Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Ez szép és jó hogy van netflix, de sajnos hiába van fent nem tudom meg csinálni hogy működjön, be jelentkezem és azt írja nem az én háztartásomba van, és sajnos üzenet jön nem sikerült betölteni. Hiába igazolom vissza email vagy sms-ben. -
zolokas
aktív tag
köszi jó lett
-
zolokas
aktív tag
Uj sw elő jött a hang csúszás, előtte nem volt vele probléma. v2 smart box
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, androidos boxom nem ad képet tegnapi vihar után, cserés lesz? Próbáltam monitor, tv, hdmi egyikkel se látja, de a box be kapcsol és gondolom be is töltené a a adásokat.
-
zolokas
aktív tag
válasz
sortiefish #593 üzenetére
1080p 50hz nekem is tökéletes a kép
-
zolokas
aktív tag
Hang csúszás még mindig probléma, wifin nem megy a box kiakad.
-
zolokas
aktív tag
Sokat változott de, csatorna rendezést nem találom. Nagy ló betűk infó sáv szerintem egész képernyőt felesleges volt bele rakni, csatorna váltásnál bele rakja a 4k és HBO max packot is hiába állítom be kedvenc lista át ugorja csatorna váltás gombra. Előző felület jobb volt.
-
zolokas
aktív tag
Jöhetne már a uj soft, idegesít ez a csatorna rendezés hogy nincs, kedvenceket meg mindig el felejti.
-
zolokas
aktív tag
Kedvencek listát én se tudtam még megcsinálni hiába jelölöm ki, hogy csak a kedvencek maradjanak meg listában
-
zolokas
aktív tag
Mikor jön a funkció frissítés a boxokra?
-
zolokas
aktív tag
válasz
victorhun7 #379 üzenetére
Wifin megy vagy lanon? Mert pl nálam is szétesik a kép ha nem rakom lanra!
-
zolokas
aktív tag
válasz
miskanaruska #376 üzenetére
Az új fejlesztéssel lehet majd csatorna sorrendet állítani, remélem június július körül meg lesz
-
zolokas
aktív tag
nekem a wifi 1 méterre van a boxtol még is akad a adás a hd pedig a gyári telekomos router van F@st 5655v2 AC + wifi reparterel is akad, nem tudom hgy oldtta meg wifin akadás nélkül
-
zolokas
aktív tag
válasz
Donki Hóte #357 üzenetére
nekem akad vele ha wifire állítom a HD-k
-
zolokas
aktív tag
válasz
Fryskitt #347 üzenetére
a box alapbol gyenge konstrukció, nem ezt kellett volna kiadni főleg 4k-nak, van nekem normális set top boxom azzal streamelni meg műhold vagy kábeltévét vagy akár iptv-t tudok futtatni, van vu+ ami nagyon jó + amiko is az is alapbol 4 magos 4 giga rammal fel szerelet nem mint ez, ráadásul a softver is direkt le van butítva, wifin akad a hd vicc, direkt úgy van optimalizálva hogy ne is tudjuk nézni vezeték nélkül, csatorna sorrend még mindig nincs pedig hasznos lenne
-
zolokas
aktív tag
válasz
mikoljan #260 üzenetére
A távirányítót tanítasd be a smart tv távval és akkor azzal jobb a használat, a kép minőséggel nem vagyok meg elégedve, kábeltévén a 1080i az igen de ennél nem ugy adja vissza valamiért. Hang csűúszás igen azzal is gondok vannak, meg ez is milyen ha lanba rakodm a boxot nem akad a hd adás a wifinél meg igen pedig a wifi 54mbit és 140 között van, de amiko viper boxon pl a telekom alkalmazás stabilabb és jobb mint ezen a boxon. Kedvencek sorba rakása nem működik, csatorna rendezést se lehet mint a előző stb-nál. Eskü tableten és telefonon hibátlan a telekom go.
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, ezt a boxot be lehet úgy állítani hogy, a tv távírányítójával lehessen használni? Ez amit adtak hozzá olyan pici alig tudom nyomkodni
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, ez a telekomos cucc akiket tudnak átverni az nagy buta, ez ami van a online felületen a telekomgotv bármilyen android kütyüvel lehet nézni, ezért a telekom mit csinált adott magának egy pofont semmit nem ér, amiko a6 comboval simán nézhető ha fel van rakva tv go applikácio tényleg vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest