Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Williamgrant #11882 üzenetére
Egyetértek, de én amugy a Moto G-t csakis a gyenge kamerája miatt cseréltem le, és bár minden paraméterében a Z1C-Z3C páros alatt van, amugy számomra tökéletes, minőségben is kiváló formailag etalon telefon volt. (Kezdek amúgy gondolkodni egy 1genes Moto X beszerzésén, igaz akkor az FM rádióról kell majd lemondanom)
A Z3C (és akár a Z1C is) jelenleg valóban a legkevesebb kompromisszummal járó telefon ha valaki ebben a méretben keres androidot. Azt csak halkan merem megjegyezni, de az egyforma optika ellenére mintha a Z1C kamerája auto módban kicsit jobban működött volna mint a Z3C-jé, ott 10-ből 5-6x kaptam értékelhető eredményt, ezzel inkább 2-3x, lehet h nincs így, ez csak 1-1 készülék után mondom én és az asszony is. Ugyhogy most elkezdem tesztelni a Wajk által említett beállításokat, csak hát mikor valamit gyorsan kéne fotózni akkor sajnos nem lesz idő tökölni, a hétvégi esküvőn sem tudtam egy értelmes képet sem lőni, pedig voltak emlékezetes pillanatok. (Maradnak a hivatalos képek..)
Amugy a tiéddel mi volt anno a gond? Beázás? Nem merem vizbe tenni, pedig jó lenne nekem is túlesni rajta, csinálják meg rendesen a ragasztást és adják vissza úgy, jobb is lenne mint új készüléket kapni amit megint félthetek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest