- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rinita
tag
Az új ICS (54-es) van már a telefonotokra? Nekem gyári független és még mindig nincs.
-
jófejsrác
senior tag
huhuhuu...; csacsi67 kösz szépen, így már sikerült beállítani
.
Tayrol, adnak a T-nél is adaptert.
-
TayRol
nagyúr
válasz
freemanone #6190 üzenetére
Szuper, akkor reménykedem.
Köszi!
szerk: Thx. mindenkinek!
-
freemanone
addikt
Ugyan nem T-s készülék, de nekünk volt benne.
(#6183) freemanone: ebben egy kicsit helyesbíteném magamat. Rosszul emlékeztem, vagy a karácsonyi sütemény dömping miatt lassabban forognak a kerekek! A lényeg, hogy nem jönnek ICS-el out-of-box a készülékek. Szóval első körben próbálj meg egy SUS frissítést ICS-re. Ha továbbra is fent áll a probléma gariztasd!
-
air
nagyúr
válasz
#23123200 #6187 üzenetére
Ez megint egy szubjektív dolog. Az emberek hallása különböző. Nekem orvosilag semmi gond a hallásommal, mégis elég gyakran előfordul, hogy nem hallom meg a csörgését, és a gyerkőc szól, hogy cseng a telefon a zsebemben.
(Mondjuk az ő füle közelebb is van hozzá.
)
A beszédhangja nekem gyakran torzít. Az E72-es Nokia hangja sokkal tisztább volt. -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Ma rendeltem a T-nél egy ilyen készüléket feleségemnek (megunta a nokia 710-est...) és a topciot végigolvasva csak megerősítést szeretnék kérni hogy tényleg van az alapcsomagban micro-simhez adapter?
Köszi,
TayRol -
törölt tag
Sziasztok.
Kinek mi a tapasztalata milyen hangos a csöngése? És a beszéd hang?
Mert nekem nem valami hangos. W200i képest ami előtte volt egyenesen néma
-
csacsi67
addikt
válasz
huhuhuu... #6185 üzenetére
Ott van hivásbeállitások további beállitások és ott lesz.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
szervizben volt a telefonom és ők visszatették a telóra a 2.3.7-es androidot. Ami nem nagy probléma mert én elvoltam ezzel is meg az ICS-el is. Viszont ha hívok valakit nem írja ki a telefonszámom. Ha belépek a telefon adatai menüpontba majd állapot akkor itt nekem minden szürke. Gyanítom itt kéne tudnom megváltoztatni, hogy kiírja a számom.
Milyen megoldás létezik erre?
-
freemanone
addikt
válasz
execute93 #6182 üzenetére
ugyanezt a hibát produkálta párom készüléke, de nem voltam benne biztos, hogy a sim kártya csere oldotta meg a problémát vagy a FW frissítés, mivel neked új sim karid van így most kizárásos alapon FW hibára voksolnék. 1-es hsz-ben megtalálod a leírást hogyan kell frissíteni. Amíg gyári FW van a telefonon nincs semmiféle garancia vesztés, csak több gyári ICS és GB rom is létezik U-ra. Valamint mostmár ICS-el adják a készülékeket, de bőven előfordulnak még GB-vel is.
Nem tudom, hogy Te milyen ROM-ot használsz jelenleg és hogy egyáltalán akarsz-e váltani róla (GB -> ICS).
Ha beküldöd szervízbe ott is újra fogják húzni a FW-t első körben és csak akkor lesz fizikális javítás ha továbbra is fent áll a probléma. -
execute93
őstag
válasz
freemanone #6181 üzenetére
Hozzá sem értem. Full gyári. Frissíteni hogyan kellene? + Ez nem jár garivesztéssel?
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #6179 üzenetére
komolyan kérded vagy karácsonyi pop kívz? OTG kábel az nem belső tárhely. Ennyi erővel minden laptop bővíthető külső HDD-vel és pendrive-al is, csak picit kényelmetlen. Az írásjeleket pedig kérlek értelmezd, nem dísznek teszem ki.
(#6180) execute93: ICS? GB? Flashtool-al volt frissítve? Volt egyáltalán frissítve?
-
execute93
őstag
válasz
freemanone #6161 üzenetére
Nem régi, kb 1 hetes.
-
darvinya
titán
válasz
freemanone #6177 üzenetére
A P és S -en van SD foglalat.?
OTG-s trükk nem rossz, de csak filmekhez, zenékhez, stb. .
(#6178) air
Nem kötekedés, csak egy alternatíva.
Játékokat is lehet oda rakni, de az már nagyon kell tudni.
Pl: NFS SD(belső tároló)részét átrakom oda és, ha játszani akarok betolom pendriver-ot és mehet. -
Gyuresz
tag
Sziasztok! Van olyan alkalmazás,amivel kizárólag a világító sáv fényerejét lehet csökkenteni vagy szabályozni?
-
Boonen007
őstag
Ne haragudjatok, de leállnátok az egymás cseszegetésével? Kezd baromi unalmas lenni, hogy egész nap ezeket kell olvasni.
-
huhuhuu...
tag
válasz
freemanone #6167 üzenetére
Az indoklást ismerem . Azóta viszont megjelent néhány készülék már bővíthető tárhellyel ...
-
lajozs
aktív tag
válasz
huhuhuu... #6169 üzenetére
Egy ideje elnézegetlek, de valamit nem értek.
Mondd, Te egyáltalán miért (mi célból) fórumozol? -
freemanone
addikt
válasz
huhuhuu... #6169 üzenetére
Kérlek mindketten fejezzétek be egymás szapulását mielőtt steeve visszanéz és mindketten kényszerpihenőre vonultok.
-
godzsy2
senior tag
válasz
huhuhuu... #6093 üzenetére
Elég ingerszegény környezetben élhetsz, ha egy számodra teljesen vadidegen állítása így ki tudja verni nálad a biztosítékot. Én max. mosolyogni tudok rajtad.
A fórumról Te kedvedért nem fogok lelépni, akár visszasírnak, akár nem.
-
freemanone
addikt
válasz
huhuhuu... #6166 üzenetére
Az "ostoba trendet" a Google találta ki és jó indokkal. Sok telefon teljesítményét visszafogta a lassú SD kártya, főleg azoknál, aki oda pakolt swap-et, meg app2sd-t. Igen a CL10-es kártya is kategóriákkal lassabb mint az alapra szerelt memória chip. A Sony ott hibázott, hogy ezt egy kicsit szűkre szabta a U-ban.
-
huhuhuu...
tag
válasz
qwertyqwerty #6164 üzenetére
Egy elég érthetetlen , ostobán kitalált trendet kővettek . Van külső memória csatlakozási lehetőség . Nyilván macerásabb mint egy normális SD bővíthetőség .
-
air
nagyúr
válasz
qwertyqwerty #6164 üzenetére
Hogy érted azt, hogy mi a lényeg? Fogalmazz kicsit konkrétabban!
Lusták?Nem, szó sincs róla. A P és az S sem bővíthető. Ez üzletpolitikai kérdés.
Egyébként a Play szerint a Modern Combat 4 1,9GB, ennyi hely pedig van rajta. -
qwertyqwerty
tag
hát mit ne mondja ha az u-n nincs külsőmemó akkor mi a lényeg?
letöltöd a modern combatod ésbe is telt amemó.hu de.
mégis hogy gondolták?
lusták voltak vagy mi? -
execute93
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne a telefonnal, hogy állandóan szétkapcsol miközben beszélek.
Erre tudtok valami orvosságot? -
air
nagyúr
válasz
Jon Mathias #6156 üzenetére
Nem maradt ki. (#6146) air: "Sola bővíthető, és 0,2"-kel nagyobb, emiatt kisebb a ppi értéke, viszont nincs előlapi kamerája."
-
Boonen007
őstag
válasz
freemanone #6157 üzenetére
Igazán köszönöm ezt a részletes leírást!
Lenne már péntek és a teló is a kezemben!
-
freemanone
addikt
válasz
Boonen007 #6155 üzenetére
Lusta vagyok és idézek, de olyasmi!
"Az akkumulátorhasználat csökkentése a kiterjesztett készenléti mód
A Kiterjesztett készenléti mód beállítást használva a képernyő inaktív állapotban minimálisra csökkentheti az akkumulátorhasználatot a Wi-Fi, az adatforgalom és a nem használt alkalmazások letiltásával. Ha bekapcsolja a kiterjesztett készenléti mód, nem kapja meg a mobilhálózaton küldött e-maileket vagy más értesítéseket. Továbbra is fogadhat azonban telefonhívásokat, szöveges és MMS-üzeneteket, valamint naptári értesítéseket. Beállíthat risztást, használhatja a Walkman lejátszót és az FM-rádiót, és befejezheti a folyamatban lévő letöltéseket és feltöltéseket is. Miután a képernyő újból aktívvá válik, a kiterjesztett készenléti mód kikapcsol és a telefon ismét a szokásos módon működik."
-
Jon Mathias
senior tag
A Sola bővíthető memkártyával. ez kimaradt
-
Boonen007
őstag
válasz
freemanone #6151 üzenetére
Hát igen, jogos kérdés... Nálam az kb 1-2 óra wifi-s netezés kis nyomkodás, 10 perc játék egy napra kb meg pár perc hívás.
-
Boonen007
őstag
Normál használat mellett meddig bírja az aksija?
-
air
nagyúr
válasz
qwertyqwerty #6147 üzenetére
Próbáltad is már, vagy csak olvastad, videón láttad? Én próbáltam. Közel sem annyira hasznos, és használható, mint amennyire jól hangzik a marketing anyagban.
-
qwertyqwerty
tag
igen de ez a floating touch nagyon vonzó.
az u-ba meg minde szines meg átlátszó.
nemtudom melyik legyen na mindegy -
air
nagyúr
válasz
qwertyqwerty #6142 üzenetére
Relatív, hogy melyik a jobb. Kinek melyik. Nézd meg, hogy melyikben milyen szolgáltatás, funkció van meg, melyikből mi hiányzik, (Sola bővíthető, és 0,2"-kel nagyobb, emiatt kisebb a ppi értéke, viszont nincs előlapi kamerája) esetleg próbáld meg élőben megfogdosni őket, és a tapasztalatok alapján dönts. Ezt csak te tudod eldönteni.
-
huhuhuu...
tag
válasz
Jó mind a kettő .
sola : u = 5,4 : 5,3 eredményt hoz a legtöbb teszt . Van amiben az egyik jobb és fordítva . Nem könnyű tanácsot adni . Szerintem fogalmazd meg az elvárásaidat és nyerjen amelyik több ponton lefedi . -
törölt tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne hogy most az én telefonom nem százas vagy csak süket vagyok?
Problémám az hogy én elég halknak találom mind a csörgést mind a telefonáló fél hangját mikor beszél.(Nincs rajta fólia és az xloud is bekapcsolva van)
W200i váltott ez a készülék az meg olyan hangos volt majd ki vitte a dobhártyám.
-
freemanone
addikt
válasz
Gyakorlatilag ugyanaz a két telefon 2 apróságot leszámítva.
Sola: +0,2" képméret, ezáltal kissebb PPI, +floating touch (érintés nélküli vezérlés) -
qwertyqwerty
tag
szerintetek melyik a jobb?
xperia sola vs xperia u
nem tudom melyiket vegyem -
-
freemanone
addikt
Persze, sőt eddig mért is nem gondoltam erre!
vicces vagy
Azért ha lehet ne keverj össze Linus Torvalds-al. Fontos a GUI, de nem értem mi a problémád.Gondolom Te a windows-t is feltelepíted driverekkel (már ha Te végzed), majd ezek után csak programokat teszel rá és használod igaz? A felesleges szolgáltatások meg elvannak a háttérben is... a finomhangolásról és felhasználási szokásoknak és HW-nek megfelelő optimalizálásról már nem is beszélve.
(#6132) air: így már értem a gondodat... viszont normális alternatíva sincs másik
Esetleg az NPC VPN-nek ha jól rémlik van trial verziója amit ki lehet próbálni, de valamiért azt is hanyagoltam. Talán az Xauth nem akart menni benne így nem is vettem meg, de nem vagyok benne biztos.
(#6135) youngboy: Olcsó és még tökéletes is? Valahogy ez a gyártók fogalomtárában ez sajnos nem így szerepel. Értem az elvárást user oldalról, de ez sosem lesz így.
1: ezt aláírom. Karácsonyra kapott anyósom egy LG GT540-et 2.3.7-es rendszerrel és szépen tudja használni miután összetákoltam rá egy használható rom-ot. Gyárilag az a telefon már nem sok mindenre lenne használható, mert 2.1-es droidnál megállt a gyári támogatás. Van rá JB is, de az legfeljebb úgy néz ki mint egy JB.
azt hiszem ez sokat elmond.
2: Ezért van összeszedve az első hsz-ben és részletesen leírva, mit hogy merre. Sajnos gyárilag sok telefon használhatatlan. Főleg az olcsó telefonokra halmozottan igaz ez.
Aki ezt nem bírja megérteni, azon sajnos nem tudok segíteni.
Viszont mint Te is írtad, sok "szeméttől" meg lehet szabadulni root jog nélkül is.3: Hiszek neked! kb 2 percig nyomkodtam rajta a GB-t mielőtt ICS-re frissült volna kicsomagolás után. Én várom már a CM10-et mint a messiást. Onnantól kezdve úgy felejtem el a Stock rom-ot, mintha nem is létezett volna.
-
w.simmons
csendes tag
Sziasztok!
Xperia U telómon a futó alkalmazásoknál mindig bejön egy idő után az usbotg illetve az usbconnectivity!!! Mik ezek illetve normális, hogy ezek alapból futnak?? Illetve még azt szeretném megtudni, hogy 206mb körül használják a futó alkalmazások a memóriát, szóval ez normális? Nem sok, vagy ez normálisnak tekinthető? ( usbconnectivity,usbotg,beállítások, térkép, google-szolgáltatások, frissítési központ, xperia billentyűzet) ezek azok amik alapból futnak nekem ki-be kapcsolás után is.
Köszönöm!
-
huhuhuu...
tag
Csak annak , aki rangkórságban szenved !
Szerintem a "rang" egy topikban annyit tesz , hogy ki milyen régen regisztrált . Semmi mást nem igazol . Tudást , eredményt és munkát sem . Nem ad előjogokat . Önmagában még nem ok a büszkeségre. Nem jogosít fel semmi féle kioktatásra semmilyen rangúval szemben . -
youngboy
senior tag
válasz
freemanone #6130 üzenetére
Régóta olvasom ezt a vitát és végül úgy döntöttem hozzászólok. Az igazság valahol a kettő között van szerintem.
1. Az android sajnos nem a legstabilabb rendszer. Főleg nem úgy, hogy odaadom anyukámnak és minden gond nélkül tudja használni.
2. Nagyon sokan nem tudnak vagy nem is akarnak root, bottloader nyitás és hasonló dolgokkal foglalkozni. Ők azt hiszem joggal várhatják el, hogy amit kapnak az stabil és jól használható legyen. Főleg pedig azt, ha jön egy frissítés, akkor arról joggal feltételezhetik, hogy jobb lesz és nem rosszabb.
3. Én állítom, hogy az U-ra az első ICS (ez van anyukámén jelenleg) nem olyan, mint a GB volt előtte. Viszont az van fent, mert messze nem olyan rossz, mint sokan állítják és van pár olyan dolog, ami hasznos. Én pl. facebook és társaitól root nélkül is meg tudtam szabadulni így. Tudom, ez nem egyenlő az app teljes eltávolításával, de elég hasznos.
-
batt
aktív tag
válasz
Kiforgatod a szavaim vagy nem egyre gondolunk!
Ha jól értem akkor neked egy fekete fehér dos alapú kinézetű telefon is tök jó lenne ha gyors és tudsz vele kommunikálni!?
-
air
nagyúr
válasz
Például Cisco VPN terminatorra való group auth-os csatlakozást.
(A rangokkal kapcsolatban csak annyit, hogy a magas rang nem mutat túl sokat, messzemenő következtetést nem lehet levonni belőle. Az alacsony esetén viszont sejthető, hogy az egyén túlságosan sokat még nem adott a közösségnek. Ennyi.)
(#6119) lajozs
Köszi, kipróbáltam. Tudja amit szeretnék. -
freemanone
addikt
Neked lehet, hogy csillivilli telefon kell, nekem pedig multifunkciós kummunikátorra van szükségem és páromnak is. Nem a haveroknak menőzni akarok vele, hogy nézd milyen szééép, hanem kommunikálni vele a lehető legszélesebb skálán. Telefonhívásra szinte nem is használom a készüléket.
Amit tettem az nem igényel túl nagy szakértelmet sem. Launcher+Locker+Statusbar mod sokkal inkább külcsíny, mint teljesítmény növelés. A launcher az egyetlen ami egy picit kilóg a sorból, de mivel összességében mindegyik launcher fürge volt a U-n így ez legfeljebb minimális változás.
Én azt az elvet vallom, hogy csak az legyen a készüléken, amit használok is.
A timescape, mint már korábban is kifejtettem, szerintem a több memóriával megáldott nagyobb testvéreire készült és a P-n érezhetően gördülékenyebb is volt amikor próbálgattam. Viszont mivel azok igencsak gyenge kivonatok, valamint már minden funkcióra megvan a bevállt alkalmazás ezeket is halálra ítéltem.
A facebook integráció szintén jobban futna több memóriával, ami se nem a Google, se nem a Sony mérnökeinek nem róható fel, mert ott egy szarul megírt memória és erőforrás zabáló alkalmazásról van szó, amit a Facebook fejlesztői készítettek. Teszem hozzá, ez még a csúcs készülékeket is megakasztja.
Azon kívül amiket letöröltem, a teljesítményt nem befolyásoló alkalmazások, rendszer modulok, amiket mi egyáltalán nem használunk, tehát csak a helyet foglalja feleslegesen. A legtöbb nem is aktív amíg be nem kapcsolod azt.
Párom készülékén kívül még két ismerősöm kért meg rá, hogy frissítsem a XU telefonjaikat, valamint töröljek le róla mindent amire nincs szükség és azok is lag mentes gördülékenyen működő készülékek. Úgyhogy továbbra is bátran kijelentem, hogy ez egy ár/teljesítmény arányban best buy telefon!Amire ott gondoltam, azt nem fogom kifejteni, mert elegem van a flame-ből ami itt megy és ezzel itt be is fejezem az erről folyó diskurzust.
(#6117) tsigalko87: az csak anyit tesz, hogy ki mennyit bír írni.... láttam már magas rangú felhasználóból és újoncból is kritikán aluli idiótákat...
(#6111) air: A harmatgyenge exchange kliensben egyet értek, viszont a Lotus Notes/Sametime támogatás nagyon jó. MS sz*rik rá, mert ott a WP8, IBM pedig megcsinálta szépen. Szvsz nem a Google dolga lenne...
VPN kilensel kapcsolatban neked mire lenne szükséged?
Én Citrix-et használtam vele és teljesen jól működik androidon. Nameg az sem tiszta hogy vpn alatt csak a privát hálózatra való bejelentkezést érted, vagy valamilyen távoli menedzsment alkalmazásra gondolsz?
Egyébként ezt jól látod, hogy nem az üzleti felhasználók az elsődleges célpont, de az IBM nagyon tolja a szekerét erre felé is. Elég sok szolgáltatáshoz elkészítették már a droidos klienst és egyre több lesz. -
Kivettem az offot, ne vitázzatok karácsonykor (se).
Köszönöm
-
#TOTTI
őstag
-
Boonen007
őstag
6.1.1.B.1.54-nél van újabb firmware ami már tölthető? Pl: 6.1.1.C.1.10 ez ICS vagy GB? Bocsi, a korai hülye kérdéseket, de ha megjön szeretném feltenni azonnal a legújabb firmware-t rootolni és használni!
Ja és mi a különbség a C és B megjelölésűek között? T-mobile-os készülékre érdekelne, esetleg egy letöltési linket is elfogadnék. -
air
nagyúr
válasz
huhuhuu... #6113 üzenetére
Én egyáltalán nem okoskodtam, csak megpróbáltam rávilágítani egy itt nem kívánatos stílusra. Sajnálom, hogy nem értetted meg a jó szándékú figyelemfelhívást. Minden általad kimondott vagy leírt mondat téged jellemez.
-
#TOTTI
őstag
Én nem kapcsolatban ki semmit, de pl. semmivel sem érzek gördülékenyebbnek egy One S-t. És igen ez sem sokkal gördülékenyebbnek mint a Gal. Mini! Használj launcher pro-t. Bár nekem az új 5-ös Sony launcherrel is olyan gyors, mint a gyarival! Sose indítom újra! Sose lagos, sose fagy. Az ilyen összeesküvés elméleteket gyártani, hogy direkt lassú, szerinted a Sony megengedheti, hogy a tucattelefonja bugos legyen?! Úgy mondom a felmerülő kérdések elenyésző része hiba és ennek csekély részére nincs megoldás! Majd idővel lesznek custom romok, és akkor azok majd két FC között villám gyorsak lesznek! :-)
-
air
nagyúr
Köszi, ezt megtaláltam időközben én is. De sajna nagyon soványan működik. A beállított hangot egyetlen egyszer játsza le. Nem sokkal jobb, mintha nem is jelezne. Valami olyat szeretnék, ami felhasználói beavatkozásig folyamatosan riaszt. Symbianos Nokián ez simán ment. (Mondjuk nem ez az első bosszantó dolog, ami arra utal, hogy az Androidot nem üzleti felhasználóknak szánták. Gondolok itt a hihetetlenül gyenge Exchange támogatásra, a használhatatlan VPN kliensre, stb. stb.)
(#6108) huhuhuu... :
Nem arról beszélek, hogy a véleménykülönbségeket ne lehetne megvitatni, hanem arról, hogy ezt milyen stílusban teszed. De szerintem ezt hiába magyarázom neked, ha az előző hozzászólásomból nem ez jött le neked. -
darvinya
titán
Sziasztok
Akit érdekel az U-ra Szilikon tok.[link]
Tudom, hogy hirdetni nem lehet a fórumban, de mivel kaptam és nincs is mire felrakjam, ezért írok.
Nem írtam, hogy vadonatúj.
Mert nem tudom, hogy az.
Azt tudom én nem használtam. -
stifi
senior tag
üdv,
eddig symbianos telefonom volt, és volt egy olyan hasznos tulajdonsága, hogy ha hívtak és lefordítottam a telefont a kijelzőre, akkor átváltott néma módra (abbahagyta a csengést, mintha a hangerő gombbal némítottam volna)
na most az android menüjében nem találok ilyesmit, nincs erre valami app szerintetek? a családban sem az androidos, sem a w7es telefonok nem tudják ezt alapból.. :\ -
szmayer1
senior tag
válasz
huhuhuu... #6102 üzenetére
Oké, ha továbbra is fennál a probléma akkor kipróbálom. Egyébként kikapcsoltam a telefont és kivettem a sim kártyát meg az akksit, utána minden vissza, és azóta ok. Kb 6-7órája bírja, folyamatos nyomogatás mellett. Remélem így is marad.
-
pit stop
addikt
Nem az a lényege hogy csillivilli legyen hanem hogy tudjon mindent amit csak szeretnél és fizikailag képes rá. Android "szabadságának" lényege pont hogy saját képedre formálod - mindenki olyan szinten amilyen szinten képes/tudja/akarja.
Szinte kompromisszummentes => felsőkategória. (ott sincs teljes kompromisszummentesség) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest