- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
válasz
Viktor77 #23254 üzenetére
Köszönöm szépen, eszembe nem jutott volna magamtól, hogy van ilyen program.
Nagyon idegesített már, hogy mindig el kellett valami alkalmazásban fordítani a kijelzőt, hogy le tudjam húzni az értesítési panelt.
Ha nem lenne benne reklám kb tökéletes lenne.Williamgrant: Én is így gondolom, főleg, hogy most már ezzel a programmal amit Viktor77 ajánlott megoldom az életemet. Én is keserű szájízzel javítattam volna 30-40 ezerért, mert gondolom annyiba biztos kerül egy kijelzőcsere.
Azért vicces, hogy garancia letelte után egyből jött ez, nem akarok itt összeesküvés elméleteket gyártani
-
BaLee
addikt
válasz
Viktor77 #23217 üzenetére
Hát én csak pokemonozni szoktam, de ha csak ezt a játékot indítom el is átváltok bármi másra (akár csak egy messenger ablak) már nem tud visszamenni a játékba, hanem kezdi újra betölteni...
Mással nem játszom, csak ezt használom de nekem baromi zavaró ez. Főleg, mert az alkalmazás betöltése majdnem 1 perc... -
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Viktor77 #23066 üzenetére
Köszi, ez egy jó kis trükk, ha már hamarabb tudtam volna hogy van ilyen akkor már a hiba előtt is használtam volna, csak kicsit lassan jön le azt nem lehet beállítani, hogy gyorsabban csússzon le?
Viszont nem törik ki az ujjam mikor keresztbe kell nyúlni a képernyőn a hiba miatt.Köszönöm a segítséget.
-
-
-
-
axioma
veterán
válasz
Viktor77 #22713 üzenetére
Valassz egy szimpatikusabb launchert... nalam apex van es a csalad is ezt szokta megkapni, ha mas default-os telefon kerul a kezukbe (igy legalabb a kinezet, kezeles nagyreszt marad nekik, es apex beallitasok meg priman koltoztethetoek is keszulekvaltaskor - gyerekeknel szokott elojonni, hamar tonkrevagjak persze also kategorias mobiljukat, de en teljesen mokolatlan 6.0.1 Z3C-men is ez van, es jol jott a szervizkor is a gyors ide-oda koltozes).
-
-
-
-
-
szbxvr
tag
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Viktor77 #20972 üzenetére
Természetesen a Cordon-ba vittem be. Persze az vitatható, hgy a ilyen esetben berepedezésre él-e a garancia, de felválás viszont biztosan az, és ilyenkor úgy is cserélni szokták az üveget,ezért akadtam ki eléggé. Ráadásul a felvevőpultnál is már szóba került, hogy nem csinálják meg ingyen, de ott olyan max 40.000 Ft-ról volt szó. Duzzogva, de azt még kifizettem volna. A felválás egyébkén elért a jobb felső sarokig, a hosszabbik oldalon, meg a telefon közepéig.
-
válasz
Viktor77 #20972 üzenetére
Olvass a sorok mögött...
"Fölvált a kijelzőm bal felső sarka. Kis idő múlva össze-vissza repedések jelentek meg a kijelzőn, egyébként a telefon garanciális."
Tehát felvált a sarka, majd kis idő múlva csíkosra tört az egész, de amúgy garos.A 92k ajánlat kicsit sánta azért, max ha nincs nekik LCD-jük gyártói vonalon és ezzel akarják "elzavarni" az ügyfeleket.
-
-
paxm
aktív tag
válasz
Viktor77 #19151 üzenetére
Kipróbáltam több Slimm romot korábban is, de visszatértem mindig a szintén Wajk Slim 5.0-ra! Ez nagyon jónak tűnik, gyakorlatilag minden kifogástalanul működik, persze amiket én használok. Érezhetően sokkal gyorsabb, megszünt az SD-re való írás anomália is! Egyenlőre az akkufogysztás is jobb mint bármelyik romnál(ebben még kb. 40perc Waze navigálás is benne van)! Érdemes kipróbálni , ha van twrp mentés az előző jól működő rendszerről, bármikor vissza lehet azt tenni!
-
BogyóBP
addikt
válasz
Viktor77 #19102 üzenetére
Nem én csak a kamerát nézem. A rendszer tökre nem érdekel hogy mennyire erős vagy sem. Lehet hogy egy betüt félreolvastál az előző HSZ emből
Nem szoktam rajta játszani, se filmezni se semmi. Néha netezek rajta, facebook stb de kb ennyi. Viszont fotozni meg szeretek. De nyilván egy fényképezőgéppel nem akarok a zsebembe járkálni.
-
-
-
Armahun
addikt
válasz
Viktor77 #18378 üzenetére
Nekem a laposon a google maps csak a wifi-k alapján belövi magát.
Ha jól tudom az A-GPS úgy működik, hogy a netről x időre előre letölti a műholdak helyzetét, így segíti a gyorsabb pozicionálást.
Meg hiába hogy nincs bekapcsolva a gps a telefonodon, időnként a rendszer azért naplózza hogy hol vagy. -
-
-
válasz
Viktor77 #18344 üzenetére
Távolság a routertől mennyi? A két eszköz egymás mellett van? Mindkét eszköz fel van lépve a routerre egy időben?
1. Interferencia. (A laptop és a mobil egymás kapcsolatát mindenképp zavarják valamilyen szinten.) A közeli egyéb wifi eszközök szintén zavarnak. Utóbbi egy mobil esetén jobban kijön, hiszen a vevő és adó antenna is jóval kisebb mint egy normális laptopé.
2. 2.4 vagy 5GHz? B, G, N? Nem az számít melyik mit tud, hanem hogy mivel van aktuálisan csatlakozva.
3. A mifi-k ritka gyenge cuccok, többnyire egynél több kapcsolat esetén már valahova nem jut erőforrás, plusz a hardvere is korlátozott "hátlap" szélességű.
4. A 72 Mbit kb. az a mért 6 Mbyte gyakorlatilagHa a mifi konfolható lehet vele játszani, főképp azt néznem meg hogy mi van ha a telón kívül semmi nem csatlakozik rá.
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor77 #18077 üzenetére
Igen, de miatta fagyott a teló minden este. Ezért lett kiszedve végül. Ez egy automata tisztító, ami valszeg este ment, ezért akkor lefagyott a teló reggelre. Wajknak és nekem is előjött, így kiszedte. És így már jó. Amúgy SD Maid a legjobb, főleg ha fizetős és van root! Nem drága.
-
MC Pite
veterán
válasz
Viktor77 #16203 üzenetére
Adj tippet hogy melyik topikot és megyek
. Legközelebbi a 2015-ös A3, de egyértelműen nem tűnik jobb készüléknek, csak némileg más.
Amúgy bocs hogy megemlítettem, ezt és így kellett egy ilyen kategóriájú telefonba.Más: A transparent weather clock egész jónak tűnik
viszont nem találtam idáig a szinkronizálás beállításait, tudja valaki hogy hol lehet?
-
waccamár
senior tag
válasz
Viktor77 #15750 üzenetére
Részben egyetértek, de szerintem ennél árnyaltabb a kép.
Teszem azt, leejtetted a telefonodat egyszer, eltört a hátsó üveg. A kijelzőnek semmi baja, működik minden, teszem azt hónapokig. Utána gyári hiba miatt elválik a kijelző, függetlenül a hónapokkal azelőtt történt leeséstől. Ilyenkor szerinted jogos, hogy nem javítják? Mit kellene tenni? Leesés után egyből bevinni a Cordon-ba, hogy adjanak egy papírt arról, hogy a kijelző 100%-os, hibátlan maradt a leesés után? Így jogosan lehetne gariztatni.
Nem nagyon találok igazságot a kérdésben, mert mindkét félnek igaza lehet.
Nem állok sem a tulaj, sem a Cordon pártjára, pont azért, amit te is mondasz, hogy nem lehet bebizonyítani kinek van igaza. De ahogy a Cordon mondhatja, hogy a leesés miatt lett hibás a kijelző, én is mondhatom, hogy nem. Hogy és ki tudja eldönteni?A második pontodat elég egyszerűen meg lehet oldani. Amikor átveszik szervizre, ezt elmondják az ügyfélnek, leírják papírra, és aláírja mindkét fél. Ha csak úgy lehet javítani, hogy darabokra törik a hátsó üveg, akkor a) azt mondja a tulajdonos, hogy köszi nem kérem, b) kifizeti annak a javítását.
-
MC Pite
veterán
válasz
Viktor77 #15025 üzenetére
Nem. Csak a slimben olvastam, ott is csak annyit, van hogy fejlesztés, nem tudom mi van benne. Az előző oldalon lévő mod meg 20mpixel unlock meg 100%os tömörítés ami nem old meg semmit, csak több helyet foglalnak a képek (a szűrés vs élesítés a probléma). Vagy lehet tudni valahol hogy mi van benne?
A guit viszont próbáltma feltenni, de az apk nem kompatibilis, a flashelősnek meg utána kell olvasnom mert mindenütt olyanoknak szól a pár szavas leírás akik tudják mivel mit hogyan csináljanak.
-
knuckle
aktív tag
válasz
Viktor77 #14828 üzenetére
ha hülyéskedek ha nem, bár megjegyzem, gőzöm nincs hogy ezt ennyire trágyára direkt hogy lehetne megcsinálni...
a lényegen nem változtat-ezek valós képek (sajnos)
-nem, nem szándékosan rontottam el, sőt szerintem nem is lehet...
-mi okom lenne direkt csinálni a fesztivált, hisz végre kicserélték egy elvileg sokkal jobb telóra...z1c-m fénykorában isteni képeket csinált, ZR a maga 13 mpixelével auto módban az is 8 as volt, hibátlan képeket csinált.
még a mini pro is lepipálta ezt a mostani z3c-t, sőt mint látod a w910i is jobbat csinált, bár ugye kékes, de nem 5-6 éves telóról beszélünk...ez egy z1c kép ami már makrónak mondható
-
Wajk
addikt
válasz
Viktor77 #14719 üzenetére
A Qualcomm Assertive Display támogatás eddigis benne volt a készülékünkben, a beállításokat frissítettem a Z5-ből. A Z2-ben hivatalosan nincsen benne pl, de a kernel tudja, ott egy egyszerű módosítással be lehet üzemelni. Ott látványosabb a bekapcsolása után a működés.
A mostani SLiM ROM-ban ez inkább csak optimalizálás, azaz motorháztető alattinak mondható. Nem igazán szemre észrevehető. A verziószám Z3-Z5-nél 1.0-ról 1.3-ra frissült.
Ez amúgy leegyszerűsítve a gyári AutoBrightness kezelő továbbfejlesztett verziója,,,
-
MC Pite
veterán
válasz
Viktor77 #14719 üzenetére
Ha jól értem, a fényszenzor adatainak függvényében állít a kontraszton/színeken/telítettségen, illetve háttérvilágításon?
Úgy gondoltam hogy ez/ilyesmi már gyárilag is (Bravia X-Reality, meg a remek képernyőidőkből) működik benne(Az Xperia Go-ban ez csak túlszínezi a galériában a fotókat, eltolt fehéregyensúllyal, brutál kontraszttal.) Vagy ez ugyanaz, csak nem a sony beállításaival, hanem a Qualcomméval?
Közben olvasgattam: A Triluminos nagyobb színteret eredményez, ok. Mindezt úgy, hogy fehér helyett kék a háttérvilágítás. De mivel így elég hideg lesz a kijelző színhőmérséklete, sw-esen visszaveszi az ember (és így bukja is a technológia előnyeinek nagyját?).
-
sxxorp
őstag
válasz
Viktor77 #14674 üzenetére
A swipe (egyfajta gesztus írás, nem gépelsz, hanem folytonos mozdulattal kötöd össze a betűket) nagyon folyékony, hozzászokás után jelentősen gyorsabb, mint a gépelés.
Ahol a legtöbb billentyűzet elvérzik, az a magyar nyelv kezelése. Ebben tud olyat a későbbi trónkövetelőkkel szemben a Swype, aminek nem nagyon találtam párját: gesztusvezérléssel kihagyható a 'szóköz' (a Space gombról a Backspace-re húzod az ujjad). Ragokkal/összetett szavakkal operáló nyelvünkben ez nagyon hasznos: 'megírod' az alapszót, kihagyod a szóközt, befejezed raggal/másik szóval.
Ráadásul gyakran írok angol nyelven, ugyanazt az ékezet nélküli billentyűzetet tudom használni mind a kettőhöz (nyelvváltás: Swype gombról Space-re), de aki ékezetet akar:Tehát aki hajlandó belefektetni egy kis energiát (kezdeti hozzászokás, billentyűzet 'tanítása' (a saját szótárunkat szinkronizálja az eszközeink között), stb.), akkor egy további technológiaváltásig talán ezzel jár a legjobban - magyar nyelven. Angolul, 2 nyelven (magától tud váltani, hogy mit írhatsz) a Swiftkey, valami egyéb akár lehet jobb, de magyarul fontosabb, hogy a billentyűzet az aktuális szóra tippeljen, jól, ne a következőre, mint pl. a Swiftkey teszi (miközben az aktuális szó sem pontos sokszor).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged