- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ne cipőre keress, hanem lábbelire pl. AMD DRIVER
read-only mode on the forum
-
Frawly
veterán
Nem is értem, hogy miért kell a drivereket átnevezgetni állandóan. Most telepítek egy ASUS netbookot, amiben A4-es CPU-ba integrált 8180-as AMD APU van. Reflexszerűen kerestem rá a Catalystra, erre kidobja, hogy 15.11-es az utolsó, egyből tudtam, hogy itt valami gubanc van, mert nem lehet majd 2 éves a legújabb verzió, ezért a főoldalról a drivers menüpontot kiválasztva már ezt a Crimson reLive nyomorékságot adta be.
-
nagyrezso
csendes tag
Én szerintem is jó kis update lett!
Köszi az összefoglalót!!Csak ennyi.
-
Laca333
tag
Igen ott. Próbáltam a v-sync bekapcsolást is, szintén a driverben, mert a játékban nincs ilyen opció. 60 Hz-es a monitorom, de így se működött a fix 60 fps. Egyébként azért akarom lejjebb hozni az fps számot, mert sajna coil whine-os a kártyám. Ha alacsony az fps akkor csak nagyon kicsit cicereg.
[ Szerkesztve ]
-
Laca333
tag
Sziasztok!
Az FPS kijelzést hogyan lehet beállítani? Csak egyéb programokkal tudok mérni.
A megcélzott képkockasebesség beállítás nem akar működni. A Witcher 1-el próbáltam, de nem ment 60 fps-sel, csak jóval több értékekkel. RX 480-am van. DDU-val szedtem le az előző drivert és úgy telepítettem fel ezt. Ha van ötlet szívesen fogadom, köszi a segítséget előre is. -
addikt
válasz 30z.Samu #243 üzenetére
El is képedtem rajta, hogy a hd 7850-nel GTA 5 alatt szinte semmi érezhető lassulást nem tapasztaltam, pedig mindent csutkára húztam a rögzítésben. Lett is 2,5 giga egy 15 perces videó.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
30z.Samu
félisten
Így van és egyébként egész jó a program mert nem zabálja a gépet. Viszont hangerőszabályzást nem találtam benne. Mindegy megoldom fapados módszerrel és a játék hangerejét kicsit lejjebb veszem. De szerintem ez egy alapvető dolog lenne, lehet, hogy egy update keretében később megkapjuk ezt is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
addikt
Elolvastad a cikket?
Pszt.. 3 oldal.
Egyébként arra mint az nvidia shadowplay. Rögzítí a képernyőn történteket. Legyen az játék, vagy windows alkalmazás. Erre ra tudod tenni a webkamera képét is és egy az egyben streamelheted youtubra élőben, vagy mentheted a vinyóra.
Szerk. Én majd egy ps speedpaintet akarok kipróbálni ha lesz idő, remélem arra is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az új videókártyával nekem is lehetőségem adódott kipróbálni a ReLive-et, tök jó meg minden. Viszont nem találom a hangerőszabályzást, gondolok itt a mikrofomra, stb. Csak én nem találom, vagy tényleg nincs benne? Pedig ha gamer-eknek is csinálták ezt a progit, akkor ez alapvető lenne szerintem. Válaszotok előre is köszönöm!
Sic Parvis Magna
-
PuMbA
titán
"A WA-nak lesz elvileg egy új verziója hamarosan. A honlapon is látható."
Akkor örvendetes hír
"Én meg azt nem értem mire jó az a hozzáállás, hogy ami régi, jó nem lehet?"
Lehet jó, de már ötször átírták a Windows hangkezelési rendszerét, a Winamp-on pedig semmit se változtattak szóval ebben az esetben tényszerű technikai elavulásról van szó
"De zenét is ritkán hallgatok a gépen."
Akkor meg aztán tényleg mindegy majdnem az egész
"Erre egyből a winampra terelődik a szó, hogy az hulladék, hagyjam már el. Miért? Nem kértem lejátszó ajánlást. "
Azért terelődött rá a szó, mert a megoldás csak annyi volt, hogy 48kHz-re állítod az alapértelmezett hangkimenetet, de ennek egy jó előfeltétele, ha a lejátszó tud automatikusan frekvenciát váltani, ami ebben az esetben nem állt fent, de a lényeg, hogy lezártuk az ügyet és minden működik
[ Szerkesztve ]
-
SylverR
senior tag
A WA-nak lesz elvileg egy új verziója hamarosan. A honlapon is látható. Én meg azt nem értem mire jó az a hozzáállás, hogy ami régi, jó nem lehet? Azt a Wasapi-t még nem próbáltam, de a Kernel streaming bőven javít a hangminőségen. Csak mivel nem stabil, ritkán használom. De zenét is ritkán hallgatok a gépen.
Meg amit még nem értek, hogy a driverrel kapcsolatban írok, egy tapasztalatot, amire esetleges ötletet várok. Erre egyből a winampra terelődik a szó, hogy az hulladék, hagyjam már el. Miért? Nem kértem lejátszó ajánlást.No és hogy ne legyek full off-topic, úgy néz ki 48 khz-en már jó. Nem rossz a ReLive, de még van mit csiszolni rajta.
Nem!
-
törölt tag
válasz Norbert9503 #236 üzenetére
Érdekes, nálam okés.
-
Norbert9503
csendes tag
Jók ezek az újabbnál újabb driverek. Régen még működött is az " élénk" beállítás. Azóta sem működik. Én ennyit vettem észre.
[[ Norbert ]]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ugye elmondták, hogy a legelső Polarishez kiadott meghajtót vették alapul az aktuálisan elérhető legújabbal. Azt akarták megmutatni, hogy ennyit változott a teljesítmény kezdéshez képest.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
addikt
Minden reklám arról szól, hogy a legjobb arcukat mutassák. Aki bedől a reklámoknak az megérdemli. Ennyi erővel minden reklám a fogyasztók megtévesztése, mert nekem nem lett szép selymes hajam soha a sampontól..
-
Jack@l
veterán
Ahha, de akkor mért nem egy tavalyi drivert választottak? Ott nagyobb lenne a 7%os csík is, ami valójában 2.1 kimérve...
Nem-e meríti ez ki a fogysztók megtévesztését?
De igazad van, most nagyon jól érzem magam, hogy megmondtam a tutit...[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
addikt
-
Jack@l
veterán
Ja, én naívan az 16.10-hez szoktam viszonyítani, ha már az volt a legutolsó.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
más driverrel mértek
-
Jack@l
veterán
Megint a kamu PR diák miatt szívatják magukat.
http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_crimson_driver_december_2016_performance_analysis,5.html[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
Honnan jon a burrogas?
Leirasod alapjan mindketto lehet de en a videokarira szavaznek talan. Gyere at a 290 topicba es ird le annyira reszletesen amennyire csak tudod. Valtozott akarmi mas a konfigban a drivertelepitesen kivul?
Masodik korben en friss win7/10 telepites, 16.10-es driver telepit es egy jatekkal megprobalnam.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
PuMbA
titán
A Winamp halott 2007 óta, nem lesz belőle semmi már A kezelőfelület szerintem a legutolsó dolog a zenelejátszóban. Nem értem ezt a kitekert gondolkozást, de nem is akarom, mert a hangminőséghez megfelelő szoftveres háttér is kell (Windows 10 + WASAPI, ASIO vagy Linux).
[ Szerkesztve ]
-
SylverR
senior tag
Köszönöm, de nem. Múltkor két hetet töltöttem azzal, hogy átnéztem mik érhetők el. Nem találtam semmit, amire szívesen váltanék. Ez az AIMP3 lehet jó, még nem próbáltam, de az a kezelőfelület... Most már megvárom az újjászülető WinAmpot, mit produkálnak. Llama for the win!
Nem!
-
SylverR
senior tag
A fúbárt meg a dzsetaudiót én csak viccből szoktam emlegetni.
Kösz, maradok a WinAmpnál, ezerszer jobb.
Egyelőre tartom 48-on, és remélem a következő driver update során kijavítják.@(#218) janos666:
Mondom, a kernel streaming outputtal használva végtére is jó. Csak szeret időnként fagyogatni.[ Szerkesztve ]
Nem!
-
janos666
nagyúr
Pl. foobar + wasapi plugin, de a Winamp-hoz is van ilyen (valami kínai blogon lehet fellelni, ha még nem erodálódott a szerverről, ahova annak idején fellőtték, talán 2009-ben? hogy repül az idő... )
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Jack@l
veterán
Mesélhetnék a csoda tuningos szuperhűtős 7970-emről, annak pl egy idő után vissza kellett venni az órajelét referenciára, hogy ne hibázzon az újabb driverekkel. Meg is halt két év után...
Biztos vagyok benne hogy sok 290 és fury tulaj is volt hasonló helyzetben.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Lezli25
tag
-
-
dethroner
veterán
Egy 8800GTS csinálta nálam ugyanezt a hibát néhány játékban. Egy gyárilag húzott Giga kártya volt, de hiába tettem vissza referencia órajelre, akkor is csinálta, de csak abban a néhány játékban, drivertől függetlenül. A kártya ram hibás lehetett, mert cserélték gariba, aztán amit kaptam azok is néha már boot alatt megálltak.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
SylverR
senior tag
Látom más is szív vele. Akkor én is beállok a sorba. Bár jobb tenném ha az AMD-nek írnám meg a gondot. Na mindegy. A ReLive hangfelvételi rendszere bugos. Név szerint, ha 96 khz-en van a Xonar, akkor ilyen elnyújtott mély hangot vesz fel a szerencsétlen. Lekell videófelvétel erejéig szedni 44khz-re hogy jó legyen. Ami azért így eléggé bajos... Valaki esetleg erre orvosságot?
Nem!
-
Jack@l
veterán
válasz #85552128 #206 üzenetére
Majd akkor fél év kihagyás után jöhet megint egy re-re-live.
-
Picco
addikt
válasz #85552128 #200 üzenetére
Ez nalam is elojott egy Netgear dongle-el, eddig is gyanakodtam ra hogy az uj driver csinalta, de most le DDU-ztam a francba es a pingem visszaallt normalisra.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
DeRP
csendes tag
Van már valamilyen értelmes dx12 alatt is működő monitorozó progi?
Merthogy az afterburner+rtss kombó még mindig nem tudja.
Ami hibát még bennehagytak:
-beállításokV
-a kőkorszaki monitoromon úgy tűnik soha nem lesz vsr, pedig rohadtul nem kéne ettől függenie (lsd. gedosato)
-a kijelző kalibráláshoz továbbra is átdob a windowsos szarba, pedig a catalystban sokkal több beállítási lehetőség volt
-ahhoz hogy váltogassak 75 és 60hz közt továbbra is a gépház nevű posvány sokadig fülében kell turkálni pedig korábban ez is működött crimsonból/catalystból[ Szerkesztve ]
-
R9DEON
senior tag
Úgy látni most mi lettünk a kísérleti nyulak, remélem jön a javítás még a héten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest