Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z04RD
csendes tag
válasz
LonGleY #17926 üzenetére
Nekem sem a Z3 üveg, sem a Z1 üvegre hajazó műanyag hátlapja nem tetszik, így rendeltem egy sima matt fekete matricát, ami ha nem is egy edzett üveglap, de a karcoktól véd. Meg egy alu fémkeretet, így asztalra téve a hátlap nem is ér semmihez, meg attól legalább vastagabb is lesz kicsit a teló (annyira nem szeretem az utóbbi 4-5 évben elharapódzott, minél vékonyabb designőrületet, mert nekem kényelmetlenné teszi a telefon fogását, hiába mutat jól).
Bár ha a fémkeretben lesz elég hely, akkor lehet ezt a Nillkin-t legalább a képernyőre megpróbálom.Még egy dolog (mint Columbo): Egy megbízható forráshoz kaphatnék linket?
eBay-en találtam, de az árak nem igazán vannak összhangban azzal amit megadtál, ergo kérdéses, hogy mennyire "genuine", mint ahogy azt hirdeti.
Bár az eredeti Nillkin is kínai, és a kinti ára is minimum 2000+, azaz ha leveszem a kereskedő hasznát az áfát, a vámot meg mindent ami egy kereskedő esetében rákerül mielőtt ő hirdetné 4-6e Ft-ért, még reális is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest