- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi6230i
csendes tag
-
tomi6230i
csendes tag
Sziasztok!
Sony Xperia U-m van. Nem tudom, hogy nálatok hogy van a hívásfogadás, de nálam beszélgetés alatt egy piros sáv jelenik meg, amit ha megnyomok, leteszem a telefont. Előtte LG Optimusom volt, abban el kellett húzni egy sávot. Na és ha véletlenül hozzáérek az arcommal a képernyőhöz, ami elég gyakran előfordul, akkor megszakad a hívás. Nem találtam rá semmilyen beállítást, és neten se sikerült rátalálnom a problémára, pedig gyári, T-mobilos telefonról van szó.
-
tomi6230i
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok memóriakártyáról telepíteni alkalmazásokat, még azt sem, amit az Astroval backup-oltam. Mikor feljön a Telepíti az alkalmazást? ablak, nem lehet megnyomni a telepítés gombot, csak a mégsét. Ismeretlen források engedélyezve vannak.
Előző telefonom LG GT540 Optimus volt, azzal ment a telepítés. -
tomi6230i
csendes tag
Sziasztok!
Volna néhány kérdésem:
Sony Xperia U-ra már van 4.0-s Android?
Az a világító LED sáv mennyire zavaró, mikor villanik fel és mennyi ideig? - ha ez nem lenne, akkor egyből ezt a telefont választanám
Mennyi ideig bírja ki egy töltéssel kb., (ha LG GT540 Optimus nekem 3-4 napig)?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Rendszergazda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest