- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Rinita #10889 üzenetére
Alapvetően gyári Sony romoknál, hacsak nem egy abból főzött romról van szó, alap rom telepítésnél nem kell állítani semmit sem flashtool-ban. Ha a rom készítője valamilyen oknál fogva azt írja a leírásban, hogy X Y pipát be kell tenni akkor hajrá, de már nem győzöm leírni elégszer, hogy nem kell piszkálni.
Ezek az opciók nincsenek is benne minden rom-ban, de ami tartalmazza az valszeg azért van, mert szükség van egy újabb verzióra ahoz a romhoz. Lásd aroma installer csak 6-os CWM-el megy. Ezt lehetne csomagolni a rom mellé, így először az települne, majd restart automatán és indul az aroma, de ha te pl 'exclude recovery'-t bepipálod már nem fog működni a dolog.
-
freemanone
addikt
válasz
Rinita #10602 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy idén a giga telefonok fognak hódítani sajnos (phabletek...
), de remélhetőleg, most hogy elérték a tabletek méretét befejezik a kinek nagyobb a kik*rt kijelzője harcot...
4,2"-ig, 1gb rammal, minimum ICS-el ezek a telók elérhetőek jelenleg: [link]
Szóval nem túl sok, Én a P-t, az SX-et valamint a RAZR D3-at tartom legjobbnak ebben a kategóriában. -
Jimmy66
senior tag
Ez jó! 6.1.1.B.1.54 GENERIC
-
godzsy2
senior tag
Nekem a HTC Diamond-on 2 évig bírta a fólia, nem lett homályos, csak karcos... s mivel annak rezisztív kijelzője volt, a hozzá adott cerka is rontott a helyzeten. Bírta volna még a kiképzést, ha az egyik sarka nem lett volna poros, így felvált és jobbnak láttam lehúzni róla. Mivel öreg telefonnak számított, s nem is érdekelt már hogy milyen a kijelzője, így fólia nélkül használtam, amíg egy motorozás közben ki nem esett a zsebemből... sajnos bepókhálósodott és most kb. 10 ropiba fájna megjavíttatni.
-
Persze mért ne lehetne, USB vagy Wi-Fi keresztül. Próbáld ki a MyPhoneExplorer alkalmazást, nagyon könnyen tudod másolgatni a dolgaidat, ill. további remek lehetőségek. MyPhoneExplorer Client ill. a PC-re MyPhoneExplorer
-
godzsy2
senior tag
Fekete hátlap + fekete kupak. Volt, mikor fehér kupakkal használtam, párszor váltogattam őket, kb. két havonta. Most már kicsit recseg ha olyan helyen fogom meg, úgyhogy aki háklis az ilyenre, az ne sűrűn cserélgesse. Engem különösebben nem zavar.
Most az .54-es Nordic rom van rajta (hétvégétől), már 92 órája megy és a szabad memória 130MB körül van. Ez az a szint, amire beállt. Most vagyok azon a véleményen, hogy megérte az árát a telefon. Én az Xperia T féle (1.3.3d) Launcherrel használom. És végre úgy működik, ahogy használom. Ha rábökök valamire nincs az az idegesítő késés, mint a Vodás rommal volt.
A gyári tárcsázót lecseréltem az Ex Dialer-re, az sms kezelőt pedig a Handcent SMS-re, mert az fel tudja olvasni a Mariska Svox-szal az sms-eket. A gyári böngészőt pedig a Dolphin browserre cseréltem.
-
jófejsrác
senior tag
Fehér hátlap, fehér kupak, fehér SONY EX50 fülhallgatóval. Gyári ICS legutóbbi C frissítéssel + módosított SONY launcher. Való igaz, hogy a GB fürgébb volt valamivel de az ICS-el nekem több az üzemidőm.
Gondolkozom a SONY smartwatchon is mert nekem eléggé eyecandy, de még agyalok rajta.
-
air
nagyúr
Érdekes ez az új frissítés. 6.1.1.C.1.0 verziószámmal nem lett rom hitelesítve.
XDA-n kering ilyen rom, de az a horvát T-Mobile-os készülékek szoftvere. -
godzsy2
senior tag
Megerősítem: Nekem is az új Xperia™ Launcher van fent, viszi a kiegészítő widgeteket: Óra, Időjárás és OnOffTools tutira megy, mert próbáltam, de gondolom a többi is jó hozzá. Érdekes módon valahol root jogot kér a launcher, de a nélkül is használható a menüpont, csak a régi megoldással. Esedékes lesz lassan rootolni a telót.
Nem akarom elkiabálni, de fél napos használat alatt nem nagyon röccent meg a felület, úgy néz ki optimalizálták a programot. Remélem tartani fogja magát ehhez.
Jah, még annyit hozzá tennék, hogy hiába vettem le a Moxier Pro-t és az OfficeSuitot, ezek már nem kerülnek be a futó alkalmazások közé, viszont lesz helyette más
így a memória mindig a 90-110MB között ingadozik. Úgy látszik erre az értékre van belőve.
-
air
nagyúr
Mert ez nem gyári launcher, és mivel azok a widget-ek csak gyári launcher-rel mennek, ezért nem látszanak.
A linkelt fórumon, a 2. hozzászólásban vannak a használható widgetek. Ott egyébként figyelmeztet is:
"Widgets:
You won't be able to use some of the stock Xperia widgets with this launcher:
ClockWidgets, WeatherWidget, SocialPane-FeedWidget, SocialPane-FriendsWidget, SocialPane-StatusWidget, MusicWidget, NoteWidget, OnOffTools, PhotoWidget, RecentCallsWidget" -
huhuhuu...
tag
-
raziel01
veterán
Hát ha azt nézem, hogy még egy noname Concorde tableten is Jelly Bean van, így kicsit gáz, hogy erre nem jön pedig csak fél éves teló.
Ha az árát nézem akkor szerintem mondhatjuk, hogy 40k-ért jelenleg megéri maximálisan a teló a T-nél.
Sőt ha lemenne az ára 32-35k-ra akár néptelefon is lehetne. -
-
godzsy2
senior tag
Nekem 140 óra készenlét után 55-65MB szabad memóriám van csak, amitől úgy belassul az ICS, hogy a gyári launcher lapozásakor már nincs is animáció, csak ugrik egyet (akad/laggol) és átvált a másik képernyőre.
Még megvárom ezt az állítólagos ICS frissítést, amit pár napja beszéltek, hogy már van olyan vodás, aki megkapta, de ha az is ilyen lesz, akkor megy vissza a gyári GB.
-
Mi5i
aktív tag
Kiadtak már két frissítést is, de hogy gyártótól egyenesen mikor jön, ezt nem tudni, lassacskán talán.
JB-t sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja senki, még "nagyon dolgoznak rajta, hogy bírja-e a telefon" státuszban van a téma, kiderül ez is.
Miért ne tehetnél?Ha neked úgy tetszik, akkor azt teszed rá, teljesen külön van a hátlap meg a kupak. Valaki itt a fórumon is tudott intézni, vagy cserélni, legrosszabb esetben ebay-ről rendelsz, vagy valakivel közösen egy pakkot aztán kiválogatjátok.
-
-
freemanone
addikt
a kameragomb 2 állású, azaz két finom kattanást érzel amikor benyomod. Ha képernyőzárnál, azaz fekete képernyőnél benyomod teljesen 2 kattanásig, akkor el kéne indulnia a kamera alkalmazásnak automatikusan, valamint azzal a gombal tudsz fényképet is készíteni, nemcsak a képernyőgomb segítségével. Ha ezek működnek akkor biztos, hogy nem a gomb-al van a probléma hanem valamilyen beállítás.
-
freemanone
addikt
USB-ről nyugodtan töltheted a telefont. Ez egy szándékosan működő funkció! Van olyan laptop ami rendeklezik "supercharge" funkcióval amin ugyanolyan gyorsan tölti a telefont, mint ha konnektorba lenne dugva a saját töltőjével. Általában viszont (usb2.0) sokkal lassabb töltést fogsz tapasztalni, ami egyáltalán nem baj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest