-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
fexhun
csendes tag
Egyszer elvittem már szervizbe, de annyit mondtak, hogy biztos szoftveres. Én meg nem hagytam ott egy fw update-ért 1-2 hétre, amit itthon 10 perc alatt elvégzek.
Gyakran előjön ez a lassulás, amit egy kétmagos, viszonylag korszerű eszköztől nem várnék. Próbáltam custom rommal, sajnos ott is előjött egy idő után. Jelenleg visszaállítottam mindent tök gyárira és csak a korábban említett 3 app van rajta. -
Mosqa
tag
Egy hete használom a telót, wifin lógva egész napos használat mellett egy napot bír, viszont napi néhány óra telefonálással akár 3 napig is bírja.
ICS-re tudok vmi kompatibilis feladatkezelőt ahol látom a memóriahasználatot stb?
-
fexhun
csendes tag
Kapja be a trémobájl!
Tegnap láttam, hogy 20 körül vihető az Xperia U ugyan azzal a díjcsomaggal, amivel 3 hónapja majdnem 60-ért vettem. Kapják be a faszt!
Imádom a telefont, mert nagyon jól összerakott cucc, de egyre több baja van.
2-3 alkalmazás van rajta pluszba csak (Drive, skype és menetrend) és mégis mocskos lassú. Hiába a több újratelepítés, gyári beállítások visszaállítása.
Ha hívást kapok, akkor 3-4 másodpercig csak rezeg, de fekete a képernyő. Majd, ha nagy nehezen sikerült felvenni, akkor még 2-3 másodperc, mire lehet engem hallani a vonal másik végén. Sokan ilyenkor már leteszik. Ja, és egy töltéssel max egy nap! Nem hallgatok zenét, mióta ICS van rajta, energiatakarékos mód ON. Napi 4-6 hívásom van csak. Mégis max 24-30 órát bír.Valaki tapasztalt hasonlókat?
-
ödönke
aktív tag
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Vodafone-osra honnan tudom letölteni az ICS-t?
És egy rövid használati útmutatót hol találok, hogy hogyan kell felrakni rá?Köszönöm!
-
dani_golf
tag
mégvalami..honnan tudom leszedni az U-hoz a gyári progit.?visszarakom a gyári GB-t
http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2829
innen szedem le a tmobilost..az jó nem?csak olyan lassan jön
leszedek mindent hogy meglegyen..tmobilos vaok.gyorsan tárhelyen nincs fent?az ICS-t nemkel leszedni azt ugyis feltudom rakni amikor frissitem ugye? -
akmeddie
csendes tag
Sziasztok!
Had kérdezzem, meg, hogy az U-ba a klasszikus, normál méretű Sim kártya, jó ugye?
Köszi -
ödönke
aktív tag
már csak ez a kérdés maradt fenn:
"Hagyjam inkább GB-t fent míg nem jön ki ez az ICS frissités (6.1.1.B.1.54) U-ra is?"most ketten is visszapakolták a közelmúltban GB-t ha jól látom.
Valaki tudna egy kis szösszenetet írni ICS gondokról?
-
dani_golf
tag
na müködik kb 15 ire továbbment fleis rakta a 4.0 -át..de öszinte legyek nemtetszik..ezt lelehetszedni és visszarakni az elözöt?
-
mrlujoak
veterán
válasz
dani_golf #5077 üzenetére
PCC (PC Companion) esetében emlékeim szerint nem kell csatlakoztatáskor nyomvatartani semmit.
Előtte viszont érdemes (mármint a frissítés előtt) összeismertetni a telefont a számítógéppel, azaz hagyni kell, telepítse az összes szükséges drivert.A SUS (Sony Update Service) is hasonlóan akkor lép tovább, ha a hangerő LE gombot nyomvatartva csatlakoztatod, a PC felismeri, majd továbbenged.
Ha pedig a frissítőprogik azért nem engednek tovább, mert már a "legfrissebb" van a Un, akkor marad a FlashTool.
A feltelepített driverek után (pláne, ha így sem akar együtműködni) célszerű a PC újraindítása, és minden esetben ugyanazon - lehetőleg fő/hátlapi/alaplapi - USB port használata.
-
dani_golf
tag
hello all..most vettem egy xperia u-t..akaorm frissiteni de nemenged tovább onnan mikor a kábelt meg a hangerö gombot kell nyomnom..csak tölt de se a companion se az update progi nemmegy tovább...vmi segitség?
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Max. 5 oldal lehet csak a telón, alkalmazásoknak, widgeteknek?
-
ödönke
aktív tag
válasz
freemanone #5070 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Ha elég a 150-es akkor holnap megyek Dlinkért 'azt csókolom.
-
MrSealRD
veterán
egy TP-link WDR3600-ot tervezek most venni...ha meg nem gondolom magam...Remélem nem lesz vele gond.
-
mrlujoak
veterán
Nemfeltétlen.
Mármint a szerencse rész.elég, ha sok olcsó router kerül forgalomba - akár egy gyártó egyes modelljei - amikkel nem tudnak egyes modellek az újabb (vagy egyes) szoftverrel kapcsolódni.
Ilyenkor több lehetőség is van, a legelterjedtebb, hogy kevert (b/g/n) módból visszaállnak a b/g-re.
A telefont, és a legtöbb notit ilyenkor is kiszolgálja a router.
Ha mégis ragaszkodik a tulaj az n-hez, akkor vagy a mobilt állítja vissza az előző verzióra, vagy routert cserél, ami n-es módban is sikeresen kommunikál a telefonokkal is. -
lajozs
aktív tag
Minden szerencse kérdése lenne? - Én minden hotspotot használni tudok, amelyet a Samsung Tab is kapcsol. Az otthoni (Belkin) routerrel sem kellett soha semmit tennem; új telón (ezen is) jelszó, és üzemel.
-
ödönke
aktív tag
mobilnál mennyire sokat számít az hogy 300mbit vagy 150mbit-es a router? a fentebb említett TPlink még nagyjából megfizethető de Dlink-ben 300-as már 9k huf és az már fáj.
Ha elég a 150mbit akkor viszont már 4k-ér van D[link]
-
MrSealRD
veterán
Tehát vegyes a kép...Bár én úgy nézem akinek gondja volt annak többnyire valami legolcsóbb gagyi típus volt...
-
Danny750
őstag
Na ennyiért nem maradhattam ki én sem a jóból!!
Megrendelve -
L.L.
senior tag
Én egyenlőre csak a router kérdésedre tudok tapasztalatot, mivel 2 napja van meg a teló.
Nekem (TP-Link TL-WR741ND) routerem van, de ICS alatt, csatlakozásnál pár másodpercig ment csak a wifi, sőt ha a telefonon kapcsolódva volt, a routerhez csatlakozott többi eszköz is használhatatlan volt, a teló wifi kikapcsolása után már tudták használni. Hidd el az összes router beállítást végigpróbáltam, de hiába. Visszahelyeztem egy régebbi TP-Link routerem, amivel viszont tökéletes. -
ödönke
aktív tag
na akkor hogy tisztán lássak pls help:
Hagyjam inkább GB-t fent míg nem jön ki ez az ICS frissités (6.1.1.B.1.54) U-ra is?
A mostani verzió mivel "gyengébb" mint a GB pár helyen mintha sebességre panaszkodnának.a másik:
Rákeresve látom, hogy gondok vannak TP-Link routerrekkel? pedig pont ezt néztem ki (TP-Link TL-WR841ND) -
bibi55
tag
válasz
pepe1150 #5056 üzenetére
Hát mindennapos használatra semmiképp nem ajánlom azt a ROM-ot. Végigböngészve a topicot írnak bug-okat amik okozhatnak kellemetlen meglepetéseket (random újrainduló telefon pl.). Ellenben tudom ajánlani mind a TheBrainsRom és ICS U Clean ROM-okat. Vannak minimális hibáik, de mindennapi használatra tökéletesek, és gyorsabbak mint egy alap ROM.
Szerk.: Mármint a FireDroid rom-ot nem ajánlom.
)))
-
pepe1150
csendes tag
sziasztok,
Azon agyalok hogy ROM-t cserélek a telefonon és ebben kérném a segítségeteket.
Most egy vodafonos 4,0,4
Mi a véleményetek feltegyek egy alapot amibe a sony nem piszkált bele vagy tegyem fel ezt http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1968719, az 1.1-verziót?Bizonytalan vagyok az ügyben egy kicsit és egy két tapasztalat jól lenne.
köszönöm
-
mrlujoak
veterán
válasz
Jimmy66 #5051 üzenetére
Nincs.
Pont ezért villant fel a kijelző felkapcsolásakor a bal felső sarokban néha a 100%.
(ha jól emlékszem, töltéskor is a kijelző ébresztésekor itt írja a töltés állapotát)Talán rootolt modell esetében volt egy progi - valamelyik fórumon futottam bele - ami az eredeti állapotjelzőn tekert egyet.
Hagyományos, nem rootolt mobiletestében az alsó sáv használatát javaslom...
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
negatiw #5049 üzenetére
Akit érdekel fólia jó minőségű olcsón annak itt a hirdetésem: fólia olcsón
de itt hardveraprón még olcsóbban tudom adni
illetve vannak még sárga,rózsaszín és fehér kupakjaim is
-
mrlujoak
veterán
válasz
FoLey-v #5047 üzenetére
"Ez bug vagy hiba"
sotware bug = szoftver hiba, szóval "hiba" vagy hiba?
GB alatt igen, egy pillanatra a 100% villant fel, ICS alatt nincs ilyen.
(#5048) pit stop
GB és ICS alatt is jelez, de rettenetesen halványan.
Használj kiegészítő appot, és vagy az átlátszó sávot használd jelzésre, vagy az eredeti állapotjelzőt tedd erőteljesebbé. -
FoLey-v
addikt
Ez bug vagy hiba,hogy amikor képernyő alvó módban van és ha feloldom akkor bal felső sarokban 100%-on mutat az akksi állapot 1mp-re? vagy nálatok is ilyen?
nincs töltőn!
-
gaborm69
aktív tag
Sziasztok!Feleségem telóját szeretném ICS-re frissíteni.Kérdésem az lenne,hogy gyári visszaállításkor illetve frissítéskor törli-e a telefonszámokat és a képeket?
-
törölt tag
én még 2 napja használom csak edig karc nincs rajta folia nélkül van még.
[ Módosította: CoolMan ]
-
Ramoskaa
senior tag
az én telefonomra még nem jött ki frissítés kódszám alapján, ill. nem is ajánlja fel usb csatlakoztatáskor..de írtátok ,hogy flashtool-al rá lehet rakni! Ehhez fűződne 2 kérdésem:
1.Ezt milyen nehéz feltelepíteni, illetve melyiket kéne leszednem független telóra?
2.Ez garanciavesztéssel jár? -
Ramoskaa
senior tag
Nem tudok biztonsági mentést csinálni, mert lefagy a folyamat közbe a program(SPCC).. valaki tapasztalt már hasonlót?Lefagyott kb 4x ,de sikerült, kitartást másoknak is ,ha hasonló a probléma
-
FoLey-v
addikt
Igen ígyis olcsó egy nagy tudású U-nak
Szerk: Újra flashelem,mert bugos lett az android,mert amikor a képernyő alvó módban van és feloldom akk az akkuállapota 1 pillanatra 100%-ra mutat és az aksim már negyedénél volt meg az oldalon is egy két helyen kérdőjelet mutat,de a flashtool sem olyan mint a leírásban van "excludeTA" nincs is benne vagy azis baj,h közben a hangerő lefelé gombot nyomtam míg közben flashelt?
-
törölt tag
válasz
FoLey-v #5022 üzenetére
Igen egyí pénzért a legjobb választás.T-mobile most kitett magárét rendesen.Csak védő fólia van írva,hogy a csomagba van de sajnos nem adtak hozzá de ez legyen a legnagyobb baj mán rendeltem hozzá jövöhétre megjön addig meg csak nem karcolodik össze.És a legjobb agyba dugós fülhalgatot adtak hozzá.
-
törölt tag
válasz
FoLey-v #5019 üzenetére
ja ja de az a durva a egészbe nincs 5000 ft ár különbség kösztük ezért elgondolkozik a ember melyiket vegye
e nem is tudom a T-mobilnak ,hogy érte meg,hogy le vitte egyire a árát a vodafonál még mindig 65 körül mozog. És még az lesz a durva a még az ára továbbra is csökeni fog.
-
Rinita
tag
Fekete hátlapot keresek, tudtok adni tippet hogy hol lehet kapni?
-
mave86tg
tag
Sziasztok!
hatalmas segitseget szeretnek kerni, ma letoroltem par kepet a DCIM mappabol (miutan felmasoltam gepre,utolag kiderult sikertelenul). Sima GB megy meg a telon(nem jott meg frissitesem-erthetetlenul),semmi root,lattam csak arra vannak progik
A szamitogepes progik viszont nem ismerik fel a telot meghajtokent...mit tehetnek?????????? Borzaszto halas tudnek lenni ha valaki tuna segiteni.
-
ödönke
aktív tag
csoda történt a T-nél normális árat adtak a telefonnak:
40k domino
19k-ért ment is kosárba XS csomaggal... keddre várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest