Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
Visszaért a második szervizeléséből a telefonom, de úgy tűnik mehet is vissza egy újabb körre.
Eredetileg rezgőmotor hiba miatt garanciáztattam, amit sikerült is megjavítani, de ahogy hazaértem és bekapcsoltam a telefont, feltűnt, hogy nagyon gyengén vagy nem is érzékeli a wifi jelet.
Korábban ezzel nem volt gond és a Z5 Compact-om is rendesen érzékeli a jelet.
Szerintetek is ők rontották el a telefont? Korábban olvastam itt hasonló esetről.
Illetve fognak ezzel problémázni? Ha a router mellett állok, akkor persze minden oké, de egyébként meg használhatatlan.
Köszi előre is!
-
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam kikeresni, de sajnos nem jártam sikerrel, így inkább megkérdezném.
Hogyan lehet egy kirootolt, feltelepített recovery-vel rendelkező telefont visszaállítani gyári állapotúra?
Elég egy gyári ROM felflashelése?
Köszi előre is!
-
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a friss Wajk 4.9 Slim ROM-ot és minden szuper egy dolgot kivéve:
A számológépnél a jobbra húzást követően (további funkciók) kék háttér alatt világos zöld feliratok fogadnak, amit szinte lehetetlen elolvasni. Ez nálatok is így van? Várható javítás? -
Foncky
csendes tag
válasz
#35202114 #16004 üzenetére
A Z3C-m legutóbbi Cordon-os szervizelése során az előttem álló úriember kért cseretelefont, így én is bepróbálkoztam, hátha adnak nekem is és láss csodát kaptam egy Z1 Compact-ot.
Szerintem ha jelzi nekik az ember, hogy kér és a szervizelés jellegéből ez indokolt, akkor adni fognak.
-
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
Az előbb említett Cruzerlite Bugdroid tok mennyire védi a telefon sarkait? A telefon előlapján Nillkin H+ üveg lesz, de a hátlapján csak egy sima fólia (gondolom csak így fér be a tokba). Szerintetek így (tok+fólia) biztonságban tudhatom a hátlapi üveget?
Másik kérdésem pedig, hogy szerintetek a Wsken és Quickcharge 2.0 kompatibilis egymással, van annyira jó minőségű a kábel?
Előre is köszi a megosztott tapasztalatokat!
-
-
Foncky
csendes tag
válasz
caverinha #11582 üzenetére
Hello!
Ehhez kapcsolódik még egy kérdésem.
A jótállási jegyen a Z1C-hez 12 hónap garanciát találtam, de mindenhol úgy olvastam, hogy 2 év van rá.
(Telekomtól lett vásárolva, nem sufni GSM)Ez is úgy működik mint a Samsungnál, hogy regisztrálni kell és akkor lesz 2 év?
Köszi!
-
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén én is szert tettem egy fehér példányra.
Két kérdésem lenne hozzátok:
A készülék garanciában lett cserélve z1c-ről z3c-re. Ebben az esetben a z1c garancia megy tovább a z3c-n?
Előlapra rendeltem Nillkin edzett üveget és jön a dobozba egy hátlapra való sima védőfólia is. Szerintetek érdemes venni külön edzett üveget a hátlapra vagy felesleges? (Ringke Fusion tokot tervezek használni.)
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology routerek
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest