Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
szabacsik #11891 üzenetére
Akkor jó, igazábol csak attol féltem, h utángyártottat kaptam, de akkor remélhetőleg nem. Érdekes mert legtöbbször semmit se látni ebből akárhogy is lesem, de ha belejut egy bizonyos igen magas fénymennyiség ott már látható.
Amugy MM-ben kiállitott mellé odatettem és a fényerejük megegyezett, ugyhogy sejtettem h nem rossz ez. Asszony iphone-jához képest viszont tényleg elég "kékes" a fehérje, ugyanaz a kép az övén valamiért szebb szerintem, pedig egy régi 4S van neki.. A kijelzö szinét amugy lehet kalibrálni!?
Arni: én a Z1C-n és egy korábbi telomon, pl. Az E4g-n sem vettem észre, ezen meg első nap, pedig nyáron a nagy fénybe használtam az előzőeket is elég sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest