Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
kelly416 #11912 üzenetére
Igen, csak azért szóltam, mert én mikor megkaptam és megláttam h ez már 3C örömömben ki se bontottam, csak hazabumliztam vele boldogan aztán itthon próbáltam beletenni a simet és mehettem vissza mert nem sikerült. Egyébként szerintem én is egy felujitott készüléket kaptam, de kívülről semmi baja nem volt, teljesen újnak néz ki, szóval én örülök neki nagyon. (főleg hogy az előzménytelót, a Z1C-t én 58-ért vettem használtan.)
Este viszont végignéztem a nyáron készített képeimet és az a határozott véleményem, hogy a Z1C ami nálam volt jobb fotókat csinált akár auto modban és érzésem szerint talán kézi módban is mint ez. A Z3C-vel nemcsak hogy beégések vannak a világosabb részeken, de mintha kevésbé lenne éles, részletgazdag a kép. Most beállítottam manualban a Wajk féle ajánlást, ezzel folytatom és meglátjuk. Arra is gondoltam, mivel a családban van még Z1C másnak is, hogy csinálok majd egy nagytesztet, auto és ugyanazon kézi beállításokkal egymás mellett, kiváncsi vagyok mi lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Filmvilág
- Elite: Dangerous
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- Oneplus 8T 8/128 szép állapotban
- iphone Xr
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest