- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
A WA-nak lesz elvileg egy új verziója hamarosan. A honlapon is látható. Én meg azt nem értem mire jó az a hozzáállás, hogy ami régi, jó nem lehet? Azt a Wasapi-t még nem próbáltam, de a Kernel streaming bőven javít a hangminőségen. Csak mivel nem stabil, ritkán használom. De zenét is ritkán hallgatok a gépen.
Meg amit még nem értek, hogy a driverrel kapcsolatban írok, egy tapasztalatot, amire esetleges ötletet várok. Erre egyből a winampra terelődik a szó, hogy az hulladék, hagyjam már el. Miért? Nem kértem lejátszó ajánlást.No és hogy ne legyek full off-topic, úgy néz ki 48 khz-en már jó. Nem rossz a ReLive, de még van mit csiszolni rajta.
Nem!
-
SylverR
senior tag
Köszönöm, de nem. Múltkor két hetet töltöttem azzal, hogy átnéztem mik érhetők el. Nem találtam semmit, amire szívesen váltanék. Ez az AIMP3 lehet jó, még nem próbáltam, de az a kezelőfelület... Most már megvárom az újjászülető WinAmpot, mit produkálnak. Llama for the win!
Nem!
-
SylverR
senior tag
A fúbárt meg a dzsetaudiót én csak viccből szoktam emlegetni.
Kösz, maradok a WinAmpnál, ezerszer jobb.
Egyelőre tartom 48-on, és remélem a következő driver update során kijavítják.@(#218) janos666:
Mondom, a kernel streaming outputtal használva végtére is jó. Csak szeret időnként fagyogatni.[ Szerkesztve ]
Nem!
-
-
SylverR
senior tag
Látom más is szív vele. Akkor én is beállok a sorba. Bár jobb tenném ha az AMD-nek írnám meg a gondot. Na mindegy. A ReLive hangfelvételi rendszere bugos. Név szerint, ha 96 khz-en van a Xonar, akkor ilyen elnyújtott mély hangot vesz fel a szerencsétlen. Lekell videófelvétel erejéig szedni 44khz-re hogy jó legyen. Ami azért így eléggé bajos... Valaki esetleg erre orvosságot?
Nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest