- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
freemanone #6298 üzenetére
írd meg mindenképp a véleményed, mert én még elég kezdő androidos vagyok, biztos nem tudom hiánytalanul értékelni hogy jó vagy sem
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen programokat tudtok ajánlani ahhoz hogy maximális legyen az aksi üzemideje?
Illetve melyik a legjobb launcher tapasztalatok szerint?
-
air
nagyúr
válasz
w.simmons #6292 üzenetére
(Ezt a hosszan nyomott Home gomb funkciót én nem nagyon értem. Biztosan a futó alkalmazásokat mutatja? Nem a legutóbb használt alkalmazásokat, mint a 3.2-es HC-ben?
Nálam ugyanis az Opera Mobile akkor is ott van, ha a "Kilépés" gombbal lépek ki belőle, és a Beállítások - Alkalmazások - Fut fülén nem mutatja az Opera-t futó alkalmazásnak.)Aha, jól sejtettem. Kösz freemanone!
-
stifi
senior tag
azt írja az ismertető, hogy csak híváskor kapcsol be az app, tehát a szenzor is csak akkor aktív! (megerősíti ezt az is, hogy mindig csak a gyorsítótárazott alkalmazásokon belül találom meg az alkalmazást, sosem fut aktívan)
zsebben még nem maradtam le hívásról, mert bizonyos időn belül 2x kell elhúzni a kezed a szenzor előtt, ha pedig csak eltakarod nem történik semmi.. vagy jedizni kell vagy lefordítani a néma módhoz, elvileg nehéz véletlen némítani
-
freemanone
addikt
Amikor a képernyő be volt kapcsolva akkor működött minden más, valamint a wifi egy picit tovább is. A többi időben nem volt jelentősebb fogyasztás.
A home gomb hosszan nyomása a recent apps menu-t nyitja meg (utoljára használt alkalmazások), azok között vannak futó és nem futó alkalmazások is. Abból a listából oldalra való kicsúsztatással lehet eltüntetni az alkalmazásokat. Az itt lévő futó alkalmazások pedig leállításra is kerülnek ekkor. -
w.simmons
csendes tag
Ezt eddig én se tudtam, hogy a home gombbal ilyet is lehet. Bár nekem a beállítások jönnek be így a wifi és a bluetooth csúszkájával. De lehet h csak azért mert nem fut a háttérben semmi, mivel most kapcsoltam ki-be a telót.
-
Clapko
csendes tag
válasz
freemanone #6288 üzenetére
Később biztosan kevesebbet fogom nyomkodni, még friss az élmény.
Viszont ha jól értelmezem akkor alig állt le a telefon, folyamatosan ment valami a háttérben?
Most nézem, hogy a home gomb hosszan nyomásával a háttérbben futó programok jönnek elő? Mert akkor ment 3 db egész idő alatt. -
air
nagyúr
Ez a kép nem ad okot komolyabb aggodalomra. Gondolom elég sokat nyomkodtad, wifi és képernyő is ment, ennyire merül. Normálisnak tűnik.
Az enyém eleinte sokkal rosszabb is volt. Szerencsére azóta kezd beállni. Most bővített készenlét nélkül is elmegy 3 napot, ahogy én használom.
De éjszakánként még gyakran van "Ébresztés" (Ébrenlét), adatforgalom és képernyő nélkül. Sajna nem tudok rájönni, hogy mi "veri fel" és miért.(#6289) pitetomi
Először is olvasd el az első hozzászólást! Ha vannak további kérdéseid, szívesen válaszolunk rá.
Alkalmazást nem tudunk ajánlani, mert nem tudjuk, hogy milyen igényeid vannak. Ezeket neked kell megfogalmazni, és ahhoz alkalmazást keresni. -
pitetomi
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam karira ezt a telefont és full kezdő vagyok okostelefonokban.
Légyszi írjátok le, hogy mely progikat érdemes letölteni rá. Olvastam, hogy van olyan, hogyha nem fogadott hívásom volt vagy üzit kapok akkor villog a led. Ezt hogy lehet beállítani.Előre is köcce!
Üdv: pitetomi
-
freemanone
addikt
Ez teljesen rendben van így.
Ezen a képen látható a magyarítás egy csodája, az 'ébresztés'.
Ez az angol verzióban 'awake', ami annyit tesz hogy ekkor dolgozott a rendszer. Tehát adatforgalom, valamelyik app frissített, zene lejátszás, videózás stb.
Az ébresztés az én szótáramban kb az ébresztő óra működésének felelne meg... Még az 'ébren' vagy a 'működés', netalántán 'rendszer' szavak sokkal jobban illettek volna ide, dehát ez nem a mi döntésünk.Szóval ha megnézed az ébresztés, wifi és képernyőn sorban lévő kék csíkokat, akkor láthatod a grafikonon, hogy abban az időben történt a nagyobb fogyasztás és elég sok. Sajnos ez minden okostelefonra igaz, hogy ha használod akkor merül. Ha sokat ez méginkább igaz.
-
Clapko
csendes tag
válasz
freemanone #6284 üzenetére
-
freemanone
addikt
Ha az akku használatról betennél ide egy képernyőképet, átfogóbb képet adna arról, hogy ez normális vagy sem, de valóban soknak tűnik. Kérdés, hogy hogyan használtad a 9 óra alatt, ezért kéne a kép, vagy egy leírás. Ilyenkor a legokosabb SUS-al egy tiszta telepítést végezni, amennyiben tényleg gyors merülésről van szó. A legtöbb esetben megoldja ezt a problémát.
képernyőkép készítése: power gomb + hangerő le gomb eggyüttes megnyomása
-
Clapko
csendes tag
válasz
Boonen007 #6276 üzenetére
2 napja vettem T-nél és nem adtak hozzá sajnos. Én is rendeltem Ebay-ről tokot és fóliát.
Az eddigi tapasztalataim nagyon jók. Frissítettem az Androidot 4.0.4-re. Felraktam egy-két alkalmazást, meg töröltem a sok T-s dolgot.
Annyi kérdésem lenne, hogy nem lehet kikapcsolni írásnál a rezgést? Ha pötyögök, minden betűnél rezeg egyet. Továbbá az akku idővel még nem igazán békéltem ki, be van kapcsolva a bővített készenléti mód, de így is 9 óra után 63 %-kon van az akkumulátor. 69 % ebből a képernyőre ment el. Ez normális? Tudtok valami takarékosabb képernyő beállítást?
-
freemanone
addikt
Ezzel tisztában vagyok, de nálam 1 nagyon max 2 évtől tovább még sosem volt és valószínűleg nem is lesz mobiltelefon!
Ha pedig nagyon rászorulnék megragadom a forrasztópálkát és kicserélem magamnak. Persze ez én vagyok a nagyon kissebbségi táborból, akik ezt meg tudják tenni.MUGEN akku, valóban 2600 mAh: [link]
viszont nem sok embert tudok akinek 2-3cm vastag telefon kéne, mert ez új hátlap és egy böszme vastag akku!A linkelt app érdekes, bár nem egyazon célt szolgálják, mint az általam említett, ez amolyan kiegészítő, azok pedig a zárképernyőt cserélik le. Azért kíváncsi lennék hányszor mér félre a zsebemben és némítja le a hívást miközben sétálok az utcán, ezzel elmulasztott hívást generálva. Itt mondjuk kifejezetten a JEDI mode-ra gondolok, nem az alapfunkcióra.
(#6280) Boonen007: Ha már extra akku, én innen rendelnék, ezek tuti minőségiek: [link]
Az ebay-es viszont már csak a töltő miatt is megéri! -
Boonen007
őstag
Ezen gondolkozok, hogy lehet veszek egy ilyet. Meg már megrendeltem a fóliát rá és szilikon tokot. Aki T-nél vette, kapott hozzá fóliát?
-
TayRol
nagyúr
válasz
freemanone #6271 üzenetére
Köszönöm, semmi extra nem kellene úgyhogy meglesem ezt a Holo Lockert.
-
air
nagyúr
"ha jól tudom az U-ba kapható 2600mAh-s akku is, ezzel van valakinek tapasztalata, tényleg kétszer annyit bír a telefon?"
Biztosan nem. Kamu a 2600-os akku, ha ugyanolyan vastag mint a gyári.(#6273) stifi
"érzékelő fölött elhúzott kézzel tudod némítani a telefont. zseniális."
És mennyivel többet fogyaszt, hogy folyamatosan hajtja a közelség szenzort!(#6276) Boonen007
Igen. -
stifi
senior tag
válasz
freemanone #6271 üzenetére
bár ez nem a csúszkával operál, ajánlanám még ezt az alkalmazást.
egyrészt ha lefordítod a telefont amikor csörög, némít, és a legkirályabb (bár nem biztos hogy az asszony értékeli) hogy van benne JEDI-mode, amivel az érzékelő fölött elhúzott kézzel tudod némítani a telefont.
zseniális. -
stifi
senior tag
válasz
freemanone #6269 üzenetére
a lítium-ion akkuk természetükből fogva folyamatosan veszítenek a szavatosságukból, biztosan tudom állítani hogy 3-5 év után a felét sem tudja a gyári értékeknek, de akár fél év alatt is tönkre lehet tenni nem megfelelő használattal (bár nem megfelelően használni egy mobilakkut igen nehéz, hiszen folyamatosan töltve/merítve van ami nem árt neki, annál inkább az ha például fél évig a töltőn marad véletlenül)
úgy kell ezt valahogy nézni, hogy amikor legyártják akkor az akku üzemideje X, ahogy használod folyamatosan csökken. a csökkenésnek legfeljebb az intenzitását tudod mérsékelni, de megállítani, visszafordítani nem lehet, előbb-utóbb mindegyik akkunak ugyanaz lesz a sorsa, és elöregszik.
ilyenkor hogy cseréled a fix akkut? gondolom szerviz azért tudja, jó pénzért... nekem csak ez a bajom a fix akkuval.
meg az, hogy a fixeknek nincs utángyártott piaca.
ha jól tudom az U-ba kapható 2600mAh-s akku is, ezzel van valakinek tapasztalata, tényleg kétszer annyit bír a telefon? nálam az 4-5 napot is jelentene... -
freemanone
addikt
Sony készülékeknél ez alaphelyzetben ilyen és megmásíthatatlan sima beállításokból. Holo locker, Widget locker appok közül valamelyiket érdemes megvásárolni és így több mint 2 beállítható ikon is lesz, de akár csak kettővel is használhatóak. Van ingyenes verzió is a Holo locker-ből azt is érdemes kipróbálni, hátha elég annak a funkcionalitása is.
Play store-ban találsz még más egyéb lock screen app-ot is, de sok a bugos, érdemes azért körbenézni vásárlás előtt, hátha nem szükséges kiadni pénzt rá. -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Ismerkedik feleségem a telefonnal de egy kérdésem volna: a lockscreenen (4.0.4 esetén) be tudom-e állítani a csúszkánál, hogy (balról ugyebár feloldja a zárat) jobbról ne a fényképezőgép jöjjön be hanem a némító funkció (ami a 2.3.7-nél alap volt)?
Köszi,
TayRol -
freemanone
addikt
válasz
Boonen007 #6262 üzenetére
akkor esetleg próbálj rá erre is: [link]
csak dícsérni tudom!(#6260) youngboy: ez elég szubjektív dolog. Én 8gb-on szenvedtem, most ~12-vel egész kényelmesen elférek. Viszont az biztos, hogy SD karival szerelt droidot látni sem akarok mégegyszer. A laptopokban is SSD van és a 'belső memória vs sd card' sebességek is kb úgy aránylanak egymáshoz, mint 'ssd vs hdd'. (CL10-es kártyám volt előtte) Egyszóval számomra áldás a gyors tár. Sőt a P amit használok forrasztott akkuval rendelkezik, ami nem cserélhető és az elején tartózkodtam tőle egy kicsit, de igazából olyan mindegy. Az előző telefonjaimból is csak azért vettem ki néha az akku-t, ha nem bírtam kivárni amíg elindul, majd ismét power off-ot nyomok, mert véletlenül rosszul indítottam a fastboot mode-ot, de itt van reset és kényszerített leállítás, így ezt továbbra sem kell megvárnom. Lehet, hogy a szerencsés vásárlók közé tartozok, de nekem soha nem ment tönkre még mobil telefon akku. Pedig buta telefonból is volt jópár.
(de utálom ezt a szót...) -
huhuhuu...
tag
válasz
Jon Mathias #6267 üzenetére
Észrevehető , de nem számottevő . 38 widgettel ez sem bír .
-
rwbag2012
tag
Tapasztalatok szerint az .54-es firmware mennyivel jobb a .10-esnél? Van észrevehető különbség?
Kevés időm van, de követem július óta a fórumot. Sajnos az akadás valós probléma, ahogy írták többen is: a kevés widget és az újraindítás pár naponta/naponta szükségszerű valami. Az elején megpróbáltam mind az öt asztalon egy-két widget-tel (ami azért talán nem nevezhető hardcore-igénynek részemről) , az eredmény diavetítéses akadozás lett. Szóval a gyári optimalizálás (4.0.4) nem tűnik tökéletesnek, finoman szólva sem. Különben baró kis telefon, ha ezzel együtt tud élni az ember. De azért a következő telefonomnál a RAM-mennyiség kiemelt figyelmet fog kapni.
-
Boonen007
őstag
Na kb 3 órája van nálam a teló és már 6.1.1.B.1.54 firmware van rajta rootolva+cwm, Cyber-shot kamera program, Yuga launcher, Xperia T statusbar...
Haladok.
-
törölt tag
-
youngboy
senior tag
válasz
freemanone #6167 üzenetére
Szerintem erre nem a fix memória a megoldás. Bár U-ban ebből szerintem elég van. A zenéknek, képeknek és stb. bőven elég az SD.
Van, akinek a 4GB is sok és van, aki meg kiröhögi ezt a méretet. Had döntse már el mindenki, hogy mennyi zenét, filmet akar cipelni a telefonján igényeinek és pénztárcájának megfelelően.
Nekem nagyon nem szimpi ez a fix memória, fix akku tendencia. Mint ahogy a kijelző méret, felbontás proci mag háború sem. Bár valószínűleg a kisebbséghez tartozom, mert eladják őket. -
tomi6230i
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok memóriakártyáról telepíteni alkalmazásokat, még azt sem, amit az Astroval backup-oltam. Mikor feljön a Telepíti az alkalmazást? ablak, nem lehet megnyomni a telepítés gombot, csak a mégsét. Ismeretlen források engedélyezve vannak.
Előző telefonom LG GT540 Optimus volt, azzal ment a telepítés. -
Boonen007
őstag
Belső SD-re, hogy tudok másolni?A saját programjával.
-
Boonen007
őstag
Igen nekem is nem rég hozta fekete gyárilag fekete kupak+1 fehér, viszont nekem nem volt benne kijelző védő fólia.
Ez jó T-mobileosra?
-
w.simmons
csendes tag
Tapasztalataitok alapján melyik SI számú generic world ics-t érdemes felrakni frissítés szempontjából?? Van egy 1261-3755 és egy 1254-3522. Mármint úgy értvr, hogy előreláthatólag melyik számra jönnek általában előbb a frissítések? Vagy ez teljesen mindegy, mert össze vissza jönnek, nem sorban?
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Jon Mathias #6243 üzenetére
Nem baj...
-
darvinya
titán
válasz
Jon Mathias #6241 üzenetére
GB-s?
ICS előtti rendszer. -
Jon Mathias
senior tag
2.3.7 Buildszám: 6.0.B.3.188 ez nekem új! frissebb mint amikkel találkoztam
-
neorow1
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasom ezt a topikot is és látom, hogy kardinális probléma az ICS frissítés nálatok (ahogy a P-nél is, néhány lusta user miatt), szóval gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Nekem a P-men kb. kezdetek óta nem megy az eseményjelző LED felül a hangszóró sarkában, de annyira nem zavart, gondoltam majd valamelyik frissítéssel megjavul. Aztán jött az első ICS-rom az .544-es, nem javult a helyzet, pedig PCC-vel tiszta telepítést csináltam. Aztán jött a root-olás, ott is csináltam előtte egy javítást PCC-vel, ezzel sem oldódott meg a LED probléma. Aztán volt flashtoolos telepítés, azzal sem lett jó. A különböző mókolások miatt megélt már vagy 6-7 javítást PCC-vel a telefon, de egyik sem tette rendbe a LED-et, viszont más bajom nem volt vele, úgy működött ahogy elvárható volt. Az 54-es verzió is a PCC-vel került fel (ez a legfrissebb), de itt sem lett jó a LED és már kezdett egy kicsit bosszantani, nekiálltam Google-zni utána, eredmény nélkül, mindenhol azt írták, hogy valamelyik app blokkolja. Feljött a téma a P topikjában, hogy a PCC elrontja a frissítést és a SUS a biztos. Ezt mondjuk én hülyeségnek tartottam, de mit veszthetek vele felkiáltással csináltam egy biztonsági mentést a cuccaimról és ráengedtem a SUS-t. Már az is meglepő volt, hogy más méretű telepítőcsomagot szedett le mint a PCC. Viszont mikor bekapcsoltam először, a PIN kód bekérése után megjelent egy nagy kocka gomb, benne egy "Power off" felirattal, ilyet még sosem csinált, így rányomtam. Újra is indult magától, ezután minden rendben ment. Innentől megjelent egy hang feloldásnál, ami eddig sosem volt, pedig mint mondtam, ezt a verziót már használtam csak PCC-vel telepítve. De ami a lényeg, visszatelepítettem a biztonsági mentést és lássatok csodát azóta kitűnően működik az értesítő LED a hangszórónál, pedig ugyanazok az appok vannak fent mint előtte.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy ha elégedetlenek vagytok az ICS teljesítményével, szánjatok rá egy délutánt és csináljatok SUS-al egy helyreállítást és adjatok neki egy pár napot mielőtt lehúznátok a topikban azt, ami nyilvánvalóan jól működik másoknál. Azt hiszem erre mondják, hogy ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.Maist: nem IMEI-t figyel hanem, SI-t, nekem T-s telóra flashtoollal ment fel a generic .544 és azóta én generic fw-ket kapok a PCC-vel is meg a SUS-al is.
-
Jimmy66
senior tag
Root-olt telo "kigyomlálására" jó ez az app?
-
raziel01
veterán
Azoknak akik most akarnak venni a T-nél:
" Amit a t-mobile a webaruhazban fehérnek jelöl meg, aban csak annyi a fehér, hogy egy teljesen fekete telefonhoz adnak egy fehér cserelhető kupakot. Most rendeltem én is, és igy jártam..."
Szóval a hátlapja sem fehér.
-
minek?:S
őstag
válasz
huhuhuu... #6216 üzenetére
oké köszönöm
-
w.simmons
csendes tag
válasz
Boonen007 #6226 üzenetére
Azért tettem fel a gyári romot, mert ez nincs tele T-mobilos felesleges kacatokkal! CSak azt nem tudom, hogy erre is jönnek-e majd a frissítések ugyanúgy, ha fellépek pl pc companionra vagy ezzel, hogy ezt felraktam ettől kezdve magamnak kell frissítgetnem flashtoollal ha kijön egy újabb vagy a pc companion ugyanúgy felajánlja majd az újabbat és frissíti is,???
-
w.simmons
csendes tag
Kifejtenéd bővebben, mert ezt most nem igen értem.
-
w.simmons
csendes tag
Sziasztok!
OLyan kérdésem lenne, hogy T-mobilos xperia U-ra feltettem flashtoolal elvileg a gyári Sony romot (ST25i_6.1.1.B.1.10_Generic_World.ftf), hogy ez tényleg a hivatalos Sony rom-e vagy eleve már ez nem az?
Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy ezzel a rommal a frissítés ugyanúgy jön majd autómatikusan a telómra vagy mindig le kell töltögetnem az újabbat és flashtollal nekem kell felraknom? -
Csak tipp, a Gmail fiókodban ellenőrizted, nem lehet, hogy felülbírálja szinkronizálás után a telót.
Egyébként én már rég mindig egy mezőben írom a család és kereszt neveket. Itt olvastam ötletként, azóta nincs is ilyen jelegű problémám.
Sokat szívtam én is régebben ezzel a problémával, de most már ezzel a gyökér módszerrel száműztem a kavarodást. Egy nagy hátránya van, rohadt nagy munka volt több száz nevet átírogatni, de megérte. -
Egon
nagyúr
Az miért lehet, hogy a névjegyzék rendezését hiába állítom át keresztnévre, mindig visszaáll vezetéknévre?
Lehet hogy azért, mert még nem frissítettem ICS-re (2.3.7 van rajta; T-mobile-os készülék)? -
válasz
mr.tamasbiro #6219 üzenetére
Próbáld ki valamelyik havernál, hogy más routerrel is ezt csinálja-e!
Lehet, hogy a routernek kellene más beállítást adni.
Először is ellenőrizd le a Wi-Fi beállításokban, speciális, WiFi fenntartása,. Kapcsold a "Soha( növeli az adathasználatot) módba". -
mr.tamasbiro
őstag
Frissítés után hivatalos T-nél volt,még mindig nem csatlakozik wifire és vagy rögtön ledob.
Oka mi lehet?
1 hetes a teló. -
Boonen007
őstag
6.1.1.C.1.10 (ezt innen töltöttem le) ez magába foglalja, 6.1.1.B.1.54 (ezt pedig innen töltöttem le) ennek a frissítéseit? Mi a különbség? Még a fontos kérdés, jó mind a kettő T-mobile-tól vásárolt készülékre?
-
huhuhuu...
tag
válasz
minek?:S #6214 üzenetére
Igen erre gondoltam . Az jó úgy . Esetleg AirDroid-al próbáld meg a file küldés-fogadást wifi-n keresztül . A Linux androiddal meg egy külön macera . Ha a kábelhibát kizárod és más géppel is így viselkedik , akkor jó esetben egy software frissítés megoldja . Ha az sem az már sajnos szervízgyanús .
-
törölt tag
akit érdekel tok. [link]
-
őstag
válasz
huhuhuu... #6213 üzenetére
Rendelkezésre álló hely: 3.63 GB.. ha ezkell, de amúgy meg spórolok
-
őstag
Üdv. nos lenne néhány problémám, kérdésem... remélem tudtok segíteni.
Először is: gyári 2.3.7 Buildszám: 6.0.B.3.188nah első problémám és legfontosabb az lenne, hogy mikor összekötöm a géppel akkor a gép Képolvasó és fényképezőgép néven ismeri föl és nem lehet vele semmit se csinálni, se képeket tölteni rá a telóra, se filmeket se zenéket. ez miért lehet?.. megj.: Bátyám barátnőjének is U van és neki tökéletesen működik, Beállításokban is ugyan az van.
második problémám pedig az, hogy magától kilép játékokból, spec most Angry Birds Star wars-zal hülyéskedik, sőt tegnap mikor meg akartam nyitni, akkor újraindult a teló.. meg is lepődtem nem kicsit.
és csináltam 1 képet ez egy másik játék.. ezek miért vannak?[ Szerkesztve ] / vagy mégsem? /
-
daniel909
addikt
hello mikor jön trés telóra az ICS? egyik haverom nagyon várja már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Külpolitika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest