Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kroni1 #12997 üzenetére
Majd plusszolom.
(#12998) darkpower
Eddig Z3C és Z1C párost használtam napi szinten. Most majd Z5C és Z3C párost fogok, szerintem annyira nem elvetemült és logikátlan upgrade.(#12999) muchacoado
"Kaka" van elvileg minden Wsken-hez, úgy vágtam be a fiókba mint a huzat.
A Wsken feje éppen jól megáll még ha nem mozgatod a telefont. Annyira tart hogy töltsön (nekem nem mozdul el és tölt rányomás nélkül is), a brazilos mágnese sokkal erősebb, viszont azzal volt aki megszívta (ahogy Kroni1 írta) -
-
hevizms
addikt
válasz
Kroni1 #12992 üzenetére
Akkor gondolom azért lett meg ennyi idő alatt neked mert komplett telefon az van dögivel,Kijelzőjük meg talán kevésbé.Nem tudom.
Na és hogyan sikerült garanciában cseréltetni a törött kijelzőt?
Egyáltalán neked hogyan volt a törés?Vagy mi alapján döntik el hogy melyik lesz fizetős és melyik garanciális?
Mert egyébként én is garanciális hibaként adtam le,de azt írták az átvizsgálás után hogy nem javitják garanciában.Mindenestre te akkor szerencsés vagy.
Pedig telefonon is beszéltem ezügyben a Sony ügyfelelssel,meg emailt is irtam nekik hogy már másodszor törött el és cseréljék ki a készüléket,de hiába.
Nálam leszerepelt a Sony is meg a Cordon is -
ther
aktív tag
válasz
Kroni1 #12663 üzenetére
Köszi a választ, én is Z1C és Z3C között hezitálok, hogy megéri-e a plusz pénzt az a kis plusz képernyő, meg a leírások-elmondások alapján egy kicsit jobb kamera. Engem az ilyen spontán repedéses történetek elriasztanak.
Szilikon tokkal egyébként hordja valaki a telefonját? Én biztos hogy azzal hordanám, eddig minden telefonomon volt. Gondolom az jobban védelmet nyújt a behatások ellen.
-
blint63
tag
válasz
Kroni1 #11928 üzenetére
Alapesetben nem zajszuroset adnak hozza, promoban jar csak neha melle:MDR-NC31EM
Mikor megvettem meg a reviewek alapjan is ketelkedtem (a gyarit kolcsonadtan es soha nem tert vissza
hogy nem parasztvakitas a zajszures, de abszolut megeri.
Gyarinal jobb a hangminosege zajszurestol fuggetlenul, amugy arkategoriajaban levo Sennheiserek es tsaik alatt lehet kicsit, mondjuk nem vagyok az a vajt fulu. Iphone fules minosegevel pariban van. -
Janaboy
veterán
válasz
Kroni1 #11919 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez nem teljes így van, tehát ha a Sony összes készülékére alapból ad 2 évet, akkor nem teheti meg egy készülék csere után sem (ami lényegében az előző készüléktől való elállást jelenti), hogy arra nem úgy ad, mint az összes többire!
Williamgrant: Sajnos tudom, de attól még büntetést kaphatnak miatta
-
válasz
Kroni1 #11913 üzenetére
Igen, a Z1C auto módban jobb képet készít. Többször volt itt is téma, leírtuk többen hogy így van.
(#11914) Janaboy
A fogyasztóvédelem sajnos nem kényszerítő szerv...(#11921) planbmokus
Ja értem. Akkor attól torz, hogy vihették a vásárlók a Cordonba közvetlenül is, így már elég rossz szám a 19. -
#TOTTI
őstag
válasz
Kroni1 #11919 üzenetére
Igen kellett 23e körül, de én igazolást kaptam ami alapján a kereskedővel tudom rendezni. Szolgáltatói telefon volt és készletről adták nem a Cordon küldte. De volt baja a telefonnak teljesen jogosnak éreztem, hogy egy leharcolt telefonra csak ennyit kellett ráfizetni.
-
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #11919 üzenetére
Aham... akkor így értem. De ahogy mondtad, le is van ejtve. Most rendelem meg gyorsan az üvegeket a telóra, remélem ide is ér holnap, úgyhogy első pillanattól biztonságot élvez majd a zsebkarcok ellen. Amúgy csak azért fáj kicsit, mert 2016 márciusig van garim már csak, de ezt asszem túlélem.
-
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #11916 üzenetére
Nem nagyon tudsz más opciót ajánlani, mivel a levásároltatás fogalmát a magyar jog nem ismeri, így elméletileg vagy kapsz egy ugyanolyan készüléket, csak működőt, vagy a pénzt vissza, más opció nagyon nem játszik. Az, hogy felajánlanak egy drágább készüléket ráfizetés nélkül, nem tudom, honnan vették, az ötlet nem rossz, de ha nem fogadod el, akkor csak a pénz vissza marad. Meg igazából másfél-két éve, amikor bele ástam magam kicsit ezekbe a jogi fórumokon, akkor azt olvastam, hogy amennyiben cserélik a készüléket, a garanciának újra kell indulnia, mivel másik készülék. Az meg, hogy nem új telefont, hanem felújítottat kapunk, már önmagában nem is tenné lehetővé a két év garit szerintem, úgyhogy ez jogilag támadható lenne, csakhogy megkérdezték, elfogadod-e, ezért már nem támadható szerintem, mert szóbeli megegyezés.
Bocsi, katyvaszos, ilyen van a fejemben is, el vagyok nagyon havazva és nem találom a rendcsináló kézikészüléket, ami a fejemben rendet tenne. -
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #11913 üzenetére
A teszt eredményére kíváncsi vagyok. Én csak azért örülök a z3c-nek, mert lesz lassított felvétel, amúgy lehet, hogy boldogabb lettem volna, ha javítják a z1c-t és arra teszem fel Mircinko főztjét.
De így utólag leginkább azért ütöm a fejem, hogy nem kértem inkább az árát. Szinte biztos, hogy jobban járok, csak akkor lehet, elhagytam volna a Sony-t.
-
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #11898 üzenetére
Nekem koppant a poén, be is kérdeztem, hogy esetleg egy narancssárgát lehetne-e, de mondták, nem. Ha nem, nem.
Nézd, legkésőbb, amikor bele akarom rakni a kártyát, úgyis rájövök, hogy nem fér bele. Barátom dolgozik a T-ben, eddig is mindig ingyen cseréltük a kártyát, ezzel nem lesz gond, de köszönöm.A kijelzőhöz meg csak annyit, hogy sok telefonom volt, de csak a Sony-knál látszik bármi is, ott viszont már az ION-nál észre vettem a pöttyöket, a raszterhálót. Aztán a Z-nél is, Z1C-nél is, nem tudom, mit csinál másképp a Sony, mint az LG, Motorola, Asus, meg a többiek, de ezt azért túl lehet élni.
sxxorp:
Sajna a z1c garanciája folytatódik.Így, hogy mondod, lehet, vissza kellett volna inkább kérni a 135000Ft vételárat, abból futotta volna másik telefonra, és választhattam volna színt meg lenne újabb két év garanciám. Na jó, 25-öt rá kellett volna fizessek dominóban, de még akkor is megeshet, hogy megérte volna.
De hogy érted, hogy nagyjából egykorú lesz a készülékünk? Én még nem tudom, mit kapok, de állítólag ilyenkor csupaszon egy készüléket küldenek, állítólag felújítottat, de passzolom, ameddig nincs nálam, semmi konkrétat nem tudok. -
Kroni1
veterán
válasz
Kroni1 #11904 üzenetére
Na találtam egy viszonylag jó megoldást: Ha a gyorsinditást kikapcsolom, akkor nem kapcsolja be a kamerát a fizikai gomb megnyomására, igy nem indul el auto módban, és nem vesznek el a kézi módban beállított értékek. Amig ez be volt kapcsolva néha véletlenül megnyomva elindult a kamera és időnként törölte a kézis beállitásaimat.
-
szabacsik
őstag
válasz
Kroni1 #11883 üzenetére
Nálam minél többet volt szervizben annál több hiba lett (volt jack dugó visszakapva halványabb lett a led, másodszori beküldés után ez is jó lett de cserébe a mágneses töltő lett rossz majd visszakapva rá egy hétre már a nyosástesztnél nem emelkedett a szám.) ezt megelégeltem és merítettem majd kicserélték. Azóta semmi bajom (kopkopkop). Nem örülök ha szétszerelgetik majd össze a telefont pont ilyenek miatt
-
válasz
Kroni1 #11878 üzenetére
Moto G nem összevethető egy Z3C-vel. Ha problémamentes készüléket keresel, akkor arra a legjobb választás a Nokia 6303i. Mindegyik okostelefon gyártó küzd a garos problémákkal. Már ugyan írtam egyszer, de leírom újra, a saját tapasztalatom az, hogy amelyik telefon megjárta beázással a szervizt, azt ugyanazzal ritkán viszik vissza. A jack dugó problémás készülékek sem visszatérő vendégek. (kivétel erősíti a szabályt)
A Z3C képességeivel és paramétereivel NINCS jelenleg a piacon semmi konkurens termék, így nincs miről beszélni hogy mit lehetne helyette venni, így akinek ez kell valami miatt (többnyire méret/hw képesség szokott lenni) úgyis megveszi. Nekem 1 éves a telóm, pár hónaposan volt szervizben, azóta tökéletes. Remélem nem döglik meg újra, de ha igen, akkor remélem 1 éven belül.
Ennyit a 21. századi prémium termékekről és a fogyasztói társadalomról (ami mellesleg presszúrálja a gyártókra a hülyeségeket).
(#11880) Bogya75
Bölcsességed imponál.(#11874) kvojnovics
Xperifirm nevű szoftverben meg tudod nézni hogy melyik a legfrissebb gyári szoftver ami elérhető.
Hónapok óta MIUI-t használok, egy hete tesztelem a MULTI (magyar is) változatot, eddig simán élhető, és napi használatra rendben van. Utóbbira kaphatsz linket, ha rendelkezel a készülékkel és vállalsz tesztet. Ha nem, akkor vársz és lesz public változat rövidesen. -
kvojnovics
tag
válasz
Kroni1 #11873 üzenetére
Tiszteletem!
Amilyen híreket hallani mostanában, egyre kevesebb készüléket fognak cserélni, ha beázással kapcsolatba hozható (amivel egyébként nem igazán értek egyet, mert nem erről volt szó: "A Sony ráadásul próbálta maximalizálni a védelmet, a legújabb büszkesége így IP68-as védettséget kapott, így akár a másfél méteres vízbe merülés sem okoz gondot, persze egy elméletileg meghatározott 30 perces időtartamig.")!
Na, de következzenek sablon kérdéseim:
- melyik a legfrissebb hivatalos ROM per pillanat erre a készülékre?
- a MIUI-s változatot mennyire meritek ajánlani? Mennyire stabil, használható? Magyar nyelvű? Jól olvastam, hogy ez a Bootloader-től függetlenül felpakolható? Abból melyik a legfrissebb verzió? Valami leírás, hogy lehet felrakni Bootloader nyitás nélkül?Köszönöm!
Szép napot!
Segítséget előre is köszönöm!
Krisztián
-
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #11719 üzenetére
A vízálló réteg idővel kopik, mint a kijelzőkről meg a Nillkin és társai üvegekről a zsírtaszító réteg, egy jó szigetelés viszont évekig szigetelés. Lásd a B2100-mat, amióta megvan (és azóta megvan, hogy olvastam itt az összehasonlítását a Sonim XP3-al), többször fürdött Cegléden az Aqua parkban, igen csúszdázott is, meg több órát töltött folyamatosan vízben, még ha a felszín közelében is, órákat ül évente egyszer négy napon keresztül Tiszaföldváron a termál strandon motoros találkozó alkalmával, Tiszára jár velem, meg sok egyéb helyen kapja még a vizet. Annyi a titka, hogy nem a szigetelés látta kárát a karcsúsításnak. Ez itt nem Samsung reklám, nem igazán szeretem a termékeiket okos fronton, de ez jól sikerült buta fronton.
-
-
Wajk
addikt
válasz
Kroni1 #11599 üzenetére
én sem használtam semmit, alanatúr használtam az összes telómat, de pl a Mi2 esetében is egyszerűen lepattinottam a hátlapot és az oldalkeret és a hátlap egyben cserélhető volt, ha éppen gond lett volna. Persze nem volt, de általában úgyis van ha valamire vigyázol hamarabb lesz vele valami baj, mintha csak lazán használod...
Az tény, hogy jók ezek az üveg előlapok, hátrány annyi, hogy sérülékenyebbek mint a kijelző és a szemből érkező ütéseken tud segíteni, ha sarokra ejted a készüléket azellen nem tud védeni...
-
simico
aktív tag
válasz
Kroni1 #11559 üzenetére
Igen, garancia miatt. Én mindenféle himihumi gsm boltokban semmit sem veszek. Pár hónapja figyelem az árakat a szerintem megbízható helyeken (Edigital, Speedshop, Expansys, Auqa, MM). Most csak azért néztünk be az MM-be, hogy előben is megfogdossa a telefont. Ha épp nincs ez az akció, akkor valószínűleg az Expansystól rendeltem volna meg.
Köszi a tok ajánlást, megnézem őket! -
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #11504 üzenetére
A T-s barátom, akinél tegnap leadtam a telefont, azt mondta, kaptak úgy is készüléket, hogy küldtek egyet, meg volt olyan is, hogy csak egy levelet kaptak, adjanak egy z3c-t helyette, (és értelem szerűen nincs ilyen helyeken átlátszó zacsiban előkészített z3c, így) dobozost kapott a szerencsés.
Mindegy nekem, mivel a füles is jó, a töltő is jó, még a mágneses kábel is meg az egyebek is, engem nem zavar a zacsis megoldás sem.Csak legyen valami amire nem kell 3-4 hetet várni. Ez az egyetlen, amitől ki tudok akadni, márpedig szinte biztos, hogy kell majd ennyit várni, hiszen működőképes telefont adtam be "apró" hibákkal, gyanús, hogy "csak" javítják, nem cserélik minden áron.
-
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #11495 üzenetére
Na erre készülök én is, csak nem beázás, hanem mocorog a power gomb körül lévő gyűrű, bevilágít a hátlap (asszem 06 vagy 07 heti, tehát még azóta is típushiba, eddig sem zavart, de hátha kicserélik a karcos hátlapomat
), már gyorsabban merül, mint az elején... öregszik na, és most cáfolódott meg, hogy ha lassan töltöm, nem forrósodik annyira az akku, akkor nagyobb az élettartama, mert mindig 850-es töltővel töltöttem, sosem forrósodott, mégis halódik.
A fényerő a z1c-n nekem tökéletes volt 1/3 + automata beállítással, ezek szerint lehet, hogy nem leszek már ilyen boldog z3c-n, ha cserélik. Legfeljebb itt is vissza térek KK-re.
A kamerát savallom, de az aláírásomból is láthatod, szeretek néha telefonnal fényképezni. Nem eshet meg, hogy Te fogtál ki egy gyengébbet? Vagy általánosságban ez a vélemény, hogy gyengécskék a képek?
Még egy ok a visszatérésre, ha az jobb volt.
A vékonyság arra lesz jó, hogy elől és hátul is megkapja az üveget, de az akkuidőnek örülök. A dupla hangszóró semmit nem jelent, nem szoktam semmit azon hallgatni, ha esetleg játszom nagy ritkán, annak meg minimumon van a hangja. A SIM cserét meg megoldom azonnal, amikor a kezembe adják a készüléket, elvégre Ők adnak másik telefont, adjanak hozzá való SIM-et is ingyen. De köszönöm a figyelmeztetést.
sxxorp:
Szerintem megéri gyárilag megigényelni a nano változatot, annyira nem kerül sokba, amekkora galibát okozhat egy rosszul vágott. Beakad, szorul, felesleges izgalmak.Adaptert viszont rendelj ebay-ről vagy valahonnan szerintem.
Szerk.:
Látom, találtál. Ha ez Neked elég, akkor tökéletes, ha meg időd van, akkor az én linkemen több dolgot kapsz majdnem ugyanilyen olcsón. -
sxxorp
őstag
válasz
Kroni1 #11495 üzenetére
Tényleg Micro/nano adapterre van vkinek ötlete? Régen adtak, plusz a normál/micro esetben simán be tudtad rakni a kivágott microSIM-et a korábbi normál keretbe. Itt kevesebb a hely, ráadásul jó vacak vágóval vágják épp be tudom rakni... De mind3 szolgáltató kedvesen ajánlgatta az üzletben, hogy csak egy többdarabos készletben kapható, amiből nekem csak 1db apró műanyag kell, a Telenor, 1800, a Telekom 1500, a Vodafone 2000Ft-ért.
...
Utánanéztem, no comment: Telekom - 140Ft... -
DonDragonka
őstag
válasz
Kroni1 #11393 üzenetére
Így ahogy mondod.
Azt a kiegészítő elemet ki kell venni (látszik a videón is 0:35-nél), ahhoz, hogy bele lehessen rakni tokkal.
Az alján van kettő látható csavar meg az elülső csúszásgátlók alatt 1-1. Azokat kicsavarva simán szét lehet kapni. A belsejében van egy rugós elem ami biztosítja, hogy visszahúzódjon a csati ha nincs benne a teló. Arra csatlakozik a mágneses csatlakozó. Azt szépen ki lehet pattintani ebből a konstrukcióból és mivel az USB kapu is csak be van pattintva a helyére szépen ki lehet emelni az egész csatlakozót a dokkolóból. Azután már csak szépen formára kell reszelgetni, figyelve arra, hogy a rugós elemhez illeszkedő csapokat ne reszeld el, mert akkor értelem szerűen nem lehet jól összerakni. Pepecs munka de inkább ez mint visszaküldeni Kínába, hogy nem jó...
Igazi sufnituning... -
válasz
Kroni1 #11358 üzenetére
Custom romnál több lehetőséged van beleszólni a rendszer működésébe, mint gyári esetén.
CM nightly többnyire inkább a letisztultságával hódit, ami fontos benne van, a sok felesleges cucc pedig nincs.
MIUI nem a puritánságáról híres, szinte mindenre van valami megoldás benne és a dizájnra is eléggé adnak. Ebből szoktak a gyártók is szemezgetni, mégiscsak a felhasználók igényei után próbálnak kicsit menni.Én már több mint négy éve MIUI-t használok, talán most a v7-tel értem el oda z3c-vel hogy elégedett vagyok. A v4-es 4.1-es androidos MIUI több funkciót tudott mint most a gyári Sony rom. Az egyetlen dolog ami bosszant, hogy nincs rajta magyar nyelv egyelőre (de rajta vagyok hogy legyen ilyen release is) ami miatt sokkal kevesebben próbálják ki. Talán ketten vagyunk ezen a fórumban aki egyáltalán használja napi szinten, és van egy szépreményű Wajkunk, aki nagyjából akkor fog váltani, ha végre lesz multilang verziónk. Egyszóval attól hogy jobban elterjedt legyen, pár nyelvi fájl választja el. Ráadásul a PH! userek között van olyan ember aki ezt a problémát fel tudja oldani, nyüstölöm is vele folyamatosan, de mivel nem Z3C-je van, egyelőre kevésbé motivált hogy erre szabadidőt áldozzon. Lehet felajánlom neki hogy kifizetem az idejét.
(#11359) vicze1
Én a custom rom felől nézve csak azt veszem észre, hogy hasznos dolgok kikerültek belőle, még hasznosabbak nehezebben elérhetőek, locksceen widget?, csendes üzemmód?, multitasking?, lockscreen infók? értesítési sáv kezelés?. Hirtelen ezek amit sokkal gányabbak lettek.
Ami jobb lett, amit Te is leírtál. Smoothabb, érezhetően simább a kezelése. Ez tök jó, csak még mindig lassabb mint egy KK custom látványos animációkkal. Ettől függetlenül szerintem az L-el tényleg jó fejlesztői lehetőségek jöttek (ART-ot a mezei júzer honnan érzi ha minden tökéletesen megy). 4.4 után a viselhető eszközök kapcsolhatósága volt a legnagyobb lépés.
Ez a téma örök szubjektív marad, igazából ha elégedett vagy a rendszereddel, akkor valószínűleg a számodra megfelelőt használod. A torma evő kukac is meg van róla győződve hogy a torma a legfinomabb zöldség.
Általában minden elém kerülő romot kipróbálok egy két hétig (egyedül azokat nem még egy évik amik custom kernellel futnak), de valahogy mindig visszakerülök a MIUI vonalra. De érzetre amúgy ha a második helyezettet kellene választanom, akkor az utolsó belakott KK nandroid mentésre ülnék vissza. -
-
válasz
Kroni1 #11232 üzenetére
Régi szép idők... :-)
2014. március 15, új ptk hozott némi változást. A legfőbb a mi szempontunkból hogy nem csak a forgalmazó, hanem a gyártó is felel, ezért vihetjük közvetlenül a Cordonba a javításra váró készüléket. Az előző törvényi szabályozást most nem böngészném át (majd aki cáfolni akar megteszi), de az aktuális szerint:
A termékszavatosság a gyártót a termék forgalomba hozatalától számított két évig terheli. Ezen igényérvényesítési határidő azonban annyiban eltér a kellékszavatossági határidőtől, hogy nem elévülési, hanem jogvesztő, azaz ezt követően már termékszavatossági igényt nem lehet érvényesíteni.
Amúgy az előző hozzászólásomban lévő szöveg a Magyarországon hivatalos forráson keresztül értékesített z3c dobozában benne van, és a gyártó honlapján pdf formátumban letölthető és teljes mértékben a magyar (és mellesleg EU joggal) harmonizál.
A gyakorlatban egyébként "párhuzamosan" telik a szavatosság és a jótállás.
Többnyire a gyártó az előbbire hosszabb időtartamot ad meg, mint a jogalkotó az utóbbira. Akit bővebben érdekel, talál rá topikot és bőséges tartalmat a www.nfh.hu és net.jogtar.hu oldalakon.Darkpower: tévedsz, vagy rosszul rémlik ;-)
-
válasz
Kroni1 #11230 üzenetére
Nincs ilyen szabály, és amit leírtál szép álom, csak sajnos a valóságban a Sony mobiltelefonok esetében a jótállási feltételek a következőek:
"Ha a Sony megjavítja vagy kicseréli a terméket, a megjavított vagy kicserélt termék jótállási időszaka az eredeti jótállásból még hátralevő időtartamra vagy a javítástól, illetve cserétől számított kilencven (90) napra, illetve a kettő közül a hosszabb időszakra terjed ki. A javítás vagy csere a működés szempontjából egyenértékű feljavított részegységgel is teljesíthető. A kicserélt alkatrészek vagy összetevők a Sony tulajdonába kerülnek."
-
Viktor77
titán
válasz
Kroni1 #11015 üzenetére
Xiaomi Piston 3-am van. Működik a hangerő, a play-pause, és a szám előre ugrás. Valamiért a vissza nem működik, de ez nem akkora gond. Nem mellesleg gyönyörűen szól, bár a telefon elég halk. Kéne root, ami 5.1-en nincs egyszerű megoldás, így megyek vissza 5.0.2-re, ott működik a hangerősítő megoldás.
De van csomó app, amikkel lehet programozni a 3 gombos headseteket, nézz meg párat, hátha.
-
válasz
Kroni1 #10926 üzenetére
Hiszek neked, de ettől még a meleg tipp is lehet mellékvágány. Vagy mindkettő lehet igaz, a hőre keményedik a ragasztó és könnyebben törik/válik szét.
Vagy amikor Tokashi van a gyártósor mellett, akkor készülnek a kijelző ragasztás problémás készülékek.
Örülök hogy garancia idő alatt történt, azóta meg semmi gondom.. -
vicze
félisten
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Kroni1 #10868 üzenetére
Igen eredeti Sony. Arra készülj fel, hogy ezzel a tokkal egyik betéttel sem lesz passzentos a gyári töltővel, én betét nélkül használom simán neki döntöm, kicsit játszani kell vele, de fel lehet úgy tölteni, hogy nem kell kivenni a tokból. Ha a védelem a fontos akkor a bugdroidot javaslom.
Továbbá van még egy opciód erre keress rá:
Custodia Bumper Cover Ringke Fusion Gel, többen használnak ilyen tokot, mert vékonyabb mint a bugdroid és van jack dugó védő is rajta. (többen használnak itt a fórumon ilyet is, és meg vannak vele elégedve)Viszont én a bugdroiddal túl vagyok két nem szándékos dropteszten és nem lett baja a telefonnak és maradok is ennél a toknál annak ellenére, hogy kicsit jobban növeli a méretét, de jobb védelmet ad és a fogása is kényelmes.
-
válasz
Kroni1 #10868 üzenetére
A QI annyiból szerencsésebb hogy szabványos, könnyebb rejtett töltőket elhelyezni pl egy bútorban, és nem kell fix fizikai kontakt. A Sonynak ez a mágneses port elég gyatrán sikerült egy Apple vagy Pebble csatlakozóhoz képest.
A QI hátránya viszont hogy lassabban tölt. És ez elég kellemetlen tulajdonság szerintem.
Az én álmom hogy egyszer kukázzák a mai USB csatlakozókat és a fizikai kontaktra (nem csak töltésre) lesz egy Apple szintű mágneses csatlakozó, gyártó függetlenül.
Emellett persze jöhet a QI újabb változata is. -
B.F.G.
senior tag
válasz
Kroni1 #10855 üzenetére
Igen. Eredeti Sony a dokkoló, de WSKEN-en még jobb, igényesebb a csatlakozó kialakítása a mágneses töltőnek mint az eredeti sony dokkolón.
Meg vagyok vele elégedve kivéve, hogy kicsit rövidet rendeltem, de ez az én hibám, hogy csak 40 cm-es.
Egyébként szépen teszi a dolgát és gyorsan feltölti -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen routert?
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest