetne megoldani hogy a saját routerembőp is fusson a tv? Már adtam neki fix IP de nem segített. Mi ennek az oka h nem megy?
A telekom saját routeréről fut de így meg nem tudom használni a saját routert ahogy eddig.
Elore is koszonom. -
enginev3.0
félisten
Több ezer fizető előfizetőből csinálnak beta testert, vicc
-
Vicarious1
aktív tag
A csatornaváltás gyorsasága - ami a kevés pozitívumok egyike volt az IPTV-hez képest - az is belassult nagyon nálam.
-
ptesza
senior tag
Mióta frissítették a szoftvert azóta laggol... Mindhárom tv-box.
Másnak is van ilyen problémája? -
svbela
csendes tag
Sziasztok!
A Disney+-t és a HBO MAX-ot lehet rajta nézni.
Nem a Telekomnál fizettem elő. -
alaves
addikt
Minden szolgáltatónál a meglévő ügyfélnek szinte nem jár semmi. Az új ügyfeleknek jár minden kedvezmény, ingyen szerelés. De ne így legyen.
Ui.: régen a UPC-nél is hiába hivatkoztam a 28 éves előfizetésemre, valamennyi kedvezményt kaptam, de korántsem annyit mint egy új előfizető...
-
fulton
addikt
válasz
Vicarious1 #239 üzenetére
Sziasztok
Segítsegetek kérném. Adott a TvSat nálam. Ezt kivezetik es a telefonos ügyfélszolgálatissal beszéltük hogy van lehetőség átállni android box ra. Az ügyfélszolgálatos nagyon kedvesem mondta hogy kiküldik futárral és nekem nincs semmi dolgom csak rá dugni a routerre a 2 beltérit. Mondtam legyen akkor így.
Másnap kapcsoltam hogy ez így mégse jó jobb lenne ha kijönne a szerelő ráadásul lehet a kábel nem is lesz elég a router ig.
Felhívtam és akkor már azt mondták hogy fizetnem kell 5000 Ft ért jön ki a szerelő bekötni. Mondtam nekik akkor visszamondom a megrendelést és majd megrendelem később.
Ez esetben át kapcsolt egy harmadik kollégához akinek Miután elmondtam a problémám közölte hogy már hiába mondom vissza akkor is fizetnem kell 5000 Ft ot ha kijönnek beszerelni. Ez mi? Mióta van így a Telekomnál hogy fizetni kell azért hogy üzembe helyezzék? -
alaves
addikt
Köszönöm, legalább az epg listánál jó és megjegyzi a listabeállítást. Azonban nem ugyan az a kettő. Az általam említett beállítás eredményezné, hogy a CH gomb le- fel nyomogatása csak a kedvenc csatornákat jelenítené meg, átugorva azokat amelyek nem kellenek. A megoldás az lesz egyelőre, hogy a sorba rendezéssel előre húzzuk a kívánt csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest