- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
A WA-nak lesz elvileg egy új verziója hamarosan. A honlapon is látható. Én meg azt nem értem mire jó az a hozzáállás, hogy ami régi, jó nem lehet? Azt a Wasapi-t még nem próbáltam, de a Kernel streaming bőven javít a hangminőségen. Csak mivel nem stabil, ritkán használom. De zenét is ritkán hallgatok a gépen.
Meg amit még nem értek, hogy a driverrel kapcsolatban írok, egy tapasztalatot, amire esetleges ötletet várok. Erre egyből a winampra terelődik a szó, hogy az hulladék, hagyjam már el. Miért?Nem kértem lejátszó ajánlást.
No és hogy ne legyek full off-topic, úgy néz ki 48 khz-en már jó. Nem rossz a ReLive, de még van mit csiszolni rajta.
-
SylverR
senior tag
Köszönöm, de nem. Múltkor két hetet töltöttem azzal, hogy átnéztem mik érhetők el. Nem találtam semmit, amire szívesen váltanék. Ez az AIMP3 lehet jó, még nem próbáltam, de az a kezelőfelület...
Most már megvárom az újjászülető WinAmpot, mit produkálnak. Llama for the win!
-
SylverR
senior tag
A fúbárt meg a dzsetaudiót én csak viccből szoktam emlegetni.
Kösz, maradok a WinAmpnál, ezerszer jobb.
Egyelőre tartom 48-on, és remélem a következő driver update során kijavítják.@(#218) janos666:
Mondom, a kernel streaming outputtal használva végtére is jó. Csak szeret időnként fagyogatni. -
-
SylverR
senior tag
Látom más is szív vele. Akkor én is beállok a sorba. Bár jobb tenném ha az AMD-nek írnám meg a gondot. Na mindegy. A ReLive hangfelvételi rendszere bugos. Név szerint, ha 96 khz-en van a Xonar, akkor ilyen elnyújtott mély hangot vesz fel a szerencsétlen. Lekell videófelvétel erejéig szedni 44khz-re hogy jó legyen. Ami azért így eléggé bajos... Valaki esetleg erre orvosságot?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Crimson Edition kiegészült egy ReLive jelzővel, amely az egyik újítás neve is, de a Chill lesz az igazi sztár.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest