Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
B.F.G. #10877 üzenetére
Hát nekem a Z1C dokkolója van, ami ugye vastagabb telefon, na ebben konkrétan lötyög a teló, a szűkebb adapterrel még ugy ahogy oké, de a bővebbel meg már nagyon hátradől. Ezért abba bizom, hátha jo lesz vmelyikkel akkor is ha a tokkal megvastagítom..
Köszi, a ridge-et is néztem, a jack védő jó is lenne, de ebben a bugdroidban meg az tetszik hogy a bal oldal a mágnes kivételével zárt, és az eredeti gombokat kell nyomni, nem pedig rajtuk a tokot. Majd irok ha megjött és leteszteltem hogy szereti egymást a Z1C dokkolója és a bugdroid tokba tett Z3C, mert az amazonról már rendeltem is egyet!
te amugy hol vetted!?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest