Hirdetés
- Projektor topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
ezt max úgy tudod áthidalni, hogy csinálsz egy site to site vpn-t otthon. És ha távol vagy, akkor csatlakozol oda, majd azon keresztül mész ki internetre.
De StS VPN-en meg kérdés, hogy működik-e minden ami kellhet neki. Ennyire részletesen nem ismerem. Persze egy próbát megér.
Lehet, hogy akár egy sima vpn is elég lehet, de valami eszköz is biztosan kelleni fog, amiről indítod a vpn kapcsolódást és a másik oldalon belekötöd az STB-t.
Én mondjuk biztos nem szenvednék vele ennyit, hogy legyen telekomos tv-m bárhol. -
tothbe
addikt
Mármint melyikre gondolsz?
Az első az a szerződésben leírt kimaradás (vszleg SLA sértés) miatti kompenzációnak felel meg csak szép köntösbe bújtatva, mint ha nem kötelező lenne, hanem ajándék. Plusz elég ködösen is fogalmaz, hogy mennyi pénzt jelent ez. Hiszen számlakedvezményt ad, és azt az alap havidíjból ráadásul 2 napra. Ebből mondd meg mennyi is az annyi.
A második pedig nem kerül a cégnek egy petákjába sem. Azt a Filmklub-ot használhatod, amit mások alapból a csomagban kapnak, de mégsem használnak, mert a kínálat eléggé elavult benne.
És én még egy lojális Telekom előfizetőként mondom most ezeket, mielőtt kikezdik azok, akiknek minden bajuk van a magenta céggel. -
tothbe
addikt
Előtted pont ugyanezt írták le, vagy legalábbis nagyon hasonlót.
Ha a TP-Link-ed régi és csak 10/100-as akkor az okozhat problémát. Akkor csak ki kell cserélni egy új Gigabites Switch-re és meg is oldódott. A másik probléma pedig a T-s korlát lehet, ami 3 eszköz esetén a régi beállítással csak 1 HD és 2 SD folyamot enged egyszerre. Ezt a T át tudja állítani 2 vagy akár 3 HD-ra is, ha van kellő sávszélességed a T felé. Csak be kell jelenteni, hogy 2 vagy 3 HD-t szeretnél nézni és 2 perc alatt beállítják. -
tothbe
addikt
válasz
Vicarious1 #239 üzenetére
nem is kettő az már, hanem három. szerintem reklamáld meg, vszleg nálad rosszul állítottak be valamit a tv-re használható max. sávszélességben és azért korlátoz le így.
-
tothbe
addikt
-
tothbe
addikt
válasz
#33802016 #101 üzenetére
ok, így már értem az érveidet. De ugye ez egy Telekom box cikkhez tartozó topic, így én Telekom oldalról néztem meg amit írtál és ezért reagáltam azt, amit, hogy nem éri meg megvenni a boxot csak bérelni. Máshol egyetértek veled és nem éri meg bérelni olyat, amit te magad olcsón beszerezhetsz és használhatsz, mert ott meg épp az az előnyös.
-
tothbe
addikt
válasz
#33802016 #96 üzenetére
Azért ez nem ennyire fekete-fehér. egyrészt a bérlésnél cserélik is a dobozt és a távost ha bármi van velük. Márpedig nálunk az egyik doboz kétszer a másik egyszer lett már cserélve. És távirányítóból is a harmadik garnitúrát gyilkoljuk már. Ennyi extra költséggel pedig máris nem annyival drágább a bérlés.
A másik ok pedig, hogy azt a dobozt csak itt tudod használni, semmi másra nem jó. Ergo ha szolgáltatót váltasz akkor csak van egy adag extra szemeted. -
tothbe
addikt
válasz
#72042496 #33 üzenetére
igen, csak arra tudok gondolni. Mint ahogyan a csatornák közül is limitálják, hogy melyiket és azon belül is mit lehet egyáltalán rögzíteni. pl M4 alapból ki van véve, azon semmit sem lehet felvenni, de sok ilyen van. Meg több olyan csatorna, ahol előre nincs megadva mi, csak, hogy nem minden rögzíthető. kb alig van olyan amiről mindent, bármikor felvehetsz.
Ez tényleg nagy hátrány a HDD-s IPTV felvevőhöz képest, ami miatt váltani nem érheti meg.
Annyi info-t kaptam viszont, hogy ha valakinek most IPTV-je van és tönkremegy bármelyik STB, akkor már nem IPTV-set kap, hanem át kell állnia erre a rendszerre. Vszleg idővel a mostani IPTV-t le is cserélik erre teljesen, de erre még nincs dátum. -
tothbe
addikt
válasz
ForRedGlory #14 üzenetére
korlátos a hely. Egy adott helyet fizetsz ki minden hónapban, mint bármely más cloud szolgáltatónál. Csak épp azt is ürítik 10 naponta vagy a kiterjesztett extra áras esetén 30 naponta, azaz minden ami annál régebben van ott, azt törlik.
-
tothbe
addikt
na igen. amikor felbukkant én is azonnal le akartam csapni rá, de megláttam a felvételi korlátozásokat és azonnal le is tettem róla. Így marad a felvevős IPTV box amíg csak lehet, mert ott amit csak akarok az felvehető és bármikor később visszanézhető, nem csak egy limitált ideig és utána törlődik. Ha már kifizettetik velem a cloud storage-ot, akkor miért nem dönthetem el, mit és meddig akarok ott tárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Projektor topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest